|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2018
3.12.2017 16:08:18   
Anck Su Nmaun
Slabe ste mi nesto sa pisanjem ovde u temi user posted image
Citam iskustva sa letovanja ranijih godina, ima svasta user posted image

(odgovor članu Srecko47E)
Direktna veza do poruke: 101
   RE: Letovanje 2018
3.12.2017 16:23:53   
dddaca
Bili smo pre nekih 7-8 godina, jednom u Limenariji i dva puta u Potosu.Verovatno se dosta toga promenilo, ali iznecu ti svoje utiske.Prvo pitanje je koliko ste mobilni? Da li volite da obilazite plaze ili ipak vise volite da budete na plazi u blizini smestaja?
Limenarija ima dosta smestaja u ponudi pored plaze, ali gradska plaza je jako losa. Po meni, ni u blizini nema bas pogodnih plaza za decu - sa jedne strane Tripiti, sa druge Metalia koje jesu lepe, ali ne znam koliko bi deca uzivala na njima. A da, na samom kraju Metalije (blize Potosu) smo naleteli na nudiste. Na kraju blizem Limenariji ih nije bilo. Ok, nisu daleko ni one njihove skale, mislim da je Maries u pitanju, ali opet kazem, ne znam koliko planirate vozikanje svakodnevno do plaze.
Potos je lep, ali dosta mali, gradska plaza je krcata, a suncobrani su bili gusto postavljeni. Ja ne volim takav tip plaze. Malo udesno, vec ima vise prostora, tako da je ispred hotela Kamari lepo za decu i dugacak plicak. Sa decom, ukoliko bi baza bila u Potosu, ja bih birala smestaj blizi plazi San Antonio i hotelu Kamari upravo zbog plice vode i lepse i sire plaze. Ono sto se meni svidelo kod Potosa je blizina ostalih plaza Psili Amos, Pefkari (jako slatko, borovi, par hotelcica uz obalu ali cini mi se da su u vodi bile neke kamene ploce u vreme kad smo mi isli. Prednost - hotel, ulicica, plaza - meni se to svidja, ali opet, ne znam koliko je za malu decu), Aliki, Notos, Rosogremos... Ne mogu sad ni da se setim svih.
Meni je bila lepa i plaza Pahis, ali ne znam sad sta ima od smestaja tamo. Pesak, prirodni hlad, postepeni ulaz u vodu... I u blizini plaza Glifoneri, preslatka, vecim delom dana u debeloj hladovini, sa restoranom u zaledju.
Sto se Limenasa tice, nismo se kupali na gradskoj plazi, ali videli smo je, nista posebno, ne isplati se ici na Tasos i provesti odmor samo tu. Ni plaze u okolini nismo mnogo obilazili osim Mermerne, dok jos nije bilo ni suncobrana na njoj i koja je tad bila bozanstvena. Sto se smestaja tice, Limenas je mnogo veci grad, najveci na ostrvu, sadrzajniji, ali nekada od smestaja do plaze ima dosta da se hoda.
Jednom prilikom smo svratili do Skale Potamie. Na samom pocetku mesta mi se plaza nije svidela, prilicno uska, a dalje nismo isli. Sad mi je krivo sto nismo posetili i Golden Beach, tad me nije interesovao plicak. A proslog leta sam i ja razmisljana o Golden Beach jer mi se cini da bi to bilo idealno za malenu zbog plicaka. E sad, kako je za snabdevanje, za setnju to ne znam. Koliko sam shvatila Skala Panagia se u stvari nastavlja na Skala Potamiu.
Eto, to su moji utisci od pre 7-8 godina. U medjuvremenu se sigurno dosta i izmenilo i izgradilo, ali verujem da su plaze ostale na svom mestu user posted image E da, bilo je i dosta osica. Pcele sam slabije vidjala, ali osice su bile prave napasti.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 102
   RE: Letovanje 2018
3.12.2017 16:43:19   
Anck Su Nmaun
Hvala Dacco, za osice znam .
Mobilni jesmo idemo autom i uvek obidjemo sve sto valja obici. Ali opet volim da imam blizu lepu plazu ako mi se nigde ne ide taj dan npr.
Nisam luda za guzvom uopste, naj bitnija mi je plaza i da bar ima neki market/ supermarket blizu, neki restoran da se hranimo i to je to.
Da, Skala Panagia i Potamia su povezane i obe izlaze na Golden b. Pa mi se cini nekako naj primamljivije jer je ogromna plaza i dug plicak.

