Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 8.2.2017 21:34:24
|
|
|
|
Duškić
|
Vonavoj, izvini sto se mesam. Ali zena je za zaljenje, duboko nesrecna i isfrustrirana. I bolje da ti ne cuva decu! Kad procitah uh...uzas!! A ima ih puno takvih... .(ne mislim na moje roditelje, oni su divni) .
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 8.2.2017 22:36:45
|
|
|
|
vonavoj
|
Majka mi je.ali je tako...i ne trazim joj pomoc odavno..znam odgovor.evo.iako znam da me ceka pakao sa zavrsnim racunom.uzela sam bolovanje...jedno znam.nisam nikom nista duzna i nema ko da mi prebacuje nista... Curice su starije.pa je lakse..mada je J djavolica..skroz drugacija od T.koja je skroz odgovorna i nista bez pitanja ne radi..i super se igraju,i T uziva sto je starija i sto brine o seki.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 8.2.2017 22:43:52
|
|
|
|
suzi kju
|
Uh Von čitam i ne verujem. Razmišljam i ja bas nemam u nekom bližem okruženju a nijednu takvu majku. Imaš svoju decicu i muža pa uživaj sa svojom porodicom. Ja sad legla, beke zaspale, videćemo kako će ovde spavati. Našla sam guščiju mast pa sam im namazala na grudi i malo otopila pa stavila u mleko. A sutra ćemo dobiti i maramicu kozjeg loja .Ima da se izlečimo brzo ako da Bog.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 8.2.2017 22:46:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Super Suzi. Probaj da se malo odmoris kad si kod tvojih. Ja gledam.neki film. Deca spavaju. Sad cu i ja uskoro.
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 8.2.2017 22:56:18
|
|
|
|
emicaa
|
I ja u krevetu,nesto sam kao zdrobljena.Koliko krvarim ostacu bez kapi krvi u sebi. Von draga falis nam puno.Hvala sto pitas,sve ide na bolje.Ja ne uzimam vise terapiju.Dora super podnosi ali je problem dok je popije.David ne miruje uopste,na seku Za mamu ne znam sta da ti kazem,majka ti je ali distanciraj se sto vise od nje.Nece ti nikakvo dobro donijeti.Imas sestru,svoja dva andjela i muza,uzivaj sa njima
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 9.2.2017 0:32:58
|
|
|
|
Mariya
|
Veče mame! Moje bube su zaspale čim su dotakle krevet, a nisam ih čak ni drogirala (mislim natrpala lekovima) obe imaju T 37,6, krkljaju,kašlju,dave se u slinama. L je polako, malo slinila,malo kašljala pa sve postepeno. A H odjednom, sve danas, samo odjednom počela da kašlje, slini i T. Sutra ćemo videti kakve će biti,pa da li da ih vodimo kod dr. Moja svekrva i danas došla i odvela devojčice od 12-15 da ja malo odmorim. Ma stvarno je divna. Hej Von jeste,dečak je ovaj put, još malo pa stiže. Super što si se javila. I iskukaj nam se,zato smo tu, razumemo te! Moja drugarica ima sličnu majku kao ti. Ništa joj ne pomaže, ne interesuje se za nju, a i za unuke baš slabo. A eto sve smo mi majke, pa ne mogu da zamislim da se ikada ponašam tako prema svojoj deci ili da budem ljubomorna. Ili da im ne pomažem zato što Bože moj, meni niko nije pomogao Pa baš zato treba pomoći. Žao mi je što je takva. Distanciraj se od nje i nemoj mnogo da se nerviraš zbog nje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 9.2.2017 6:52:43
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. I moja mama meni pomogne koliko god moze, na bilo koji način. Kaze da njoj niko nije ni malo pomogao i da zna kako je. Kad sam bila trudna znala je da ode sa posla u Mek da mi kupi da jedem i donese. Ja se trudim da je ne cimam mnogo, noge je bole, ima prosirene vene, radi dosta....
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 9.2.2017 7:47:26
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro, mi danas napunili 10 meseci. Kuvam kafu. Von, bas falis a za sveki nemam reci, da ne pisem sta mislim o tome. moram da ga presvcuem sada, pisem samo da ga sredim.
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 9.2.2017 8:11:19
|
|
|
|
branki*
|
von,ne znam sta da kazem jutro,mame! voci,neka je srecno! mi malopre ustali,pijem kafu,boza jos spava,opet glupi sneg i hladno je.
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 9.2.2017 8:14:22
|
|
|
|
Skockica
|
Dobro jutro IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR I moja mama meni pomogne koliko god moze, na bilo koji način. Kaze da njoj niko nije ni malo pomogao i da zna kako je. Isti slucaj i sa mojoj mamom. Njoj sam zahvalna sto je od saznanja za moju trudnocu prvu bila uz mene i uz Vasilija od njegovog rodjenja. I sad ce doci da mi pomogne oko bebe i uvek na nju mogu da racunam. Sto ti kazes nekad i gledam da je stedim da se ne cima toliko ali ona je u fazonu sedi ti i uzivaj ti si trudna ja cu sve.
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 9.2.2017 8:20:36
|
|
|
|
vocicana
|
Sneg? Majko moja, ja malo malo na terasi zbog crucincine koju osecam, jao pa nece valjda opet da pada kao sto je padao.
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 9.2.2017 8:27:04
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro! Malo sam vam se iskukala Distanca i nista drugo...a pomoc ce prvo od mene traziti.jer sam joj najbliza..a i sama je.. Ko je najavio sneg? Hocu letoo...inace.rezervizala sam Toroni.za 1.9.nadam se da cu ovog puta ici sa muzem..a ako on ne moze.opet idem sama..sad aam nasla smestaj na 40m od plazw i supermarket pored vile
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 9.2.2017 8:29:52
|
|
|
|
vocicana
|
Gde je Toroni? Prvi put cujem. Von neka si se iskukala, tu smo za tebe i ti za nas Ne znam malom sta cu za rucak, ali stvarno ne znam.
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 9.2.2017 8:37:10
|
|
|
|
branki*
|
jeste,von,sad su malo vece,pa je lakse,ali opet,sve je na tebi.super za more.
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 9.2.2017 8:42:36
|
|
|
|
Skockica
|
Voci, cestitam! Von super za more! Vasilije mi se jutros probudio sat ranije nego inace da ga spremam za vrtic. I pred polazak imao retku stolicu, naterala sam ga da pojede pola banane, valjda ce tamo biti ok. I kad sam ga odvela procitam da je dete u susednoj grupi imalo vaske prosle nedelje i da pregledamo glave deci. Sad se ja sugestivno samo cesem
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 9.2.2017 8:46:07
|
|
|
|
vocicana
|
A pa to ti je strasan osecaj. Zatekla sam pacijentkinju oko cije glave je armija vaski setala, cesala sam se narednih nedelju dana, kosa neoprana, ucebana od lezanja i znojenja, nemam sta da ti kazem. Odmah su narucli Supitox i bila je nafajtana, da nije bilo sansi da i jedna prezivi
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 9.2.2017 8:47:07
|
|
|
|
vonavoj
|
Trebala si neki probiotik da das..ako si imala.. Ijalj.vaske...pu,pu.daleko bilo.. Toronije na na Sitoniji..skroz dole..drugi prst..kazu sa je raj..mi smo bili u Nikitiju i Sitonija je prelepa..
< Poruku je uredio vonavoj -- 9.2.2017 8:51:58 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 9.2.2017 9:00:06
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Vonavoj, super za more! Voci, deset meseci brzo prodje, veliki decak! Ja cu sarmu danas, kopiram branki
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 9.2.2017 9:00:37
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Mm kod kuce. Povraca. T nisam vodila u vrtic. Mrzelo me je.Sad cu sve po redu. Von, super za more. Ja bih najradije da idemо septembra na more ali meni krece skola. T krece u skolu.
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 9.2.2017 9:15:40
|
|
|
|
vonavoj
|
Mi jos ove godine mozemo u septembru..posle skola..majko mila.kad pre..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 9.2.2017 9:22:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mi zbog tih troskova ne mozemo na more. Stvarno ce puno da se kupuje za skolu. Jos otplata za auto. Dosta.
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 9.2.2017 10:33:55
|
|
|
|
eca89
|
Mamike, evo i nas, mi smo sinoc ostale u bolnici, jer kao sto bi Sanjica rekla da majku instikt nikad ne vara, pa tako nije ni mene. Navodno je neka viroza, koja vlada sad u vrticima i skolama ovde, niko mi ne spominje bronhitis, ali dobija kisik i inhalacije. Dr mi sad rece da je sve ok i da cemo kuci cim ona bude mogla bez kisika, normalan je od 93-100, a ona sad ima 97, ali kad je na njemu i tako. Ovde ima igraonica ogromna, ali kad je ona na kisiku, pa je haos!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 9.2.2017 10:39:48
|
|
|
|
vonavoj
|
Eco.da sto pre ozdravi! Majke nikad ne grese..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 9.2.2017 10:56:25
|
|
|
|
eca89
|
Prvi mi je znakbsto ona ima temper.iako je ona stvarno nema nikad, nije bila visoka uopste sve nesto do 38, pa pada sama, ali osjecala sam da nije ok. Dobra stvar je da ce muz sad u 11h doci i biti skroz veceras do 19h sa nama. Tretmanom sam odusevljena, ovo nam je prvi put!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/17 [chat] 9.2.2017 10:56:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jao Eco cim si rekla.da tesko dise znala sam da nije najbolje Zato sam rekla da je vodis kod dr. Vidis njoj je odmah temperatura pokazatelj. Tako je i Soif Nazalost tog teskog disanja sam.se naslusala kod Sofije kad se razboli. Vazno da ste zbrinuti. Ljubim vas puno.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 9.2.2017 11:07:23 >
|
Anketa
Мажење беба.
пеперутка16
Да ли ваше бебе (6-12 месеци) воле да се мазе? Моја чак ни не слуша, само ме одгурује, пење се по мени, вуче,... чак ни не жели да се носи, само гледа да побегне. То ми је стварно чудно.. Какве су ваше?