|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije- XI...
3.2.2020 22:52:50   
vonavoj
To je to..zdrava,prava deca...ali neko se nadje pametan..a najvise volim one koji se ne secaju kakva su njihova deca bila ili su sad..hahaha..I za moju T kazu da je mrsava,a ja mislim da je taman,mozda 2kg joj fali..dacu joj ja i 5kg😂😂

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1976
   RE: Tema za istresanje negativne energije- XI...
3.2.2020 22:54:24   
vonavoj
Sanjice,znas kako se meni kosa digne na glavi,ceo zivot su poredili mene i sestru bliznakinju...ijaoj,ti si deblja od sestre,imas vece sise...aman ljudi?!?!? Ceo zivot sam deblja,moje pravo!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1977
   RE: Tema za istresanje negativne energije- XI...
3.2.2020 23:17:47   
Misha i Ljisha
A Sanjice ti bas velika zena pa nema na koga da bude mrsica. Ma ...isto gon. Nosi seki carape i odecu isto ves mi stavlja u masinu ma sve sve. Al ni da bekne. Ni na slogove.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1978
   RE: Tema za istresanje negativne energije- XI...
3.2.2020 23:27:31   
smeško
Mili, Ljisho, nesam jedina znaci.😂Bubi, moj ima 19 meseci. Bas sam pocela da ga zagledam. Posebno sto mi je bilo glupo da ga ucim gde zeka pije vodu i slicno. O karakteru da ne pricam.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1979
   RE: Tema za istresanje negativne energije- XI...
3.2.2020 23:40:43   
smeško
Mili, moj tata ima stent i pod terapijom je vec dugo. A ima probleme sa kicmom i kukom. U penziji, naravno. Donese papire kuci, odradi proracune, dogovori materijal i onda kaze ma ne mogu ja da sedim kod kuce i ode na gradiliste, popne se na skelu i po minusu koji je bio, radi fizicke poslove. Svi pobesnimo, a on ne odustaje. Ne mogu to da shvatim, jer im nije potreban novac nego je njemu dosadno kod kuce. 😡 

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 1980
   RE: Tema za istresanje negativne energije- XI...
4.2.2020 1:05:09   
dunja RR
Joj žene, sve vas razumem, SVE. Prođoh to.
A kod mene sada kontra, ja sam sa S prošla to ne progovaranje, tripovala svašta, vodala kojekuda, od 1,5 godine do 2, nema gde ga nisam vodila, do trenutka dok nisam bila sigurna da je skroz ok. Sve dok sam imala neke sumnje, ludela sam ..i vodala gde god sam stigla, da ga zagledaju, proveravaju. A ja ga zagledala non stop.

A M, drugi svet, ne priča ona još, kaže, mama, ponekad, tata, daj, ponekada, zna šta znači NE, drma glavom, i tačno zna šta ne sme, što je meni fascinantno, jer je to S pa ne znam kada, i da li je ikada naučio, on i dalje radi sve što se ne sme user posted image . Uzme daljinski okrene ka TV, vozi autiće otkada (S je vrteo točkove ja mislim do godine i do 8 meseci), njega sam učila da pokazuje prstom, nije imao pokazni gest, isto, dugo, ona otkada pokazuje lepo. Ma skroz druga priča.
Ja sam sinoć počela da tripujem da M ima rahitis, odjednom, iščitah nešto .. jer se desi ponekada da joj zaboravim da dam vit D, a slabo mi jede, jer je često prehlađena, ribu nisam ni stigla da uvedem, a htela sam odavno, od mlečnog jede kiselo mleko 2,8, i pavlaku tek ponekada, još nisam stigla ni jogurt, toliko su me njene prehlade poremetile, jer ne može od šlajma da guta. desi se nekada samo doručak da pojede. Ovako, je ona ok, čak bi se reklo da je i debeljuca, ali nije, ima 74 cm i 10kg, taman. dugačka je za svoj uzrast, ali aj tripujem jer se znoji puno, ima samo jedan zub koji je tek provirio, tek malo porastao i nekako raste ukrivo, čudno a pojavio se za Božić. Drugih zuba ni u najavi. Hoda odavno uz nameštaj, ali nesigurno i dalje. I tako svašta, a ja tripujem. Njaviše me plaši što ona slabo jede, u poslednja 2 meseca, zbog tih prehlada, posebno meso slabo prolazi, voće i ajde. Uvela sam jaje, i belance (valjda, jer jela i celo kuvano belance i sve je ok) i jaje ajd prrođe. Ali povrće i meso, slabo, tera joj nagon za povraćanje, i ne prolazi, plaši me.


