Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 15.2.2017 8:35:07
|
|
|
|
branki*
|
nisam.idite,super sto je suncan dan.
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 15.2.2017 9:06:21
|
|
|
|
Milena18
|
Jutro! Moja beba opet prespavala noć. Ima već nedelju dana kako ne sisa noću. Zato se uveče pred spavanje dobro napucka Siki po dva sata sa malim pauzama. Sanjice, lepo se provedite na kupanju. I ostalim mamama želim lep dan!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 15.2.2017 10:12:38
|
|
|
|
eca89
|
Milena super za tvoju bebu, samo da tako ostane!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 15.2.2017 10:34:59
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: Skockica Suzi mozes da nabavis mljackalicu tako moze sama jesti pasirano. Sta je mljackalica? Voci , znaci inicijali su nam M.M. L sad zaspao. Mi kod mojih. Kao da je vikend....neradni dan.... eco , kako ste vi?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 15.2.2017 12:45:52
|
|
|
|
eca89
|
Dobro smo Maraj, proslo nas je, danas smo bile na kontroli, kaze dr da je sve ok! Pitala sam je za misljenje o ovim slanim sobama, kaze da dosta dobrih rezultata ima, posebno kod beba i mladje djece, pogotovo vrticke, kaze ne moze da skodi, pa se nadam da ce biti nesto od toga. Veceras idemo opet! A joj zenice ja kupila Anastasiji nekakvu masinu i kalupe i napravila joj plastelin domaci, a ljudi te srece i zadovoljstva, po cijeli dan se ona igra u svom kutku, samo nesto mjesi i pravi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 15.2.2017 12:56:54
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Eco, super sto ste bolje. Maraj, evo slike mljackalice, ali mislim da su Suzine devojčice ipak velike za to.
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 15.2.2017 15:21:04
|
|
|
|
Mala Elena
|
Eco bas lepo! Mamike, da vam se javim! Kodnas ima nekih novih stvari...recimo, uskoro cemo na adaptaciju u jasle, ostavili sikenje samo nocu ( ne znam do kada, mm misli da ako zaplace smeta komsijama ...) i tako..Dobih jos mesec dana na komisiji pa cekam lepse vreme i polazak na posao
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 15.2.2017 16:32:19
|
|
|
|
Duškić
|
Mojoj je glavnA zanimacija plastelin ili umesem domaci ili onaj play doh , ne lepi se za tepih . Ivana, bas s se pitala kakva je to mljackalica? Sad videh sliku
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 15.2.2017 17:53:52
|
|
|
|
Maraj
|
Ivana ja prvi put to vidim. Ne znam ni na kakvom principu radi. Lici na cuclu. eco za plastelin L sad zaspao a ja da vidim sta se pise
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 15.2.2017 18:10:16
|
|
|
|
Skockica
|
Evo ja sam imala mljackalicu pa mogu objasniti princip. Vece je od cucle i sadrzi nesto poput gaze, unutra moze da se stavi nesto sto je spremno za pasiranje tipa kuvani krompir, šargarepa i slicno i onda to dete zvacka. Tako je meni Vasilije prihvatio slane kasice, bilo mu interesantno da ono drzi u ruci i cokce hranu odatle. Sad sto kazete mozda su suzine cerkice velike za to, ne secam se do kog perioda se to koristi, samo znam da je i Vasi imao zubice što znaci da se ne moze pregristi.
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 15.2.2017 18:44:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
To se koristi kad dete krene sa kasicama da isproba razne ukuse. Ima u Aksi. Dobro vece. Mi smo kod kuce. Sestra, deca i zet spavaju kod nas. Deca su se jednih drugih uzeleli. Sta vi radite?
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 15.2.2017 19:15:40
|
|
|
|
Duškić
|
Sanjice, bas sam ih malocas gledala na sajtu AkSe.. ne deluje lose!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 15.2.2017 22:34:49
|
|
|
|
Maraj
|
