|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 02/17 [chat]
9.2.2017 17:11:30   
Sanjica26 RR
Ni ja za tako nisku temp ne dajem. Nema potreba za brufenom.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 251
9.2.2017 18:46:58   
IvanaSK RR
Ni ja ne vodim kod dr odmah, jedino ako vidim da ima kaslja, da se "cuje" dok dise... Sin je bio mali kad mi je dr rekla da ne moram voditi dete osim ako temperatura ne traje više od tri dana.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 252
9.2.2017 19:56:14   
Anck Su Nmaun
Prvi dan se virus jos nije razvio, sta god da je u pitanju i verovatno ce vas vratiti kuci, jer se nista jos ne vidi i ne cuje.
Sto se meni desilo kao ne iskusnoj majci sa prvim detetom. Zbog toga naj vise i ne vodim , nekad se H desilo da jedan dan ima temperaturu i cao ..proslo. Obicno treci dan ako temperatura ne pada ispod 38, a znali smo bas visoke T da imamo cak do 40-41 sa Tarom user posted image al to je druga prica.

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 9.2.2017 19:57:00 >

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 253
9.2.2017 21:08:58   
branki*
ja takodje ne vodim prvi dan lekaru,obicno imam te lekove protiv temperature,to dam i sama.
jos decu nismo uspavali,sad cemo...ja sam gladnauser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 254
9.2.2017 21:57:09   
IvanaSK RR
Branki, i ja sam gladna, al necu da jedem. Evo moji grickaju neke slanise, ja okrenula glavuuser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 255
10.2.2017 0:22:27   
Mariya
Veče mame!
Nakon užasne noći gde su se naizmenično budile na sat vremena, L je jutros ustala plačući da je boli uvo. Naša dr radila danas popodne pa sam je poslala sa mužem kod dr. I ima dete blagu upalu uha,dobila sinacilin i ispostavilo se da ima BOGINJE! Ona slini i kašljuca od ponedeljka, od utorka je nisam slala u vrtić, od juče i danas ima T 37,6-7-8, ceo dan, nit''raste niti se spušta. A imala je 3 tačke na telu i juče su joj izašle 10ak, ali ja ni pomislila nisam da su to boginje. I sad čitam da uz njih idu i simptomi poput respiratorne infekcije! A što je najbolje, H ima iste simptome, kašalj,sline i blagu T ali bez tačkica,zasad. I sad čekamo hoće li ih i ona dobiti. A ja treba da se porodim i donesem kući bebu a njih dve u boginjamauser posted image
Ovo je delom i odgovor za Maraj, ja uvek sačekam 2-3 dana da vidim kako se bolest razvija, da je ne vodim zbog baš svega kod dr. Malo šmrcanja i blaga T recimo nije razlog. Ali pratim dete, vremenom stekneš iskustvo pa znaš kad dete treba odneti lekaru. Jak kašalj sa T je za dr.
A brufen i uopšte lekove za snižavanje T ne treba davati na 8 sati kao antibiotik ili kad mu prestane dejstvo već po potrebi. Ja preko dana dajem samo ako je visoka T, iznad 38,7, a uveče dajem ako je iznad 38. Mirno spavaju i one i ja.

< Poruku je uredio Mariya -- 10.2.2017 0:25:10 >

Direktna veza do poruke: 256
10.2.2017 6:26:45   
PustinjskaRuza
Jutro.
Ja sam toliko zauzeta na poslu. Kuci dodjem iscrpljena pa ne stizem da se javljam.
Procitah samo da spominjete hranu i okretanje glave user posted image Ja imam problem s viskom kg. Teza sam od dana udaje do danas nekih 15 kg user posted image Pogotovo u zadnje vrijeme, kao da mi se povecao apetit, a ne mogu da se zakocim.user posted image E sad zadnja 3 dana pokusavam nesto, pa eto da vidimo hoce li biti bar nekog efekta. Samo za dorucak jedem hljeb, kasnije ne, a ja i tjestenina smo the best friends. user posted image I to me najvise i goji.

< Poruku je uredio PustinjskaRuza -- 10.2.2017 6:27:40 >

Svaki novi pad, u meni jaca ratnicu.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 257
10.2.2017 6:39:21   
emicaa
Dobro jutro,budni smo vec sat ali necu da kukam na (ne)spavanje jer mi no to ne pomaze.
Gladna sam od kako sam oci otvorila ali necu da jedem,strajkujem user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu PustinjskaRuza)
Direktna veza do poruke: 258
10.2.2017 8:00:35   
branki*
jutro i od mene!i ja necu da jedem,strajkujemuser posted image dan je grozan,tmurno je i oblacno,samo da sedis kod kuce i da jedes!
pijem kafu,pa cu videti...treba da odemo do supa,bozi istekao pasos..a,za boku treba isto da vadimo.njih dvoje 7000 za pasose.

branki

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 259
10.2.2017 8:04:01   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Odvela sam T u vrtic posto je muz i dalje bolestan. Ispruzila sam se da ne bi probudila sofi u ciscenju. I doruckovala sam. user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 260
10.2.2017 8:13:00   
IvanaSK RR
Dobro jutro.
I ja se pridružujem strajkacima u jelu :) za početak ne jedem posle sest vec tri dana user posted image
Mariya, nemoj da brines, ne mora da znaci sa ce i beba dobiti boginje. A i ako dobije, nije toliko strasno.

