|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat]
23.12.2014 13:20:11   
Peace*
Godine su to žene, ali morate to da nađete u sebi. Mnogo je dobro.

Meni je stariji sin rekao juče kako me sada nekako više voli nego pre. user posted image

Mod, pisala sam ti u Gingerbread.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 476
23.12.2014 13:26:25   
mama krava
user posted image

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 477
23.12.2014 13:46:09   
Peace*
user posted image

Tasha

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 478
23.12.2014 14:28:11   
Modessty
user posted image
ma šta će ti pižama! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 479
24.12.2014 2:02:17   
Klarita
Sto je ovde pustouser posted image

Evo sluzite se malo dok se skupimo...Klari bio rodjendan 22.slavili smo i 21.i 22. i 29. cemouser posted image , jbg ima se, moze se (boginje su to "ima se, moze se")user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 480
24.12.2014 4:32:00   
Ana RR
Klarita, odakle da počnem user posted image koka kolu ne volim, nju ostavljam nekom drugom user posted image

Ja nikad manje nisam bila svesna da se bliži nova godina, iako je ovde sve okićeno još od noći veštica. Na tv-u ne možeš pogledati normalni film, sve je vezano za christmas, po prodavnicama se vrte božićne pesme, iznova i iznova user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 481
24.12.2014 6:15:41   
Trcosava
Ova Klarita rešila da nas tovi, kao prasiće pred klanje user posted image

Nemam nij na neki osećaj za NG, ali ja ga nemam odavno. Izgubio se nekad kad sam počela da radim.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 482
24.12.2014 8:33:20   
emicaa
Jutroo,od N.G se radujem poklonima i to je to,više se radujem Božiću iako mi svake godine moji baš fale.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 483
24.12.2014 8:38:05   
branki*
ja se i sad radujem novoj godini,ostalo mi to od detinjstva nekako.jeste da je sad manja euforija,ali se zadrzao taj osecaj nade,iscekivanja,zelja,pozitivnoguser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 484
24.12.2014 8:40:43   
Ivanka 75
Ja imam osecaj kao da je avgust, toliko mi je NG daleko u glavi user posted image
Ivka gleda neke patuljke ja pijuckam kaficu... jedva cekam raspust user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 485
24.12.2014 9:04:26   
cockic
euforija je pocela kod mene,nemam polozenu voznju pa sve pesaka zavrsavam.sto i nije lose za kg,sigurno sam smrsala 2kg.mada i nisam imala nekog viska,ali nema veze dodacu ja to sad kad krene ova praznicna trpeza.ja sam vise napolju ili na poslu na kome isto setam celo radno vreme user posted image kao npr danas od 16 do 22h.mada danas cu i vise setati opet treba nesto da zavrsavam napolju pre posla.

jos sad za koji dan pocinju snizenja bice lunica,sva sreca pa radim sve pre podne do 16h user posted image

mene jedino ova decembarska jurnjava umara,sve mi je nekako ubrzano svi jure i zure.ja uvece kad uspavljujem decu tj.pokusam da ih uspavam oni uspavaju prvo meneuser posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 486
24.12.2014 9:12:27   
emicaa
A kad se sjetim prije,mjesecima prije smo planirali doček,u detalj sve isplaniramo,frizuru,šminku,odjelo,čak smo unaprijed planirale i šta ćemo piti user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 487
24.12.2014 9:14:17   
Ivanka 75
Nekad bilo user posted image
Sad samo brojim dane do pocetka odmora user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 488
24.12.2014 9:16:06   
branki*

IZVORNA PORUKA: emicaa

A kad se sjetim prije,mjesecima prije smo planirali doček,u detalj sve isplaniramo,frizuru,šminku,odjelo,čak smo unaprijed planirale i šta ćemo piti user posted image

istouser posted image ,pa nerviranje ako ne mogu da nadjem to od odece sto sam zamislilauser posted image

branki

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 489
24.12.2014 9:20:20   
emicaa
Moja kuma je svake godine 31. kupovala odjelo,naravno ja joj uvjek bila pratnja,pa se nerviramo her nema skoro nišra da valja ali svake godine je bila ista priča.Baš bih volila bar još jednom biti u takvoj euforiji.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 490
24.12.2014 9:22:58   
branki*
bas i jauser posted image ,pa onda kad pocnem da se spremam,a pocnem 3 sata ranije spremanje,pa pustim tv,pustim uziku,otvorim sangriju ili neko picence,pa se sminkam natenane,uh,lepo bilo.

branki

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 491
24.12.2014 9:31:15   
Anck Su Nmaun
Ja volim sve ovo pred NG a sam docek onako...