I večeras opet ona ima T, imala je 39, posle Eferalgana je pala, videću noćas. Inače je vesela bila posle leka.
Ja imam grip unazad par dana user posted image pokupih u DZ kada sam otišla da primim inj ohb12.

< Poruku je uredio dunja RR -- 4.2.2020 1:09:50 >


_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 1981
   RE: Tema za istresanje negativne energije- XI...
4.2.2020 6:45:50   
bubulence


IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Vas smara sto okolina drzi predavanje oko govora. Mene izludjuje sto bas svako, ama bas svako mora da prokomentarise za T kako je mrsava. Jednoj ženi sam skoro odbrusila. Sta se uopste ljude tice da li je neko debeo ili mrsav.





Mene zena na ulici pitala da li Marija jede, rekoh ne, ne damo joj, izgladnjujemo je. Jede samo u vrticu jer joj je tamo placena hrana, kod kuce ne damo. Ona se prekrstila

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1982
   RE: Tema za istresanje negativne energije- XI...
4.2.2020 6:49:24   
jess021
Dunja, koliko M ima? Ja stvarno ne znam nista o rahitisu, ali ako si negde pročitala pa prepoznala simptome tačno znam kako se osećaš, jer ja to redovno radim😣


Stvarno mislim da nije tako, a da je uzrok što slabo jede sve to što je bila prehladjena. A da joj das nešto za apetit? Siki li još? 

_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1983
   RE: Tema za istresanje negativne energije- XI...
4.2.2020 8:07:48   
vonavoj
Dunja,nema to veze sa rahitisom,molim te ne tripuj. M je prvi zub sa 13 meseci izbio,do tad i duze je povracao na mrvicu,grudvicu,i to sve u mlazu,do poslednjeg zalogaja izbaci..sve..i mleko je umeo ds povrati,kad se zagrcne. Poceo je slabo da jede vec 3 meseca..ima 12kg i 87..dr kaze da je taman. Vitamin d sam davala jako slabo,zaboravljala sam,dobro on je bio na dohrani...Ne iscitavaj te stvari..

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1984
   RE: Tema za istresanje negativne energije- XI...
4.2.2020 9:00:57   
gagana83
Nisam bas upucena u simptome rahitisa, ali

Una je prvi zub dobila sa godinu dana. Ne secam se tacno koliko vremena je proslo do izbijanja drugog, ali sigurno bar mesec dana.Bila je mrsava, mrljava, bolesljiva i anemicna. Hranu sam joj miksala jaako dugo jer bi se zagrcnula i na najmanju mrvicu. Povrce i meso su bili problem a i dan danas ne jede apsolutno nikakvu salatu a ima 10 godina (srecom, i pored toga danas ima super imunitet)

_____________________________

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1985
   RE: Tema za istresanje negativne energije- XI...
4.2.2020 9:25:51   
smeško
Dunja, J jede super kada ga prehlade ostave miru. Odevedes dete kod pedijatra i kazu ti malo crveno grlo. Ti pomislis super nije strasno. Ili zapusen nosic. Nista strasno. Jer, realno, to i nisu strasne stvari. A zapravo tada teze i gutas, ne osecas dobro miris hrane, nemas apetit. Ne brini se, mnoga deca su bolesna po ko zna koji put ove zime.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 1986
   RE: Tema za istresanje negativne energije- XI...
4.2.2020 11:54:00   
dunja RR
Ja sam kraljica simptoma Jess user posted image user posted image , i smešno mi i tužno, stvarno, jer neada izmučim sebe, kada su njih dvoje u pitanju.

Ima 11m.
Ni ja ništa nisma znala o rahitisu, nego sam guglala malo, oko zuba, oko znojenja, i svi ti simptomi su zajednički za rahitis. I još, rahitis se javlja kod isključivo dojenih beba, jer u majčinom mleku nema vit D, a u AD mleku ga ima. Ona inače sisa i dalje, i baš puno sisa i voli da sisa, stalno traži siku,
Veroatno tripujem jer ona je jedna vesela beba koja lepo napreduje, nego eto nervira m to što ne jede raznovrsno koliko bi ja želela, em zaboravim vitamin D da joj dam ali ajko retko, em ne izlazimo često napolje, na svetlost, kada je prehlađena, a kada je zdrava ne izlazimo zbog zagađenja. Ribu još nisam uvela, mlečno nij nešto puno jela, a tek ja što ne jedem mlečno, sada skontah da nisma jogrt mesecima popila (žene ja NE STIŽEM N I Š T A, za sebe, zube operem, uveče se istuširam, i to mi je, kosu jedva stignem jednom u 8-9 dana već je i prestala da se masti koliko je retko perem), vidim i po noktima ono belo koliko mi fali kalcijuma.
Znoji se puno po glavi i vratu, to bare budu po krevetu noću, menjam joj noću po 3 peškira ispod glave, i nekoiko puta presvlačim bodi noću.
Ali opet to može biti jer puno sisa, ne znam.

Kod rahitisa se bebe znoje puno po glavi i zubi kasno izlaze jr fali kalcijuma, vitamina D, ali i bebe su sitnije, i nemaju dužinu vršnjaka, a M je krupna, i duža od vršnjaka, i lepo puzi odavno, a piše dakod rahitisa kasno propuze.
Verovatno samo lupam i tripujem, što bi mm reko, poznata sam po tome da tražim problem gde ga nema, kada su naša deca u pitanju ..

IZVORNA PORUKA: jess021

Dunja, koliko M ima? Ja stvarno ne znam nista o rahitisu, ali ako si negde pročitala pa prepoznala simptome tačno znam kako se osećaš, jer ja to redovno radim😣


Stvarno mislim da nije tako, a da je uzrok što slabo jede sve to što je bila prehladjena. A da joj das nešto za apetit? Siki li još? 



< Poruku je uredio dunja RR -- 4.2.2020 11:59:04 >


_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1987
   RE: Tema za istresanje negativne energije- XI...
4.2.2020 11:59:07   
branki*
dunja,je l joj dajes vitamin d?

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1988
   RE: Tema za istresanje negativne energije- XI...
4.2.2020 11:59:19   
Ivanka 75
Dunja, ne tripuj se molim te. Iva je meso pocela da jede sa 3 pune i to samo kobasice 😊 Kad smo i to docekali bili presrecni. Slavilo se kafom i vinom! Majke mi! Castili smo 🤣


Ajd d izbacim negativu kad sam vec tu 😂 Jednu malecku...

Polazim jutros na posao i zurim, vidim bus prilazi stanici i ubrzam korak. Cujem "komsiniceeeeee" zove me komsinka sa terase, okrenem se i vidim je. Majka one devojcice, znate koje......

Pa mi kaze....

"Ti na poso? Mene mrzelo jutros da ideeeeeem!" Pa se smejeeeeeee

Samo sam joj odmahnula i nastavila dalje. 😊


< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 4.2.2020 12:03:44 >

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 1989
   RE: Tema za istresanje negativne energije- XI...
4.2.2020 12:01:28   
dunja RR
A mm sam recimo an osnovu simptoma i guglanja,, boli ga stopalo haos, ujutru ne može na nogu, odmah naša dijagnozu, Petni trn, koju je i ortope potvrdio i fizijatar, samo samo da nađe vremena da leči (da ide na razbijanje radiotalasima u Sokobanjsku) a vremena nema. Tako da nekada i ubodem dijagnozu, cc.

