Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 12:29:53
|
|
|
|
branki*
|
serpi,draga,upoznaj tajne solo sexa IZVORNA PORUKA: serpica Mod hoces nekog iz Granda? tu imam protekciju umirem
< Poruku je uredio branki RR -- 13.3.2015 12:31:55 >
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 12:32:13
|
|
|
|
QueenJ
|
Meni dajte neki žeeestok alkohol da smirim živce. Jeste da dojim, ali E. je mirna sa (.) do večeras.
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 12:40:28
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: branki RR serpi,draga,upoznaj tajne solo sexa IZVORNA PORUKA: serpica Mod hoces nekog iz Granda? tu imam protekciju umirem Branki draga moja jedva se dohvatim dole da me izvinete ja i solo sex ma nema sanse pa taman da su mi ruke duge kao noge A za grand produkciju cula sam da Zika nije los,ako Mod odgovara...eto belaja
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 13:25:13
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: serpica Mod hoces nekog iz Granda? tu imam protekciju daj nekog mladog lepog i glupog i ne mora da zna da peva
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 13:26:14
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: branki RR serpi,draga,upoznaj tajne solo sexa IZVORNA PORUKA: serpica Mod hoces nekog iz Granda? tu imam protekciju umirem Branki draga moja jedva se dohvatim dole da me izvinete ja i solo sex ma nema sanse pa taman da su mi ruke duge kao noge A za grand produkciju cula sam da Zika nije los,ako Mod odgovara...eto belaja jaoooo padam !
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 13:35:17
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR IZVORNA PORUKA: serpica Mod hoces nekog iz Granda? tu imam protekciju daj nekog mladog lepog i glupog i ne mora da zna da peva Hmmmm...ma bas mladog aa da ne zna da peva ne poznajem...ja vise volem ovi od 60 i neko god a i pevaju brrate... ali evo recimo...Bata Zdravkovic nije los..i ne peva nesto samo imitira a i nas je covek...cini mi se iz nas kraj negde
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 13:36:39
|
|
|
|
Modessty
|
lele Šerpi ja ti to nemam pojma! ma daj šta daš!
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 13:37:39
|
|
|
|
serpica
|
Mod sad cu ga nadjem da ga vidis https://www.youtube.com/watch?v=5gqCX541IsU juuu ja sad primetih da lici malo na mog mm https://www.youtube.com/watch?v=5gqCX541IsU
< Poruku je uredio serpica -- 13.3.2015 13:40:02 >
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 13:43:25
|
|
|
|
Modessty
|
ahaaa! pa dooobrooo. daj šta daš al ja bi radije nešto ovako mljac...
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 13:44:39
|
|
|
|
Bibilib
|
vauuuu Mog i ja bi
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 13:46:15
|
|
|
|
serpica
|
Mod ovaj nije moj tip,em nema kosu em nije masna sad cu ja da vam nadjem nesto za moju dusu a da nije LUkas
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 13:48:18
|
|
|
|
emicaa
|
Mod pa ko ga ne bi znaš ti šta je dobro Pije li ovde išta ili su vam samo Ace,Ivani i drugi u glavi
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 13:50:01
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: serpica Mod ovaj nije moj tip,em nema kosu em nije masna hahahah,serpi[sm=jezicek.gif
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 13:51:56
|
|
|
|
Modessty
|
Šerpi bre pa valjda tražimo sad za mene a ne za tebe! Ti si imaš Acu!
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 13:51:57
|
|
|
|
serpica
|
Evo ga...i opet obrni okreni lici na Lukasa a i na Lukica..a Mod sta kazes....
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 13:56:20
|
|
|
|
Modessty
|
pa dobro ako će se razbacujemo sa matorci onda može ovako
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 13:59:54
|
|
|
|
serpica
|
Moze,moze ne bunim se nego odoh ja da pistavim rucak i gasim komp jer ce mm svakog trenutka da stigne..a ako vidi prepisku nista od moje kafe veceras sa vama
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 14:01:57
|
|
|
|
Modessty
|
ajde beži! vidimo se večeras
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 14:04:17
|
|
|
|
jabudic
|
Šerpi, ko ti je ovaj ljigavac? Baš ima neku ružnu facu
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 14:05:27
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Mod pa ko ga ne bi znaš ti šta je dobro Pije li ovde išta ili su vam samo Ace,Ivani i drugi u glavi Ja jos razvlacim kafu od jutros
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 14:10:47
|
|
|
|
jabudic
|
Emice, ja ga ne bih. Ja ne volim ove ovakve savršene. Ja volim prave muškarce. Npr. Sandi Cenov
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 17:14:13
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Šerpi, ko ti je ovaj ljigavac? Baš ima neku ružnu facu Sad cu te ubijem..pa Robert de Niro iz mladjih dana
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 17:17:03
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: jabudic Šerpi, ko ti je ovaj ljigavac? Baš ima neku ružnu facu Sad cu te ubijem..pa Robert de Niro iz mladjih dana Meni je sad mator lepsi
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 17:57:53
|
|
|
|
jabudic
|
Haha, Šerpi, ne vidim sa tel. Pa zašto ne bazoveš stvari pravim imenom, on je sad samo jedan običan dekica
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 18:05:58
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: jabudic Šerpi, ko ti je ovaj ljigavac? Baš ima neku ružnu facu Sad cu te ubijem..pa Robert de Niro iz mladjih dana Meni je sad mator lepsi Isto. Nisam ga ni ja prepoznala. Izgleda kao da je zrikav. Ako ćemo matore, ja biram Kevin Costnera KLIK
|
Anketa
Млеко.
Admin
Које млеко је здравије давати детету после годину дана: