Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Napiši iskustvo i Fitolat stiže na tvoju ... 30.9.2019 23:36:46
|
|
|
|
jane1
|
Dobre jesu, samo ne ocekujte efekte posle nekoliko tableta..
|
|
|
|
RE: Napiši iskustvo i Fitolat stiže na tvoju ... 4.10.2019 17:51:25
|
|
|
|
marketing RR
|
Prvi dobitnik Fitolat-a je AnaTamara IZVORNA PORUKA: AnaTamara Porodjaj je sve blize, pripremaju se stvarcice, izmedju ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju! Preporuka buducim mamama 👍
|
|
|
|
RE: Napiši iskustvo i Fitolat stiže na tvoju ... 4.10.2019 17:52:19
|
|
|
|
marketing RR
|
Drugi dobitnik Fitolat tablet je Bebana17 IZVORNA PORUKA: Bebana17 Ja sam blizance dojila punih godinu dana i da sam tada znala za Fitolat sigurno bi mi bilo mnogo lakse, ovako sam se bas namucila da imam dovoljno mleka za oboje. Trece dete sam takodje dojila godinu dana, ali i kod njega sam imala problema sa kolicinom mleka. Sad je na redu cetvrto dete , koje stize ubrzo. Dobro je znati da postoji Fitolat, jer za mene su prihvatljiva samo sredstva koja su potpuno prirodna.
|
|
|
|
RE: Napiši iskustvo i Fitolat stiže na tvoju ... 4.10.2019 17:52:55
|
|
|
|
marketing RR
|
Treći dobitnik Fitolat tablet je dacamrvica IZVORNA PORUKA: dacamrvica Za Fitolat tablete sam cula od drugarice koja ih je koristila za dvoje dece. Oba puta tokom dojenja ih je hvalila i govorila kako bez njih ne veruje da bi uspela u dojenju. Trazeci po internetu informacije o tabletama videla i ovu temu. Definitivno cu ih uskoro kupiti i poneti sa sobom u porodiliste. Prva beba stize krajem godine i nadam se dugotrajnom i uspesnom dojenju uz Fitolat.
|
|
|
|
RE: Napiši iskustvo i Fitolat stiže na tvoju ... 4.10.2019 17:54:24
|
|
|
|
marketing RR
|
Drage naše dobitnice, pošaljite nam svoje podatke (ime I prezime, adresa u Srbiji I kontakt telefon) do 9.10. kako bi nagrade bile poslate! Čestitke još jednom!
|
|
|
|
RE: Napiši iskustvo i Fitolat stiže na tvoju ... 4.10.2019 18:25:57
|
|
|
|
branki*
|
cestitam dobitnicama mene vezu epe uspomene na fitolat,dojila sam cerku do 2.godine.
|
|
RE: Napiši iskustvo i Fitolat stiže na tvoju ... 4.10.2019 20:12:18
|
|
|
|
flamingos
|
Čestitam dobitnicama❤
|
|
|
|
RE: Napiši iskustvo i Fitolat stiže na tvoju ... 6.10.2019 17:48:45
|
|
|
|
AnaTamara
|
Hvalaaa punooooo 😍
|
|
RE: Napiši iskustvo i Fitolat stiže na tvoju ... 6.10.2019 18:21:58
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Cestitam dobitnicama 👏
|
|
|
|
RE: Napiši iskustvo i Fitolat stiže na tvoju ... 28.10.2019 20:03:33
|
|
|
|
lesica RR
|
Drage mame, i buduće mame, pišite iskustva ili svoje planove po pitanju dojenja!
|
krin 40
Prezadovoljna sam Fitolatom
Ja sam Fitolat počela da koristim pre sedam dana. Prezadovoljna sam, ovo je treća beba koju dojim. Zaista deluju kao što i piše. Imam konstantan osećaj "punoće grudi".
Više >>
Kuvar: Bubamara14
Prolece u serpi 
Anketa
Ljubomora
Tikica94
Da li su Vasa starija deca bila ljubomorna na dolazak bebe?
Oznake