Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 24.12.2014 16:49:36
|
|
|
|
emicaa
|
Mi se spremamo pa odošmo kod prijatelja,nismo se vidjeli od Dorinog rodjendana.
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 24.12.2014 17:59:43
|
|
|
|
Mala Elena
|
Vidim vec se uveliko sluzite , sve redno ! Danas sam se bas naradila ... Sangriju ili kupinovo vino cu za n. g. ...valjda maloj nece smetati
|
|
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 24.12.2014 19:45:29
|
|
|
|
QueenJ
|
Taaako ste mi needooostaaajaaaleeee!!!
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 24.12.2014 21:14:28
|
|
|
|
branki*
|
gde si ti,queenj,nema te 100 godina!
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 24.12.2014 22:12:16
|
|
|
|
QueenJ
|
Menjali smo paket (internet, fixni i tv). Podneli zahtev, pa čekali odobrenje, pa morala da potpiše moja mama, jer se na njoj vodi sve, a ona u Italiji. Pa smo morali da sačekamo da se vrati. Pa kada je konačno potpisala, čekali još 15-tak dana da dođu da nameste...
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 24.12.2014 22:39:12
|
|
|
|
bubulence
|
gde ste zene? mora da ima neki grand sou ili Turska serija koju naravno niko ne gleda ali se svi pojave kada se zavrsi ...
|
|
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 24.12.2014 23:22:07
|
|
|
|
Mala Elena
|
Welcame Queen, draga ! Bas su vas namucili... Eh, ja ustajem ujutru u 7 da zakazem sistematski za E...ali znam da cu ostati na slusalici pola sata-sat...i onda necu moci da zaspim i bicu nervozna itd, itd.
< Poruku je uredio Mala Elena -- 24.12.2014 23:23:13 >
|
|
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 25.12.2014 8:40:30
|
|
|
|
Modessty
|
SREĆAN BOŽIĆ!!!!
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 25.12.2014 8:53:35
|
|
|
|
Modessty
|
Iju! Zaboravih kafu da serviram!
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 25.12.2014 8:55:01
|
|
|
|
branki*
|
mod,ruke ti se pozlatile ,ja bih ovo sa poslednje slike!
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 25.12.2014 8:56:58
|
|
|
|
Modessty
|
i ja Nešto nigde nikog! Prazno na rr
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 25.12.2014 8:59:20
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro Mod daj nesto konkretno znam da je post ali ja bih neko prasenece ako moze
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 25.12.2014 9:00:38
|
|
|
|
Peace*
|
Jutro! Duuuuuuša mi spava
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 25.12.2014 9:01:02
|
|
|
|
big mum
|
Morning Hvala na kafi i prazničnom ugođaju,nekako nemam osjećaj da će uskoro N.G.Nema snjega ,toplo je.Baš bih voljela da padne ona snježina da izvedem djecu na sanjkanje i da pravimo snješka. Odo praviti pohovane palačinke obećala sam djeci
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 25.12.2014 9:01:17
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Evo meneeeee Ja pijuckam kaficu Ivka jos spava,ustala u pola 8 pa se opet uspavala, budicu je uskoro. Mod
|
|
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 25.12.2014 9:02:27
|
|
|
|
Modessty
|
oooo Ivankiceeee! Sad ću da te zovem
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 25.12.2014 9:04:05
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: serpica Dobro jutro Mod daj nesto konkretno znam da je post ali ja bih neko prasenece ako moze Evo nešto za našu trudnjaču,neje prasence ali može da posluži- izvolite
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 25.12.2014 9:04:38
|
|
|
|
Peace*
|
Najavljuju sneg u NS za sutra. Uopšte nemam osećaj da će se to dogoditi. I dalje šetam u kaputiću, a ne u perjanoj.
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 25.12.2014 9:04:39
|
|
|
|
Modessty
|
Evo Šerpi prasence
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 25.12.2014 9:05:13
|
|
|
|
Peace*
|
Ja ću oči, uši i rep.
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 25.12.2014 9:07:59
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Najavljuju sneg u NS za sutra. Uopšte nemam osećaj da će se to dogoditi. I dalje šetam u kaputiću, a ne u perjanoj. I za Niš najvljen sneg, pa u subotu sunčano pa od ponedeljka sneg
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 25.12.2014 9:08:30
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 25.12.2014 9:08:52
|
|
|
|
big mum
|
Samo izvoli ,toj ne volem.Jać' malo butića,vruće pogače i čašu piva molim lijepo
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 25.12.2014 9:12:08
|
|
|
|
Peace*
|
You're the one that I want Već jako dugo želim da pevam karaoke ovu pesmu sa nekim ko bi znao da se sprda, i da to ispadne doooooobro. Ne pitajte! Inače, nisam pevala karaoke već 15god sigurno i imala priliku u petak, i imala sam i osobu koja bi ovo mogla otpevati sa mnom i da bude dobro, ali me bilo blam! Nikako mi piće nije klizilo...
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 25.12.2014 9:14:59
|
|
|
|
serpica
|
Mod,BM kao da sam pojela,a vidim i da hocu odma zovem mm da donese s posla nesto takvo
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
Anketa
VakcinajacagogaDa li cete primiti vakcinu protiv AH1N1da (
9%)

ne (
91%)
Ukupan broj glasova: 185Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!