|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 26 [27] 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat]
28.9.2015 18:18:25   
veselicaa
O zene ima li zima ovde kod vas,ja se smrzoh dok sam pokupila ves sa zice.
Muz ode na posao.S kod babe,dosla jetrva iz gostiju pa se igra sa braticem,nedostajao joj bas.A gleda crtani,dobila danas 5 iz matematike,pametnica moja.
Eco cestitam,ma bice sve ok ako se vole i shvate da je brak ozbiljna stvar sve ce doci na svoje.
Von super za produzeno bolovanje,mogu da zamislim koliko si srecna sto ces duze biti sa svojom smizlom kuci,taman da jos malo poraste i ojaca za vrtic.
Mila super za ks,cuvajte se sada ovih virusa,ove promene vremena nisu normalne.

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 651
28.9.2015 18:25:44   
vocicana
Treba shvatiti Emice bas ozbiljno nekada neke stvari, ti spremi bezbolku I cekaj kao uhoda! Mora da se prekontrolise, nema sta, makar ponekad.
Eco, pa bravo za djevera, trebace Im jedno dve godine da se uhodaju I utvrde gradivo, posle ce sve biti lakse. A jako su mladi, stvarno I previse. Ali neka I'm je sa srecom!.
Vonavoj, bas super, bas te briga za glabnu doktorku, neka se vrati koliko hoce, samo neka ide sve kako tebi odgovara.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 652
28.9.2015 18:50:54   
emicaa
Voci on nije išao nikako dr.od kad smo u braku,eto više od 5 godina,msm ne idem ni ja osim ako me nešto stvarno pritisne ali on je pun izgovora,ludo pa eto user posted image

< Poruku je uredio emicaa -- 28.9.2015 18:53:37 >

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 653
28.9.2015 19:26:14   
wivern

IZVORNA PORUKA: daca77

Mila, bice i to u redu...user posted image
Wiv, a kad ides na komisiju?

Nemam pojma, jos uvek me nisu zvali. Predala sam 17.9 papire a bolovanje mi istice 5.10. Imam jos fore :)))

Von bravo za bolovanje, sta kazu na poslu?
Veselice i ovde bas hladno

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 654
28.9.2015 19:50:26   
vocicana
Ja sam zdr radnik, znam o cemu govoris, ja sam uvek najpametnija a to je greska, ali dobro. Mozda ta bezbol palica odradi posao.
Jao sto sam sama I sto mi je dosadno I ruzno, bas me nervira ova samoca, dosta mi je vise!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 655
28.9.2015 20:41:02   
veselicaa
Voci jel ti muz radi negde terenski pa si zato sama?

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 656
28.9.2015 21:19:41   
vonavoj
Wiv,koleginica je rekla ok,svesna je da je dete u pitanju...a gazde nemam pojma,icicu u cetvrtak.. Sutra cu ih zvati. Nije im pravo sigurno..privatnik je u pitanju.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 657
28.9.2015 21:27:38   
daca77
Von, user posted image za produzetak odsustva...uzivaj sa decicom, sada. A koliko se najranije moze predati zahtev?
Ja uzela 2.izvestaj od fizijatra, od neurologa vec imam 2 i jos jedan cu od fizijatra, pa sta mi Bog da na komisiji...nego, bojim se da ovaj izvestaj od neurologa od 23.09. ne bude star, posto mi porodiljsko istice 16.novembra.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 658
28.9.2015 21:47:15   
emicaa
Spavate li user posted image joj meni nešto hladno,umotala sam se u dekicu i uživam.danas se doselile nove komšije i kuckaju kao da je podne a ne 10 naveče.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 659
28.9.2015 23:07:48   
wivern
Meni nema spavanja verovatno. malisa mi se bas namuci sa stomacnim, boli ga stomacic i samo place. Jadnickovic.
Ja cu sutra za razgovor sminku da nanosim mistrijom user posted image
Von zato i pitam, znam kako je kod privatnika.
Daco mislim da najranije moze mesec dana, ali proveri. Ja predala dve nedelje ranije.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 660
29.9.2015 7:40:27   
Anck Su Nmaun
Dobro jutrooo dame
Moze jedna kafica da me dovede u red user posted image
Spremila decu za vrtic a H uvatilo neko vristanje i plakanje, kako mrzim kad mi ovako pocne jutro.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 661
29.9.2015 8:00:14   
emicaa
Dobro jutro,kao polomljena sam.
Wiv kako ste danas,jel imalo bolje?

