Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 22:15:25
|
|
|
|
wivern
|
Emice spavao mi od 19-21 kad ce sad zaspati majku mu bilo mi zao da ga budim. E ima li slicica sa tog druzenja? bas bih videla. Blago vama kako se lepo druzite ovde u bg-u niko nece smene da se druzi
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 22:15:28
|
|
|
|
serpica
|
Milicicak hvala draga,ali Ivanka ima photo-shop p sve to uredi i sredi...inace jesam prase...mama prase
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 22:15:28
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Sad sam ponovo pogledala slike sa druzenja u Nisu, ja nemam pojma o cemu serpica prica kakvo prase, kakvi bakraci ti se serpi lepa trudnica koja prosto sija MakiJ, dobro vece Svi smo mi prasići
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 22:17:54
|
|
|
|
milicicak
|
Wiv, ja cu da se druzim sa tebe ako predjes na pravu stranu reke
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 22:18:32
|
|
|
|
wivern
|
Sjajne ste lepotice, Serpi ja sam bas tebe iskomentarisala tamo u temi.
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 22:19:30
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Evo i mene.
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 22:21:13
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Wiv, ja cu da se druzim sa tebe ako predjes na pravu stranu reke Nego kako nego cu da predjem
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 22:23:35
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: wivern Sjajne ste lepotice, Serpi ja sam bas tebe iskomentarisala tamo u temi. umem ja i bolje ovo je bilo na brzinu,sledeci put idu profi fotke.. Sosooo ti stizes ja odlazim da spavam....
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 22:24:53
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Kad si sojka. Ceo dan ne mogu da sednem za komp. Taman uhvatim zalet i neko utrci pre mene.
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 22:26:55
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Evo i mene. Stigao je Prodiksan
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 22:27:20
|
|
|
|
serpica
|
A sta cu kad mi pada glava,sta bih dala da spavam bar do 9h
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 22:27:46
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Prodiksan Okle ti ovo? Serpi aj kod mene. Mozes da spavas i do 12. Manja tad otprilike otvori levo oko.
< Poruku je uredio Sosa Mena -- 13.3.2015 22:28:26 >
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 22:29:20
|
|
|
|
milicicak
|
Wiv, samo reci gde i kad Sta je Prodiksan?
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 22:32:37
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Prodiksan Okle ti ovo? Bila neka reklama za prašak za veš kad sam bila dete pa išla tako, samo se pojavi vrećica sa praškom na ekranu i glas kaže "stigao je Prodiksan"
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 22:34:25
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Svako su me nazivali ali praskom za ves jos nisu. Svidja mi se.
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 22:36:42
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Svako su me nazivali ali praskom za ves jos nisu. Svidja mi se. Soske KLIK
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 13.3.2015 22:38:47 >
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 22:38:21
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Nece da otvori.
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 22:39:17
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Popravila sam, oće
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 22:41:02
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Ne volem ujne, strine, sogore, komsiluk nataknem ih na civiluk od njih nista dobro nije doslo
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 22:47:26
|
|
|
|
QueenJ
|
Zdravo zivo u kafanu! Samo da vam se javim. Mm danas uzjahao komp, evo ga, jos visi na njemu. Sutra mu je radna subota. Bio mi je tata, popismo po pivce, ja gotova. Tako da odoh da lezem. Ljubim vas, ekipooo!
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 22:52:20
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: QueenJ Mm danas uzjahao komp, evo ga, jos visi na njemu.
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 22:56:24
|
|
|
|
Brand new mama
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Ne volem ujne, strine, sogore, komsiluk nataknem ih na civiluk od njih nista dobro nije doslo Moj zmu je ko da je Balasevic pisao ovu pjesmu ;) (i ako ne voli ni Balasevica )..Jedina mu mana sto se zaljubio u dodjosa,pa jos izbjeglicu .Vece cure, vidim da vi kafenisete po Nisu, zezate se,neke one druge polovine nerviraju,ili presvete majke...Ja sam jos sutra sama,pa dolaze moji pilici dolaze,sa sve pjetlom :)Da se pohvalim- danas sam se napokon odlucila da odem u kupovinu i sad sam mirna bar godinu dana -torba,cizmice, dva para farmerica,donji ves(to da muza obradujem )
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 22:57:20
|
|
|
|
mama krava
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Wiv, ja cu da se druzim sa tebe ako predjes na pravu stranu reke I ja hocu, uz isti uslov 😆
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 22:58:18
|
|
|
|
milicicak
|
Ivanka, iskoci li ti muz na televizor? BNM, da castis za kupovinu
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 13.3.2015 23:00:59
|
|
|
|
QueenJ
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 IZVORNA PORUKA: QueenJ Mm danas uzjahao komp, evo ga, jos visi na njemu. Jao, kakav smajli... Morala sam da mu pokazem. Sad preti da ce da uzjase nesto.drugo... Hihi...
|
Anketa
Млеко.
Admin
Које млеко је здравије давати детету после годину дана: