Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 5.9.2017 20:36:29
|
|
|
|
dddaca
|
ha, ha, mislis evo je jos jedna dokona Stigla malena, sad cu jos malo da je smestim u krevet. Slinava i dalje, ali bolje je nego prethodnih dana
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 5.9.2017 20:38:20
|
|
|
|
krin 40
|
Daaa ljubi malenu
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 5.9.2017 21:08:18
|
|
|
|
Milena18
|
Ženske, samo da vam mahnem. U vrtiću je danas bilo ok, pisala sam u temi. Nadam se da ste sve dobro. Čuje li se neko sa Emicom? Čini mi se da je dugo nema. Jesu li sredili stan?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 5.9.2017 21:16:13
|
|
|
|
krin 40
|
Ja sam je pitala za zdravlje pre neki dan❤ Ok je a i imala je problem sa netom
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 5.9.2017 21:28:17
|
|
|
|
Duškić
|
Bas sam i ja htela pitati za nju..? Laku noc..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 6.9.2017 7:37:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Maca malo slinavi jutros, samo da se ne pogorsa. Emica ceka net. Eto nje cim dobije net. Davidenka uhvatio virus, temperatura. Samo da sto pre ozdravi.
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 6.9.2017 7:39:46
|
|
|
|
krin 40
|
Jutroo.Divan dan u najavi😁Da što pre ozdrave dečica
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 6.9.2017 7:47:46
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro. Evo me na poslu, jos danasi sutrai pocinjem odmor. Decica da mi sto pre ozdrave. Meni je dosao moj sin sinoc, grlili smo se i mazili do besvesti. Kako je meden, uzelela sam ga se, kao da ga nisam videla 8 meseci a ne 8 dana.
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 6.9.2017 7:49:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Voci, uzelimo ih se kad ih ne vidimo par sati, a kamoli osam dana :)
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 6.9.2017 7:49:23
|
|
|
|
krin 40
|
Voći jutro❤ Sarav kaže da je super na moru.Kada krećete?
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 6.9.2017 7:52:27
|
|
|
|
vocicana
|
Mi u petak, ali mozda se pomeri polazak za subotu, videcemo. Moj sin, moj andjeo mili nezni. Uzelela sam ga se opasno. Mm je i dalje strasno nervozan zbog lose vremenske prognoze, a ja se isto nerviram jer ne znam sta je ovo, svi razlicito najavljuju.
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 6.9.2017 7:55:40
|
|
|
|
krin 40
|
Ljubi ga majka Bzv je da se nervirate zbog stvari koje su nepromenljive.Idete na odmor.Ako i ne bude za kupanje neki dan iskoristi ga na drugi način❤
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 6.9.2017 8:00:26
|
|
|
|
vocicana
|
Ma naravno, ali ova nervoza svaki put pred odlazak me izludjuje.
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 6.9.2017 8:04:04
|
|
|
|
krin 40
|
Sve ćeš da zaboraviš za neki dan..Kako bih ja rado išla negde.Baš sinoć Nadja kaže tužno:"Mama ti i ja nigde nećemo šmugnuti na vikend ovu zimu"..Inače uvek negde odemo same.Sada nam D kroji planove
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 6.9.2017 12:08:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Cao mamme Da se javnem na brzaka dok mali spava. Inace jedva stizem...ustvari ne stizem. Kuca je u polu haosu ( zamaskoirano 😂😂) jer nemam bas vremena za nju ...ono usisavanje i ribanje. Kako je pocela.skolska godina 100 obaveza. Ujutru s malisom u vrtic na privikavanje. Posle po jednu pa po drugu. A brate svuda nesto treba kupiti. Pa dok sve ne obavim...lom. Juce T uzeli nove patike hitno jer joj stare male. A nije ih nosila od proletos. Sve sandale i papuce. Njoj naj vise i treba od garderobe. Ovo dvoje jos imaju posteno da se obuku al ona kao iz vode raste 😄. Svaka smena godisnjih doba...mene zaboli glava 😂😂 ona nema sta obuci...sve prerasla.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 6.9.2017 12:09:52 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 6.9.2017 12:11:46
|
|
|
|
krin 40
|
Rastu kao iz vode,nek su živi i zdravi.Tako je sa mojom N svake sezone
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 6.9.2017 12:15:59
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sa H nije takav slucaj , raste dete i njoj naravno treba uvek po nesto ali ne kao kod Tare. Ona bukvalno kao.da za pola godine izraste svaki put po 10 cm 😂 Bas je visoka. U razredu je naj visocija. A kakvih mrvica ima ona izgleda kao da je treci razred pored njh 😄
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 6.9.2017 12:18:59
|
|
|
|
krin 40
|
Moja N je visoka kao da si je ti rodila a ne ja .Napunila 11 u junu 166 cm
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 6.9.2017 12:28:34
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
O bravo curo 😄 Tara u Maju 7 napunila a ima 133cm a patike joj sad kupila vel. 34 ( nogaticka 😂)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 6.9.2017 16:30:45
|
|
|
|
krin 40
|
Evo nas kući.Merili smo se ponovo.Pisala sam u temi.Ostaviću ovo dete da "živi i spava na miru"
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 6.9.2017 16:44:05
|
|
|
|
suzi kju
|
Dan mame. Došla s posla, pokupila decu iz vrtica popila kafu sada sedoh i kuliram, muž je celodnevna pa samo za večeru da smislim nešto za decu, uzinale su bananu i krem bananicu. Mi trebamo na kontrolu i na merenje bas odavno nismo bili. A sve smo u škripcu s vremenom. ..
< Poruku je uredio suzi kju -- 6.9.2017 16:45:00 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 6.9.2017 23:04:45
|
|
|
|
Sarav
|
IZVORNA PORUKA: vocicana RR Mi u petak, ali mozda se pomeri polazak za subotu, videcemo. Moj sin, moj andjeo mili nezni. Uzelela sam ga se opasno. Mm je i dalje strasno nervozan zbog lose vremenske prognoze, a ja se isto nerviram jer ne znam sta je ovo, svi razlicito najavljuju. Voci, ja da izveštavam o vremenu. Danas je bilo jako toplo, ceo dan smo bili na plaži. Voda je topla ali ne kupam decu posle 5 popodne jer duva pa im je hladno kad izađemo iz vode. Mm prati prognozu i kaže da je sutra isto kao danas, od prekosutra toplije za 3-4 stepena. Znači opuštenono i dolazite😉
< Poruku je uredio Sarav -- 6.9.2017 23:06:15 >
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 7.9.2017 8:52:37
|
|
|
|
krin 40
|
Jutro..Super što vam je lepo vreme.Ja pijem kaficu
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 7.9.2017 14:31:38
|
|
|
|
dddaca
|
Mame gde ste nestale? Sarav vidi ako ima da se kupi ponco sa kapuljacom, nama je to bio spas od vetra kad izadje iz vode. Uzmes neki sa omiljenim likom iz crtanog filma i nece ga skidati
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 7.9.2017 19:22:08
|
|
|
|
suzi kju
|
Gde ste mame, kako ste? Nas tri same, igramo se,gledamo crtani pa još malo pa da zapocnemo pripreme za spavanje.
|
|
|
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?