Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 7.3.2015 23:02:32
|
|
|
|
Ivanka 75
|
A ja gledam da odgovorim sa što manje informacija a ona ko pit bul ne pušta iz čeljusti Najbitnije je da se nisam nimalkice iznervirala, okrenula sam se i pevajući otišla kući
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 7.3.2015 23:03:55
|
|
|
|
Sosa Mena
|
One su bez komentara. Ova moja nas je jednom cekala do pet ujutru da vidi kad cemo da dodjemo kuci. Pazi scenu. Ulazimo u stan ugaseno svetlo i odjednom vidis zar cigare u dnevnoj sobi. Ja vrisnula od straha, a ona: Ne plasi se ja sam cekam vas. Kad je ovaj moj zagrmeo odma je ugasila cigaru i uvukla se u misju rupu. Ja joj kazem sutra dan zeno Bozija gledaj svoga muza i vas krevet mani se nas. Ne spava vise u kolekvu.
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 7.3.2015 23:04:11
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Najbitnije je da se nisam nimalkice iznervirala, okrenula sam se i pevajući otišla kući Uhhh sreca da ne zivite zajedno
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 7.3.2015 23:06:51
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mi imamo zvono na kapiji, pre neki dan sam 3 puta išla u prodavnicu i svaki put kad otvorim kapiju zvono se čuje ding-dong. Treći put svekar izlazi da vidi ko je OPET Mislim da su poludeli, a zvono svekar stavio da bi čuo kad neko ulazi u dvorište, a ulazna vrata mu na 5-6m od kapije, pa ti vidi kakav um. Doduše, i mene čuju kad dolazim-odlazim....
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 7.3.2015 23:08:06
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Mislis zvono je stavio zbog tebe.
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 7.3.2015 23:12:08
|
|
|
|
Trcosava
|
Jao Ivanka što baka mm nije kao ti ja dobijem i previše informacija totalno meni nebitnih Nego nešto pametno htedoh reći i izlape mi.... Aaaa htedoh da vam se pohvalim mojom glupošću šta učini sedenje u kući sa deettom 6 godina. Upoređujemo mm i ja termoemtre u sobi, ja gledam na kupovni, on gleda na njegov isprogramirani i sad kod njega je 19,6 kod mene 22,1 i kažem ja razlika 1.5 stepen nije puno. Mm: Nije 1.5 nego 2.5 Ja: Ma kako? (hvatam se za telefon i računam na kalkularru) Mm: Nemoj mi reći da si računala na kalkulatoru?????? Ja: Jesam! Ne verujem ti!!! Kako ja sad njemu da objasnim da od srednje škole ja računam 2+2 na digitrronu jer recimo odradim zatatak savršeno i onda zeznem na tako osnovnim glupim stvarima. Čak sam uspela vukovca da ubedim da je 34-14=10 i da profesor nije dobro postavio zadatak
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 7.3.2015 23:16:57
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Mislis zvono je stavio zbog tebe. Ali to je tajna psssst To niko ne zna, pa ni ja, a ti svemoćna proročice Soso sve znaš
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 7.3.2015 23:17:58
|
|
|
|
Sosa Mena
|
za takve tipise sam rak rana
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 7.3.2015 23:24:49
|
|
|
|
QueenJ
|
Trco, Soso, pa vi ste kompletan cirkus! Nista vam ne fali...
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 7.3.2015 23:28:05
|
|
|
|
Ivanka 75
|
da ste me videli popodne kako skačem Počela da pravim tortu i tražim mlin za orahe a mm ga podigao nebu pod oblake na najvišu policu. Počnem skakati da ga barem mrdnem da približim i nekako da padne da ne moram uzimati stilicu, naravno bezuspešno, kad.... Pruži se ruka iznad moje glave, dohvati mlin i ode... vratio se da drema, nije mogao da me sluša kako gunđam
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 7.3.2015 23:40:32
|
|
|
|
QueenJ
|
Ahaha... Ovako bih i ja. Jer, lakse je skociti 100 puta nego uzeti stolicu...
< Poruku je uredio QueenJ -- 7.3.2015 23:41:31 >
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 7.3.2015 23:43:06
|
|
|
|
Ivanka 75
|
ma stolice su mi teške ko tuč a ona hoklica što je koristim za te stvari bila u drugoj sobi, mrrrzelo me da idem Ali, heroj je spasao dan, i tortu
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 7.3.2015 23:51:11
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Prednost malih zena je sto su uvek fizicki aktivne Sto kaze Queen mrzi me stolicu da maknem, a ne mrzi me sto puta da skocim.
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 0:07:30
|
|
|
|
Žapkić
|
O, staro drustvo u kafani!!! To volEm da vidim!!!
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 0:09:41
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Di si zabo kuco stara? Ljubim ruke.
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 0:11:54
|
|
|
|
QueenJ
|
Haha Ja vas napustam. Zelim vam lepu i laku noc. Do sutra. Kiss.
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 0:14:07
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Laku noc zenska.
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 0:15:04
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Di si zabo kuco stara? Ljubim ruke. EvE Zabe!!! FALA na rukoljubu, Gospoja!
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 0:17:18
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Nema na cemu i drugi put. Da vikamo aculukica na picence stra me covek ce se onesvesti?
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 0:19:37
|
|
|
|
Žapkić
|
Da znaš da bi moglo!!! Ja pročitala: Acu Lukasa!
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 0:21:02
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Moze biti. I on ima dugacku kosu.
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 0:22:29
|
|
|
|
Žapkić
|
Ček, moram nešto da nadjem. Odma će se vrnem!
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 0:22:53
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Odo i ja, mm gricka noke sas novu grickalicu a gricka i mene po ganglijama
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 0:23:58
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Nemoj ides sace on zavrsi.
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 0:26:40
|
|
|
|
Žapkić
|
http://youtu.be/q2vW-fcygu4
|
Anketa
Цртани филмови.пеперутка16Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?Да & нису постали насилни. (
0%)

Да & постали су насилни. (
0%)

Не, ми не гледамо такве цртане филмове (
0%)
Ukupan broj glasova: 0Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!