|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Kana
30.10.2009 8:42:50   
Shishica
Gledam sad i cudi me sto nema tema za kanu..
Hajde cure, pisite, iskustva i jedno pitanje: kakva je ona u raznim bojama?

Ja jedino znam da posle kane farba ne moze da 'vata najbolje..uvek ostane crven preliv..

Koristila sam je nekoliko puta i dopada mi se..sem mirisa njenog posle danima na kosi..
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Kana
30.10.2009 9:24:38   
Anoniman
To je za kosu?

Zaklela bih se da je moja privremena tetovaža bila kanom. Jel lupetam?

(odgovor članu Shishica)
  Direktna veza do poruke: 2
30.10.2009 9:27:11   
Trcosava
i za kosu i za tetoviranje

ja je nisam nikad stavljala na kosu jer ja volim jaču crvenu, a kana to ne može da mi izvuče

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 3
30.10.2009 9:27:50   
Shishica
user posted image Ma za kosu!! user posted image

To je biljcica, ali ima unutra jos stogod..
Prirodno je, a boji kosu u crvenkasto, ali zavisi i kakva je tvoja boja kose pa kako ce na njoj da ispadne, ali ako hoces da ne bude jako stavis kafe u nju i ne drzis jako mnogo...
Ima jos neke cake, ali sam zaboravila...
A sad ima i te u boji druge, ali to ne znam kakvo je...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 4
30.10.2009 9:31:38   
sanji
To je jedina stvar koju nisam stavljala na  kosu. user posted image Imam puno crvenog pigmenta a ona boji još crvenije i kažu da preko nje neće farba ni jedna. Prirodna jeste ali se iz nje najteže izlazi.

DOBILI SMO PRINCEZE

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 5
30.10.2009 9:31:39   
LillyT
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Zaklela bih se da je moja privremena tetovaža bila kanom. Jel lupetam?

Zavisi koliko ti je trajala. Ako je kanom radjena, onda je mogla da traje par meseci (ne znam kada si je radila, sada su malo poboljsali tehnologiju).  A ako si je uradila na par godina, ona nema sanse da je kana.

Sanji, zasto kazes da se iz nje najteze izlazi?

< Poruku je uredio LillyT -- 30.10.2009 9:32:25 >

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 6
30.10.2009 9:32:09   
Trcosava
ako misliš na moju boju kose - tamna, nema šanse da bi mi se poznavala

prvo što sam u životu stavila na kosu je bila kolor pena/šampon šta li već

inače pisala sam već negde, imam ja mislim malo crvenog pigmenta negde, no bila sam svih mogućih boja, i uvek se vratim u crvenu - jednostavno sam to ja sebi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 7
30.10.2009 9:33:01   
Shishica
Kad god sam je drzala dugo bila sam bas crvena, ali ne onako drecavo ili sargarepa, nego.... lepo.. ali zavisi na koju boju kose stavis.. A ima fazon i kad mesas sa kamilicom, ali ne mogu da se setim...sta ispadne onda...
Jao moracu da je kupim!
Trudnice mogu, kad mogu farbu, mogu i kanu zar ne?!

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 8
30.10.2009 9:33:21   
Anoniman
Kana je LillyT. user posted image  radila sam je u Turskoj 2002, a pošto smo se kupale u hlorisanoj vodi, ona se oprala za 7 dana. user posted image

(odgovor članu LillyT)
  Direktna veza do poruke: 9
30.10.2009 9:35:53   
LillyT
Joj, ja sam prvo htela da se kaniram, ali sam onda videla da cu mesecima da budem kao prljava kada pocne da se ispira. I onda sam uradila pravu tetovazu, *ebo kanu, kad je bal, nek je maskenbal

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 10
30.10.2009 9:36:37   
Trcosava
hehe šišise naravno, što ne bi mogle?
mada mislim da je bila neka tema o farbama i trudnicama gde sam umirala od smeha user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 11
30.10.2009 9:39:19   
Shishica
Ma bio i neki doktor na tv-u i rekao da naravno da mogu da se farbaju trudnice, a i farbe nisu ono sto su nekad bile..

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 12
30.10.2009 9:39:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: LillyT

Joj, ja sam prvo htela da se kaniram, ali sam onda videla da cu mesecima da budem kao prljava kada pocne da se ispira. I onda sam uradila pravu tetovazu, *ebo kanu, kad je bal, nek je maskenbal

ja sam imala malu na lopatici. Jako se brzo sprala, nisam izgledala prljavo. Ali pretpostavljam da bi grozno izgledalo da sam pravila veliku na leđima, recimo iznad gaća. user posted image

(odgovor članu LillyT)
  Direktna veza do poruke: 13
30.10.2009 9:40:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Shishica

Ma bio i neki doktor na tv-u i rekao da naravno da mogu da se farbaju trudnice, a i farbe nisu ono sto su nekad bile..

jao žene, kada bi farba za kosu bila toliko štetna, šta bi od našeg mozga ostalo?!