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1990
   RE: Tema za istresanje negativne energije- XI...
4.2.2020 12:03:51   
dunja RR
Dajem, neki put zaboravim, ali retko se desi da zaboravim. Prvo sam Vigantol pa sada Kabivit, ona odavno zna da otvori usta čim vidi flašicu, zine odmah i ja ukapam. I Savi već godinama dajem svaki dan, njemu samo ne dajem kada je lepo vreme, ali inače da, po savetu endokrinologa. I ja svaki dan uzimam 4 kapi, njima po jednu.

IZVORNA PORUKA: branki*

dunja,je l joj dajes vitamin d?



< Poruku je uredio dunja RR -- 4.2.2020 12:04:19 >


_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1991
   RE: Tema za istresanje negativne energije- XI...
4.2.2020 12:07:18   
Ivanka 75
Ako redovno dajes vit D onda nema bojazni za rahitis. 

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1992
   RE: Tema za istresanje negativne energije- XI...
4.2.2020 12:09:52   
branki*
dunjac...ja sam za boku moju mislila da ima simptome rahitisa...tek mi doslo,citala nesto,nasla neke simptome,poklopilo se,nisam joj redovno davala vitamin d,tek kad se set_im,jednom u 4 dana.boka je super.
elem,secas se za savu..moguce da su tvoja deca u pocetku malo sporija,znam da me neces pogresno shvatiti,nego onako kako znam da razmisljas.povezujem sa savom.i da sve nakon nekog perioda se regulise.sigurna sam da bi dr prepoznao rahitis.
ali,isto razumem tvoju brigu.ja sam za to da je bolje i da se proveri,pa da ne bude nista,nego da se prepusti slucaju.ali,ja sam i majka autisticnog decaka dobijenog putem vto,pa mozda razmisljam tako.
bice sve ok.uradi sta mislis,da tvoje majcinsko srce bude na mestu.ali,danas dr da ne prepozna rahitis na kontroli,nema sanse.

< Poruku je uredio branki* -- 4.2.2020 12:11:14 >


_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1993
   RE: Tema za istresanje negativne energije- XI...
4.2.2020 12:22:41   
dunja RR
Branki, S je kasnio u svemu, verovatno zbog kaiševa pto je nosio, sećaš se i ti koliko sma brinula što ne priča, što ne učestuje zapravo.
i meni je sada smešno koliko sam se brinula. Koliko je on posle prešišao vršnjake, da mi vaspitačice predlažu da ranije krene u školu jer je puno ispred ostalih u svemu (samouk, čitanje, pisanje, matematika, šah, baš je mali naučnik ne znam na koga) nego sam ja protiv togada saa ide u školu.
Čak mislim da ima smisla i za glumu, mada je i blesav i lupa svašta. Pre neki dan je od jedne mamine prijateljice koja radi u Sokobanjskoj, dobio čokoladu, a inače ga žna baš oli, i mazi ga stalno. i krećemo mi kući (vodili Milicu na kontrolu), kad on reče ženi, a on inače ima onako jak glas, prodoran (kad se svi u kući dernjamo) . i reče on starijoj ženi - Ti si moja čokolada, sada ću da te smažem user posted image Bože što me bilo sramota, sutradan sam išla kod moje dr neurologa tamo, pa svratih da se izvinim ženi, kaž ona meni, ma ja volim što je takav user posted image

Ali Milica ne kasni, ona je ispred u svemu kako kaže naš fizijatar, rano propuzala, rano počela da sedi, da se okreće, da stoji, ima par smislenih reči već neko vreme, ali zato joj treba pažnja svakog trenutka, jer ona ne staje, jedva skuvam nešto kada smo same, non stop traži da je na meni, da se igramo. Sava je sve voleo sam u to vreme, pored njega sma mogla svašta da uradim. Potpuno su drugačiji, a oboje ih obožavam user posted image

Ali koliko je sve rano krenula, trebalo bi po njima odavno da je prohodala, pa se ja tripujem da joj nisu oslabile kosti od tog ne jela, maaa lupam.
Meni nije bitno kada će da prohoda (uopšte vrujte), samo da nema rahitis.

< Poruku je uredio dunja RR -- 4.2.2020 12:26:26 >


_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1994
   RE: Tema za istresanje negativne energije- XI...
4.2.2020 14:38:19   
Didy
Jao, Dunja, pa stvarno. user posted image Drmni jednu rakijicu odmah! user posted image

Moja su deca isto nebo i zemlja, potpuno različiti po svemu.

