Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 11:30:15
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam 41 i to samsakupila na komentarima Počela sam pakovati Dorinu sobu,samo što sam počela nakupila vreću malog odjela i vreću duksića i hlača,pa ona ima više odjela nego ja.Sinoć sam joj naručila haljinu za krštenje pa da vidim da li mi se svidja ili ću im vratit. Dajte mi sad nešto da popijem pa odo dalje,gdje je Aca da mi pomogne,možemo pričati o ribi i kiselom kupusu
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 11:34:49
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ja sam sad pogledoh na 44. ehehhe eto brzo to tamo vamo popnes se pa padnes. Hop. Ma ja klikcem na slicice jer mi smetaju da procitam na rr nesto. fin covek bre aca iako ga optuzise za povatavanje sa MAP . Ajde koje musko bi otvorilo temu o kupusu?? Nijedno. Znaci Acu mi ne dirajte. Navijam. nego stvarno da opet imamo kladionicu???? Nego videh da je i aktivna ona tema osvoji herbafast Klarita zenska di si ocu da ti uzmedu nagradu. Ne stvarno ne kapiram sto je ta tema aktivna?
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 9.3.2015 11:38:14 >
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 11:39:25
|
|
|
|
veselicaa
|
MiLj i herbafast se dobija,samo ti pisi u toj temi
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 11:42:47
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
stvarno? Nemo me zezas sad cu da jurnem i da kopiram sve Klaritine postove tj da prepisem ipak je ona ultimate winner of all times
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 11:45:18
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha stvarno? Nemo me zezas sad cu da jurnem i da kopiram sve Klaritine postove tj da prepisem ipak je ona ultimate winner of all times
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 11:48:46
|
|
|
|
ivaMark
|
Ljiso, hvala na podrsci ali padam ja polako sa vodece pozicije, mm mrzi da klikce...posle ce da me tera da ga masiram i lepo kazes za Acu, mozda je covek dusa a ovde ga napljuvase najgore. Dobra ti je fora za Klaritine postove, hahaha... Nama danas treba auto da bude gotov pa da malo proskitamo.
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 11:51:35
|
|
|
|
Modessty
|
iva bre kakvo skitanje sada! ima bre da sedite i da klikćete i rkama i nogama! nemoj bre da nas razočaraš! Mi se sve uzdamo u teme i Adrijanu da sredite acu i milu i ostale Ja bila na koktelu povodom 8. marta i sad me pustili da idem kući! jupiiiii!
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 11:52:31
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
reci muzu ako ne klikce nema "poklona" do daljnjeg ehehheh... nego stvarno gde nam je Klarita, nema majke moga deteta. Ajde bre Klarita mamo dolazi da se malo poigramooooooo (ovo otpevajte ahahah)
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 11:54:08
|
|
|
|
Modessty
|
Klari kaže ne može da postigne i da se izbori s decom i mužem! Zato je nema Budite dobre. Ja odoh kući. Virkaću sa moba da znate!
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 11:55:40
|
|
|
|
veselicaa
|
Mod imaces posla kao moderator,teme za zakljucavanje koliko hoces
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 12:12:10
|
|
|
|
milicicak
|
MiLj je moj idol Zene, ja izgiboh od poslovnog kliktanja, uhvatio me grc u ruci da ne virnem ovde mislim da bih odlepila :)
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 12:15:58
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: milicicak MiLj je moj idol Zene, ja izgiboh od poslovnog kliktanja, uhvatio me grc u ruci da ne virnem ovde mislim da bih odlepila :) a ja izgiboh od samoce. Vi me ovde lecite. Al vidi se da se ne druzim dovoljno sa matorim ljudima uopste ne vodim neke ozbiljne razgovore. Dobro je da vam ne pisem na Dunjinom jeziku ali to bi otprilike izgledalo ovako. "uziš mamo, jidi to" "daj meso basno jeb" "maja i jeka kamenčići" "maja i jeka nočići"...