Direktna veza do poruke: 261
10.2.2017 8:16:06   
Skockica
Dobro jutro. Moje dete me celu noc budilo. Prvo je u pola 4 dosao kod nas baš me uplasio onda se do pola 5 vrteo da bi se vratio u svoj krevet. Pomislila sam odvalice barem do 8 ali p.. milojka u pola 7 eto ga opet. Ko da me voz pregazio.

Ja sam gladna i sad cu nesto da spremam pa cu posle piti kafu.

Moja sreca nosi dva imena: Vasilije i Marc-Gabriel <3 <3

Direktna veza do poruke: 262
10.2.2017 8:36:48   
Maraj
Jutro mame.
pre svega hvala na odgovorima. L mi nije do sad bio cesto bolestan. Zato i pitam , kako da se ponasam. I evo od sinoc nije imao T. Noc jeste bila uzasna . Bidio se milion puta al bar nema T. Nije do sad imao tu T koja traje jedan dan. Samo je imao upalu uha do sad i tad je tolioo plakao da smo ga prvi dan povisene T vodili kod dr. Ovo je drugi slucaj povisene T pa nisam znala da l treba da alarmiram dr ,jer opet kazem , bio je ok i sa T. Nije plakao.

Mariya , kako te boginje sad deluju na tvoje stanje? Jesi pitala dr

(odgovor članu Skockica)
Direktna veza do poruke: 263
10.2.2017 8:38:36   
branki*
uh,ja bez kafe ne otvaram oci,kao surda!

branki

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 264
10.2.2017 8:41:17   
Sanjica26 RR
Eco, javi se. Cekala sam sinoc jos nesto da mi napises za taj kisik. Nadam se da je A malko bolje

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 265
10.2.2017 11:12:18   
Anck Su Nmaun
Eto Maraj i kod nas T, i sad se mislim da li da je vodim jer je jadnu sve boli, kuka i na glavu i grlo, a ide vikend samo zbog toga. user posted image

Direktna veza do poruke: 266
10.2.2017 11:17:26   
Sanjica26 RR
Anck, vodi je bas zbog vikenda. user posted image

Direktna veza do poruke: 267
10.2.2017 11:37:02   
IvanaSK RR
Anck, ako joj je lose vodi je.
Eco, kako ste?

Direktna veza do poruke: 268
10.2.2017 11:43:30   
Anck Su Nmaun
Nasa Dr, je od pola 2 pa sam zvala muza da je odvede.

Direktna veza do poruke: 269
10.2.2017 11:46:24   
suzi kju
Dobar dan.
Eco ja sam tek sad pročitala. Kako je malena sada?
Anck bolje je odvedite,sigurnije je.
Moje beke zaspale ja malo da čitam šta se pisalo.

Direktna veza do poruke: 270
10.2.2017 12:13:55   
Maraj
I L zaspao. Valjda ce da veze sat-dva. Cim napisem da spava on se probudi....
Anck , L za sad nema. Ne smem napolje da ga vodim a rado bi. Nikad do sad nije imao tu T od hednog dana. Ne znam sta su te T

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 271
10.2.2017 12:23:21   
Duškić
Cao..mamice..Sad citam, sta se radi , pise po forumima..i jos jednu user posted image na brzinu da popijem!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 272
10.2.2017 12:29:25   
Duškić
Sinoc sam citala negde, ali sad ne stizem da nadjem. A htela sam da napisem, da ja stavljam mojoj deci obloge od sala ( malo smidi , ali pomaze.). Guscje,od jareta ili zeca. Na lanenu krpu, malo se otopi i preko noci na grudi. Moze i u pelenu samo se lepo slozi i stavi detetu na grudi

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 273
10.2.2017 12:36:52   
Milena18
Ćao mame!
Samo vi štrajkujte, ja ću da jedem i za vas user posted image
Mariya, pa zar baš boginje sad da vas snađu! Kako si ti, ima li nekih naznaka da će sinak uskoro?
Mi se vratili sa merenja i vakcinacije, sve je ok.

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 274
10.2.2017 13:06:12   
vonavoj
Mariya.dok se ti porodis.nece biti vise zarazne...kako nisi provalila da su boginje?
Moja J je imala 3.i to male.i odmah smo provalili..i posle je krenuo bum..

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ishrana bebe
Najbolja hrana za vaše dete, sem majčinog mleka koje dete treba da unosi dokle god za to ima mogućnosti, su sveže namirn...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

Anketa

Мажење беба.
пеперутка16

Да ли ваше бебе (6-12 месеци) воле да се мазе? Моја чак ни не слуша, само ме одгурује, пење се по мени, вуче,... чак ни не жели да се носи, само гледа да побегне. То ми је стварно чудно.. Какве су ваше?

Click Here