Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 1:09:26
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Zumbul Aga rules
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 1:11:42
|
|
|
|
Žapkić
|
Jesi videla, Ivanka? A ja sve bila ubedjena da je Bali Beg najveća faca... kad ono medjutim...
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 1:13:37
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Lule je neunistiv. Ima da se skape. Ivancice ne spijes aaaa?
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 1:15:20
|
|
|
|
Žapkić
|
Odoh. Laku noć, devojke! Ljubim vas do sutra I terajte Acu Lukasa na spavanje-obelutiće čovek načisto!
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 1:17:20
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Laku noc zapce. Ja da popijem kafu i begam. A Aca ce da peva uskoro ti me dizes iz kome.
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 7:33:55
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Magla svuda, magla oko nas....
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 7:49:46
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutro! Kod nas i danas vedro i sunčano. Danas rani ručak i begamo napolje na sunce!
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 10:06:08
|
|
|
|
ivaMark
|
Dobro jutrooo... Mi bi mozda i mogli negde ali nam je auto kod majstora vise od nedelju dana, trebao je juce biti gotov ali covek pola stvari nije odradio.... Sad sam sa najela vruceg hleba..aaa
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 10:08:37
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Evo i nas, ja u pizami pijem kafu, mm otisao po dorucak, Ivka gleda crtani... standardno A nebo belo kao da ce sneg, bas je oblacno
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 11:07:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobar dan i od nas Una gleda crtani, mm pere sudove, ja zevam po rr, kasnije mi dolaz frizerka da me fenira, idem veceras u zenski provod Jutros sam uradila jos jedan test
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 11:13:59
|
|
|
|
mali_mis
|
Ja sam A. vijala po stanu da ga obucem. Obozava da seta gologuz, jedva cekam leto, pa nek seta. Sad sedi kod mene i pije mleko, a ja cu da nastavim sa mojom kaficom.
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 11:15:16
|
|
|
|
QueenJ
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Evo i nas, ja u pizami pijem kafu, mm otisao po dorucak, Ivka gleda crtani... standardno A nebo belo kao da ce sneg, bas je oblacno Isto i kod nas, samo što mm spava, pustila sam ga malo duže, sledeće sedmice je prva smena, ustaje u 5h, pa bar nek danas odmori. Inače, zagrcnula sam se kafom čitajući vaše prepiske od noćas. A gospodin Lukas verovatno štuca... Ahahaha, a tek MAP i Sulejman, tj. Zumbul...
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 11:16:22
|
|
|
|
wivern
|
UM bre potrosices sve zalihe testova, sta ce ostale zene da rade Bar dan i od nas. Ja sam razvaljena, ovaj mali je celu noc visio na (.) i spavao. Sva sam slogirana i sad pokusavam da se dozovem k'svesti sa jednom lepom kaficom.
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 11:21:29
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: wivern UM bre potrosices sve zalihe testova, sta ce ostale zene da rade ahahah necu vise obecavam Imala sam jedno takvo sisavce
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 11:29:23
|
|
|
|
wivern
|
Sva sreca to mu se desava jednom mesecno inace bih se roknula Danas sam se probudila nekako nezadovoljna, ni sama ne znam cime.Mozda je zato sto sam slabo spavala. Mrzim kad se tako probudim bzvz a ne znam ni sta treba da uradim da se bolje osecam.
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 11:45:42
|
|
|
|
veselicaa
|
Pozdrav u kafanu Vidim veselo na rr,sta ce tek biti kasnije.Mi danas duze spavali,napolje jos uvek sneg,hladno,vetar uff.Dete me malopre obradovalo cestitkama,zlato moje
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 12:43:54
|
|
|
|
emicaa
|
Haaaj cure,žene sinoć sam radila do 11,jedva sam se dovukla kući,danas me svaki dio tjela boli koliko sam trčala. Moje malo i veliko pavaju pa kad ystanu idemo u šetnju,dan je predivan.
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 12:53:56
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Razleteli se mm i ja da pocistimo kucu i gotovooooo Sad cu da skuvam jednu laganu kaficu za opustanje
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 12:54:28
|
|
|
|
Klarita
|
Zene, zene, dosla sam samo na brzinu, da pozdravim novu crticu UM je l' sam ti vec racunala, a, a, a? Vidim vesela ekipa na okupu...dace Bog da mi se deca smire pa da vam se vratim kako treba
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 12:55:41
|
|
|
|
Sosa Mena
|
OOO Rosuljke Sta je decici?
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 12:55:55
|
|
|
|
veselicaa
|
Klarita,gde si nema te odavno?A veselo,veselo sada na rr,ima svasta nesto Soso moja Stasa kada vidi tvoju sliku odmah dotrci do kompa i vice "Masa,vidi Masa" Inace je nikada ne interesuje kada sam na kompu i na rr,jedino kada otvorim prozor sa smajlicima.
< Poruku je uredio veselica -- 8.3.2015 12:57:42 >
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 12:57:15
|
|
|
|
mali_mis
|
Cek sad ce da nas potamani sto joj nismo javile
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 13:01:37
|
|
|
|
Klarita
|
Deca su beeeeeeeeeeeeeeeeeeeesnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, majko mila, za sve pare...N bi samo da hoda i vristi ako ga spustim u ogradicu da pomognem nesto K ili uradim nesto. Slabo spava...budi se nocu, muce ga zubi, uzas jedan. A mm bas ima guzvu na poslu i ne stize kao ranije da mi pomogne, pa ja nikako da nadjem vreme da ukljucim laptop...a, nedostajete miiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 13:02:51
|
|
|
|
Anoniman
|
KLarita sinjorita racunala racunala, evo ti opet ja 1.6. 1990 mm 8.9.1980 druga trudnoca, zacece u februaru
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 8.3.2015 13:04:04
|
|
|
|
milicicak
|
Ohoj, Klarita, cikita :) Mm na poslu opet, ja ceo dan rintam po kuci, grize me savest sto se nisam cestito sa detetom poigrala :( Sad gleda Cadju pa ce ona na spavanje a ja u kuhinju
|
|
|
Anketa
ime za decakaSasa.PDaniel (
26%)

Mateja (
74%)
Ukupan broj glasova: 139Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!