|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 03/17 [chat]
10.3.2017 13:31:21   
IvanaSK RR
I moja beba je celavica user posted image
Mojoj maci se vidi gornja desna jedinica, pod prstom je ne osećam, a kaf pogledam skoro ceo zub napolju user posted image pisacu u temi kad izbije tako da ga osetim. Nije ni cudo sto ne spavamo, tri nedelje tri zuba.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 426
10.3.2017 13:37:19   
Duškić
Maca mala, muke su to..Zubic vila je bas voli ove nedelje user posted image user posted image

Ivana, kako ubacujem sliku pteko 'slikomata', ima li tema ne mogu da nadjem?!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 427
10.3.2017 13:44:57   
suzi kju
O pa Ivana super ste user posted image za vas.
Nama izbila dole dvojka u kod jedne i kod druge ima dve nedelje, druge nema uopšte, ni na pomolu.
Mi bas dugo čekamo svaki zub.
Duskic preko post image, pa kopiraš samo link za forume.

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 428
10.3.2017 14:13:19   
Maraj
Duskic , evo teme klik

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 429
10.3.2017 14:35:25   
Duškić
Hvalaaa

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 430
10.3.2017 15:52:49   
Sanjica26 RR
Dobar dan. Moje dete najstarije je toliko naivno da ja nemam reci. Besna sam na vaspitacicu sto nam ne prica sta se desava tokom dana. Sreca sto nama T sve prica. Idem u ponedeljak da pricam.sa njima. Stavila sam je na soavanje. Posle idemo na rodjendan kod prijatelja. Tesko je ovo roditeljstvo.
Ivana, bravo za Macu.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 431
10.3.2017 16:16:24   
Milena18
Sanjice, šta je bilo u vrtiću?

Ivana, bravo za zubiće! Mi nikako taj prvi da dobijemo.

I M je rođena sa kosom, sad kad gledam slike ne mogu da verujem kako joj je bila gusta. Posle su joj od svega toga ostala samo neka dva dugačka čuperka i na potiljku nešto kao brkovi user posted image Pre mesec dana smo joj ošišali i to malo što je imala jer je bilo baš smešno.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 432
10.3.2017 16:25:50   
Sanjica26 RR
Nagovorila ju je drugarica da popije vodu sa gelom za pranje ruku.user posted image Ja sam u soku dokle ta mala ide. Vazi za losu devojcicu. I mm pita lepo jer sve u redu. I ona kaze da je sve ok. Da bi posle T y autu ispricala.Posle je ta mala bila kaznjena. Imam pravo sta se.desava dok je dete u vrticu. Ovo nisu naivne stvari.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 433
10.3.2017 16:46:44   
Maraj
Boze sanjice. Ja sam u soku . Bas cesto cujem i citam ovde na rr o "dogodovstinama" iz vrtica. Ne mogu cudom da se nacudim da su tako mala deca toliko pakosna. Pa sta je ovo?!?! I mi smo bili deca. Nismo bili tako pakosni kao ova deca danas

Direktna veza do poruke: 434
10.3.2017 16:51:57   
IvanaSK RR
Sanjice, obavezno porazgovaraj sa njima.
I mi smo pravili nestasluke, ali mislim da su bili mnogo bezazleniji.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 435
10.3.2017 17:03:48   
Sanjica26 RR
Obavezno Ivana razgovaram.
I kako uspeti da sacuvas dete u ovom ludom vremenu? !
Maraj, tako malo a takve gluposti da joj padaju. Jos jedna devojcica je popila. Zabranila sam T da se druzi sa njom. Prijavila je to neka drugarica koja nije ucestvovala, a koja je to videla.

Direktna veza do poruke: 436
10.3.2017 17:54:42   
Sanjica26 RR
Zene ako ima neko broj mobilnog od Branki samo da je pita jel sve ok. user posted image Ona se obicno ne javi dan-,dva ali sad je vec duze. Mozds joj je otkazao net.

Direktna veza do poruke: 437
10.3.2017 18:39:29   
Duškić
Sanjice, uzasno...Samo neko nerviranje! Ja skoro gledam sta sve deca gledaju i kakve igrice igraju, nije ni cudo..

