|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kana
5.5.2010 19:48:18   
ksenija81
Pre par godina kad sam izlazila iz plave i ofarbala se u neku tamno smedju brzo se ispiralo pa sam odlucila da stavim kanu tamno kesten. Boja je bila fenomenalna, svi su me pitali od cega mi se tako sija kosa. Moje iskustvo kaze da hvata samo na farbanu kosu, na izrastak ne. Posle sam pustala svoju kosu i kad sam posle god dana izvlacila plave pramenove, bilo je ok.

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 26
5.5.2010 19:50:20   
Anoniman
Sirce jabukovo je dobro uopste za kosu tad se razblazi 1:8 valjda,znaci verovatno mora malo jace onda da bi skinulo farbu! Nek utrlja malo i nek stoji tako neko vreme i onda da ispere, videce da li skida! Ovo sam cula da moja frizerka preporucuje zenama koje bi da izvuku svetliju boju posle crne!

< Poruku je uredio pcelica Maja -- 5.5.2010 19:52:27 >

Direktna veza do poruke: 27
5.5.2010 19:51:30   
Suncicabg
Hvala Pcelice, prenecu savet!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 28
9.5.2010 0:50:18   
BabyG
E ja sam se 'farbala' crvenom (mahagoni) kanom. Neka egipatska beše. Videla sam da su već pominjale žeMske da smrdi, ne da smrdi nego izuva iz nanulica (što bi rek'o mm user posted image ). Sećam se da je bila nekako zelene i dasmo je mutili mixerom! user posted image Majko mila, dva bojlera (ona najveća) sam potrošila dok sam isprala to sra*e sa glave! A kosa mi je bila kao metla. Po skoro pola balzama sam stavljala da bi ličila na nešto! Ne d'o Bog nikome!

Direktna veza do poruke: 29
9.5.2010 11:36:00   
Anoniman
Nešto se zanosim mišlju ..user posted image ..da probam da stavim na glavu naku crnu varijantu kane ...ali bojim se da mi ne presedne ... user posted image

(odgovor članu BabyG)
  Direktna veza do poruke: 30
11.12.2010 12:05:42   
Amber
Kod nas nemas crnu kanu bez ppd koji je jako opasan, jer nepostoji crna kana pa dodaju tu supstancu umesto indiga, crna kana se pravi od mesavine crvene kane i indiga,
kod nas ima samo eagles hena koja sadrzi ppd(mada ja sam je stavila pre 10 godina kad sve ovo nisam znala i nista se nije desilo sem sto ta crna nije mogla da se ispere nego je morala da izraste a skoro je prijateljica dobila alergiju na nju tako da je to od osobe do osobe).
Dok je bilo Lusha u Bg kod njih su mogle da se kupe razlicite vrste kane zajedno sa maslacem koji neguje kosu.
Ja sam htela da predjem sasvim na kanu pre par meseci jer je crvena cista kana najzdravijia za kosu obavija je a ne prodire u vlasi kao farba, ali nigde nisam mogla da nadjem kanu u vezenu sa bliskog istoka, ili onu bez dodatog zelenog peska, nema vise ni u jednoj indijskoj radnji, jedino ako neko putuje u Istambul tamo je 1 kg 8 eur. Kod nas je jedini izbor Logona koja se slabo prima. Ta eagles hena koja je stetna ima oko 25%ppd i kana iz Jasmina koju sam uzela i stavila i ispala skoro plavakasta na temenu umesto crvena, bila sam zbunjena sta se desilo a kasnije sam saznala da je to zato sto je njihova kana bajata i 3 klase.
Jako je nezgodna za ispiranje mora da se ispira sa blazamom i meni je bas isusila kosu, kosa posle toga mirise mesec dana na mokru zemlju.
Kasnije sam presla na BioKap o kome non stop pricam ispasce da reklamiram, i kosa mi se preporodila nikad sjajnija.

(odgovor članu ksenija81)
Direktna veza do poruke: 31
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Sundance kao br.1 od strane potrošača
Slovenačko udruženje za zaštitu potrošača ( ZPS) upravo je završilo jedno od najvećih testiranja krema za sunčanje u reg...
Too Orange - Sva lepota poludragog kamenja
-Dijamanti su ženini najbolji prijatelji, reče jednom Merilin Monro uz potvrdu onoga što su žene vekovno na ovaj ili ona...

Anketa

Прање гузе.
пеперутка16

Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?

Click Here