Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.5.2011 19:00:22
|
|
|
|
Anoniman
|
U 17h idemo na slavu, ali ako druženje bude pre toga, HOĆU!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.5.2011 11:06:45
|
|
|
|
Olga75
|
drugarice , ja danas idem za NS na maraton , bicu tamo do nedelje ali dolazim i sledeci vikend za baby Exit pa ako hocete da se druzimo tu sam
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.5.2011 11:09:15
|
|
|
|
lanajelena
|
Danas i u nedelju sam na slavama ako dogovorite za subotu dolazim
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.5.2011 11:20:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Subota je i meni ok .
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.5.2011 11:22:14
|
|
|
|
Olga75
|
ako se dogovorite LJ i NM imaju moj tel pa ako hocete da se i ja ( sa ili bez zvercice , diskutabilno ) druzim sa vama posaljte mi SMS
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.5.2011 11:23:04
|
|
|
|
JMPM
|
Odlicnoooooo,hocu i ja subotu,ali da do 4 budem kuci jer posle idemo na slavu .Moze u podne ?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.5.2011 11:26:16
|
|
|
|
bojanica7
|
sutra ili sledece nedelje? kapiram da pricate za sutra. moze
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.5.2011 11:29:13
|
|
|
|
isidora88
|
i mi smo za
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.5.2011 11:43:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Ako je sad u subotu - ja mogu popodne . Vi se organizujte kad vama odgovara, a ja ću uleteti ako se budem organizovala.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.5.2011 11:46:19
|
|
|
|
isidora88
|
ja ne verujem da cu moci bas popodne jer treba da idem da biram boje za krecenje meni bi najvise odogovaralo posle vikenda,nadam se da cemo se nesto dogovoriti
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.5.2011 11:47:19
|
|
|
|
JMPM
|
Mi cemo sutra svakako svrljati po gradu,pa ko zeli eto mogu da se ulkopim do nekih 12 da se sastanemo,da bih stigla kuci iz vec pomenutih razloga . Taman su lepo vreme najavili,pa me raduje
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.5.2011 11:50:22
|
|
|
|
Olga75
|
ja sam u NS sutra i prekosutra i sledeci vikend kada je baby Exit , prosle godine je pocinjao u 16 poslepodne eto to je moja satnica , s tim sto sam sutra na maratonu , onom decijem od 4,5 km i planiram da ga zavrsimo do 14
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.5.2011 11:57:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Olga, eto, ako se sastanete popodne posle tvog maratona, ja bih volela da mi se javite pa da vas nađem. Poslaću ti moj br. na PP.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.5.2011 12:50:37
|
|
|
|
Olga75
|
ja u NS nemam net tako da mogu samo da cekam da me neko pozove
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.5.2011 12:55:43
|
|
|
|
Maya21
|
evo i ja sam za druzenje popodne Olga mi smo prosle godine zavrsili u podne, mozda pola 1 sacekajte grupicu sa vodicem, tad je zanimljivije za decicu
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.5.2011 12:58:40
|
|
|
|
Olga75
|
joj jedva cekam sutra a najveci mi je problem stici do Popovice ko ce da ustane u 7
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.5.2011 13:00:36
|
|
|
|
Maya21
|
do popovice samo busom mi ustajemo u 7 i planiramo da krenemo oko pola 8 ili 8 grupica uvek krece izmedju pola 9 i 9
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.5.2011 15:57:58
|
|
|
|
bojanica7
|
juuu, busom s decom nikako... guzva je, ne moze da se dise... ja bih mogla oko podna ili dva, posle toga idemo kod svekijevaca. ajd na pp darazmenimo telefone
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.5.2011 16:15:28
|
|
|
|
Maya21
|
mi smo ok prosli prosle godine
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.5.2011 21:33:28
|
|
|
|
lanajelena
|
Jeste li se sta dogovorile?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.5.2011 21:45:46
|
|
|
|
isidora88
|
i mene zanima
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.5.2011 22:33:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Popodne, bilo koji dan, počev od sutra. Eto, pa valjda upadnem negde .
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.5.2011 22:34:59
|
|
|
|
New Mom
|
Samo mi šaljite sms, vreme i mesto. Mada kažu još sutra lepo, onda dva dana kiše i opet paaaad temperature (za slučaj da se ide negde van).
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 7.5.2011 0:16:04
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Samo mi šaljite sms, vreme i mesto. Mada kažu još sutra lepo, onda dva dana kiše i opet paaaad temperature (za slučaj da se ide negde van). A ja razmišljam o nedelji (i opet nema šetnje) Jel ti se javila osoba D?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 7.5.2011 0:18:07
|
|
|
|
New Mom
|
Nicht. A kao, čim dođe. Tuj sam za vikend, zdrava i prava , come on. LJ zapitkuje, a i Olga je tu.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?