Direktna veza do poruke: 438
10.3.2017 19:01:25   
mati
Zdravo majke. Ja dosla s posla i odma u grad sa mm.
Jao Sanjice sta sve nece da ima padne na pamet. I mene strah, puno. Ja znam da Matija nece, ali on je miran i lako ga je nagovoriti na gluposti.
Mariya po meni je to totalno nepostovanje da ti neko bane nenajavljen i to u tim prvim danima.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 439
10.3.2017 19:54:52   
eca89

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Zene ako ima neko broj mobilnog od Branki samo da je pita jel sve ok. user posted image Ona se obicno ne javi dan-,dva ali sad je vec duze. Mozds joj je otkazao net.

Sanjice, ja nemam broj, ali sam joj pisala na fb, ali nije mi odg., a bila je aktivna. Nadam se da je sve ok i da su djeca zdrava, dugo je nema.

Direktna veza do poruke: 440
10.3.2017 20:13:31   
suzi kju
Bože strašno, pa šta nam se dešava to sa decom pobogu.
A i kako vaspitacice da prećute tako nešto, pogotovo kada je u pitanju veliko dete koje će da ispriča šta se desilo. E svašta. Bas sam se iznervirala!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 441
10.3.2017 20:54:53   
Milena18
Baš nije u redu od vaspitačice što je to prećutala. Zar ne pretpostavlja da bi roditelj hteo da popriča sa detetom o tome što se desilo?

Mariya, tako su i nama neki dolazili nenajavljeni u tim prvim danima. Meni je to jako smetalo, a smeta mi i sada. Najgore mi je što mi živimo u prizemlju kuće, pa se samo pojave na prozoru. Skretali smo pažnju više puta, ali većini ne vredi govoriti.

Nadam se da su Branki i dečica dobro i da će nam se javiti uskoro.

< Poruku je uredio Milena18 -- 10.3.2017 21:03:51 >

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 442
10.3.2017 20:58:46   
Sanjica26 RR
Ne znam stvarno. Plasim se ubuduce jer je jako dobra. Jedan dan dodje T da kaze da ju je udario drug. U gostima smo. Zbog cega? Recitovala je pesmicu u kojoj se pominje kobila. On se uvredio i udario je. Pitam koja pesmica. I posto su je svi napali ona krene da place. Pesmica je slatka. Neka iz nasih dana. Pita je decakova mama: "Jel te je udario slucajno i namerno". I ona ladno kaze slucajno. Branila ga je. Eto kakvo je moje dete.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 443
10.3.2017 21:19:38   
mati
I Makija u igraonici tako jedan decak sutirao visoko, u stomak. On je samo stajao.
Mm poludeo, usao unutra a ovaj kaze "pa nije me jako sutirao".user posted image

< Poruku je uredio mati -- 10.3.2017 21:20:17 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

Direktna veza do poruke: 444
10.3.2017 21:37:08   
suzi kju
Ajoj pa to je bas nezgodno kad su takva deca, čista dobrota. Kada druga deca to uvide mogu da ih iskorišcavaju ili pak nastave da maltretiraju.
Duše drage, još su maleni ali se definitivno moraju učiti da se brane i da ne daju na sebe.

Moja deca zaspala. Da vam se pohvalim da A bas lepo hoda, dosta je stabilna, i kad negde bude rizično da padne lepo se dočeka, ume da padne a da se ne razbije. Naravno to ne znači da se nece razbijati ali bitno da je pažljiva.
E se i dalje plaši, ustane sama,uspravi se bez nekog oslonca i tako stoji pa jedva da napravi koji korak. Verovatno je pitanje dana kada će se osloboditi.
I ja ću uskoro na spavanje, bas sam umorna.

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 445
10.3.2017 22:30:57   
Skockica
Dobro vece.

Vasi je jedne prilike bio sa mamom u meku i u igraonici se nesto desilo sa nekim decakom da je on plakao. Da li ga je udario ili sta, tamo je zamraceno staklo i mama nije videla sta se desilo. Dugo posle toga nije hteo ni u jednu igraonicu, i kad smo na igralistu ide samo na ona mesta gde nema dece. Ako kazem idi na tobogan tamo on kaze - ne, tu su deca, cak iako su mali. Sreca da se vremenom oslobodio.