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 12:18:58
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR iva bre kakvo skitanje sada! ima bre da sedite i da klikćete i rkama i nogama! nemoj bre da nas razočaraš! Mi se sve uzdamo u teme i Adrijanu da sredite acu i milu i ostale Ja bila na koktelu povodom 8. marta i sad me pustili da idem kući! jupiiiii! Ko mi uzme gumene zabice ima da ga ostalo i moze da priceka ali zabice su mojeeee ovog meseca
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 12:28:46
|
|
|
|
Klarita
|
Eve me, bre, dodjo MiLj, nisam ulazila u temu, ali nemoj ljubim te ni ti...ugojila sam se bila od fiber-a, mislim da je i Lanajelena Moood, virkas li, virkas? Serpi, ja ne kapiram kako se igra za taj slatki paket, a bas me privlaci necu ovaj mesec zbog tebe, ali naredni je moj Ce da pijemo li nesto? Punjene parike se krckaju, lebac ispecen, dete spava, starije dete u vrticu...koliko li ce da traje ovaj mir i druzenje sa vama
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 12:32:53
|
|
|
|
mali_mis
|
Klari opet si ceprkala magicnu kuglu, ljisa tugovala sto te nema, kad ono hokus pokus eto je Klarita u kafanu I ja znam par njih iz rl koji su se ugojili od doticnog spomenutog. Za slatkise, klasika, pises, pises, pises i samo pises...
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 12:35:13
|
|
|
|
superm
|
Klarita, 100 godina! Kako si? Vidim malo pre virkas u trudnickim temama! Tako sam i ja neko vreme pre nego sam
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 12:39:08
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: Klarita MiLj, nisam ulazila u temu, ali nemoj ljubim te ni ti...ugojila sam se bila od fiber-a, mislim da je i Lanajelena Sad bi ti moj Jakov rekao: CARAMBA
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 12:40:09
|
|
|
|
Klarita
|
He he he, veruj mi superm, nema sanse, ni u najludjem snu da bih sebi tako nesto dozvolila. Jedva se borim sa ovo dvoje jos pa trece kukuuuuuuu...virkam, gledam sta radite i kako ste i najvise pratim Jabudic Mali misu, malopre punim paprike kad mi bljesnu nesto pred ocima, ono Ljisa me ogovaraaaaaaa, odmah sam sve zajeb*** u kuhinji i dotrcah vamo Falite mi falite ohhhhhhhhhhhhhhh Jabudic, ljubi mi dusu sa najlepsim imenom (moj Nikolaj je trebao da se zove Jakov...duga prica zasto nije, i glupa) ali teta Klarita smrsala 9kg
< Poruku je uredio Klarita -- 9.3.2015 12:42:01 >
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 12:46:12
|
|
|
|
jabudic
|
Super Klarita! Baš od fibera? Ja planiram da krenem sa hrono kad se porodim, mada se ja istopim u roku od 3 mjeseca i bez dijete.
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 12:48:03
|
|
|
|
QueenJ
|
Klari!
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 12:50:40
|
|
|
|
superm
|
Molim vas, nemojte o mršavljenju...Ja tek treba da se gojim
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 12:51:45
|
|
|
|
milicicak
|
Juhuuu, Klarita :) radi ti ta magicna kugla kao svajcarski sat :) Pa, zeno, svaka cast za mrsavljenje :) Ja i dalje klik, klik, klik pa mama zove, pa klik, klik, klik, pa udje neko, pa klik, klik, klik, opet mama zove... Elem, odlepicu od kliktanja :D
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 12:53:03
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Ja i dalje klik, klik, klik pa mama zove, pa klik, klik, klik, pa udje neko, pa klik, klik, klik, opet mama zove... Elem, odlepicu od kliktanja :D ili od mame klari,stigla si
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 12:53:51
|
|
|
|
Klarita
|
Ne, ne...od fibera sam se ugojila...a, onda sam pila neke sejkove kratko, krenula da ne jedem sad se vratila na stare mi tablete tj kapsule i idu kile ocas posla i tako...htela sam da krenem i na aerobik, tri puta nedeljno ujutru, mm hteo da cuva N, a K u vrticu, ali abog kicme ne smem jos uvek. Nisam pisala onda, ali imala sam jos jedno ruzno kocenje, pa bolove ima pomalo jos uvek, i ne smem onda da vezbam. Moacu i do dr po upute za skener i ostalo pa da vidim sta se desava...kocila sam se dvq puta gadno za nepuna tri meseca, bolje recno za dva i po A, sto se tice devojane u stomaku, pa nisam ni sumnjala nego hocu zvanicnu potvrdu ovde da sam RR prorocica
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 12:57:06
|
|
|
|
jabudic
|
U srijedu idem na pregled i zvanično ti odajem priznanje!
|
|
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?