Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 17.4.2015 14:14:40
|
|
|
|
Modessty
|
baš tako!
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 17.4.2015 20:00:52
|
|
|
|
marketing RR
|
Drage Ringerajke i Ringerajci samo što nije počelo PRAVILA PROČITAJTE OVDE
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 17.4.2015 20:21:24
|
|
|
|
Maraj
|
Opa ! Zahuktava se !
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 18.4.2015 10:44:50
|
|
|
|
amdn
|
pa gde bas od ponedeljka, radni dan, ima mame domacice da klikcu ceo dan :) ali radujemo se... :) uvek bude zabavno
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 18.4.2015 11:46:35
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: amdn pa gde bas od ponedeljka, radni dan, ima mame domacice da klikcu ceo dan :) ali radujemo se... :) uvek bude zabavno A mame domacice inace nemaju druga posla sem da klikcu
< Poruku je uredio serpica -- 18.4.2015 11:47:04 >
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 18.4.2015 11:48:19
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: amdn pa gde bas od ponedeljka, radni dan, ima mame domacice da klikcu ceo dan :) ali radujemo se... :) uvek bude zabavno A mame domacice inace nemaju druga posla sem da klikcu Serpi htela sam da prokomentarisem, ali sam odustala, da ne stvaram tenzije, ali tebi svaka cast
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 18.4.2015 11:53:57
|
|
|
|
serpica
|
UM svaka cast zenama domacicama,ja sam trenutno na bolovanju i samim tim sam samo domacica,samo majka,samo zena,i tako da cu da klikcem ceo dan..da! Izinjavam se za off, hormoni mi rade.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 18.4.2015 11:56:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Razumem te A ove ne domacice neka uzmu odmor, pa neka klikcu do mile volje narednih 5 dana
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 18.4.2015 12:19:22
|
|
|
|
Maraj
|
Ma sta vam je zene doci ce opet padobranci bili oni domacice ili ne.
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 18.4.2015 12:30:30
|
|
|
|
amdn
|
samo kazem da imaju malo vise vremena od onih koje idu 8 sati da rade + 2 u prevozu i + su domacice takodje i majke i sve ostalo... to ste se same prozvale nije mi jasno jer samo tako pokazujete postovanje prema domacicama!!! i ja sam sama domacica takodje, nije bilo uopste uvredljivo, i ne znam gde nadjoste tu uvredu? Al samo napred :)
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 18.4.2015 12:40:32
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nagradna igre su uvek za one koje uzmu nagradu i do sledece nagradne igre ih nema vise. Super nagrada. Nadam se da cu od ponedeljka da dobijem mobilni sa netom, pa mogu i sa posla da klikcem.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 18.4.2015 12:41:09 >
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 18.4.2015 13:13:51
|
|
|
|
branki*
|
ja se nisam pronasla u ovome,briga me,ko god ima vremena,neka klikce po ceo dan ako hoce,samo dok je ferplej.mene inace nerviraju te igre gde se klikce,to mi je smor,vise volim da citam i pisem,ali dobro u svakom slucaju,super su nagrade
< Poruku je uredio branki RR -- 18.4.2015 13:14:21 >
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 18.4.2015 13:23:08
|
|
|
|
Bibilib
|
mi u ovoj igri ne mozemo ucestvovati jer u ponedeljak ujutru idemo za Beograd u bolnicu a vama zelimo srecu
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 18.4.2015 14:17:57
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: amdn samo kazem da imaju malo vise vremena od onih koje idu 8 sati da rade + 2 u prevozu i + su domacice takodje i majke i sve ostalo... to ste se same prozvale nije mi jasno jer samo tako pokazujete postovanje prema domacicama!!! i ja sam sama domacica takodje, nije bilo uopste uvredljivo, i ne znam gde nadjoste tu uvredu? Al samo napred :) Tvojih 8h na poslu i 2h u prevozu meni prodje u odvodjenju/Dovodjenju iz skole,predskoloskog,vrtica,spremanje rucka,ciscenja,izvodjenja dece u setnju i td...a sto se uvrede tice,moglo se malo drugacije napisati,zvucalo je bas kako si napisala.
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 18.4.2015 14:19:54
|
|
|
|
vonavoj
|
Od kad sam domacica i kod kuce zbog porodiljskog imam mnogo manje vremena za RR nego nekad kad radim
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 18.4.2015 14:32:52
|
|
|
|
amdn
|
Draga Serpice ako nisi skontala iz moje druge poruke da ja ne idem na posao, onda ne znam sta da ti kazem. I ponavljam da nema uvrede!!! ali ja mogu da kliknem tri puta dok kuvam rucak... radim isto sto i ti i sto i sve zene koje imaju decu, kucu... Izvini sto se toliko osecas prozvanom. I izvinjavam se i svim drugim prozvanim... Ana
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 18.4.2015 14:43:08
|
|
|
|
serpica
|
Zelim ti srecu i u ovoj igri,samo klikci dok kuvas,peres,cistis,samo napred,ja i da hocu ne mogu pored njih troje i stomakom do zuba tesko da cu da se osetim prozvanom s tvoje strane. Uzivaj i srecno u igri. i ostalim clanicama naravno.
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 18.4.2015 15:08:50
|
|
|
|
MakiJ
|
Nek klikce ko hoce, sa tim se ne bakcem vise .
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 18.4.2015 22:07:18
|
|
|
|
jabudic
|
Pozdrav od žene-domaćice-project managera, koja po čitav dan radi od kuće ( čitajte visi na kompu) Ja sam vam ubitačna kombinacija. Em sam kod kuće, em mi je posao vezan za komp.
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 18.4.2015 22:11:23
|
|
|
|
jess021
|
Jabude, pusti i nas ostale malo, pokupi' zeno sve nagrade
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 18.4.2015 22:14:10
|
|
|
|
jabudic
|
Tješite se što sam ovih dana u haosu, a i stvarno mrzim ove klikteće nagrade. Uostalom, mislim da sam one dvije dobila bez nekog ličnog angažmana.
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 18.4.2015 22:19:58
|
|
|
|
Maraj
|
Ma ko god da dobije samo da su stalni clanovi RR
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 18.4.2015 22:22:18
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Ma ko god da dobije samo da su stalni clanovi RR Da, slazem se! Ovu i bilo koju!
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 18.4.2015 22:24:16
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Pozdrav od žene-domaćice-project managera, koja po čitav dan radi od kuće ( čitajte visi na kompu) Ja sam vam ubitačna kombinacija. Em sam kod kuće, em mi je posao vezan za komp. pa da bog da dobila nagradu domacice i u slasti je pojeli i slike nam postavili.
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 18.4.2015 22:26:12
|
|
|
|
jabudic
|
Serpi, ovo je bila sala a propo domacica.
|
|
|
Anketa
ImenaanyushkaDa li podržavate to što se dečacima daju tradicionalna imena, a devojčicama moderna?Da (
14%)

Ne (
26%)

Ravnodušna sam (
60%)
Ukupan broj glasova: 92Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!