|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ne želim da se razvedem, ali mi je baš teško
1.10.2009 14:51:35   
dora28
IZVORNA PORUKA: *Dixy*

Draga uzmi slobodnouser posted image
Ja cu promeniti...mada nije ni mene neshto zivot mazio, dobro i meni stojiuser posted image

Ako ocesh, uzmi stvarno

šalim se, naravno, ali imam osjećaj da sam ja ta kojoj bi najbolje pristajao

(odgovor članu *Dixy*)
Direktna veza do poruke: 51
1.10.2009 14:57:41   
dora28
hvala još jednom svim ženama koje saosjećaju sa mnom, unose se u moj problem i žele da mi pomognu
ljubim vas i zaista vam želim svu sreću u braku jer mislim da ste je zaslužile, ako se trudite pomoći nekome koga i ne poznajete
hvala vam što ne doživljavate moj život kao informativnu emisiju nego me podržavate

(odgovor članu dora28)
Direktna veza do poruke: 52
1.10.2009 15:03:45   
*Dixy*
E Dora, ja bih rekla da je to poenta foruma....
Treba pomoci na bilo koji nacin bilo kome...Nekome je "tvoje"malo ogromno...
Mene raduje kad vidim da su ljudi u ovo doba budalastina i ludosti spremni za tako neshto...Dokaz da u nama ima kvaliteta...

user posted image

"lako cete u porodilistu prepoznasvoju bebu- ona se ukakila dok su se tudje usrale" :)

(odgovor članu dora28)
Direktna veza do poruke: 53
2.10.2009 14:23:02   
dora28
Čitala sam i druge teme o razvodima, vidim da nisam sama u ovakvim problemima, ne znam ima li smisla reći da mi je lakše, mada mi je istovremeno i žao.
Skontala sam da moj brak nije sjajan ali nije ni grozan do te mjere da se ne mogu nadati boljem.
Došlo je mnogo stvari na svoje.
Pročitala sam da neke žena smatraju ljubavlju ako ih muž udari-???? (ne daj bože da sam imala ovakav stav)ja uvijek kažem mm, ako nekoga voliš trebaš mu prištiti da se pored tebe osjeća lijepo, namoj mi govoriti da me voliš, ćuti-ali mi to gestovima pokaži, ne volim praznu priču

(odgovor članu *Dixy*)
Direktna veza do poruke: 54
2.10.2009 14:42:02   
bebolino
Doro, nisi ti jedina koja ima taj problem, mnogo je takvih žena, nažalost to je surova realnost. Ali mnogo je manji broj onih koje će o tome pričati ili čak priznati same sebi da imaju problem.

(odgovor članu dora28)
Direktna veza do poruke: 55
6.10.2009 11:34:05   
Anoniman
citam ovo i jako mi je zao,ali dora draga zelim ti sve najbolje.

npr,mm je ziveo isto u jednoj takvoj porodici,
gde je bio maltrtiran,i majke i sestra.
Pricao mi je sve otvoreno o tome,imao je i mnogo velikih trauma,pobegao od kuce sa 18,cak je jedno vreme upao u probleme s travom,zbog svega,od straha.Ali on uopste nije takav,on je slobodno mogu reci najbolji muz na svetu.
Eto,ja iz tog primera mogu uhvatiti,da nisu svi muskarci isti.Nauce iz braka svojih riditelja sta je dobro a sta ne.

(odgovor članu dora28)
  Direktna veza do poruke: 56
17.4.2010 10:56:18   
dora28
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dala sam sve od sebe, promijenio se malo,ali ne dovoljno. Slabije izlazi navečer, to mi nije dovoljno nakon svega što mi je uradio. Očekivala sam da se pokaje, izvini, kad mi je teško, da kaže: Bio sam kreten, izvini. Nisam mu mogla dokazati da nije život jedan dan i ako mi taj dan nije ništa nažao uradio, da ne znači da ja moram biti sretna, uradio je juče, prekjuče. Neko je ovdje napisao "blagodeti braka", ja ne znam šta to znači. Ja znam za mrke poglede, vrijeđanja, psovanja, omalovažavanja. Ništa se ne treba reći, sve je jasno-propali smo. Ja sam jako nesretna žena, svaki dan plačem. Mislim da ja nemam šta tražiti u ovom braku. Nemam snage za dalje, počeli su mi se javljati simptomi depresije. Nije niko vrijedan toga, niko. Čitala sam ovu svoju tužnu temo dosta puta, nije bila aktivna, ali sam ja čitala vaše stare savjete i bivalo mi je lakše. Hvala vam.

Osjećala sam potrebu da sa vama podijelim kraj ove priče, da vam dam ovu informaciju, ipak je bilo jako teško promijeniti ištauser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 57
17.4.2010 11:06:38   
dora28
Stvarno se osjećam grozno, deformisao mi je ličnost, od osobe koja je uvijek imala osmijeh na licu-napravio je osobu koja je uvijek tužna i zamišljana. Jak je moj duh, samo da mi se riješiti ove budale i započeti samostalan život

(odgovor članu dora28)
Direktna veza do poruke: 58
   [Obrisana poruka]
17.4.2010 11:08:56   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu dora28)
  Direktna veza do poruke: 59
17.4.2010 11:09:03   
anajid
dora28,procitala sam one stare postove,mnogo mi je zao!Budi hrabra zenouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zivot je jedan,ne treba nista i nikoga trpeti!Ako si sve pokusala...............

