Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 28.9.2015 18:18:25
|
|
|
|
veselicaa
|
O zene ima li zima ovde kod vas,ja se smrzoh dok sam pokupila ves sa zice. Muz ode na posao.S kod babe,dosla jetrva iz gostiju pa se igra sa braticem,nedostajao joj bas.A gleda crtani,dobila danas 5 iz matematike,pametnica moja. Eco cestitam,ma bice sve ok ako se vole i shvate da je brak ozbiljna stvar sve ce doci na svoje. Von super za produzeno bolovanje,mogu da zamislim koliko si srecna sto ces duze biti sa svojom smizlom kuci,taman da jos malo poraste i ojaca za vrtic. Mila super za ks,cuvajte se sada ovih virusa,ove promene vremena nisu normalne.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 28.9.2015 18:25:44
|
|
|
|
vocicana
|
Treba shvatiti Emice bas ozbiljno nekada neke stvari, ti spremi bezbolku I cekaj kao uhoda! Mora da se prekontrolise, nema sta, makar ponekad. Eco, pa bravo za djevera, trebace Im jedno dve godine da se uhodaju I utvrde gradivo, posle ce sve biti lakse. A jako su mladi, stvarno I previse. Ali neka I'm je sa srecom!. Vonavoj, bas super, bas te briga za glabnu doktorku, neka se vrati koliko hoce, samo neka ide sve kako tebi odgovara.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 28.9.2015 18:50:54
|
|
|
|
emicaa
|
Voci on nije išao nikako dr.od kad smo u braku,eto više od 5 godina,msm ne idem ni ja osim ako me nešto stvarno pritisne ali on je pun izgovora,ludo pa eto
< Poruku je uredio emicaa -- 28.9.2015 18:53:37 >
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 28.9.2015 19:26:14
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Mila, bice i to u redu... Wiv, a kad ides na komisiju? Nemam pojma, jos uvek me nisu zvali. Predala sam 17.9 papire a bolovanje mi istice 5.10. Imam jos fore :))) Von bravo za bolovanje, sta kazu na poslu? Veselice i ovde bas hladno
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 28.9.2015 19:50:26
|
|
|
|
vocicana
|
Ja sam zdr radnik, znam o cemu govoris, ja sam uvek najpametnija a to je greska, ali dobro. Mozda ta bezbol palica odradi posao. Jao sto sam sama I sto mi je dosadno I ruzno, bas me nervira ova samoca, dosta mi je vise!
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 28.9.2015 20:41:02
|
|
|
|
veselicaa
|
Voci jel ti muz radi negde terenski pa si zato sama?
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 28.9.2015 21:19:41
|
|
|
|
vonavoj
|
Wiv,koleginica je rekla ok,svesna je da je dete u pitanju...a gazde nemam pojma,icicu u cetvrtak.. Sutra cu ih zvati. Nije im pravo sigurno..privatnik je u pitanju.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 28.9.2015 21:27:38
|
|
|
|
daca77
|
Von, za produzetak odsustva...uzivaj sa decicom, sada. A koliko se najranije moze predati zahtev? Ja uzela 2.izvestaj od fizijatra, od neurologa vec imam 2 i jos jedan cu od fizijatra, pa sta mi Bog da na komisiji...nego, bojim se da ovaj izvestaj od neurologa od 23.09. ne bude star, posto mi porodiljsko istice 16.novembra.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 28.9.2015 21:47:15
|
|
|
|
emicaa
|
Spavate li joj meni nešto hladno,umotala sam se u dekicu i uživam.danas se doselile nove komšije i kuckaju kao da je podne a ne 10 naveče.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 28.9.2015 23:07:48
|
|
|
|
wivern
|
Meni nema spavanja verovatno. malisa mi se bas namuci sa stomacnim, boli ga stomacic i samo place. Jadnickovic. Ja cu sutra za razgovor sminku da nanosim mistrijom Von zato i pitam, znam kako je kod privatnika. Daco mislim da najranije moze mesec dana, ali proveri. Ja predala dve nedelje ranije.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 29.9.2015 7:40:27
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobro jutrooo dame Moze jedna kafica da me dovede u red Spremila decu za vrtic a H uvatilo neko vristanje i plakanje, kako mrzim kad mi ovako pocne jutro.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 29.9.2015 8:00:14
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,kao polomljena sam. Wiv kako ste danas,jel imalo bolje?
