|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat]
11.12.2014 22:06:25   
Klarita
Superm, isla bih ja ali sam mLogo dalekouser posted image i komplikovana do bola zbog dece...
Je l' ides ti?
Joooooooj moj malisa se tako raduje kad cuje Colu da to nije normalnouser posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 276
11.12.2014 22:49:42   
superm
Idem, da se malo opustim! Sa sve ovim herpesom ispod oka user posted image ili sta je već. Moja majka dolazi da cuva klince a ja, nemajka, u skitnju!user posted image user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 277
11.12.2014 22:52:09   
Klarita
Pu, nemajko jednauser posted image
Kad cujes "Cija je ono zvezdaaaaaa" a ti se seti mene, pa kad te kamera zumbira ti mi namigni okom ispod kog je herpes, znacu da si ti user posted image

Salim se, uzivaj draga! lepo se provedi user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 278
11.12.2014 22:57:44   
superm

IZVORNA PORUKA: Klarita

Pu, nemajko jednauser posted image
Kad cujes "Cija je ono zvezdaaaaaa" a ti se seti mene, pa kad te kamera zumbira ti mi namigni okom ispod kog je herpes, znacu da si ti user posted image

Salim se, uzivaj draga! lepo se provedi user posted image

user posted image user posted image Klarita, carice, nasmejala si me po ko zna koji put do suza! Seticu se tebe! Obećavam user posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 279
11.12.2014 23:02:58   
Klarita
user posted image user posted image Dace Bog da se upoznamo pa da se smejemo uzivo user posted image

Odoh da zavrsim kafu u pusionu sva iskrivljena i dalje...majka mi prica nesto o menopauziuser posted image samo pije neke travuljine, dodje mi da je nasljiskam kao malo deteuser posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 280
11.12.2014 23:08:52   
superm
I ja bih bas volela da te upoznam! Toliko si duhovita i pozitivna!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 281
11.12.2014 23:09:34   
dragicar
Dobro vece, kod mene ove godine nema doceka (kao ni prethodne dve,,) ali s muzem i klincem je sasvim ok user posted image Euforija je samo kupovanje dodatnih ukrasa, deda mrazeva, balona, po koji poklon isl user posted image

Život je lep

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 282
11.12.2014 23:18:55   
bubulence
Superm a kada cujes ‘ zvao sam je Emili‘ seti se mene user posted image ...
dragice, ponekad je tako najlepsi provod...

(odgovor članu dragicar)
Direktna veza do poruke: 283
11.12.2014 23:22:42   
superm

IZVORNA PORUKA: bubulence

Superm a kada cujes ‘ zvao sam je Emili‘ seti se mene user posted image ...
dragice, ponekad je tako najlepsi provod...

B, hocu, obećavam! I ja volim tu pesmu! user posted image
user posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 284
12.12.2014 8:24:17   
emicaa
Jutro,kotrljaju se nekako ovi dani,još malo i eto praznika user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 285
12.12.2014 8:27:57   
lelaigor
Ajmo na kafu i doručak user posted image
Meni je malo žao što ćemo sve praznike provesti sluđeni, navikavajući se na novog člana porodice, ali šta je tu je. Dobijamo najlepši poklon za Božić. Žao mi je što neću biti kući da okitim jelku i stan, itd. Nekako sam navikla.

user posted image

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 286
12.12.2014 8:28:58   
veselicaa
Dobro jutro i od mene.
Dete u skoli,mladje spava,muz ne radi pa i on spava a ja razgledam sta ima novo na Ringeraji pa da smislim sta cu za dorucak.Napolju sija sunce ali je bas hladno.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 287
12.12.2014 9:21:13   
Modessty
Dobro jutro! user posted image
Spavala sam 5 sati bez prekida!!!! user posted image Danas proslva dana fakulteta, svi se doterali pa i ja. Mora se uslikam user posted image

