Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 7.9.2017 19:26:14
|
|
|
|
krin 40
|
Veče..I mi ćemo uskoro..D je sa tatom u šetnji.Užasno je nervozan.
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 7.9.2017 19:28:56
|
|
|
|
Duškić
|
Mi u parkic bili, sad da sredim malca pa na spavanje. Cerkica sa tatom luduje, bili do maxija da kupe nesto da dobije one zcucne karte.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 7.9.2017 20:46:04
|
|
|
|
krin 40
|
Ja sam okupala D i nahranila.Ostavila sam ga u krevetcu,vrcka se...valjda će zaspati.Ja ću sada sa mužićem da popjem kafu.Inače ne pijem uveče ali baš mi se traži
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 7.9.2017 21:17:51
|
|
|
|
Milena18
|
Veče! Voci, lepo se provedite i odmorite na moru! Krin, i ja sam malopre popila vanrednu večernju kaficu, nešto sam smlaćena ceo dan, pa rekoh da mi malo podigne pritisak. Mi smo danas preskočili vrtić zbog temperature koju je dobila juče. Danas je sve u redu, tako da pretpostavljam da je to bila reakcija na vakcinu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 7.9.2017 22:34:44
|
|
|
|
mama Jo
|
Vece 😊 Mi se spremamo ujutru za put, idemo u Grcku i to prvi put sa dvogodisnjim cerkom... nadamo se da ce sve biti pod kontrolom. Voci, mozda nisam ispratila, ali gde vi putujete? 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 8.9.2017 7:37:29
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Al ste se raspisale, ne mogu da nadjem ni Razgovore ni kafanicu Mi smo užasno nocas spavali. Oko dvanaest sam je prebacila kod nas u krevet i do sest jutros nam je skakala po glavama
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 8.9.2017 7:52:26
|
|
|
|
Sarav
|
Dobro jutro. Duša mi spava jer se S noćas budila i žalila da je boli uvo. Spava sad kao car nakon Brufena.
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 8.9.2017 8:22:08
|
|
|
|
krin 40
|
Jutroo...mi smo ok spavali,koliko je juče bio nervozan bila sam ubedjena da će se buditi noćas
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 8.9.2017 8:26:48
|
|
|
|
Milena18
|
Jutro! Mama Jo, srećan put i lep odmor želim! Krin, tvoj sinak je spavalica Ivana, i kod nas je tako bilo. Prebacili smo je oko 2, ali nije pomoglo, hiljadu puta je ustala i legla, stavljala nam noge na glave, ruke u usta... Od kad je krenula u vrtić, budi se po sto puta, a sisa hiljadu puta u toku dana, kao da ima dva meseca.
< Poruku je uredio Milena18 -- 8.9.2017 8:33:11 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 8.9.2017 8:46:27
|
|
|
|
mama Jo
|
Hvala puuuuno Milena 😊😊 Krenuli i za sada sve po planu, nadam se da ce tsko i ostati... Koliko malena ima, nisam ispratila? Moguce da se budi zbog tog polaska u vrtic, ipak se negde poremetio njen ritam... samo da sto pre pocne da spava lepo nocu, meni je ubedljivo najtezi period bio to kada se budila nocu...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 8.9.2017 8:52:45
|
|
|
|
Milena18
|
Ima 13 meseci. Spavala je lepo pre polaska u vrtić, tako da sam skoro sigurna da je to razlog. Šta da radimo, preguraćemo i ovaj period. Uživajte na moru, za malenu će to biti doživljaj
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 8.9.2017 8:57:04
|
|
|
|
mama Jo
|
Jeste prvi put ide na more 😊 a naravno vodu obozava, pesak da ne pricamo 😊 Ma sasvim sigurno vrtic.... trk je pocetak, mors tsko, navici ce se brzo, dusa mala... koliko god ds imaju mislim da im taj prvi period polaska u vrtic ilak poremeti ritam i treba im vremena da se naviknu..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 8.9.2017 9:49:25
|
|
|
|
krin 40
|
E sad videh fa ste krenuli..Srećan put i prijatan odmor.Milena uzbudjenje❤
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 8.9.2017 9:58:45
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Ja sam i pijacu posetila. Mama je jos uvek tu. Kad ode nagrabusili smo. Jos malo cemo u setnju da trazimo mami haljinu za bratovljevu svadbu.