(odgovor članu Shishica)
  Direktna veza do poruke: 14
30.10.2009 9:40:18   
LillyT
user posted image izgledalo bi kao da imas hemoroide

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 15
30.10.2009 9:46:15   
Shishica

jao žene, kada bi farba za kosu bila toliko štetna, šta bi od našeg mozga ostalo?!

Pa i govorimo o tome da ne fali nista da se farbamo!!! Ti bas volis da si opasna! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 16
30.10.2009 9:47:59   
Trcosava

Pa i govorimo o tome da ne fali nista da se farbamo!!! Ti bas volis da si opasna! user posted image

ma jok, pročitaj tu temu za farbanje i trudnice - mi baš suprotno tvdimo, pa kako farbamože da šteti??? 8uups će bude pec pec)

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 17
30.10.2009 9:49:44   
Anoniman

Ma znam da to kažete, to "jao žene" je više za one koje planiraju da se usprotive. user posted image  (šalim se, uzrečica, kao i ono "prosto" user posted image )

(odgovor članu Shishica)
  Direktna veza do poruke: 18
30.10.2009 9:52:57   
Shishica
Dobro.. Taman sam mislila da te user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 19
4.11.2009 23:07:03   
lence
Shishice, super ti je ovaj smeshko povise, podseca me na Dragana Nikolica u filmu Banovic Strahinja. user posted image

Citala sam da farbe za kosu mogu da stete plodnosti ako sadrze olovo. A trudnicama vise stete sprejevi za kosu, lakovi, ucvrscivaci. To moze da se upije kroz pore na kozi (meeee!). user posted image
Ja sam probala kanu u vise crvenkastih tonova. Narandzastu sam nanela par meseci nakon plave farbe, zaustavljao se promet da me ljudi posmotre (zivim u malo konzervativnijem kraju). Neke bordo crvene ostavljaju veoma lep, dubok ton. Braon nisam htela da probam jer mi je dosadna. Crna nije trenutno moj djir, a plavu nema smisla da stavljam sad jer i pise da samo za nijansu posvetli kosu prirodnim plavusama. Mozda pokusam kad budem imala dosta sedih jer sam primetila da mi crvena kana definitivno obavije bojom postojece sede (imam samo 3-4, kunem se). Dodavanje kamilice slabo daje efekta, vise ce da posvetli ako ucedite limun jer je to kiselina.
Bas sutra planiram da se nakanim, krajnje je vreme.

Zadrzavam svoje gradjansko pravo da skacem na pogresne zakljucke!

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 20
26.11.2009 14:42:53   
oliveradj
Stavljala sam je jednom i nikada više opalo mi je gomila kose kad sam je ispirala. Posle nekog vremena moja drugarica koja je napustila srednju i završila frizerski kaže da su oni u teoriji imali o kani da su je egipćanke i indijke koristile da stanje i razrede kosu i da dobiju sjaj na njihovoj ugalj boji, da ona nije hranljiva nego se koristi za razređivanje kose i da ako se puno koristi taj ostaje bez guste kose. Onda ja skontam nije ni čudo što mi je toliko kose opalo jednom i nikada više.

Adrijana moje zlato 26.05.2008.

(odgovor članu lence)
Direktna veza do poruke: 21
29.11.2009 16:11:30   
saaja
Imala sam problema sa kozom glave zboh hidrogena, pa sam koristila kanu. Sto jest, to je sve brzo proslo, ali je boja... nekad skoro crna, nekad bas, bas crvena... uglavnom sve tamno... pa ko voli, nek izvoli! user posted image

(odgovor članu oliveradj)
Direktna veza do poruke: 22
5.5.2010 19:38:09   
Suncicabg
Draugarica koristi crnu kanu, i nikako ne moze da se izvuce iz crne. Nit se spira, niti hvata farba... Ako neka zna kako da je skine....

(odgovor članu saaja)
Direktna veza do poruke: 23
5.5.2010 19:43:44   
Anoniman
Ja znam da jabukovo sirce skida farbu ali za kanu ne znam! user posted image

(odgovor članu Suncicabg)
  Direktna veza do poruke: 24
5.5.2010 19:46:08   
Suncicabg
Vredi pokusati. Kako se stavlja?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sledeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kika Woo - heklane torbe
Kika Woo je unikatni srpski brand heklanih torbi. Brand koji je nastao i raste iz ljubavi prema ručnom radu. Ono što ga ...
Sundance kao br.1 od strane potrošača
Slovenačko udruženje za zaštitu potrošača ( ZPS) upravo je završilo jedno od najvećih testiranja krema za sunčanje u reg...

Anketa

Прање гузе.
пеперутка16

Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?

Click Here