(odgovor članu dora28)
Direktna veza do poruke: 60
17.4.2010 11:15:12   
dora28
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako sam tužna, jakouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 61
17.4.2010 11:16:43   
dora28
Da on ima samo dio važeg saosjećanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Od njega sam samo osjećala prezir i želju da me što više povrijedi.

(odgovor članu dora28)
Direktna veza do poruke: 62
17.4.2010 11:18:29   
dora28

IZVORNA PORUKA: gagi

Uvjek se potresem kada ovakve stvari procitamuser posted image jer sam i ja prije tri mjeseca bila u takvoj situaciji, mislim nije me fizicki zlostavljao.Dora ne znam sta da napisem nego drzi se dragauser posted image

user posted image user posted image jesi li ti ostala u braku. Ja sam stvarno sve pokušala, al, nema nama spasa, u mojoj glavi je to završeno.

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 63
   [Obrisana poruka]
17.4.2010 11:18:56   
Brisani korisnik

(odgovor članu dora28)
  Direktna veza do poruke: 64
17.4.2010 11:22:39   
dora28
gagi, gotovo je, samo trebam završiti formalnosti-naći stan, podnijeti zahtjev, preseliti se, ostavila sam ga. Žao mi je mog sina, ali je bolje kao što ti kažeš da ne gleda idiotluke

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 65
   [Obrisana poruka]
17.4.2010 11:23:45   
Brisani korisnik

(odgovor članu dora28)
  Direktna veza do poruke: 66
17.4.2010 11:30:17   
indy_25
draga dora nemam vremena da procitam ranije postove imama malu bebu samo sam procitala ovo od danas sto si pisala da si tuzna svaki dan da si nesretna. Ne znam dali te je tukao ili tako nesto ako jeste ostavi ga sto prije nikad se nece promjeniti. I ja sam imala takav prvi brak pila sam tablete za smirenje sa svojih 20 godina imam i sina iz prvog braka. kada sam se rastavila dosla sam sebi ko da sam se ponovo rodila. Sve ces uspjeti sama cak i vise nego sa njim. Ne brini ni za djete bolje mu je da ne gleda vase svadje. Evo ja sam na kraju nasla opet srecu i drugog muza koji je divan i prema meni i mom sinu iz prvog braka i sa njim sam dobila prelijepu curicu i presretna sam zena sto sam se otarasila budale. Samo sam ti nabrizinu napisala svoj primjer da poslije mraka dolazi sunce. Misli pozitivno i gledaj sebe i tvog andjelcica ne daj nikom da te unisti niko nije vrijedan tebe i tvojih suza budi jaka i hrabra jer sve mozes sama vjeruj mi.

(odgovor članu dora28)
Direktna veza do poruke: 67
17.4.2010 11:32:40   
indy_25
I ja sam pisala o razvodu mog braka u temi Razvod braka pa ako hoces procitaj mozda ce ti biti lakse i vidjeces da nisi sama i jedina koja prolazi kroz to.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 68
17.4.2010 11:38:25   
dora28
Hoću, pročitat ću. Hvala vam. Kad šetam sama ulicom-uživam. S njim sam samo nasekirana jer mi stalno pravi scene. Kad sam sama u kući-uživam, kad se on pojavi na varatima-samo zahtjevi i prohtjevi, užas. Milon razloga zašto ga trebam šutnuti iz svog života.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 69
17.4.2010 11:41:04   
dora28
Nije u skaldu sa mojim karakterom, ali mi je neki dam prekipilo i u po kafića sam mu rekla da se goni u neku stvar, isključila telefon i otišla. Hodala ko muha bez glave dok se nisam smirila. A, razlog: glasne psovke, vrijeđanja da svi mogu čuti, e pa nećešuser posted image user posted image user posted image Šokirao seuser posted image

(odgovor članu dora28)
Direktna veza do poruke: 70
17.4.2010 12:00:24   
Ellenica
I ja bih to isto uradila.

Dali je dotični razumeo tvoj gest?!
Kako je odreagovao?

Veliki sam mamin dečak

(odgovor članu dora28)
Direktna veza do poruke: 71
17.4.2010 12:01:36   
Misica 3
Dora, sve sam procitala i toliko me je potresla tvoja pricauser posted image .
Neka si ga ostavila,  s takvom budalom ne treba ziveti. Naci ces ti novu srecuuser posted image , a imas i sincica koji treba da ti bude najvazniji.Znam da ti je tesko, ali vreme cini svoje.
Zelim tvom sinu i tebi sve najlepse u zivotu...

(odgovor članu dora28)
Direktna veza do poruke: 72
17.4.2010 12:26:11   
dora28
hvala, puno mi znači podrškauser posted image
Ellenice, prepao se, 10 propuštenih poziva za 20 min isključenja. Nije bio ljut, nego smekšaouser posted image user posted image

(odgovor članu Misica 3)
Direktna veza do poruke: 73
17.4.2010 12:28:28   
eugenija
IZVORNA PORUKA: dora28

Stvarno se osjećam grozno, deformisao mi je ličnost, od osobe koja je uvijek imala osmijeh na licu-napravio je osobu koja je uvijek tužna i zamišljana.

JOJ NE DAJ SE, jel imaš podršku prijatelja i okoline?

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu dora28)
Direktna veza do poruke: 74
17.4.2010 12:30:09   
dora28
Imam, al mi on visi iznad glave stalno

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here