Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 4.2.2010 17:44:16
|
|
|
|
Delijagirl
|
IZVORNA PORUKA: minavb Drugari,brisite me sa spiska. Danas sam u prodavnici pala u nesvest i pri tom uganula nogu,moze se reci da sam nepokretna. Mina draga pa sta si radila?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 4.2.2010 19:54:41
|
|
|
|
JULIE
|
Ja necu moci da dodjem. Danas je reseno sigurno putujem sutra.Lepo se provedite i da se slikate da vas vidim
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 4.2.2010 20:23:14
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja IZVORNA PORUKA: cipiripi zene, a gde cete da stanete u tom broju? da zakupite igraonicu u meku na terazijama? a ti draga jel dolaziš? cipi draga ponavljam pitanje?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 4.2.2010 22:03:39
|
|
|
|
Anitaaa
|
Cipi E nemojte da ja dodjem tamo a da nema nikoga
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 4.2.2010 22:08:52
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: viking Veliki je grad, nemamo toliko boje... Ma dovoljno je za prizemlje
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 4.2.2010 22:14:48
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: dunja IZVORNA PORUKA: dunja IZVORNA PORUKA: cipiripi zene, a gde cete da stanete u tom broju? da zakupite igraonicu u meku na terazijama? a ti draga jel dolaziš? cipi draga ponavljam pitanje? e izvini nisam videla, ne mogu da dodjem pa nisam ni ulazila u temu.. moram da mirujem, a sutra moram za HR jer samo ja mogu da potpisem ta dokumenta zbog kojih idem.. hvala bogu pa imamo udoban auto koji ne trucka..
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 9:31:46
|
|
|
|
Anoniman
|
ja ću doći 99% delijo utefteri me
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 10:52:36
|
|
|
|
Mimče
|
devojke ja bih došla ako možem , vaša priča i saveti mi prijaju i znače i volela bih da vas upoznam. sa nekima od vas sam bliža na pp ali i druge bih volela da vidim, čujem njihova iskustva, razgovaram uživo. pozz
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 10:59:58
|
|
|
|
Suncicabg
|
Jel imamo konacan dogovor? Znaci u 17h? ili 18? I gde se tacno nalazi Costa u odnosu na Mek npr?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 11:57:11
|
|
|
|
Anoniman
|
u 17h....sunči oćeš da se nadjemo kod česme u 16:45h?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 11:57:36
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Mimče devojke ja bih došla ako možem , vaša priča i saveti mi prijaju i znače i volela bih da vas upoznam. sa nekima od vas sam bliža na pp ali i druge bih volela da vidim, čujem njihova iskustva, razgovaram uživo. pozz
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 11:57:54
|
|
|
|
Delijagirl
|
Banini odlicno Mince naravno da mozes da dodjes jedva cekam vas koje jos neznam da upoznam Suncice pa u 17h u costa coffe to ti je od meka prema trgu vidis ima napolju ogroman napis...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 11:58:42
|
|
|
|
Anitaaa
|
Jedva me čekaš hmmm
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 12:11:07
|
|
|
|
Delijagirl
|
Evo drage ja sam nam upravo rezervisala costu tako da dogovor stoji u 17h... Ako hoce neka da je negdje pokupim gdje joj je poznato nek mi javi na pp pa cu da se organizujem
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 12:12:28
|
|
|
|
Anitaaa
|
Uf ja se dvoumim al se mislim,nisam debil valjda ću naći
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 12:14:58
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: banini u 17h....sunči oćeš da se nadjemo kod česme u 16:45h? Ili kod Meka? Kako da te prepoznam? Da ponesem ja cveni karanfil, pa da bude "cicos macos jeste li vi bez obaveze"
< Poruku je uredio Suncicabg -- 5.2.2010 12:15:27 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 12:19:42
|
|
|
|
Anoniman
|
ajde kod meka,a imaš sliku - postavila sam album mada možeš i karanfila da poneseš
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 12:21:54
|
|
|
|
Anitaaa
|
IZVORNA PORUKA: banini ajde kod meka,a imaš sliku - postavila sam album mada možeš i karanfila da poneseš jel možem i ja
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 12:22:47
|
|
|
|
Anoniman
|
može bre...kod meka je konačno...gledamo se, sa crvenim karanfilima
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 12:25:45
|
|
|
|
Anitaaa
|
eto me onda 16:45 '?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 12:25:52
|
|
|
|
Mari86
|
Ja tek u utorak dolazim za BG...ali poslom...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 12:29:13
|
|
|
|
maja27
|
Ja sutra radim do 15h, tu u centru! Nema svrhe da idem kuci pa da se ponovo vracam u 17
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 12:30:49
|
|
|
|
Anitaaa
|
ti sedi,popi kaficu i sačekaj nas
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 12:32:32
|
|
|
|
maja27
|
Jel moze neko da dodje ranije??
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 12:34:16
|
|
|
|
Anitaaa
|
ja bih došla al ne znam hoću li moći pošto mm knap dolazi sa posla da čuva malog.Znaću večeras
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?