|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat]
14.12.2014 22:25:45   
Klarita
Ajmooo zene
KLIK
Gledam TLZP pa me picnulo raspolozenjeuser posted image

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 326
14.12.2014 22:31:07   
lesica
Ohohohoho, raspoloženje na nivou!!! user posted image

Ja se mlatim sa tekstićem o RR Deda Mrazu u Novom Sadu, nikako da mi se upload-uju fotke, i net me zeza user posted image No završiću ja to pa taman mi poslednje bilo.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 327
14.12.2014 22:44:17   
bubulence
vece zenice!
ja legla ali tesko da cu spavati... svasta sam danas lepo videla u gradu a nista nisam kupila user posted image ...
nego ko kuva caj?

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 328
14.12.2014 22:47:48   
wivern
Jao Bubi moze caj ali sumadijski. Ja turila farbu na glavu napokon user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 329
14.12.2014 22:48:24   
lesica
Čuj nju čaj .... c c c c c c c , mada kad bolje razmislim i ja bih mogla jedan taman da me prođe gorušica!

user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

Direktna veza do poruke: 330
14.12.2014 22:53:17   
bubulence
o les hvala lepo user posted image . ma sta drugo da munem sa ovolikim stomakom...
Wiv, od kada sam te pohvalila da sve stizes nema te na rr.. ili mi se tako cini...

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 331
14.12.2014 23:44:34   
Anoniman
Dobro vece zenske, upravo uspavala mog zvrka, jedem neki cipsuser posted image hoce neko, a mislim se da napravim nesqvik ili toplu cokoladu ili mozda plazma sejk, pa na spavanje

Direktna veza do poruke: 332
14.12.2014 23:56:31   
wivern
IZVORNA PORUKA: bubulence
Wiv, od kada sam te pohvalila da sve stizes nema te na rr.. ili mi se tako cini...

Ma neee, izbegavam telefon dok M siki, pao mu je naglavicu pa sam se iznervirala kolika sam kobila. A ispao mi je iz ruke u toku jedne od besanih noci, same mi se oci sklapale i ispade mi iz ruke.
Moracu uvece da nadjem drugu zanimaciju dok siki, u sobi smo imali stari tv koji smo morali da izbacimo jer nije bilo mesta. Pa je mm menjao tv sa svekijevcima, uzeo je mali lcd u zamenu za taj stari. Bas smo naivni jel da.
Ali mi trebalo nesto da me drzi budnom, nadam se da smo se sada malo ustalili sa grcicima.
Dajte bre neko kuvano vino, manite me tih vasih cajeva. Od toga nema vajde.
UM daj cips, obozavam ga.

< Poruku je uredio wivern -- 14.12.2014 23:57:07 >

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 333
14.12.2014 23:59:00   
Anoniman
Wiw saljemuser posted image . Meni je Uni ispao daljinski na glavu dok smo se ljuljale na onoj stolici za ljuljanje, tako da Wiw desava seuser posted image

(odgovor članu wivern)
  Direktna veza do poruke: 334
15.12.2014 0:26:54   
wivern
Ma znam da se desava, ali ne moram drzati telefon iznad glave detetu. Niko jos nije pozeleo zeljicu osim mene user posted image
Eeeh, ja brze bolje da pozelim user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 335
15.12.2014 7:25:13   
Misha i Ljisha
Dobro jutro mame. Ja sam se naspavala konacnouser posted image , ma evo od jutros mi ni kafa ne treba ehehhe al evo jedna
user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 336
15.12.2014 8:46:40   
wivern
MiLj ja cu jednu, zeljna sam kafe. Ja cekam vesti od mm, odvezao je svekijevce kod lekara na drugo misljenje.
Sinoc sam napokon uspela da se ofarbam, juhu. Danas bih mogla namazati i nokte.

Honey, I'm Home

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 337
15.12.2014 9:40:59   
branki*

IZVORNA PORUKA: wivern

Sinoc sam napokon uspela da se ofarbam, juhu. Danas bih mogla namazati i nokte.

wiv,samo ti polako,do nove godine ces i da se izdepiliras i jos nestouser posted image
user posted image
sta ti je sa svekijevcima?