Stigao NESTLE paket!!!! user posted image user posted image user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 288
12.12.2014 9:21:42   
Modessty
lela ovakve sendviče prave kod nas u klubu Njam njam! Idem na doručak user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 289
12.12.2014 13:35:02   
lelaigor
Jao, sad bih smazala jedno 10 tak'ih. Nešto se nisam najela od doručka. Jela sam ga usput do i od lekara.
Sad ću da smislim nešto za ručak. Umorila sam se. Išla sam i da kupim drugarici poklon, i sestričini poklon za paketić. Smešno mi kad kažem poklon za njen paketić, ima 11,5 godina, kupila sam joj razne lakove i gluposti za nokte. user posted image
A pulmolog mi ništa pametno nije rekao. Bolestan je i držao je masku sve vreme na ustima, ništa nije pričao i ono malo što jeste nisam ga razumela. Nije mi čak ni rekao kad da idem na kontrolu. user posted image

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 290
13.12.2014 1:09:06   
vikiveki
Ja svratih da vidim šta se pije,a ono se ovde ručka...moram da bežim da ne bih ogladnelauser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 291
13.12.2014 18:43:56   
emicaa
Strašno,pa ovde cjeli dan nigdje nikog.Ja odoh da radim a vi vidite šta ćete user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 292
13.12.2014 18:46:27   
Anoniman
Ja samo da vam manhem, otkako sam krenula sa masnama, u slobodno vreme kada U spava samo to radim. Sada odlazimo do komsinice, one sto je bila trudna, nije se culo srce, beta pada i u ponedeljak mora na kiretazu, a 7 godina se bore protiv strerilitetauser posted image

(odgovor članu emicaa)
  Direktna veza do poruke: 293
13.12.2014 18:49:49   
branki*

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Sada odlazimo do komsinice, one sto je bila trudna, nije se culo srce, beta pada i u ponedeljak mora na kiretazu, a 7 godina se bore protiv strerilitetauser posted image

bas mi je zaouser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 294
13.12.2014 18:52:58   
bubulence
user posted image user posted image user posted image opet me izbacio ovaj glupi program user posted image .
UM zao mi je, ali valjda ce uspeti ponovo, nadam se uskoro...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 295
13.12.2014 18:54:50   
eca89
A, joj UM, bas mi je žao user posted image !

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 296
13.12.2014 18:59:08   
Didy
Joj, UM, sećam se da si pisala. Baš tužno! user posted image
Meni danas prija da ništa ne radim, pa kvalitetno otpadam posle ko zna koliko dana. user posted image
Stefan ima T i dalje, tako da on sutra ne dolazi na rr Deda Mraza i baš mi je žao. A tako se radovao i brojao dane. Prespavao je celo popodne.
A Sofiji se upalio nokat, stvorio se gnoj, išla je da joj cede juče i ima zavoj. Pu, taman sam se hvalila kako su mi zdravi!

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 297
14.12.2014 0:37:56   
Klarita
Kako ste "namracile" kafanuuser posted image
user posted image Didy, UMuser posted image salim se, nadam se da se ne ljutite...tako se "razbesnim" i rastuzim istovremeno kad procitam da su "nam" decica bolesna i za slucajeve kao komsinice UMuser posted image

Nocna smena, ima li je?

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 298
14.12.2014 0:46:14   
Sanjica26 RR
Tu sam ja .user posted image Trebalo bi spavati. Danas mi je bio bas turbulentan dan. Vodi na trening T, vodi je na rodjendan i posle ciscenje kuce i peglanje sve do sada.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 14.12.2014 0:55:58 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 299
14.12.2014 1:04:10   
Klarita
Sanjice user posted image , ja se zamaja na FB-uuser posted image ti pregrme rodjendan, a mene ceka i Sv Nikola i K rodjendan

Sad kad me otkocila kicma nekih 90%, proradili mi hemoroidiuser posted image sve sam zakasala...a, valjalo bi sutra napuniti paprike i ispeci kore za slane torte pa u zamrzivac za K rodjendan...kukuuuuu si ga meniiiiuser posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here