Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 0:40:41
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Šta li sam htela da kažem ni ja ne znam.... Queenie
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 0:41:52
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Htela si da kazes da je Aca tvoj dobar frend.
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 0:41:54
|
|
|
|
Žapkić
|
E, nego sad neka mi neko objasni-kako ovi nakupiše ove silne bodove? Kuku, ja mesec dana da pišem, brišem i uzedišem ne bi skupila ni pola!!! A i da li bih mogla nekome da poklonim ovih mojih skromnih nekoliko, pa da sustignemo Acu-facu?
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 0:42:00
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena To ti svekrva poslala zahtev Zapkic ja sam alkos i boem Od nje samo zahtev za raskid ugovora, na obostrano zadovoljstvo Nisam alkos, ja sam samo boem
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 0:42:37
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Htela si da kazes da je Aca tvoj dobar frend. ma jok, nego da se razume u tematiku raznu
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 0:43:43
|
|
|
|
Sosa Mena
|
U lego kocke Kako ti je sveki danas?
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 0:43:54
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: veselica Oni sto samo citaju i igraju nagradne igre Pa, to ti kazem!!! Nego, jedno vreme i ja samo svraćah na kratko da virnem šta se radi, jer sam bila skroz u nekoj minus fazi, sticajem svih okolnosti, pa se ponovo aktivirah baš sad-tako da -ja am došla da uzmem nagrade!!! ahahahahahhahahaahah
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 0:44:25
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Žapkić E, nego sad neka mi neko objasni-kako ovi nakupiše ove silne bodove? Kuku, ja mesec dana da pišem, brišem i uzedišem ne bi skupila ni pola!!! Ja što sam skupila, skupila sam, sutra počinje radna nedelja i moraju da se zarade parice, RR će me vidi samo preko mob-a i to kad ugrabim. A ovi kolekcionari ne znaju šta je uživancija biti ovde i deo ovog veselog skupa!
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 0:44:40
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Doduse ja sam bivsi alkoos, hoce siofor u komu da me baci.
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 0:45:00
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Htela si da kazes da je Aca tvoj dobar frend. Ovo me asocira na onog Cigu: "Metalika je moj drug!"
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 0:45:57
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Žapkić Nego, jedno vreme i ja samo svraćah na kratko da virnem šta se radi, jer sam bila skroz u nekoj minus fazi, sticajem svih okolnosti, pa se ponovo aktivirah baš sad-tako da -ja am došla da uzmem nagrade!!! ahahahahahhahahaahah Ne vazi to za tebe,ti si stari clan i imas vise od jednog posta
< Poruku je uredio veselica -- 9.3.2015 0:46:20 >
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 0:46:44
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena U lego kocke Kako ti je sveki danas? Dobro je, hvala na pitanju, najranilasam je za ručak, još nije počelo da deluje (otpalo par listova sa lijandera pa ih stavih u čorbicu) odloženo dejstvo ručka, sutra će... A torta mi je bila JAKA, a nju jačina ne pogodi!
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 0:47:00
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 A ovi kolekcionari ne znaju šta je uživancija biti ovde i deo ovog veselog skupa! Ma, uvek je najbolje bilo uveče u ovu našu kafanu!!! Kad se samo setim nekih bisera odavde-smejem se sama sa sobom!!! A i , vazda , smo imale dobru muziku!!!
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 0:47:54
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Doduse ja sam bivsi alkoos, hoce siofor u komu da me baci. Jednom alkos uvek alkos, sad ti post pa se vadiš, a?
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 0:47:54
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Osmomartovski poklon pa puca Ma vide li Kate ce ni se udava?
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 0:48:26
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: veselica IZVORNA PORUKA: Žapkić Nego, jedno vreme i ja samo svraćah na kratko da virnem šta se radi, jer sam bila skroz u nekoj minus fazi, sticajem svih okolnosti, pa se ponovo aktivirah baš sad-tako da -ja am došla da uzmem nagrade!!! ahahahahahhahahaahah Ne vazi to za tebe,ti si stari clan i imas vise od jednog posta Što jes"-Jes"!!! A i ja sam član-povratnik!!! Ko razume-shvatiće!
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 0:48:42
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Osmomartovski poklon pa puca Ma vide li Kate ce ni se udava? Kuku lele, majka će je utepa skroz!
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 0:49:07
|
|
|
|
Sosa Mena
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Doduse ja sam bivsi alkoos, hoce siofor u komu da me baci. Jednom alkos uvek alkos, sad ti post pa se vadiš, a? Ma ne smem pise tamo u negativna dejstva ukoliko se kombinuje sa alkoholom mozes u komu da padnes. A ja kakve sam srece odma bi pala.
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 0:50:23
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nemoj onda, ko će sveki da mi sredi na leto?
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 0:50:59
|
|
|
|
Mala Elena
|
A sad nema muzike? Dobra noc! Elena mi zaspala nesto ranije, pa sam imala malo slobodnog vremena sa dragim...pregledali smo ponude za more i dvoumimo se oko dve agencije pa je ostalo da se sutra izdogovaramo i odemo da uplatimo aranzman.
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 0:51:43
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Od smjeanja i pisanja zaboravih da skupljam kremice, imam već 3 kutije u podrumu
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 0:51:59
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Necu ne sekiraj se. Sveki ima da bude odusevljena sa moju licnost.
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 0:52:45
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena A sad nema muzike? Dobra noc! Elena mi zaspala nesto ranije, pa sam imala malo slobodnog vremena sa dragim...pregledali smo ponude za more i dvoumimo se oko dve agencije pa je ostalo da se sutra izdogovaramo i odemo da uplatimo aranzman. Moj dragi se večito za more dogovara sam sa sobom, ja samo aminujem i pitam gde idemo
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 0:53:09
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Doduse ja sam bivsi alkoos, hoce siofor u komu da me baci. Jednom alkos uvek alkos, sad ti post pa se vadiš, a? Ma ne smem pise tamo u negativna dejstva ukoliko se kombinuje sa alkoholom mozes u komu da padnes. A ja kakve sam srece odma bi pala. Sosa, specijal: http://youtu.be/XMVBp_r09aE
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 0:53:25
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Necu ne sekiraj se. Sveki ima da bude odusevljena sa moju licnost. I popu dovedi da joj doživljaj bude potpun
|
|
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?