Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 14.3.2015 22:27:38
|
|
|
|
Modessty
|
E ja se danas izmelirala opet i sad sam baaaaaš crvena! Danilova omiljena boja Ivankice moramo opet uskoro na kafu. Meni mnogo prijalo.
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 14.3.2015 22:30:56
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Opa macko! Crvenokose su vatrene zenske Kafenisemo uskoro obavezno!!!
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 14.3.2015 22:31:00
|
|
|
|
veselicaa
|
Kada se budem farbala znam samo da cu odabrati meliranje.Mnogo lepo izgleda,ako se dobro uradi a kazu da tako mozes da se farbas na 3,4 meseci bez problema.Na koliko ti radis,Mod?
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 14.3.2015 22:32:49
|
|
|
|
Žapkić
|
Dobro veče, devojke!!! kako ste mi?
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 14.3.2015 22:37:56
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro veče Žapkić! Veselice i ja sam tako na od prilike tri meseca možda i malo manje. Sve zavisi koje su boje u pitanju. Sad mi je više crvena kosa nego smeđa. A naručih Svetlo mahagoni iz Avona, pa ću sldeći put celu da ofarbam. Taman će nešto biti svetlije a nešto tamnije. Kad mi se već ne ispalti muža da menjam, mogu bar frizuru
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 14.3.2015 22:39:11
|
|
|
|
Žapkić
|
Jao, Mod! Aj sad neka neko meni glupoj objasni kak se radi i kak izgleda to "Meliranje"-plizzzzz!!!
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 14.3.2015 22:39:18
|
|
|
|
veselicaa
|
Vece Zapkic
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 14.3.2015 22:39:34
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Veselice, ja se meliram na 6 meseci, za novu godinu i u junu, bar mesec dana pred letovanje. Sad sam propustila jer Ivka bila bolesna, zakazala sam za 2 nedelje. Opusteno, samo koren farbam.
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 14.3.2015 22:41:08
|
|
|
|
veselicaa
|
Stvarno?Koliko sam primetila na slici ti si bas plava?Pa super je to onda,a koja ti je prirodna boja kose?
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 14.3.2015 22:44:33
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Moje meliranje je 3-4 boje pramenova na glavi, sve ukupno zadovoljstvo traje 4-5 sati a kosta me oko 3000.
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 14.3.2015 22:47:20
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: veselica Stvarno?Koliko sam primetila na slici ti si bas plava?Pa super je to onda,a koja ti je prirodna boja kose? Da konacno plavusa, bila crvena do 2012, sad mi se izgubili ti pramenovi od farbanja, ipak je proslo 9 meseci od meliranja, ispralo se. Moja boja je teenutno sedo-smedja
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 14.3.2015 22:48:30
|
|
|
|
veselicaa
|
Ali tako se najmanje gori kosa,jedino sto moras da izaberes boje koje su blize tvojoj prirodnoj boji kose.Bar sam ja tako cula.
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 14.3.2015 22:50:08
|
|
|
|
Modessty
|
Uh bre Ivanka to skupo! Ja sam danas platila 500 din! Sve ukupno moje šišanje i meliranje i danilovo šišanje 1000din. Mislim da inače samo meliranje naplaćuje oko 1000din bez farbe (ne znam kako ide za farbu). Ja sam joj dala novac da kupi farbu jer se ne razumem u to. Žapkić meliranje je kad afarbom , na foliju boje smao pojedine pramenove. Fora je da kosa izgleda prirodno, kao da je izbledela od sunca. Tako nekako A sad da se pecnem sama. Imamo temu o frizurama i farbanju!
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 14.3.2015 22:52:18
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: veselica Ali tako se najmanje gori kosa,jedino sto moras da izaberes boje koje su blize tvojoj prirodnoj boji kose.Bar sam ja tako cula. Pa da, frizerka mo jos vise izbeli sede pramenove pa se i ne primecuje da ima sedih, zna zena sta radi, bas lepo izgleda onako sveze uradjeno.
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 14.3.2015 22:54:00
|
|
|
|
Žapkić
|
E, hvala ti, Mod. Pretpostavila sam da je to to, ali nisam bila sasvim sigurna.
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 14.3.2015 22:54:05
|
|
|
|
Jole84
|
Di ste žene Mod kako ti ispala kosa? Maćko Ivanka a gde se meliraš? To mu dođe pristojna cena za nađu dužinu kose,, meni su uglavnom tražili 6000, to mi nešto baš puno a i mnogo mi je 5 sati sedenja
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 14.3.2015 22:54:29
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mod, znam da je skupo, ona me sisa vec 15 god i imam totalno poverenje u nju, i ne zalim ni dinara. Farbe su njene, ja nista ne kupujem.
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 14.3.2015 22:56:47
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Mod, znam da je skupo, ona me sisa vec 15 god i imam totalno poverenje u nju, i ne zalim ni dinara. Farbe su njene, ja nista ne kupujem. Jole, Hair design u Dusanovom bazaru.
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 14.3.2015 22:57:12
|
|
|
|
Modessty
|
Frizura II deo Farba za kosu a imamo čak i ovu koju sad nađoh i videh prvi put Color kose
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 14.3.2015 22:59:40
|
|
|
|
Modessty
|
odoh. čeka me Danilo da se grlimo i ljubimo pre spavanja. Čudi me da već nije u krevetu . ovo je za njega mnogo kasno!
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 14.3.2015 23:02:39
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ivka otisla na spavanje sva pokunjena jer me videla da placem kad sam pala, moram je sutra maziti i paziti malo vise da ne misli da je kriva za moj pad (iako ja kantica bila na sred sobe)
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 14.3.2015 23:32:51
|
|
|
|
Modessty
|
Odvedoh Danila u krevet. I čučnem pored kreveta da ga mazim a on kaže:"Mama možeš da ideš da spavaš ako hoćeš, a moeš i da legneš pored mene ako hoćeš. Ako nećeš ne moraš. Ali meni mnogo prija kad legneš pored mene i maziš mi kosicu" Legnem pored njega i onse uspava za deset sekundi!
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 15.3.2015 7:30:51
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Ovde se kao malo nazire sunce, odma mi je raspolozenje u plusu. Juce sam se ubedacila, one sve tuzne vesti su me dotukle, a onda sam po kad sam procitala gomilu clanaka od tamo nekih sklj novinara koji sebi daju za pravo da se nazivaju novinarom. Ali ovo je banana drzava ovde je sve moguce.
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 15.3.2015 7:37:44
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro u kafanu.... MM i kod nas sunce napokon...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 15.3.2015 8:22:34
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutr! Kod nas nema sunca danas. Nema ni kiše hvala Bogu. Šta se radi? Mod kude je mori slika????? Pootvarah sve te teme koje si linkovala i ćorak?
|
Anketa
Млеко.
Admin
Које млеко је здравије давати детету после годину дана: