Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 14.2.2017 1:07:50
|
|
|
|
Skockica
|
Suzi mozes da nabavis mljackalicu tako moze sama jesti pasirano.
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 14.2.2017 6:39:59
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Suzi, tvoja beka je velika devojčica, hoce da jede sama, dusa!
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 14.2.2017 7:08:24
|
|
|
|
Maraj
|
Dibro jutro. Ja jedva spavala. Nos me bes zeza. suzi , i moj L tako. Ja mu pravim mini sendvice ili pite , pancerote , sve sto on sam moze da drzi. Al uz to mu dajem npr kiselo mleko na kasicicu. Ne odbija mi to . Al isto , najvise voli sam da jede. Da , i bananu mu secem na kolitice pa je sam jede
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 14.2.2017 7:36:17
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro mace. Niki nam je trudnaaaaaa Jao sto je lepo, raduj se svete. Moje dete gricka smoki sam, uzme i jede, topi u uistima, muva pa kad treba da proguta oci na stapic izbeci se pa ponovo...gric i tako. Niki ja castim za tebe, idemooo. Danas akcija, konacno je srasla rana na ruci, jedva cekam da ruke operem kao covek, da se istusiram kao cove bez rukavice. PIh sto se oduzilo
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 14.2.2017 8:36:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutro Divno za Niki i nove lepe vesti Kod nas juce haos. H je imala cak 39,7 Dobila je iste lekove kao T.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 14.2.2017 8:42:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Ja ispratila moje. Rucak imam. Idem malo kasnije na casove. Raspored od petka. Sutra idemo u Zdrelo na kupanje. Voci, ipak nece biti svaki dan previjanja kako si mi rekla? Super
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 14.2.2017 8:45:12
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro, koja Niki je trudna, je li Nikiteki? Meni sinusi začepljeni, ovo više nije normalno, ja sam stalno bolesna!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 14.2.2017 9:07:30
|
|
|
|
Duškić
|
Jutro, drage mame....Cestitam.Niki .
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 14.2.2017 9:22:09
|
|
|
|
mati
|
Zdravo zenskaci. Niki, cestitam!!! Ja toliko lose spavam nocu da je to neverovatno, budim se najmanje pet puta. Nismo odveli Matu u vrtic, malo slinavi i kasljuca, neka odmori. Ali zato cu ja da skrenem sa obojicom.
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 14.2.2017 10:18:28
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro i od mene. Niki, čestitam! Joj Suzi, mogu misliti, koliko je to slatko kad jede sama! Eco, jesi li snimala sinuse nekad? Mislim, ako često imaš problema sa njima... Mi smo se lepo naspavale noćas, baš sam odmorna.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 14.2.2017 10:33:17
|
|
|
|
emicaa
|
ja sam danas poprilicno naspavana,David se budio jednom i Dora jednom Ali David je tri puta u snu pocinjao plakati,onaj pravi plac,kao da ga nesto zaboli.Mnogo mi ga zao bilo Suzi mogu je zamisliti kako bude slatka,musava
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 14.2.2017 21:18:58
|
|
|
|
branki*
|
gde ste,mame!ko je trudan,nikiteki?idem da vidim u temi..moji pospavali,tj muz uspavljuje decu.
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 14.2.2017 21:26:38
|
|
|
|
emicaa
|
David zaspao a mm je jos kod Dore u sobi,rekla bih da je i on zaspao sa njom Inace njih dvoje me izludjuju po cijeli dan,ja stvarno volim kad je mm kuci,meni milina.Ali on i Dora kao pas i macka,rekla sam da cu ih istjerati na balkon pa tek kad se guzice dobro ohlade pustit unutra.
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 14.2.2017 22:17:43
|
|
|
|
PustinjskaRuza
|
Samo da pozdravimo. R se uspavljuje, ja sjedim pored njega razmisljam kako sam gladna. Bili u igraonici pa se momak naigrao. Spustao se niz tobogan. Kako mi je sladak kad se pusti zatvori oci
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 14.2.2017 22:19:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja vam masem. I odoh da spavam.
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 14.2.2017 22:20:35
|
|
|
|
PustinjskaRuza
|
IZVORNA PORUKA: vocicana RR Dobro jutro mace. Niki nam je trudnaaaaaa Jao sto je lepo, raduj se svete. Moje dete gricka smoki sam, uzme i jede, topi u uistima, muva pa kad treba da proguta oci na stapic izbeci se pa ponovo...gric i tako. Niki ja castim za tebe, idemooo. Danas akcija, konacno je srasla rana na ruci, jedva cekam da ruke operem kao covek, da se istusiram kao cove bez rukavice. PIh sto se oduzilo
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 14.2.2017 22:23:07
|
|
|
|
Maraj
|
Vece mame. Mi okupali L. Dala mu mleko i ja da ga uspavam , on poceo da place za tatom. Mm ga uzeo , on zaspao za 3 minuta ja presrecna. Kad bi tako svako vece zaspao sa mm . Jos malo pa cu i ja u krevet. Kijavica me ubi. Ako 100 puta nisam kinula danas , nisam ni jednom
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 15.2.2017 1:26:56
|
|
|
|
Mariya
|
Veče mame! Mi svi u krevetu, devojčice hrču uveliko, sad ćemo i mi veliki. L se boginje suše, sline i kašalj su slabiji nego ovih dana,pa valjda će biti dobro! Zato mene zezaju nos i grlo,samo mi još to fali valjda neće da me uhvati, barem ne više od ovoga. Ja punih 39 nedelja, žene moje. Nikad nisam bila ovoliko trudna Danas sam finiširala spisak, ako krene da se ne smotam već da sve spakujem, to su stvari koje mi trebaju svakodnevno. Mališa i dalje šutira ludački! Nikako da zaspi. Maraj, super za spavanje,samo da potraje! Emice,kod tebe isto
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 15.2.2017 6:17:02
|
|
|
|
branki*
|
jutro,mame!ima li budnih?ja ustala,ne mogu da spavam,pijem toplu cokoladu..svi spavaju. mariya,jao,kako se priblizilo maraj,super za spavanje,da potraje!
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 15.2.2017 7:32:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Moja maca se probudila standardno u sest
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 15.2.2017 8:03:45
|
|
|
|
vocicana
|
Maraj juce sam saznala da imamo isto ime i prezime, hahahaha! Bravo za spavanje. Mi budni od 7, ali tek malo pre ustali, udara covek nogama i rukama od dusek u klrevecu, hajde ustajanje.... POpila sam kaficu, samo jos da spremim nesto sunascu za dorucak.
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 15.2.2017 8:05:21
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutro Kod nas budjenje u 6h bilo, covek se probudio i peva Dorucak spreman, rucak se upravo krcka, pa kasnije u skitnju , lep ce biti dan
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 15.2.2017 8:13:21
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Moram deci da zbrckam neki rucak. Posle idemo na kupanjac. Cekam i sestru Branki i jw bih toplu cokoladu.
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 15.2.2017 8:20:06
|
|
|
|
branki*
|
sanjice,gde idete?i kod nas je suncano
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 15.2.2017 8:23:09
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ovde je suncano. Idemo u Zdrelo. Nisi nikad bila tamo?
|
Anketa
Kraljica humora na RR-u:-))))Ko je po vasem misljenju najzabavnija licnost od ponudjenih?Lanajelena (
18%)

Choopa Chups (
18%)

Popadija Mara (
22%)

Jelena 038 (
21%)

BubaMira (
20%)
Ukupan broj glasova: 258Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!