Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 29.7.2016 17:24:12
|
|
|
|
BubaBubica
|
Jel se neko čuo sa Emicom, kako je Dora?
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 29.7.2016 18:31:41
|
|
|
|
Mala Elena
|
A sta je sa D.nisam u toku? Vruce i dalje, sparno . Jedva cekam taj pljusak...
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 29.7.2016 18:33:54
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Izgleda da Dora ima tuberkulozu. Branki, jeste to za vc, bas je daleko.
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 29.7.2016 22:14:24
|
|
|
|
Khaleesi
|
Mame sta se radi... Kad ce ta kisa
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 30.7.2016 7:08:18
|
|
|
|
vocicana
|
Nema kise moje kafanske dive, ali je zato basta nnamestena, izvolite, sluzim hladni nes, tursku kaficu sa najmekanijim kockicama ratluka od vanile. Kako ste?
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 30.7.2016 7:16:34
|
|
|
|
Trcosava
|
Ijaooo Voci, daj tu turkiš sas rahatluk!!!
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 30.7.2016 7:21:12
|
|
|
|
vocicana
|
Jel d ada je mocno? Dugo nisam u lkafani do skoro dozivela d aposluze ratluk, sada ga imam u kuci, svez, mekan, mirisan, to su stvarcice zbog kojih bi volela da odem u Istanbul, da isprobam njihove baklavice sa bademom, sa pistacima, voda mi na usta ide. Dobiila sam nedavno prepis za suvu pitu(baklavu), po turski, ali brate agda se sprema, pa treba da stoji, pa prelivanje, pa ja mislim tek posle 48 sati je za jelo. A i skupo je prilicno, mada za taj ukus bi i d..dala, bas je pravi gust!
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 30.7.2016 7:36:02
|
|
|
|
Trcosava
|
Ja u Turskoj još nisam bila, tako da o poslasticama mogu samo da sanjam, a kakvo je vreme došlo pitanje je kada će moći da se ide za Tursku. Ali ratluk... Pa još ako ima i orahe...mmmm njam
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 30.7.2016 8:06:49
|
|
|
|
branki*
|
Ja nisam neki ljubitelj ratluka,ali vokim to uz kafu tako kad se posluzi,bas mi prija,jos kad je lepo mekan,mmm! Jutro,zenske!
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 30.7.2016 8:26:19
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Ne moze prva kafa bez RR
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 30.7.2016 8:30:14
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro! Moze ratluk sa orasima
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 30.7.2016 8:56:04
|
|
|
|
Khaleesi
|
Jutro Ivana to je najlepsi ratluk Evo ja nudim kafu
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 30.7.2016 8:58:12
|
|
|
|
mali_mis
|
Nego, jel se mogu brckati noge na Ognjenu Mariju? Jbg baba me je skroz zastrasila za ovaj praznik, a ovde navalili da se danas i de na jezero.
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 30.7.2016 9:03:00
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja pojma nemam... Danas znaci ne sme da se kupa?
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 30.7.2016 9:20:30
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Nego, jel se mogu brckati noge na Ognjenu Mariju? Jbg baba me je skroz zastrasila za ovaj praznik, a ovde navalili da se danas i de na jezero. wrili?????? nemoj mi reći da gledaš na to????????????
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 30.7.2016 9:27:00
|
|
|
|
branki*
|
Midu,sto da ne,ja bih isla,sta fali.
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 30.7.2016 9:31:23
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I ja bih isla
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 30.7.2016 9:31:44
|
|
|
|
mali_mis
|
A bolje pred vama da ispadnem blesava nego da me ovi moji posmatraju ko ludaka XD trco ne znas ti kakve je ona meni horor price pricala o tome. Znam da ne sme ovako nista da se radi, to ok :) Ljubim vas
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 30.7.2016 9:45:14
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja nisam znala da ne sme danas da se kupa, znam da ne treba bas nista da se radi.
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 30.7.2016 10:17:12
|
|
|
|
Khaleesi
|
Znaci moze kupanje
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 30.7.2016 10:40:09
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis A bolje pred vama da ispadnem blesava nego da me ovi moji posmatraju ko ludaka XD trco ne znas ti kakve je ona meni horor price pricala o tome. Znam da ne sme ovako nista da se radi, to ok :) Ljubim vas Znači da tražim danas slobodan dan Moja keva je rekla da više neće da pravi pečene paprike na Ognjenu Mariju, a meni inače će sad druga mašina da radi. Man'te me tih stvari. Ne ljuti se na mene Mišu, ne mislim ništa loše ni tebi ni drugima.
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 30.7.2016 10:41:59
|
|
|
|
veselicaa
|
Evo i mene. Voci znas ti sta valja kafica i ratluk Kod mene gde zivim imaju ti turski slatkisi,baklavice sa pistacima,cokoladom i bas su lepo pravljeni.U ovoj trudnoci ne jedem slatko pa ih nisam ni kupovala skoro Bila sam juce do ginekologa da popricam i cujem jos jedno misljenje o stresu kome cu u narednim danima biti izlozena i zena rece da ne moze nista da naskodi bebi,jer sam dosta trudna jedino da pratim pritisak a po potrebi mogu i neku tableticu za smirenje.Ispala mi i plomba sa zuba i tako me jako boleo zub da sam morala i kod zubara da svratim da mi stavi lek. Odoh da skuvam kupus,moja A voli a popodne idemo na selo kod rodjaka.
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 30.7.2016 10:44:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ma, dobro, svi razlicito to shvatamo i prihvatamo. Ja praznicima ne ukljucujem masinu, ne usisavam....
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 30.7.2016 10:57:51
|
|
|
|
milicicak
|
Misu i mene mama naplasila da se danas nista ne radi a ja preskacem preko prljavog i cistog vesa ja stvarno ne vodim racuna o tome, perem i cistim i na Bozic i na Uskrs al danas sam lenja pa cu da je poslusam
|
|
|
|
RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] 30.7.2016 11:02:58
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja kad znam da je praznik preskocim masinu taj dan
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.