Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 7.7.2016 15:37:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Duso, eto vidis, sve na svetu ima svoje razloge... Ostavili smo ti hrane :)
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 7.7.2016 21:47:18
|
|
|
|
vocicana
|
Nista nije slucajno, samo se mazite i volite, divni ste, videla sliku na fb, pa on je jedan secerak. Emice, neka ti je ziv i zdrav.Poslacu ti nesto na fb, da procitas, shvatices sve.
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 8.7.2016 6:19:14
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro, mamice! Stavljam kafu!
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 8.7.2016 6:57:16
|
|
|
|
vocicana
|
Jutro mozeee!! Jedna jaka, dupla! Ustali mso u isto vreme.
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 8.7.2016 7:39:27
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 8.7.2016 7:51:46
|
|
|
|
lesica
|
Dobro jutro i do nekog skorijeg kuckanja! Budite dobre narednih dana!
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 8.7.2016 8:07:19
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro i od nas,čekam doručak.Mnoogo sam gladna
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 8.7.2016 8:18:20
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Dobro jutro i do nekog skorijeg kuckanja! Budite dobre narednih dana! Srćan puuuuuuuuuuuuuuuuuuut!!! Osolite guzicce i za nas koji nećemo videti more ovog leta Dobro vi jutro! Ja još malo kafe da srknem, pa da se akam sa decom
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 8.7.2016 8:20:13
|
|
|
|
milicicak
|
Les, srecan put i lepo se provedite jutar u kafanu Trco, moze jedna dupla kafa? Od 5 sam budnaaaaaa
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 8.7.2016 8:49:13
|
|
|
|
Khaleesi
|
Jutro mamike, mala i ja ustali, sad pijemo nesic :D Meni juce nesto telefon poceo da zeza, i odneli ga na popravku, pa sad imam neki praistorijski sa dugmicima, i naravno nema neta na njemu... Onda mogu da pisem samo sa kompa.... Srecan vam put lesice na more, lepo se iskupajte
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 8.7.2016 9:29:21
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Trco, moze jedna dupla kafa? Od 5 sam budnaaaaaa Eh draga dok ja vidim, ode ti Evo trodupla da se izvučem Emice, jesi se naručkala?
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 8.7.2016 9:30:05 >
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 8.7.2016 9:33:24
|
|
|
|
emicaa
|
Jesam Trćo Boga mi
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 8.7.2016 9:56:55
|
|
|
|
Trcosava
|
Jeste bolje danas? ČEk bre, ti li dobi epidural ili si bez???
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 8.7.2016 9:59:25
|
|
|
|
milicicak
|
Fala, Trco, fala Emice, samo ti lepo ruckaj
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 8.7.2016 10:07:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Lesice, srecan put, brckajte se za sve nas. Emice, sta su ti dali da jedes? Trco, mislim da Emica nije dobila epi,a htela je.
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 8.7.2016 10:09:57
|
|
|
|
Trcosava
|
Mili sve znam kako ti je, a bogme i Emici kako je bilo Nas troje sad pojeli doručak, pa idemo do prodavnice da maloj kupim sladoled pošto joj je tata pojeo sinoć. I taman da se vratim da operem sudove i posle polako da se spremam za posao. Duša mi spava. Nadam se samo da će biti posla inače ima da zaspim stojećki
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 8.7.2016 11:14:34
|
|
|
|
emicaa
|
Trćo htjela sam ali mi ne dadoše ni ovaj put.Kao nemaju vremena a ja još sat i po posle tog nisam bila gotova. Ivana jutros kroasane,mlijeko,buter i "mazalice" a sad za ručak nemam pojma šta ću dobiti,uopšte se ne sjećam šta sam juče izabrala.
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 8.7.2016 12:38:53
|
|
|
|
wivern
|
Di ste žene, šta se radi? Emice vidim da nije samo kod nas slučaj za epidural. Les uživajte Ja na pauzi, doručkujem
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 8.7.2016 17:26:11
|
|
|
|
emicaa
|
Stigošmo kući i mama me izbaci iz takta,kaže joj koliki ti je ostao stomak,ogroman je
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 8.7.2016 17:30:38
|
|
|
|
milicicak
|
Jooj, emice, nasmeja me ali tome mame i sluze, da nas nerviraju i vole ja sam vec sedam dana u gostima kod mame, dize mi zivac sto puta dneevno, al takva je i ja je volim najvise na svetu. Uzivaj sa decicom :) Sta kaze Doda za batu?
< Poruku je uredio milicicak -- 8.7.2016 17:33:49 >
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 8.7.2016 18:11:05
|
|
|
|
Khaleesi
|
Emice i mewne je moja pre dva sata, sad me boli glava... bas tome i sluze
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 8.7.2016 18:15:29
|
|
|
|
wivern
|
Emice ćuti dok ne krene sa onim "što plače, sigurno je gladan"
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 8.7.2016 19:44:19
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: wivern RR Emice ćuti dok ne krene sa onim "što plače, sigurno je gladan" Ha, ha ma sigurno !
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 8.7.2016 20:53:38
|
|
|
|
branki*
|
Cao,zenskaci i od mene!
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 8.7.2016 23:38:22
|
|
|
|
wivern
|
Kako sam se najela lubenice, explodiracu. A sad treba i vecerati
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.