Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:12:43
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: buhla IZVORNA PORUKA: minavb Ja kazem da odemo na rostilj i pivce, u Tihu noc! mina... iju, ja ovo od tebe nisam očekivala! ti koja nas uvek kritikuješ za ishranu i njoj je pukao film
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:13:53
|
|
|
|
minavb
|
Vise salceta se gomila tim kafama sa secerom i cokoladom nego cevapcicima.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:14:50
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: minavb Ja kazem da odemo na rostilj i pivce, u Tihu noc! Mina, sestro moja izgubljena
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:15:00
|
|
|
|
Anitaaa
|
meni odgovara he he ja obožavam ćevape
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:15:31
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: buhla IZVORNA PORUKA: minavb Ja kazem da odemo na rostilj i pivce, u Tihu noc! mina... iju, ja ovo od tebe nisam očekivala! ti koja nas uvek kritikuješ za ishranu i njoj je pukao film Puko, jashta. Pricas ljudima o necemu o cemu si u skoli ucio , a oni te nazou hohstaplerom i optuze da se ponasas kako si popila svu pamet ovog sveta. Lilly, ja sam pre izgubljeno jagnje.
< Poruku je uredio minavb -- 28.1.2010 21:16:07 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:16:15
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minavb Vise salceta se gomila tim kafama sa secerom i cokoladom nego cevapcicima. ooo, she is back... buhla, evo je nasa NUTRIMINA
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:17:21
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: minavb Vise salceta se gomila tim kafama sa secerom i cokoladom nego cevapcicima. ooo, she is back... buhla, evo je nasa NUTRIMINA She is back, and she is bad! NUTRIMINA HOHSTAPLER ponovo jase!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:17:36
|
|
|
|
Trcosava
|
reći ću samo -
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:17:58
|
|
|
|
buhla
|
e jel se secate slike od proslog vidjenja, samo mejra i sanji su bile sa baaaš vidljivim stomacima.... sad kad se uslikamo... biće puuuno više okruglih stomaka i raznih oblina i krivina
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:18:59
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: buhla e jel se secate slike od proslog vidjenja, samo mejra i sanji su bile sa baaaš vidljivim stomacima.... sad kad se uslikamo... biće puuuno više okruglih stomaka i raznih oblina i krivina Ja sam totalno ukrivo!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:19:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: buhla e jel se secate slike od proslog vidjenja, samo mejra i sanji su bile sa baaaš vidljivim stomacima.... sad kad se uslikamo... biće puuuno više okruglih stomaka i raznih oblina i krivina ne diraj me u krivine i obline! za to sam ja zaduzena i ja to donosim!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:21:27
|
|
|
|
JULIE
|
Meni i nije tako veliki stomak,sa mikijem mi je u ovom periodu bio veci Ja cu da dodjem da zezam vas sa velikim stomacima
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:21:56
|
|
|
|
buhla
|
da se prisetimo kako to nekad beše
< Poruku je uredio buhla -- 28.1.2010 21:22:18 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:24:05
|
|
|
|
JULIE
|
buhla gde je ovo bilo?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:27:23
|
|
|
|
Anoniman
|
u COsta coffe... ali ne znam kad to bese...koji mesec bese buhla?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:30:15
|
|
|
|
Delijagirl
|
Kafa, sok, pivo, pile i ostalo u Beogradu 6. ili 7. Oti Buhla Minavb Anitaaa Julie LilyT AnaRR Viking SuperMama Jacagoga Rivana DG Ako sam nekoga zaboravila izvinite molim vas kad zavrsim smenu icicu detaljno da gledam..
< Poruku je uredio Delijagirl -- 28.1.2010 21:35:23 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:31:46
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Delijagirl Kafa, sok, pivo, pile i ostalo u Beogradu 6. ili 7. Oti Buhla Minavb Anitaaa Julie LilyT AnaRR Viking SuperMama Ako sam nekoga zaboravila izvinite molim vas kad zavrsim smenu icicu detaljno da gledam.. Sebe si zaboravila!
< Poruku je uredio OTI -- 28.1.2010 21:32:09 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:32:38
|
|
|
|
minavb
|
Hoce li ovi u Costi da se ljute ako ja ponesem peceno pile?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:35:11
|
|
|
|
JULIE
|
DG,nemojte 6 i 7 putujeeem Joj ubicu se ako vas sve ne upoznam,ne mogu da verujem koji sam ja baksuz
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:36:28
|
|
|
|
buhla
|
IZVORNA PORUKA: OTI u COsta coffe... ali ne znam kad to bese...koji mesec bese buhla? 19.10.09.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:36:57
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Izvinite sto pitam mozda glupo pitanje ali gde se nalazi Costa caffe?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:37:51
|
|
|
|
Delijagirl
|
Pa ovako ja sam okvirno napisala 6.7. a licno pre 6. ne mogu nikako jer radim svaki dan od 9 do 21 :( moze poste tog vikenda ako vam je svima lakse? Oti i jacu i rivanu sram me je
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:40:10
|
|
|
|
JULIE
|
Ma ja se salim taman posla da zbog mene jedne odlazete druzenje Samo ce mi biti jaako kzao ako ne budem prisustvovala,volela bih sve da vas upoznam
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:47:01
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Hvala DG na informaciju.
|
|
|
Anketa
Трудна
пеперутка16
Када вам је почео да се види стомак? Када су почели да вас гледају као да сте трудна и да вас питају о трудноћи?