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 103
   RE: Letovanje 2018
3.12.2017 17:13:54   
dddaca
Isto tako i mi. Volim da obilazim, ali volim i smestaj uz plazu. Bilo bi lepo da se javi neko ko je bio u tom mestu, i mene interesuju detalji. Jedino sto mi se ne svidja je sto je na istocnoj strani tako da ima manje sunca, dan je kraci

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 104
   RE: Letovanje 2018
3.12.2017 17:40:45   
Anck Su Nmaun
Citam i citam vec satima, Potamia mi je nekako idealna. Jao sva se usplahirim kad citam iskustva i gledam slike, kao da cu sutra da krenem user posted image user posted image

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 105
   RE: Letovanje 2018
3.12.2017 17:51:54   
Didy
Mi smo bili na Tasosu 2008. i prošlog leta opet. Išli smo u malo mesto Skala Sotiros oba puta. Kad budemo išli ponovo na Tasos, opet ćemo tamo. Išli smo u privatan smeštaj u našem aranžmanu, cene su bile dosta niže nego preko agencije i neki dan su poslali mm cenovnik. Mogu proslediti koga zanima. Vila je bukvalno uz plažu (samo se pređe put). Nije neki preteran luksuz, ali nama je bilo odlično. Čisto je, baš baš čisto, što je meni posebno važno. Uz put je, pa je bolje da se uzme soba koja gleda na dvorište, po meni je to jedina mana. A toliko je blizu da je jedno popodne mm pekao roštilj, a mi s plaže vičemo - Je l gotovo? user posted image U smeštaju ima veš mašina koju možete da koristite, tako da vam to automatski smanjuje stvari i olakšava kad idete s decom. U dvorištu ima roštilj koji možete da koristite i nekoliko garnitura za sedenje.
Samo mesto je predivno, ja ga mnogo volim. Plaža je prelepa, dug plićak, nema gužve, ima deo plaže koji je u hladu i gde možete staviti svoje peškire i ležaljke, a ima i deo s ležaljkama koje se ne plaćaju, već poručiš jedno piće za ceo dan. Cene su pristojne. Ono što mi je posebno bilo divno je što je mesto na zapadu i sunce zalazi u 21h. Tamo gde ti hoćeš, Anck, da ideš sunce zađe u 18h i to je ono što mi se tamo ne sviđa. Obišli smo oba puta sve plaže, vozali se po celom ostrvu, a kad nismo hteli, naša plaža je bila više nego divna. Meni je ovo mesto odlična baza za lutanje po ostrvu jer je na pola puta između Limenasa i Potosa, pa kome treba malo gužve uveče, može da ode (oko 20 km). Veliki market je na 5 km od mesta, a u mestu imaju i dve prodavnice, divna pekara, picerije, girosi, poslastičarnica i nekoliko kafića i restorana. Svega po malo, ali sasvim dovoljno. Mogu poslati cenovnik za one koje zanima. Još samo da napomenem da su gazde divne, gazdarica je iz Niša, a gazda je Grk, tako da je i komunikacija jednostavna.

_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 106
   RE: Letovanje 2018
3.12.2017 18:39:13   
dddaca
Pa da i meni smeta kod mesta koja su na istocnoj strani to sto sunce zalazi dosta rano. Didy u kom smestaju ste bili, da pogledam kako izgleda? Svratili smo jednom u Skalu Sotiras, ali zadrzali se samo par minuta, prosetali uz obalu. Kakva je plaza u mestu, a kakva ispred smestaja? Ima li restorana u blizini smestaja? Pekara? Ako ti nije problem, mozes i cenovnik da mi posaljes na pp. Iskreno, jos ne znam gde cu, ali prikupljam informacije. Mislim da ce na kraju cena presuditi user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 107
   RE: Letovanje 2018
3.12.2017 18:47:38   
dunja RR
Didy, lepo mi zvuči ovo što si pisala. Mene Tasos nešto ne privlači jer ne volim mesta gde naši masovno idu, ali pusti link na pp da vidim :) Tnx!