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 29.9.2015 8:38:15
|
|
|
|
daca77
|
Uh...Wiv, vidim da imate bas problema sa stomacnim...kazu da na srecu kratko traje, dan-dva... A hvala na informaciji, moracu da zovem svoje u upravi oko datuma predaje zahteva...izbegavala sam da to cinim kako ne bi saznali da imam u planu da produzim odsustvo, ali moracu...nema vise odlaganja...
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 29.9.2015 9:25:28
|
|
|
|
mila83
|
Dobro jutro zene ! I ja sam nesto jutros sva bezveze...kao da me voz pregazio.Kisa,kisa,kisaaaaaa..i ne prestaje.... Wiv,nadam se da cete brzo ozdraviti !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 29.9.2015 11:50:13
|
|
|
|
emicaa
|
Odo uspavati ovo svoje pile pa na posao.čekajte me sa kaficom oko pola 3
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 29.9.2015 14:01:42
|
|
|
|
Kata90
|
Dobar dan,kako ste?jel vam zima?moze kafica Bogami meni danas hladno,veceras cemo propaliti vatru zbog malise,a i zbog kupanja..... Evo vec par dana mi uzasno lose spava nocu,stalno se budi kad ono izniko mu prvi zubic I sad se citav dan plezi,zbog zuba sigurno ga svrbi
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 29.9.2015 14:58:43
|
|
|
|
wivern
|
Evo i mene svratih na kafu Pa od 4 jutros nije vise imao grceve i nije ga boleo stomak, a do tada je mukica i stenjao i budio se bas cesto. Sad je ok, raspolozen mada malo pospan jer guzica nije spavala 12 sati kao sto uvek spava. Ja razmisljam da upalim radijator uljani, nesto mi zimica bas.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 29.9.2015 15:01:48
|
|
|
|
emicaa
|
Kato bravo za zubić Ja došla kući,sad brzinski ručam i bježimo u šetnju,dan je divan.Ima malo vjetra ali nije strašno.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 29.9.2015 15:08:06
|
|
|
|
wivern
|
Zene gde nam je Queen?
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 29.9.2015 17:21:59
|
|
|
|
Jole84
|
Cao zenske, bogami i kod mene je bas hladno, obukla sam se ko neka baba a i Milu sam natruntala. Mm je na teren do petka pa mi malo dosla sveki na spavanje, bar jos nocas dok ne prodje ovo kasljanje od slajma. Malo se volimo, malo dzapano, skroz normalni odnosi Eco cestitam za devera, nek im je sa srecom! Wiv kako je stomace? Uh nista gore nego kad se razbole, pilici mali.
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 29.9.2015 22:35:17
|
|
|
|
Kata90
|
opet nikog nema....... mi smo danas stvarno zagrejali sobu,sad je milina bas sad jurim jednog komarca u sobi,nervira me.......
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 30.9.2015 7:59:35
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,ovde nam fali baš dosta ženica u zadnjih mjeseci. Ja sad doručkovala kiflice što sam sinoć pravila,Dora se igra,uživamo
< Poruku je uredio emicaa -- 30.9.2015 8:00:15 >
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 30.9.2015 8:57:41
|
|
|
|
veselicaa
|
Jutro i do mene. S u vrticu,hleb sam umesila,sada jos malo da se spremam,idem u skolu na savet roditelja.A spava,muz isto samo ja kuckam na kompu u dnevnoj i grickam semenke. Kato bravo za zubic,Wiv jel bolje malisa?Jole svracaj nam cesce ovde i pozovi drugarice .Vasa tema je uvek aktivna pa svratite malo i do nas. Emice bice vise zena,sada je hladno i vise se vremena provodi u kuci pa ce vise kuckati ovde. Mi sinoc bili u kupovinu,ostala sam dva sata u trznom centru,S se razjurila nisam mogla da je stignem,Gledali smo jaknice i cizmice za A i S ima bas fin izbor.Kupila sam mojoj A jedan prsluk,neka marka Lindex prvi put je vidim ali je presladak a i nisu skupi.Stavicu kasnije sliku ako ne zaboravim. Evo linka,sada sam nasla sajt:prsluk Inace je kostao 25 e i zaista vredi tih para.
< Poruku je uredio veselica -- 30.9.2015 9:05:27 >
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 30.9.2015 9:04:37
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutric Mene ubijaju mucnine, nista mi se ne jede a gladna sam Odoh sad na posao...,mada bih najradije ostala u krevetuuuuuu
|
|
|
|
RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] 30.9.2015 10:13:19
|
|
|
|
mila83
|
Dobro jutro,uz jednu jesenju kaficu !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?