Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 0:22:19
|
|
|
|
Sosa Mena
|
MAP je Mira Adanja Polak
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 0:24:50
|
|
|
|
mama krava
|
Taman sam 'tela da prepravim šta ili ko je MAP!!! A šta ona radi na RR?
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 0:26:00
|
|
|
|
QueenJ
|
IZVORNA PORUKA: veselica IZVORNA PORUKA: mama krava A šta je MAP? Voditeljka Sta, ona vodi potapanje kupusa prema Acinim instrukcijama?!
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 0:26:55
|
|
|
|
Sosa Mena
|
IZVORNA PORUKA: mama krava Taman sam 'tela da prepravim šta ili ko je MAP!!! A šta ona radi na RR? Ne radi nista. Nego je gleda Ivankin muz Ovo je bolje nego gluvi telefoni
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 0:27:17
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: QueenJ IZVORNA PORUKA: veselica IZVORNA PORUKA: mama krava A šta je MAP? Voditeljka Sta, ona vodi potapanje kupusa prema Acinim instrukcijama?!
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 0:28:03
|
|
|
|
mama krava
|
Ne dodjen 2 veceri u kafanu i sve se promeni! Nikog i nista ne znam! Nisam u toku!
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 0:29:10
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Eto vidis. Zato svako vece u kafanu da budes u toku. Bas se slatko ismejah
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 0:29:22
|
|
|
|
veselicaa
|
To je od sinoc pocelo,inspirisao ih aca
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 0:30:10
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena IZVORNA PORUKA: mama krava Taman sam 'tela da prepravim šta ili ko je MAP!!! A šta ona radi na RR? Ne radi nista. Nego je gleda Ivankin muz Ovo je bolje nego gluvi telefoni Sad me ovaj moj gleda što se smejem, iskidah se bre
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 0:31:27
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nego, aca ne svraća u ove kafanske teme, sam se provodi po temama, pa mu još i vrata zaključavaju c c c Greota
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 0:32:24
|
|
|
|
QueenJ
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena IZVORNA PORUKA: mama krava Taman sam 'tela da prepravim šta ili ko je MAP!!! A šta ona radi na RR? Ne radi nista. Nego je gleda Ivankin muz Ovo je bolje nego gluvi telefoni Ne, ne... Pa ja umirem od smeha! Mm me cudno gleda
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 0:33:31
|
|
|
|
Žapkić
|
hahahahahah... Dodjohj da vidim šta se radi u kaVanu i iskidah se od smeha!!! Dobro veče!!! DakleM, nastavak od prošle noći sledi noćas!
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 0:33:59
|
|
|
|
veselicaa
|
Moj srecom na posao,inace bi se i on cudio Ja sam jos gora smejem se a sama sam u sobi
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 0:34:36
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Lele dal je palo zakljucavanje? A ona pesma: Mirka, ljubavi jedina moja ti ko te sada dirka i ko ti pod prozore dolazi da ti svirka
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 0:35:33
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mm sad gleda Atomski s leva, a od svega samo Mimu čujem kako se dere
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 0:35:53
|
|
|
|
Žapkić
|
Da ti "svirka"?
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 0:35:57
|
|
|
|
veselicaa
|
Zapkic stigla si na vreme
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 0:36:48
|
|
|
|
mama krava
|
en den dore, duboko je more, još je dublja Mitrovica, gde se kisi kiselica, kiselica kisi, kobasica visi, tanjir do tanjira, majka ženi sina, sinse zove Aca a devojka MAP! Ćaooooo, nema višeeee... Odoh žene da spavam, ima da mi bude plakanje kad me probude ovi Indijanci sabajle!
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 0:36:51
|
|
|
|
Sosa Mena
|
IZVORNA PORUKA: Žapkić Da ti "svirka"? Nego sta nego da joj svirka
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 0:37:05
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Lele dal je palo zakljucavanje? A ona pesma: Mirka, ljubavi jedina moja ti ko te sada dirka i ko ti pod prozore dolazi da ti svirka Mirki dolazi Rože, po naredbi izvršne vlasti Lele, imam zahtev za prijateljstvo, odo da vidim da nije aca
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 0:37:43
|
|
|
|
Sosa Mena
|
IZVORNA PORUKA: mama krava en den dore, duboko je more, još je dublja Mitrovica, gde se kisi kiselica, kiselica kisi, kobasica visi, tanjir do tanjira, majka ženi sina, sinse zove Aca a devojka MAP! Ćaooooo, nema višeeee... Odoh žene da spavam, ima da mi bude plakanje kad me probude ovi Indijanci sabajle! Laku noc
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 0:38:10
|
|
|
|
Žapkić
|
Nego, sad nešto razmišlam-mi iz kafane bi trebali da budemo oni "stidljivi korisnici na RR"-čisto da neko ne pomisli da smo skup alkosa i boema!!! Da budemo kao onaj fini svet tamo...
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 0:39:24
|
|
|
|
Sosa Mena
|
To ti svekrva poslala zahtev Zapkic ja sam alkos i boem
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 0:39:55
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pa kafana najbolja, ovde se sve radi natenane, ne skače se sa teme na temu, osim ace na MAP
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 0:40:25
|
|
|
|
veselicaa
|
Oni sto samo citaju i igraju nagradne igre
|
|
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?