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 8.9.2017 20:44:59
|
|
|
|
Milena18
|
Gde ste, mame? Ceo dan vas nema... Sanjice, kako je đaku prvaku u školi? Mi smo išle u šetnju bez kolica, crkla sam. M neće da mi da ruku, pa svraća svuda, sa svakim usput staje da se pozdravi, hoće ona da nosi ranac, haos Sutra je baki mm-a godina, dolazi neka gomila rođaka kod njegovih kući, trebalo bi i nas dve da svratimo, a tako ne volim te gužve. Odoh sada da pokušam da nađem neki zanimljiv film, imamo i sladoled u frizu, uživancija...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 8.9.2017 21:10:28
|
|
|
|
krin 40
|
Milena imaš na cinestar u "Bogovi Egipta"..lepo za gledanje..evo ja gledam a oči se već sklapaju
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 9.9.2017 7:18:04
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro jutro mame. Ivana Emica i Sanjica bas slabo pišu. .. Mi ustale još u 6:15 😳😳
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 9.9.2017 7:46:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro, jutro. Suzi, tu sam ja, pratim sve Zadnjih dana smo imali nesto vise obaveza, a juce je maca preplakala pola dana. Nemam pojma sta joj je bilo. A baterija na ovom mobu mi je bas slaba, istrosi se uzasno brzo. Emica jos uvek nema net, a Sanjici je haos, početak školske godine.
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 9.9.2017 8:00:22
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Tu sam Suzi. Kao sto kaze Ivana haos. Plus sad i T ide u skolu. Ceo dan ne sednemo ni mm ni ja. Citam redovno. Suzi, kako ste vi? Milena, T je super u skoli. Bas se raduje.
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 9.9.2017 8:01:56
|
|
|
|
suzi kju
|
Pretpostavljan da ste u gužvi oko škole ti i Sanjica a za Emicu nisam znala da nema net. Znam da se preselila. Kako je maca od jutros? Kako je sinu u školi? Sanjice mi samo dobro, mackice idu u vrtic ja i muž na posao i sve u krug. A svi smo nekako u nedostatku s vremenom, haos je i kod nas, na sto strana bismo a ne možemo da postignemo.
< Poruku je uredio suzi kju -- 9.9.2017 8:03:22 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 9.9.2017 8:11:17
|
|
|
|
krin 40
|
Jutro 😃 Šta se radii?Šta je sa Macom?Možda je nešto boli?
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 9.9.2017 8:16:11
|
|
|
|
suzi kju
|
Nas urnisu trojke, i E je noćas preplakala dobar deo noći, ali o spavanju (nespavanju) bolje da cutim, i ptice na grani znaju za naše nespavanje Tri trojke su nam izbile, još nam po jedna fali pa ćemo onda valjda da spavamo malo bolje. ..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 9.9.2017 8:21:30
|
|
|
|
krin 40
|
D se isto unervozio zbog zubića.Baš histerično glodje ruku.Ali noću,hvala Bogu,i dalje spava.Kmeknuo je u snu tri-četiri puta,malo se vrteo i nastavio.
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 9.9.2017 8:27:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Krin promeni tiker za beby.
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 9.9.2017 8:28:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ove nedelje su obnavljali gradivo, uglavnom. Sledeće nedelje sve sami kontrolni. Ali su imali i dosta domaceg. Videćemo kako ce se odvijati situacija danas i sutra, imamo mnogo da ucimo Nemam pojma sta joj je bilo. Mada, prebacila se na jedno spavanje dnevno, a nekad joj to nije dovoljno. Mozda je zeza i ova poslednja cetvorka, modra je vec danima, a zub nikako da izbije. Juce vidim da su pocele i trojke malo da budu nadute. Kad je ona raspolozena, stizem sve, i kucu da sredim i ovde da pisem. Kad nije, udjem samo da vidim sta se pise.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciPodgrevanje maminog (humanog) mlekaPonekad, u izuzetno retkim situacijama neophodan je dodatak mleka uz dojenje. Kako majčino (humano) mleko nema gotovo ni...
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?