Inace kod nas je bas bio euforican vikend user posted image tj, cela prosla nedelja.
Isli na predstave, kod Deda Mrazova, paketice, u vrticu slikanje ..i sve ostalo.
Decica su sad kod bake do NG pa mi je onako pusto bez njih. Jer sad pred NG se radi punom parom .

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 492
24.12.2014 9:39:48   
Modessty
Dobro jutro! Klarita srećan vam bre rođendan!!!! user posted image
Mi jutros na poslu krenuli baš "radno" - profesoru jednom koji nam je bio šef 60. rođendan pa nas zvao na doručak user posted image Sad pijem kafu i pokušavam da ne zaspim.

A što se NG tiče ja se radujem zbog dece. ALi nekako mi nije to to jer nema snega. Ovo sad više liči na proleće nego na zimu!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 493
24.12.2014 9:40:56   
nata11
Meni poslednjih par dana haos pa nestizem ni da mislim na NG. Ove godine slavimo kod nas ali bas onako ''po naski''. Dolazi drustvo, stigli rodjaci vec kod nas imacemo prasence za raznju, jetrva donela torte 3 komada user posted image , sangrije, jos da razradimo detaljnije meni i ako stignem da se malo sisnem i udesim kosu.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 494
24.12.2014 13:42:03   
Modessty
da malo podignemo raspoloženje kad se već pominje sangria!

user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 495
24.12.2014 14:38:36   
Peace*
Ove godine je moja mama preuzela Božić od bake, tako da večeras kod mame! user posted image

Pokloni su upakovani, nokti nalakirani, frizura spremna, kiflice sam umesila, medenjake napravila, tata kuva riblju čorbu, a mama pasulj. user posted image
Luku vodim na šišanje u 17h.

Baš sam dobre volje. user posted image

Tasha

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 496
24.12.2014 14:48:33   
Modessty
lepo se provedite!!! user posted image

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 497
24.12.2014 14:57:24   
mama krava
I ja sam nesto happy..pupu..pupu.. da ne ureknem.

Evo i ja umesila kiflice, tek tako...da se ima.
Debeli bio u jaslama na 2 sata i kazu da se cak i igra sa nekom devojcicom. Jos nismo stigli do jela, ali kao uzinicu je malo capnuo.

Sad da ispecem kiflice, pa da idemo po danu po seku u vrtic, taman dok se ohlade.

Samo da smo zdravi!

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 498
24.12.2014 14:59:50   
mirkam
Peace,lijep provod!
Dan u kafanu.
Klari,srećan vam rodjendan s malim zaksnjenjem.
Ni ja nemam neki pretjeran osjećaj da se bliži NG.Kod nas ni grad poslednjih godina ne kite ništa posebno,centar samo i par ulica.Mada,na ulici se osjeća ta euforija.Sve radnje pune,trka,gužva,jurnjava...Ja sam poklone za sve pripremila i upakovala,doduše još ih krijem i neću ih stavljati pod jelku do 31.user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 499
24.12.2014 15:25:03   
Trcosava
Lele što bi ja otresla jedan alkohol user posted image ma samo čašicu da me mine želja user posted image

Ljudi moji meni se u životu nije pio alkohol, pogotovo ne u trudnoći. Št je samnom sada Bog sveti zna, ću rodim nekog alkosa user posted image

Tašo uzdravlje! I lep provod želim!!!

Ja sam happy jer mi muž 2 dana kući, tj 4 kad spojimo sa vikendom

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Kako vam se svidja ime Kolja?
nela79

Sjetila sam se ovih dana jednog preslatkog djecaka iz komsiluka, koji se zvao Kolja! Kakvo je vase misljenje?

Svidja mi se (27%)

Ne svidja mi se (73%)

Ukupan broj glasova: 175

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here