Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.3.2011 9:10:45
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis Mozda cu i ja moci da se pridruzim ove nedelhe bih mogla, ali sledece ne znam, u utorak ce mi raditi transfer pa je mozda bolje da sedim kod kuce Bolje je da sedis kod kuce Ja sam za
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.3.2011 9:13:13
|
|
|
|
Jeca*
|
I ja sam za. Dogovorite se kad i gde pa cu pokusati da se uklopim
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.3.2011 10:43:57
|
|
|
|
Sakiedi
|
Da,u Beogradu Sam I volela bih upoznati divne zene sa ringeraje. U kontaktu Sam samo sa Snelletom I New mom,Ali ni njih jos nisam upoznala. A Verus dragu,nadam se da cu upoznati kada odem za Ameriku ponovo. Ide lepo vreme pa cemo se lakse I brze dogovarati za vidjanje I druzenje.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.3.2011 19:19:07
|
|
|
|
moja ciklama
|
ja sam za kafu gde god i kad god
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.3.2011 19:33:27
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR A ja računam na Sunčicu , ona je uvek za akciju Uvek
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.3.2011 19:41:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Ako se dogovorite za ovu nedelju, mogu, a ostale cu da prelezim
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.3.2011 20:38:05
|
|
|
|
minna
|
IZVORNA PORUKA: lesica Ja samo kazem da meni odgovara od iduceg vikenda,svaki naredni pa kako se dogovorimo I meni isto ovako! Samo da znam par dana (2,3) unapred kada, da bih mogla da pomeram obaveze u zavisnosti od dogovora. I jedno pitanje, jel mame sa bebama/decom ili same? Mislim verovatno kako ko hoce, nego ja ipak da pitam
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.3.2011 20:39:45
|
|
|
|
Jeca*
|
Ja bih volela da se izorganizujem da dodjem. Zbog malog misa bi mogao biti ponedeljak popodne?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.3.2011 21:01:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Jeco, divna si ali ja idem u ponedeljak na transfer, vracam se u utorak i mislim da narednih desetak dana ne idem nigde (mada mi je dr odobrio da mogu u USA ). Samo se vi dogovarajte, bice prilike da se i ja pridruzim
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.3.2011 21:53:50
|
|
|
|
marija32
|
IZVORNA PORUKA: minna I jedno pitanje, jel mame sa bebama/decom ili same? Mislim verovatno kako ko hoce, nego ja ipak da pitam I ja se to pitam?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.3.2011 22:19:29
|
|
|
|
Nensi*
|
Ja bih dosla i sa Vukom i sa mm...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.3.2011 22:21:07
|
|
|
|
marija32
|
Zezas za mm?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.3.2011 22:23:38
|
|
|
|
minna
|
I ja bih dosla sa Vladom, mislim da mm nece biti u Bg, ali ako bude, mozda i on, taman da malo drzi ovog malog kad krene da kuka Tako da za sada nas dvoje, ali reko cisto da pitam...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.3.2011 22:24:48
|
|
|
|
minna
|
IZVORNA PORUKA: marija32 Zezas za mm? Nije mm, tm, nego njm
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.3.2011 22:25:41
|
|
|
|
marija32
|
Mislim ok, ako neko zeli da povede i muza, ali zar to nije okupljanje nas drugarki odavde, da ne izgubi "sastanak" caroliju ?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.3.2011 22:26:18
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: marija32 Zezas za mm? Ne zezam,ja sama sa Vukom ne mogu...Tezak je da vucaram i njega i torbu...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.3.2011 22:27:53
|
|
|
|
marija32
|
IZVORNA PORUKA: minna I ja bih dosla sa Vladom, mislim da mm nece biti u Bg, ali ako bude, mozda i on, taman da malo drzi ovog malog kad krene da kuka A ako pocnu da kukaju, bice to setnja u Bg-u umesto ispijanja kafe
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.3.2011 22:29:09
|
|
|
|
marija32
|
IZVORNA PORUKA: Nensi RR IZVORNA PORUKA: marija32 Zezas za mm? Ne zezam,ja sama sa Vukom ne mogu...Tezak je da vucaram i njega i torbu... Vozicu vas ja-tebe i Vuka, ali ima mesta u gepeku samo ako nosimo kisobran kolica. A mozemo i bez dece, a?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.3.2011 22:32:31
|
|
|
|
Nensi*
|
Mi nemamo kisobran kolica,samo ova klasicna,tek treba da ih uzmemo...A dogovoricemo se ako nas budes ti vozila,mada ja bez Vuka ne bi isla
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.3.2011 22:34:16
|
|
|
|
marija32
|
Ok, dogovoricemo se.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.3.2011 10:40:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sa svom svojom decom stizem
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.3.2011 11:22:04
|
|
|
|
*Alexx*
|
Po mom skromnom mišljenju, ako se vodi dete koje može biti potencijalno nemirno (a sva deca mogu, jelte), onda su muževi itekako korisni . Nije nikakav gušt voditi dete i jurcati za njim sve vreme - to možemo i "običnim" danom. Ako se uklopim, stižem i ja.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 13.3.2011 14:11:41
|
|
|
|
lidija 011
|
Jel' mogu i ja da se pridruzim( ako uklopim obaveze) ? bez djece-nemam ih jos
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 13.3.2011 17:01:26
|
|
|
|
dunja RR
|
naravno, svi Ringerajci du dobrodošli
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 14.3.2011 22:34:28
|
|
|
|
lidija 011
|
jupiiiiiiiiiii ...samo javite gdje i kada
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?