Vece mame. Nema vas. Nas L zeza nikako da zaspi. Ja ga uspavljivala do sad. I nista.... sad je otisao kod mm. Valjda ce zaspaati sa njim
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 15.2.2017 22:36:54
|
|
|
|
vonavoj
|
Sanjice,kako je bilo u banji?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 15.2.2017 22:53:09
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bas sam pisala u kafani. Previse ljudi za moj ukus. Danas su svi dosli. Inace svi spavaju. T sa Nemanjom, A Sofi sa Lanom.
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 15.2.2017 23:55:50
|
|
|
|
Mariya
|
Veče mame! Moje bezobraznice nikako da zaspu, ne znam šta im je Mada su sad zaćutale, dosad su pričale. Sanjice, pa to je pravilo da, kad je neradni dan ljudi hrle na takva mesta i tad je uvek gužva. Mene tako grebe grlo da mi suze teku. Počela sam i da kašljem. Super. Čeka me sjajna noć. Hvala Bogu pa su devojčice bolje,već 2 noći spavamo. Doduše, H me i dalje doziva ali kažem joj samo da sam tu i da nastavi da spava. Maraj,opet vas zeza sa spavanjem, znači juče je bilo samo slučajno... Suzi,stavi im malo hrane u činijice,daj im kašiku u ruke i nek jedu same,a ti ćeš ih posle već presvući i oribati IZVORNA PORUKA: Maraj Voci , znaci inicijali su nam M.M. I moji inicijali su MM Nisam znala da nam je i Voci imenjakinja! E da, L već 3 dana nema nove, a sve boginje su joj se već osušile, da lije ona još uvek zarazna? Prošlo je 11 dana od izbijanja.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 16.2.2017 5:59:21
|
|
|
|
PustinjskaRuza
|
Imamo i mi mljackalicu, samo sto kod nas nije gazica nego silikonska cucla savitljiva sa rupicama. Koristili smo je kad je R bio manji, do nekih 9 mj. Stavljali razno voce. Znao se toliko uprljati Pogotovo kad sam mu stavljala visnje, neke majice su upropastene od mrlja, ne moze da se opere.
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 16.2.2017 8:00:21
|
|
|
|
Skockica
|
Dobro jutro mamite, jeste li se naspavale? Ja malocas odvela Vasija u vrtić sad doruckujem pa se vracam u krevet, da iskoristim mir i tisinu. Zelim vam lep dan!
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 16.2.2017 8:39:15
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutrooo Kod vas radi vrtic, moje vec pitaju kad ce ici..danas opet dan za skitnju
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 16.2.2017 8:48:44
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro. Mi cemo opet uciti, sumnjam da cemo u setnju Setacemo za letnji raspust
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 16.2.2017 10:16:27
|
|
|
|
branki*
|
jutro,mame! danas je bas lep dan,sunce! idemo kasnije kod kumova na rodjendan...drugo nista novo.
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 16.2.2017 10:36:13
|
|
|
|
mati
|
Dobro jutro majke. Mi smo jos u krevetu. Sinoc smo kolektivno gledali Transformerse do kasno. Maki nesto kasljuca, ne znam da li da mu dam nesto za kasalj ili samo da ga inhaliram.
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 16.2.2017 11:08:55
|
|
|
|
emicaa
|
E ja sam se naspavala,David se samo jednom budio a Dora prespavala noc. Bila sam na poslu,sad se vratila. Danas necemo u setnju iako je divno ali necemo stici.
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 16.2.2017 11:24:40
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Vau, Emice, bas divno za spavanje
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 16.2.2017 11:51:00
|
|
|
|
branki*
|
super,emice!
|
Anketa
Kraljica humora na RR-u:-))))Ko je po vasem misljenju najzabavnija licnost od ponudjenih?Lanajelena (
18%)

Choopa Chups (
18%)

Popadija Mara (
22%)

Jelena 038 (
21%)

BubaMira (
20%)
Ukupan broj glasova: 258Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!