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 108
   RE: Letovanje 2018
3.12.2017 19:01:23   
Anck Su Nmaun
Didy meni ne smeta jer ionako nismo nocne ptice tako da smo u krevetu do 22h zbog dece sto odmah znaci da ne ostajem do 20h na plazi, ali nebitno.
Mene jako zanima i cene ali i neke fotke mesta i smestaja a narocito plaze ako nekako mozes da mi prosledis?
Znaci kakva je plaza?? Ako je ona lepa odmah sve dolazi u obzir user posted image
Citala sam sta si pisala proslih godina i bas mi je drago da si se javila i ovde user posted image

IZVORNA PORUKA: dddaca
Mislim da ce na kraju cena presuditi user posted image


I kod mene definitivno.
Mislim letovanje nam je skuplje ove god. samo po sebi jersmo brojcano jaci. Sta reci kad sam zvala hotel gde smo bili prosle god i 300e vise , eb ga.

Mislim Naj bitnije da nadjem sta zelim i da mi je plaza po volji, a smestaj ne trazim luksuz pa nesto cemo valjda naci za nas dzep a da je pristojno user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 3.12.2017 19:04:47 >

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 109
   RE: Letovanje 2018
3.12.2017 19:08:03   
dunja RR
Anck, ovo je sa neta, Skala Sotiros

user posted image



< Poruku je uredio dunja RR -- 3.12.2017 19:19:52 >


_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 110
   RE: Letovanje 2018
3.12.2017 19:10:51   
Didy
Mi smo ostajali na plaži do 20h. Desilo se par puta da dođemo s plaže, sredimo decu, smestimo ih u krevet i onda se ja vratim na plažu u 21h i kupam se za svoju dušu i gledam zalazak sunca koji je u ovom mestu neprocenjiv. user posted image Meni lično mnogo znači to vremem na plaži u smiraj dana.
Plaža ispred smeštaja je zapravo ista plaža kao i plaža u mestu jer cela plaža nije velika, a odlična je plaža. Peščana, dug plićak, nema gužve. Pekara je na minut hoda, prodavnica isto, restoran isto. Malo mesto, pa je sve na tri koraka.
Evo ga link za smeštaj.

_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 111
   RE: Letovanje 2018
3.12.2017 19:11:53   
Didy
Dunja, ovo drugo nije Skala Sotiros, to je čuvena Aliki plaža slikana s magistrale. Ima na linku koji sam stavila i slike mesta.

_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 112
   RE: Letovanje 2018
3.12.2017 19:13:54   
Anck Su Nmaun
Didy posalji mi cenovnik ako mozes

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 113
   RE: Letovanje 2018
3.12.2017 19:14:12   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Didy

Dunja, ovo drugo nije Skala Sotiros, to je čuvena Aliki plaža slikana s magistrale. Ima na linku koji sam stavila i slike mesta.



Onda su na VIvi zabrljali?

Evo kod njih stoji ta slika kao glavna za Skalu Sotoros KLIK

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 114
   RE: Letovanje 2018
3.12.2017 19:17:50   
Didy

IZVORNA PORUKA: dunja RR


IZVORNA PORUKA: Didy

Dunja, ovo drugo nije Skala Sotiros, to je čuvena Aliki plaža slikana s magistrale. Ima na linku koji sam stavila i slike mesta.



Onda su na VIvi zabrljali?