_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1995
   RE: Tema za istresanje negativne energije- XI...
4.2.2020 15:17:56   
gagana83


IZVORNA PORUKA: dunja RR

Ali koliko je sve rano krenula, trebalo bi po njima odavno da je prohodala, pa se ja tripujem da joj nisu oslabile kosti od tog ne jela, maaa lupam.
Meni nije bitno kada će da prohoda (uopšte vrujte), samo da nema rahitis.


Sto bi rekle zene, tripujes se. Una je takodje vrlo rano pocela da se okrece, da sedi stabilno, ne secam se vise kada, davno je bilo. Bas je bila napredna sto se toga tice u poredjenju sa drugom decom. Vec sa 6 i po se podizala u stojeci polozaj dok smo je kupali, ali je prohodala tek sa 12.5. Nema to nikakve veze.

_____________________________

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1996
   RE: Tema za istresanje negativne energije- XI...
4.2.2020 22:58:29   
jess021
Dunja, def preterujes i prestani odmah jer mucis samu sebe.

_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 1997
   RE: Tema za istresanje negativne energije- XI...
4.2.2020 23:12:09   
dunja RR
Ma znam, eto, rekla sam vam i lakše mi je sada :) Hvala vam!
Ona je jedna super beba, bzv se tripujem. Dođe mi tako, kao da nemam drugih muka ..

Danas smo taaakoo pokisli user posted image user posted image user posted image , išli na NBG po oluji, molim Boga da mi noćas ne dobiju T.
M imala jule u jednom mahu 39, a posle ništa, danas ceo dan imala 35,8.a S imao 37,1,, ali oboje sasvim normalni.
Posle današnjeg dana, kada smo otišli i vratili se mokri skroz, ne znam šta me čeka. Kud krenu oluja baš kada smo bili napolju.

A tramvaji ne idu više Savskim mostom?? Ja kao pala s Marsa danas. Mm je danas bio toliko besan, dok je tramvaj pola sata stajao u Nemanjinoj, mi mokri do gole kože, otvorio rukama vrata tramvaja na sred Nemanjine, i izleteli smo, nije bilo auta nigde. Samo se nadam da ono neko nije snimio telefonom, On sa kolicima izleće na sredd Nemajine, a žena i drugo dete izleću za njim. Nismo zali da idu na most na Ai. ALI, ko je smislio da tramvaji kruže tako? Da ne više do Hajata, ukinuše tu vezu eej? user posted image user posted image Beograd na Vodi, 20 kranova tamo, a ljudi bre nemaju po manjim mestima osnovne uslove za život.

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1998
   RE: Tema za istresanje negativne energije- XI...
4.2.2020 23:22:22   
Ana RR
Suzi, sve su poremetili zbog radova kod železničke, sve je tamo zatvoreno. Mi smo se pre neko veče prešli kada smo se vraćali iz muzeja nauke i tehnike, išli pored Kalemegdana pa dole Karađorđevom ka železničkoj, skroz smo zaboravili da ne može da se prođe. I tada smo prvi put prošli pored Beograda na vodi, napravili su bulevar bukvalno, sa tri trake, kao da je negde na Nbg. Izlazi se na Savsku, tačno preko puta Srpske banke. Opšte ludilo u celom gradu.



_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1999
   RE: Tema za istresanje negativne energije- XI...
4.2.2020 23:25:27   
dunja RR
Da da videla sam sve, jer smo mi prošli tuda, i skontali da nećemo da kružimo, pa sišli na Mostaru, ušli u 7 i vratili se nazad u nameri da uhvatimo 74 na Tašu. Pođto je u Nemanjinoj bio haos, ko zna koiko bi čekali, mm otvori vrata tramvaja rukama, pa smo se spustili na 74 u Kneza Miloša. Sve po kiši user posted image

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Kucni ljubimac
suboticka

Da li ste za odrarastanje deteta sa psom?

Da (58%)

Ne (42%)


Ukupan broj glasova: 258

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here