|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat]
25.9.2015 19:57:28   
Sanjica26 RR
Ola i od mene. Sofiju inhaliram. Sad cu decu da spakujem i da se ususkam u krevet da citam knjigy. Pojela bih nesto toplo.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 601
25.9.2015 23:24:40   
wivern
Ja bih tako slatko popila čašu crvenog vina, onog slatkog. Baš bi mi leglo.
Ovaj mali nikako da zaspi pa da zasednem malo za komp. A ova kišurina me ubija u pojam, za sutra gledala prognozu i nema je. Valjda su pogodili.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 602
26.9.2015 8:30:35   
Kata90
Jutrouser posted image al pada ova dosadna kisa,a moram na pedikir.

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 603
26.9.2015 9:43:19   
wivern
Dajte neku kafu, litarsku da neko skuva dok se ne vratim.. Odoh da odvedem malisu u dz pa da sednem i da popijem kafu posle

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 604
26.9.2015 9:47:21   
vocicana
Stize Wiv, meni je malo jedna sto sam je popila jutros.
Dobro jutro....prija mi ova hladovina, bas je mocno posle onog pakla u kome smo bili skoro 4 meseca.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 605
26.9.2015 13:52:01   
wivern
Uh, izgleda da su zubi problem. A on je superiska, osim sto nenormalno balavi.
Ja kuvam supu, nameracila se danas da pravim tulumbe veselicine user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 606
26.9.2015 15:48:49   
emicaa
Ahoj žene,mm išao kupit pečenja i nekih kolača pa sam se najela kao prasac.Dora još uvjek izgubljena od sreće što joj se baba vratila,od jutros je dva puta bila kod nje i sveki jednom kod nas,samo se vodaju user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 607
26.9.2015 15:57:35   
vocicana
Jao dusica! Mogu da zamislim njemu srecu!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 608
26.9.2015 16:13:57   
emicaa
Voci juče mi se bacila iz ruku kad je ugledala babu a ovoj se oči zacaklile od suza,nevjerovatno koliko se vole.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 609
26.9.2015 18:03:52   
veselicaa
Gde ste zene,slabo piset_e,izgleda uzivate u vikendu.
Ja danas radno ceo dan,sredjivala decije igracke,koliko mi imamo kocki,namestaja,kucica,plisanih igracki i raznih lomova to nije normalno.Perem cetvrtu masinu plisanih igracaka i nekih ranceva i pitam se odakle sve to u mojoj kuci user posted image Muz kosio danas pa ja ribala dvoriste i pomagala mu da sredimo sve,deca po kuci,bile napolje,S slinava,pomalo kasljuca nadam se da je nece uhvatiti prehlada.Prosle nedelje je uspesno odolela virusu nadam se da ce i sada.A. pise domaci,muz spava,ja naravno na kompu.
Wiv domacicouser posted image ,bas mi je drago da ti se dopao moj recept,pitaj slobodno ako hoces jos neki,ja se bavim keteringom pa imam nekoliko sjajnih receepata za kiflice i testa.
Emice pa to je ljubav i ja se secam kako sam bila nerazdvojna od bake kao mala.Mada moju A pocele da nerviraju obe babe,tako kaze dete user posted image
Da pijemo nesto?Ja sluzim naravno.

< Poruku je uredio veselica -- 26.9.2015 18:04:52 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 610
26.9.2015 19:22:00   
wivern
Emice to je sjajno uzivaju one uzivate i vi. Taman kad dodje drugo lakse ce vam biti.
Ja na pola puta sa tulumbama, toliko mi se jedu da cu mljacnuti ceo pleh. Cini mi se.user posted image
Veselice pa sto ne pricas zeno. Tulumbe su ekstra a nikad lakse za napraviti, pogotovo za mene tantusa user posted image
Jos kad bi bile krofne iz rerne, ahahahhaha

