Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.7.2010 22:20:19
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
Vidimo se sutra Dolazimo + Dvoje starijih ce se kasnije prikljuciti najverovatnije.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.7.2010 22:21:47
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Novosadjanka T. Vidimo se sutra Dolazimo + Dvoje starijih ce se kasnije prikljuciti najverovatnije. JUpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.7.2010 22:26:46
|
|
|
|
Maya21
|
jupiii
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.7.2010 22:28:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Žene, ništa od mog dolaska sutra.Duga priča..... Biće još druženja. Ljubim vas i lepo se provedite!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.7.2010 22:28:40
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi Žene, ništa od mog dolaska sutra.Duga priča..... Biće još druženja. Ljubim vas i lepo se provedite! MMMMMOOOOOOLLLLLLLLLLIIIIIIIIm ?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.7.2010 22:30:53
|
|
|
|
Anoniman
|
jako su male šanse... Ako uspem nekim čudom, javiću se... znam gde ćete biti ...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.7.2010 0:42:31
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
Devojke sta se desava sa Yell? Zna li neko? Bas mi je bila simaticna na proslom druzenju, a ne vidjam je. Ona se prosli put tako radovala druzenju, sada se ne javlja.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.7.2010 1:35:23
|
|
|
|
diamond
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi Žene, ništa od mog dolaska sutra.Duga priča..... Biće još druženja. Ljubim vas i lepo se provedite! I ja cu da svratim....
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.7.2010 10:49:11
|
|
|
|
Maya21
|
IZVORNA PORUKA: Novosadjanka T. Devojke sta se desava sa Yell? Zna li neko? Bas mi je bila simaticna na proslom druzenju, a ne vidjam je. Ona se prosli put tako radovala druzenju, sada se ne javlja. draga ona se porodila pre deset_ak dana, bebica je jako mala pa nece doci,a i jos joj je selidba aktuelna e da! ja mozda ne stizem danas, a ako stignem dolazim sama...
< Poruku je uredio Maya21 -- 10.7.2010 10:53:44 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.7.2010 11:06:58
|
|
|
|
Nella79
|
IZVORNA PORUKA: Novosadjanka T. Devojke sta se desava sa Yell? Zna li neko? Bas mi je bila simaticna na proslom druzenju, a ne vidjam je. Ona se prosli put tako radovala druzenju, sada se ne javlja. Draga, Yell nam se porodila pre neki dan!!!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.7.2010 11:18:54
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Maya21 IZVORNA PORUKA: Novosadjanka T. Devojke sta se desava sa Yell? Zna li neko? Bas mi je bila simaticna na proslom druzenju, a ne vidjam je. Ona se prosli put tako radovala druzenju, sada se ne javlja. draga ona se porodila pre deset_ak dana, bebica je jako mala pa nece doci,a i jos joj je selidba aktuelna e da! ja mozda ne stizem danas, a ako stignem dolazim sama... A gde li će biti dečica I ja dolazim sama, babe i dede bezecovali decu za voznju čamcem
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.7.2010 11:26:21
|
|
|
|
Dora
|
Zao mi je ja ne mogu doci. Mm ima obaveze,mozda svratim na kratko sa decom ako se budemo setali do grada ali cisto sumnjam...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.7.2010 12:47:32
|
|
|
|
lanajelena
|
najavili mi se gosti...ako odu do 17 dolazim ako ne onda drugi put...lepo se provedite
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.7.2010 12:47:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Dolazim!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.7.2010 13:00:54
|
|
|
|
gagana83
|
Lepo se provedite
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.7.2010 13:55:34
|
|
|
|
Maya21
|
IZVORNA PORUKA: Nedja IZVORNA PORUKA: Maya21 IZVORNA PORUKA: Novosadjanka T. Devojke sta se desava sa Yell? Zna li neko? Bas mi je bila simaticna na proslom druzenju, a ne vidjam je. Ona se prosli put tako radovala druzenju, sada se ne javlja. draga ona se porodila pre deset_ak dana, bebica je jako mala pa nece doci,a i jos joj je selidba aktuelna e da! ja mozda ne stizem danas, a ako stignem dolazim sama... A gde li će biti dečica I ja dolazim sama, babe i dede bezecovali decu za voznju čamcem a ti kao ne znas gde ce isto gde i tvoje onda dolazim i ja a mi se cujemo malo kasnije
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.7.2010 14:21:42
|
|
|
|
Nena81
|
Mi se oblacimo i krecemo za NS Bili smo na ADI pili kafu sa snelle maslinicom NM a sad dolazimo i vas da vidimo
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.7.2010 19:55:18
|
|
|
|
viking
|
Evo ja samo da se javim na brzinu, druženje je bilo super, sose nisu razočarale, bile su divne domaćice Izvinjavam se što sam otišla a da se nisam pozdravila sa svima, muž je došao po mene i zagradio kolima ulicu, nisam mogla da ga pustim da čeka. U svakom slučaju, divno je bilo. Hvala svima, sve ste jako slatke i mile
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.7.2010 20:12:22
|
|
|
|
buhla
|
cekamo slikice i izvestaj!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.7.2010 20:13:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo i mene sa druzenja !Bas nam je bilo lepo ! Stavljam jos malo i slicke
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.7.2010 20:14:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni je svaki put sve lepse i lepse sa vama Beogradjanke + Kali - divne ste, dodjite nam jos milion puta
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.7.2010 20:32:51
|
|
|
|
2002m
|
Cekam slike
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.7.2010 20:40:07
|
|
|
|
Maya21
|
evo i mene super smo se druzile, mozemo mi ovako svaki mesec, gosti su uvek dobrodosli Nana je slatkica mala drago mi je da sam upoznala devojke iz Bg i Kali
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.7.2010 20:55:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Novosadjanka i Lole Lepotica zvana Kaliopi Viking i Maya Simke i Nedja Nena81 i Nana Djuturativno A mene nema...neko drugi ce me staviti,evo jedna od posle druzenja ispred zgrade
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.7.2010 20:57:32
|
|
|
|
2002m
|
Super ste
|
|
|
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.