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 662
29.9.2015 8:38:15   
daca77
Uh...Wiv, vidim da imate bas problema sa stomacnim...kazu da na srecu kratko traje, dan-dva...
A hvala na informaciji, moracu da zovem svoje u upravi oko datuma predaje zahteva...izbegavala sam da to cinim kako ne bi saznali da imam u planu da produzim odsustvo, ali moracu...nema vise odlaganja...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 663
29.9.2015 9:25:28   
mila83
Dobro jutro zene ! I ja sam nesto jutros sva bezveze...kao da me voz pregazio.Kisa,kisa,kisaaaaaa..i ne prestaje....
Wiv,nadam se da cete brzo ozdraviti !

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 664
29.9.2015 11:50:13   
emicaa
Odo uspavati ovo svoje pile pa na posao.čekajte me sa kaficom oko pola 3 user posted image

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 665
29.9.2015 14:01:42   
Kata90
Dobar dan,kako ste?jel vam zima?moze kafica user posted image user posted image
Bogami meni danas hladno,veceras cemo propaliti vatru zbog malise,a i zbog kupanja.....
Evo vec par dana mi uzasno lose spava nocu,stalno se budi kad ono izniko mu prvi zubic user posted image
I sad se citav dan plezi,zbog zuba sigurno ga svrbi user posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 666
29.9.2015 14:58:43   
wivern
Evo i mene svratih na kafu user posted image
Pa od 4 jutros nije vise imao grceve i nije ga boleo stomak, a do tada je mukica i stenjao i budio se bas cesto. Sad je ok, raspolozen mada malo pospan jer guzica nije spavala 12 sati kao sto uvek spava.
Ja razmisljam da upalim radijator uljani, nesto mi zimica bas. user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 667
29.9.2015 15:01:48   
emicaa
Kato bravo za zubić user posted image
Ja došla kući,sad brzinski ručam i bježimo u šetnju,dan je divan.Ima malo vjetra ali nije strašno.

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 668
29.9.2015 15:08:06   
wivern
Zene gde nam je Queen?

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 669
29.9.2015 17:21:59   
Jole84
Cao zenske, bogami i kod mene je bas hladno, obukla sam se ko neka baba user posted image a i Milu sam natruntala. Mm je na teren do petka pa mi malo dosla sveki na spavanje, bar jos nocas dok ne prodje ovo kasljanje od slajma. Malo se volimo, malo dzapano, skroz normalni odnosi user posted image
Eco cestitam za devera, nek im je sa srecom!
Wiv kako je stomace? Uh nista gore nego kad se razbole, pilici mali.

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 670
29.9.2015 22:35:17   
Kata90
opet nikog nema.......
mi smo danas stvarno zagrejali sobu,sad je milina basuser posted image
sad jurim jednog komarca u sobi,nervira me.......

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 671
30.9.2015 7:59:35   
emicaa
Dobro jutro,ovde nam fali baš dosta ženica u zadnjih mjeseci.
Ja sad doručkovala kiflice što sam sinoć pravila,Dora se igra,uživamo user posted image

< Poruku je uredio emicaa -- 30.9.2015 8:00:15 >

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 672
30.9.2015 8:57:41   
veselicaa
Jutro i do mene.
S u vrticu,hleb sam umesila,sada jos malo da se spremam,idem u skolu na savet roditelja.A spava,muz isto samo ja kuckam na kompu u dnevnoj i grickam semenke.
Kato bravo za zubic,Wiv jel bolje malisa?Jole svracaj nam cesce ovde i pozovi drugarice user posted image .Vasa tema je uvek aktivna pa svratite malo i do nas.
Emice bice vise zena,sada je hladno i vise se vremena provodi u kuci pa ce vise kuckati ovde.
Mi sinoc bili u kupovinu,ostala sam dva sata u trznom centru,S se razjurila nisam mogla da je stignem,Gledali smo jaknice i cizmice za A i S ima bas fin izbor.Kupila sam mojoj A jedan prsluk,neka marka Lindex prvi put je vidim ali je presladak a i nisu skupi.Stavicu kasnije sliku ako ne zaboravim.
Evo linka,sada sam nasla sajt:prsluk
Inace je kostao 25 e i zaista vredi tih para.

< Poruku je uredio veselica -- 30.9.2015 9:05:27 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 673
30.9.2015 9:04:37   
Anck Su Nmaun
Jutric
Mene ubijaju mucnine, nista mi se ne jede a gladna sam user posted image

Odoh sad na posao...,mada bih najradije ostala u krevetuuuuuu

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 674
30.9.2015 10:13:19   
mila83
user posted image

Dobro jutro,uz jednu jesenju kaficu ! user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 26 [27] 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 26 [27] 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here