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 338
15.12.2014 9:56:40   
wivern
Svekar ima problem sa plucima, pa sumnjali ili na tuberkulozu ili na tumor. Ipak je ovo drugo, samo da sacekamo jos hp analizu da vidimo koji.
Brnki pa na deda mrazu barem da nemam brkove user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 339
15.12.2014 10:00:06   
branki*

Brnki pa na deda mrazu barem da nemam brkove user posted image

user posted image e,nasmeja me!ljubi te BRNKI u brke!

valjda ce se zavrsiti sa svekrom kako treba....stalno nesto.
preko mene kao tenk da je presao,upravo kukam u trudnicama.kako li ce biti kad dodje jos i bebac....user posted image

branki

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 340
15.12.2014 10:47:24   
wivern
Branki kad dodje bebac bices stondirana, drz Bozu drz bebanu drz muza user posted image
Razmisli dobro za te poljubce, ozaricu te mojim brcima.
Jaoooo tako mi se ide u neki shopping, pa na kafu na miru...a nit para nit mira user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 341
15.12.2014 11:03:29   
branki*

Razmisli dobro za te poljubce, ozaricu te mojim brcima.

volim ja kad zariuser posted image

tad necu stici ni da kukam,garant....e,isto pricamo u trudnicama,soping i setnja sa punim novcanikom i eto leka i terapije za sve!

branki

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 342
15.12.2014 11:09:01   
Modessty
žene oću i ja jednu kafu. Od petka ne mogu da se otreznim!
user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 343
15.12.2014 11:14:24   
branki*
user posted image
mod,evo ti voda da se gasisuser posted image

branki

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 344
15.12.2014 11:35:53   
big mum
Ola muheresuser posted image
Evo i mene,nisam vam se javljala neko vrijeme.Imala sam neke goste 2 dana ,onda me nešto komp zeza ako ga uspijem upaliti čuje se kao traktoruser posted image .Najvjerovatnije je prepun prašine ,trebalo bi ga očistiti i napraviti još po nešto ali sad za to nemogu da izdvojim.

Prvo da poželim srećne rođendane svima čije sam propustila.Šta ima novo,imali iko ljubavnika ili sluser posted image Šalim se kako ste mi,jeste li zdravo,dobro?

Branki sad ću ti reći kako je sa 2.djece.Kad imaš 1 kao da nemaš ni jedno a kad imaš 2 kao da imaš 3.Da te ne strašim to ti je u blažim crtama.

Imam jednu dilemu,razmišljam šta da (ne)radim user posted image
Sa mojom Sofkom ide jedna djevojčica s čijom majkom ponekad popijem kafu.I neki dan mi se požali kako ju je zvala učiteljica na razgovor zbog ponašanja njene kćeri.I međuostalim da kaže da joj trebaju kupiti 3 nove sveske jer ima najjeftinije koje se pri prisanju deru i djete plače.Na to sve trebaju da kupe đačku knjižicu,slovaricu,pribor .Jedini nisu platili časopis(6eur za jedno polugodište)
To nebi trebao biti problem jer jer otac radi u državnoj firmi ,imaju kredit ,ona nije zaposlena i imaju 2.djece.Međutim oboje su pušači , dnevno ispuše 3kutije cigareta i na to ode oko 6eur.
Majka mi se žali da oni to nemogu platiti jer jako teško žive.Sve to stoji ali nemogu da shvatim da imaju za cigarete ali nemaju za osnovne dj.potrebe.Mala neide ni u jednu sekciju(niti je kad išla)čak ni u produženi boravak koji se neplaća.Žive blizu nije problem dolaženja.

Razmišlja sam da malo popričam sa učiteljicom o tome i da im ona objasni koliko bi bilo bolje da mala pohađa bilo koju vanškolsku aktivnost čisto da upoznaje novu djecu i malo proširi vidike jer oni n igdje ne vode stalno je u kući.Žao mi je djeteta,vidim da ima potencijala samo je treba malo pogurati.
Šta vi mislite treba li da reagujem ili da pustim kraju.Šta bi vi na mom mjestuuser posted image

< Poruku je uredio big mum -- 15.12.2014 11:38:28 >

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 345
15.12.2014 11:50:26   
Mala Elena
Taj slucaj suiromastva i ljubavi prema cigaretama mi je poznat! Nikada to necu razumeti...