Evo kod njih stoji ta slika kao glavna za Skalu Sotoros KLIK


Definitivno su zabrljali. user posted image U Skali Sotiros ima mol i mala marina za brodiće i čamce. Tu su deca nekad pecala iz hobija u smiraj dana (dok se mama, naravno, kupa). user posted image

_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 115
   RE: Letovanje 2018
3.12.2017 19:20:40   
dunja RR
Skinuh onda drugu :)

Ima dosta prirodnog hlada čini mi se?

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 116
   RE: Letovanje 2018
3.12.2017 19:20:51   
Anck Su Nmaun
Na ovim slikama vidim dosta sljunka? Jel plaza pescana ili mesano?

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 117
   RE: Letovanje 2018
3.12.2017 19:29:54   
Didy

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Na ovim slikama vidim dosta sljunka? Jel plaza pescana ili mesano?


Nema nigde šljunka. Skroz je peščana. Na sajtu su slike malo "bajate", plaža sad malo drugačije izgleda. user posted image Što se tiče plaže, tu sigurno nećeš omašiti, toga nemoj da se bojiš.


_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 118
   RE: Letovanje 2018
3.12.2017 19:37:57   
Ana RR
Didy, pošalji cenovnik.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 119
   RE: Letovanje 2018
3.12.2017 19:41:04   
Anck Su Nmaun
Smestaj mi je skroz solidan. Jel ima nwgde uvece za prosetati malo ili neko igraliste , da pojedemo sladoled i sl.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 120
   RE: Letovanje 2018
3.12.2017 19:46:29   
emicaa
zna li iko neki super smjestaj na kreti,da je sto blize plazi user posted image

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 121
   RE: Letovanje 2018
3.12.2017 19:54:12   
Didy

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Smestaj mi je skroz solidan. Jel ima nwgde uvece za prosetati malo ili neko igraliste , da pojedemo sladoled i sl.


Da, ima. Ima deo pored mola, tu je poslastičarnica, giros, picerija, kafić, restoran, a ima i mali trg s klupama, tu se okupe deca i roditelji uveče. I sve ti je na minut ili dva od smeštaja. Uđi na google pa vidi.

_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 122
   RE: Letovanje 2018
3.12.2017 21:16:35   
dddaca
Sad sam pogledala sajt, ne izgleda lose. Mesto deluje vrlo malo i mirno. Cene onako, ocekivano, iz godine u godinu sve vise. Jos kad bi mogao u nekom restoranu da se uplati polupansion, bilo bi super. U stvari, to mi je po prioritetu odmah iza cene. Ili smestaj sa PP ili restoran gde moze da se uplati PP.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 123
   RE: Letovanje 2018
3.12.2017 21:52:51   
gagana83
U Skali Sotiros nismo bili, ali amo bili na plazi Golden Beach i malo prosetali mestom (da l to bese Skala Panagia ili Skala Potamia, ne secam se, ali svakako su ta dva mesta odmah jedno do drugog i na istoj plazi) i mislim da moze biti odlican izbor za letovanje. Posebno ko voli sitan pesak i dug plicak (ja bas i ne). E sad, nekom moze da smeta to sto gde god da krenete odatle, morate preko krivina. Prednost je sto u blizini ima lepih plaza a i glavni grad je blizu.

_____________________________

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 124
   RE: Letovanje 2018
3.12.2017 21:52:58   
vonavoj
Da li je neko bio u Kriopigi? Prijatelji su isli u hotel kasandra bay hotel..i tamo je za decu besplatno,ima cetvorokrevetnih soba..i ako se sad uplati moze da izadje i oko 600e pp! Ima i kasandra bay village...ne znam da li je neko taml bio..kao u sumi je.uzbrdo 700m..ali ima mesta za kola..
Sledece godine ne idemo,ali sam razmisljala da mi je to dobra cena..bice naredne godine.

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Kako se živi bez majke? Teško. Ali neko i ...
Kako se živi bez srca ispod kojeg si disala i rasla prije ovog nepredvidivog svijeta.
Uskršnja čestitka sa skrivenom porukom
video
Ljubav iznenađuje zar ne? Budite kreativni tokom uskršnjih praznika i zadivite svoje najbliže tako što ćete napraviti pr...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here