|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Trudna, a zatrudnela!?
25.9.2009 12:11:36   
mamanp
Trudna, a zatrudnela?!

Trudnica iz Arkanzasa šokirala se kad je otišla na rutinski pregled i saznala da je još jednom zatrudnela.

Julija Grovenburg sad u stomaku ima dva fetusa, iako bebe nisu blizanci.

Lekari kažu da je ona dvaput ostala u drugom stanju, da je prvo dete začeto dve i po nedelje pre drugog.

Je li to stvarno moguće? Dr Karen Boyle, hirurg u Medicinskom centru u Baltimoru u emisiji "Dobro jutro Ameriko" (Good Morning America), koja se emituje na Ej-Bi-Siju (ABC) je objasnila kako se događa ovaj fenomen

"Kad je žena došla na ultrazvuk, najpre su lekari videli jednu bebu u razvoju, a zatim i mnogo mlađi fetus. Iako mogu postojati razlike u veličini i razvoju dece, to se ne odnosi na ranu trudnoću."

Izvor: klik

Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Trudna, a zatrudnela!?
25.9.2009 12:13:22   
Anoniman
Bash sam neki dan negde chitala da neshto....za devojchice koje su rodjene....isti ovakav sluchaj....sad tju da potrazim user posted image

(odgovor članu mamanp)
  Direktna veza do poruke: 2
25.9.2009 12:48:18   
Anoniman
Jeste, imamo sličnu temu, o "bliznakinjama" sa različitim datumom začeća.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 3
25.9.2009 12:50:43   
Anoniman
Al neshto mi ne ide trazenje...ne nadjem tu temu...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 4
25.9.2009 12:54:38   
Anoniman
Ne znam... to je garant pod nazivom članka iz novina, negde u Razgovori o svemu u svačemu gde ima milion tema...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 5
25.9.2009 13:22:05   
mihi
Ja kad sam studirala nama su objasnili da je to kod životinja moguće i to se zove superfekundacija a da kod ljudi to nije moguće, meni to liči na blizanačku trudnoću kod koje je jedan od fetusa kasnio u razviću 2,5 nedelje e sad možda medicina napreduje i valjda je bio jedan takav slučaj i u Engleskoj pre par godina.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 6
25.9.2009 17:57:57   
Verus
mihi, neko je kod mene to post na facebooku, pa sam i ja ovo isto napisala. Jedan od blizanaca je uglavnom i manji, tako da i ja mislim da se bas to desilo.. Citala sam i pre da zena od na rani UZ i vide jednu gestacionu kesu...ode par nedelja kasnije kad ono dve!!

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 7
25.9.2009 18:27:44   
sephora
ja znam da tako nešto može da se desi kod žena koje imaju tzv. "podeljenu matericu" pa se začne u svakoj ali potpuno nezavisno, ali za ovako nešto još nisam čula...

ima danas svačega na ovom belom svetu...user posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...

Anketa

Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16

Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.

Click Here