Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 18.8.2011 22:22:35
|
|
|
|
zivka
|
Hvala na receptu Volim da spremam svasta ali nisam sklona ukrasavanju
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 27.10.2011 16:47:47
|
|
|
|
Vika
|
Moj rad sa fondanom br.2, od sinoć, a po receptu Minjine kuhinjice.
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 10.11.2011 20:19:43
|
|
|
|
Vika
|
Našla sam neku radnju sa bojama i drangulijama kod Autokomande pa ako nekome treba, pišite!
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 10.11.2011 20:37:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Vika, super je Sundjer Bob. Meni je sav onaj fondan ukljucujuci i onaj obojeni postao kamen. Bas sam videl apre neki dan. Ne znam da li se moze koristiti ili da ga bacim
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 10.11.2011 20:41:07
|
|
|
|
GRGA
|
Stavi ga na minut dva u mikrotalasnu pa ga malo premesi secerom,,,ako se mnogo stegao i nece lepo da uhvati secer onda mu je kraj:(((( I da pazi da se ne sipeces ,,vruc fondan je opasan!
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 10.11.2011 21:26:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Tnx, nije da ce mi trebati u skorije vreme, ali kad sam vec na temi
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 10.11.2011 22:59:16
|
|
|
|
minavb
|
Vika, svaka ti čast!
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 10.11.2011 23:10:56
|
|
|
|
Vika
|
Sad se oštrim da sama napravim neku na temu Pepe za rođendan. Postaviću kakva god da ispadne
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 10.11.2011 23:14:39
|
|
|
|
magde
|
jao VIKA odlicna je...ja sam prosle godine radila sa lokum smesa ali me tako bolele prste od taj lokum i secer sto ove godine sumljam da cu da sma a to radim pokraj dvoje male dece da se igrams a to i da opet ostanem celu noc i radim medvede i krevetic i balone i sve neznam.....nego dal si fondan kupila ili napravila i kako se taj fondan radi vec jednom da mi neko kaze
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 10.11.2011 23:17:00
|
|
|
|
Vika
|
Idi na "minjina kuhinjica" i naći ćeš recept i video. To je ovaj recept sa prve strane. Spremi se da mesiš i mesiš
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 10.11.2011 23:19:06
|
|
|
|
magde
|
na www.....ili youtube??
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 10.11.2011 23:21:42
|
|
|
|
magde
|
e nasla sam HVALAAA
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 10.11.2011 23:22:21
|
|
|
|
Vika
|
Imaš uputstvo i za ovog Sunđer Boba, ja sam samo prepolovila meru
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 10.11.2011 23:23:15
|
|
|
|
magde
|
e VIKA a ovaj svoj spanc bob sta si radila sa fondant kupljen iili si ti radila???
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 10.11.2011 23:23:29
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Maya21 izvoli recept za cokoladnu tortu koju ja godinama pravim deci za rodjendane COKO TORTA Nikako da skontam šta je u receptu čokoladni fil.
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 10.11.2011 23:26:05
|
|
|
|
Vika
|
Rekla bih 7 i 8 i 9 ali se od toga peku i kore
< Poruku je uredio Vika -- 10.11.2011 23:28:10 >
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 11.11.2011 13:47:12
|
|
|
|
Vika
|
IZVORNA PORUKA: magde e VIKA a ovaj svoj spanc bob sta si radila sa fondant kupljen iili si ti radila??? Pravila sam po tom receptu sa Minjine kuhinjice Savet- koristi plastičnu oklagiju ( ili vodovodnu cev kao ja ) i razvlači na podlozi posutoj šećerom u prahu, a oči, nos i druge delove odloži na 15 minuta na papir za pečenje da se prosuše, pa četkicom i malo vode lepi na tortu. Takođe, svaku tortu premaži ili puter kremom (recept kod minje) ili rastopljenim puterom u ovom slučaju ( malo ga rastopiš u ruci i namažeš) jer s efondan isključivo tako zalepi
< Poruku je uredio Vika -- 11.11.2011 13:50:09 >
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 7.12.2011 10:44:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Moje dame, ja kupila sve neophodne sastojke za fondan Imam u planu da mojoj mami napravim tortu za rođendan, s tim što sam već smislila i back up plan ako ne uspe fondan Što se tiče same torte, biće moj lični recept (tajna! ) samo za nju smišljen- bundeva i đumbir, a ukrasila bih kao poklon-mašna preko torte. To će biti izazov! E sad provela sam skoro sat vremena iščitavajući iskustva žena sa fondanom, i svi kažu da je najbolje najranije 2-3 dana pre upotrebe da se priprema (rođendan je za 10 dana)... Ima živa da se pojedem dotle tek sledeće nedelje pred kraj bih trebala da mesim masu...
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 7.12.2011 10:52:20
|
|
|
|
mama76
|
Nina pa mozes ti smjesu da umjesis i ranije dobro zamotas u kesu(da nema zraka)najbolja je ona prozirna folija,pa mozes experimentalno da probas na malom komadu fondana kakav je,da ne guras sve pred rodjendan u slucaju da ne uspije
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 11.12.2011 16:53:59
|
|
|
|
magde
|
blizi se rodgendane i nemam opet poima dali da mesim lokum ili da isprobam vec neisprobami minjin fondant....jel ok?mali mi je strah....kakve boje da koristim<?ovde su nekako bezveze.....
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 12.12.2011 9:43:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Jao, ja sad pala u dilemu- videla na netu juče one ukrase i ogradice od čokolade što se prave, čak sam našla i postupak.... I jaaaaako mi se dopada! Mislim da će fondan da sačeka neku drugu priliku ako mi ovo sa čokoladom uspe Pogledajte OVE ukrase
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 17.12.2011 21:54:00
|
|
|
|
choopa choops
|
Magde ja radim tacno po Minjinom receptu. prije toga sam imala neki drugi, ali ovaj Minjin mi je super
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 17.12.2011 21:57:25
|
|
|
|
magde
|
hvala na tako brzi odgovor bas mi treba sutra radim...znaci da prokuvam kako ona kaze 30 sekunde.....??
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 17.12.2011 21:58:20
|
|
|
|
choopa choops
|
Nema na cemu Da, prokuvaj
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
Мажење беба.
пеперутка16
Да ли ваше бебе (6-12 месеци) воле да се мазе? Моја чак ни не слуша, само ме одгурује, пење се по мени, вуче,... чак ни не жели да се носи, само гледа да побегне. То ми је стварно чудно.. Какве су ваше?