Jutro ! Boli me kicma, ruzno sam spavala...sad da smuckam kafu muzu i meni..

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 346
15.12.2014 12:02:15   
Peace*

IZVORNA PORUKA: big mum

Imam jednu dilemu,razmišljam šta da (ne)radim user posted image
Sa mojom Sofkom ide jedna djevojčica s čijom majkom ponekad popijem kafu.I neki dan mi se požali kako ju je zvala učiteljica na razgovor zbog ponašanja njene kćeri.I međuostalim da kaže da joj trebaju kupiti 3 nove sveske jer ima najjeftinije koje se pri prisanju deru i djete plače.Na to sve trebaju da kupe đačku knjižicu,slovaricu,pribor .Jedini nisu platili časopis(6eur za jedno polugodište)
To nebi trebao biti problem jer jer otac radi u državnoj firmi ,imaju kredit ,ona nije zaposlena i imaju 2.djece.Međutim oboje su pušači , dnevno ispuše 3kutije cigareta i na to ode oko 6eur.
Majka mi se žali da oni to nemogu platiti jer jako teško žive.Sve to stoji ali nemogu da shvatim da imaju za cigarete ali nemaju za osnovne dj.potrebe.Mala neide ni u jednu sekciju(niti je kad išla)čak ni u produženi boravak koji se neplaća.Žive blizu nije problem dolaženja.

Razmišlja sam da malo popričam sa učiteljicom o tome i da im ona objasni koliko bi bilo bolje da mala pohađa bilo koju vanškolsku aktivnost čisto da upoznaje novu djecu i malo proširi vidike jer oni n igdje ne vode stalno je u kući.Žao mi je djeteta,vidim da ima potencijala samo je treba malo pogurati.
Šta vi mislite treba li da reagujem ili da pustim kraju.Šta bi vi na mom mjestuuser posted image

Ja se u takve stvari nikada ne bih mešala. Ti da pričaš sa učiteljicom, da učiteljica podučava roditelje kako da vaspitavaju svoju decu? Ja bih se žalila direktoru kada bi se učiteljica i druga mama mešale u moj izbor oko sekcija i boravka. Kakve vi veze imate sa tim?!

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 347
15.12.2014 12:35:19   
big mum
Očito nisam dobro shvaćena,normalno da se nebi mješala u vaspitanje tuđe djece.
Problem je mnogo dublji.Sama majka mi se žalila na ružno ponašanje svog djeteta i ne zna šta da radi sa njom.Dala sam joj savjet,predložila neku sekciju nešto bilo šta što bi moglo pomoći u socijalizaciji djeteta a samim tim bi imala neki osjecaj pripadnosti nečemu i neku obavezu.Prepuna je negativne energije i treba joj nešto gdje bi je mogla preusmjeriti.
Međutim majka sliježe ramenima jer je preopterećena nekim drugim stvarima.I treba je samo malo podstaknuti.Imam osjećaj da im svima treba malo pomoći,neki vjetar u leđa da se malo trgnu.

Samo sam htjela pomoći a ne govoriti kako trebaju vaspitati svoju djecu.

< Poruku je uredio big mum -- 15.12.2014 12:41:44 >

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 348
15.12.2014 13:19:29   
Misha i Ljisha
Dobar dan.

BM ne znam sta bih rekla na tu temu, znam da mislis dobro. No Peace je u pravu a i sta ako se naljuti ta zenica. Sto ljudi sto cudi. Uciteljica treba sve to da predlozi a sad ko ce se tu sta setiti to je druga stvar.

Mame neko mi rece od vas da ima recept za pogacice sa cvarcima koje se ne prave pola danauser posted image ajte napisite imamo cvaraka na izvoz pa bih pravila. a imam i nesto drozdine. Pa da se ne zezam sa testom celo poslepodne

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 349
15.12.2014 13:34:10   
emicaa
Jel iko raspoložen da mi skuva supicu,može iz kesice nju najviše volim user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here