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 611
26.9.2015 21:53:15   
emicaa
Evo mene sa posla,počelo me hvatati u ledjima,valjda će do sutra popustit.
Wiv puno mi je lakše od kad živimo u istoj zgradi,ako trebam nešto bez nje uradit samo je snesem dole i ćao.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 612
27.9.2015 9:40:49   
wivern
Zene samo da vam mahnem, odoh na rolere user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 613
27.9.2015 12:34:38   
emicaa
Gdje ste mačke,ja lakirala nokte čekam da se osuši pa ću nabit slušalice i pojačat si muziki.Dora spava a dragi igra neku igricu.
Da vas nešto pitam,nisam našla temu odgovarajuću.Ovaj moj nikako ne može da se udeblha,čak kaže da je opet smršao a jede za dvoje,naveče pojede čokoladu i još nekog keksa,ili maže nutelu ali opet ništa,ima li išta što bi mu moglo pomoći jer ubi me kukanjem u pojam user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 614
27.9.2015 18:31:33   
Kata90
Hello,sta cinite? Meni malisa zaspo,pa vas citam.
Emice,imas u apoteci tablete da mu se poveca apetit,i onda ce vise jesti sigurno....mada nekim osobama to ne pomaze bas.
Probajte to,ili pivsi kvasac da pije.

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 615
27.9.2015 19:11:47   
wivern
Emice meni nikada nista od tih tabletica i svega nije pomoglo da se udebljam. Tek kad sam pocela da matorim dosla sam do normalne kilaze user posted image
Ako se nervira i jede u sebi nece mu nista od toga pomoci, pa ni celo prase da pojede svaki dan. Ja sam jedno vreme vecerala po 3 krmenadle i 2 jajeta, ili tonu makarona sa sirom.. i to sve posle 22h sa namerom da cu se ugojiti. I nista.
Ali jeste to frustrirajuce, ljudi ne shvataju. vecina je u fazonu super mrsav si i to je do jaja. Pa ja sam se oblacila u beba kidsu do 30-e godine, sve mi bilo veliko za odrasle.
Moje dete i mm spavaju od 17h, i ne mogu ih probuditi. Komirali se nacisto.

Honey, I'm Home

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 616
27.9.2015 20:08:58   
veselicaa
Evo i mene,stigoh konacno.
Danas kod nas kisno,moje raspolozenje uzas,bas sam nesto smorena.Emice nemam ja savet oko gojenja,ali ako nije bas premrsav i ako mu ne smeta nemoj da forsira da se na silu ugoji.
Wiv pusti neka spavaju,uzivaj ti ovde sa nama ili radi nesto za sebe.Danas je i lepo za spavanje.Kako su ti ispale tulumbe juce?

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 617
27.9.2015 20:17:20   
emicaa
Ja okupala djetence,sad gleda mašu a ja ovde da zavirim.
Ma on se udeblja i opet smrša,pojma nemam zašto,ali opet kažem ima apetit hvala Bogu za dvoje.

Direktna veza do poruke: 618
27.9.2015 20:17:51   
Jole84
Cao zenske, pije li se sta? user posted image
Sanjice nama su Sofija i Mila uvek u isto vreme bolesne user posted image nagrabusile smo ovih nedelju dana.
Bas mi treba jedno ladno pivce user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

Direktna veza do poruke: 619
27.9.2015 20:28:28   
veselicaa
Jole nema za trudnice pice,samo neki sokic,kafica ili kolaci user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 620
27.9.2015 20:35:21   
Jole84
Uh Veselice makar ono sa limunom ili grejpom user posted image jesno malo maleeecko user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

Direktna veza do poruke: 621
27.9.2015 20:38:04   
wivern
Veselice ispale bogovski, kao i uvek. Vrhunski recopis zaista.
Vala ja cu sada da idem i da peglam malo. da me opet ne saceka haos od gomile.
Pa moze trudnica jedno pivce, sto da ne user posted image

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 622
27.9.2015 20:40:49   
veselicaa
Wiv ako ti odobravas pivce za trudnicu onda ja sluzim,ipak ti imas ovo RR,ti si ovde glavna user posted image
Evo posluzite se user posted image

< Poruku je uredio veselica -- 27.9.2015 20:42:33 >

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 623
27.9.2015 20:42:51   
mila83
Evo i ja kratko da se javim ! Juce smo se okupili i obelezili Teodorin rodjendan,bilo je bas lepo. Danas je bas hladno,nista posebno nisam ni radila, sa decom ceo dan kod kuce.Kao u vrticu user posted image evo sad se spremamo za kupanjac,i spavanje.Mm radi drugu,tako da krecem polako sa pokretnom trakom-skidanje,kupanje,oblacenje i krevet ,sve puta tri user posted image mozda naidjem na neko picence,posle togauser posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 624
27.9.2015 21:06:42   
wivern
Ja cu ovaj breskva djumbir da probam. user posted image
Mila srecan vam rodjos, ajde spakuj ih u krevet pa da popijemo nesto.
gde nam je Emmica, dobice neopravdani user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here