Milena moj mali vrabac mirno spava samo u nasem krevetu, i ponekad se plasim da cemo ga sprstiti ili da ce da "smugne" . Sreca imam ovaj cvrsti jastuk za dojenje pa ga ogradim sa njim, to mu dodje i granica i zastita.

Ivana, bravo za zubice. Nas sve to tek ceka, uh!

Suzi, bravo za male hodalice, sad mozes ti slobodno jesti slatkise. Kad se i druga opusti, shvatices da si dosad uzivala. Tako meni bilo kad je Vasi prohodao, taman rasplastim da jedem onda skocim NE, hoce prst u steker, da padne, da se udari...posle sam gubila apetit i retko koji obrok sam zavrsila do kraja. Tako sam se stesala. Taman da upecam mm user posted image

Nama ce sutra doci rodjak od mm sa zenom. Posto zive u Nemackoj, malo udaljeniji, ostace i da prenoce. Mislili su jos i prosli vikend ali onda su i sami skontali da je prerano jer sam tek izasla iz porodilista. Tako da su pomerili za ovaj vikend. Meni otprilike dodje na isto, mozda sam cak sad i umornija. Ali mn ce kuvati, tu je i mama da pomogne, napravi neke salatice, peciva, kucu je ocistila, tako da ja nemam problem. U svako doba mogu se povuci sa bebicom u sobu. Oni su par puta pitali pa kako sam pa da nije prerano pa da ne smetaju, mislim se kad ste vec resili - dolazite, da i to otkacimo user posted image Taman i da mu upoznam tog rodjaka.

Moja sreca nosi dva imena: Vasilije i Marc-Gabriel <3 <3

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 446
10.3.2017 23:07:03   
Maraj
Vece mame. Mm i L spacaju. Ja odradila vezbice. Dok lo kuci sve rasklonim....
majke mi ovi muskarci uzivaju. Nekad eksplodiram kad vidim o cemu ja sve treba da vodim racuna a mm ne. Sad sam "prsla " zbog flašice.. On uopšte ne razmislja da mi ujutru treba cista tj oprana flasica za mleko. Ne mozes samo leci a ne oprati je tj zaboraviti da je operes... uffff bas me iznervirao. Sreca pa je zaspao , oladicu se vec do jutra

(odgovor članu Skockica)
Direktna veza do poruke: 447
10.3.2017 23:27:51   
Mariya
Veče mame!
Eto nemam samo ja takve rođake,ima ih i Skockica user posted image znam da su takvi, svaki put su došli u roku od 2 nedelje od porođaja da nas vide. Takva je muževa rodbina,znam ih pa se ne nerviram. Takvima džabe i govoriš. Više me nerviraju oni što dolaze bolesni ili sa bolesnom decomuser posted image
Maraj,ništa mi ne govori za muža. Znala bih ga zadaviti zadnjih nekoliko dana.
Sanjice,pa kako je tako naivnauser posted image .. A vaspitačica, da te ne obavesti, to je još gore!

< Poruku je uredio Mariya -- 10.3.2017 23:41:32 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 448
11.3.2017 6:23:07   
IvanaSK RR
Dobro jutro. Mi ustali pre pet. Ja sam totalno luda vise od ovog ranog ustajanja.
Sto se tice gostiju nama su jedino tako brzo dosli svekijevci, prabaka, tetka teca... Tetka je morala da putuje inace bi kasnije dosli. Dosli su na rucak, al su sve doneli pogace, piletina, salate, tortu... Jedino sam ja kafu skuvala, svekrva posle oprala sudove.
Ne racunam to što su mi drugarice svracale, moja mama, sestra...

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 449
11.3.2017 8:27:20   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Kako je lepo spavati mali duze. Njih dve spavaju. Mm je otisao na posao. Danas me svasta ceka i ako je subota.

Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Bebo, tvojih prvih 60s života u 60s videa!
video
Prvi minut života bebe je magičan, užurban, preispunjen. Mnogo stvari se desi! A kojih? Pogledajte u videu!
Kalendar vakcinacije
Vaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here