|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2020.
17.12.2019 0:34:20   
Filadendronka

Obrisa mi se kilometarska poruka. Mama Jo, to ti je ono vasariste kad imas malu decu, ali nema tu nesto posebno da te odusevi. Sve je tu relativno blizu, idealno za ljude koji dolaze autobusom. Dakle imas pristojnu plazu ( sa lezaljkama i slobodne delove), neki nazovi park, radnjice, markete, vecernji vasar. Mi smo autom svaki dan isli u neke obilaske tj. obisli smo skoro celu Kasandru. Plaza u Kalitei mi je bas lepa inace. Mi smo uboli bas dobru sobu u odlicnom hotelu, tako da to izmedju ostalog doprinosi da imam lepo secanje na Hanioti. 
IZVORNA PORUKA: mama Jo

Fil, ti bas od srca preporucujes Hanioti? user posted image



(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 251
   RE: Letovanje 2020.
17.12.2019 0:40:21   
Filadendronka

Kh, stvar je u tome da mm i ja toliko uzivamo u toj pp usluzi da smo se saglasili da cemo gledati da uvek idemo na tu varijantu. Pre svega zbog brzine kojom obavimo klopu ( udjes, sednes, jedes, teraj dalje) i potom sto ne mislimo o nabavci, odlasku u markete, spremanju, postavljanju, pranju sudova i ostalo. Svedski sto nudi toliki izbor da nema sanse da dete kaze da nece da jede tj. da to ne voli. Ostane nam mnogo vise vremena za druge aktivnosti u kojima uzivamo, a to hrana definitivno nije. 
IZVORNA PORUKA: Khaleesi

Fil zavisi sta hoces. Ja pojma nemam ti hoteli sta imaju mi smo uvek apartman jurili. Nesto kupimo deci kuvam kasice i ostalo i tako.

A taj svedski bi mene ubio u pojam, vratila bih se sa nekoliko kg vise 🤣🤣🤣 Nista ne spremas i sve zivo na izvolte 🤣🤣🤣



(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 252
   RE: Letovanje 2020.
17.12.2019 2:12:23   
dunja RR
Didi, ja sam išla preko Filip travela, pisala sam ti, hotel Inea. Mali lep hotelčić, lepe sobe, lep bazen, prva linija do plaže (od plaža ga deli veliki park).
Ja sam platila za nas 3-oje 1.100 eur deset_dana/noći sa 3 avionske karte (druga polovina jula), tako da mislim da je to ok cena, teško da bi za te pare (kada oduzmem karte i takse, smeštaj ispada nekih 450-500 eur) mogla da nađem sama smeštaj na Kritu, psoebno u A.Apostoli koji zbog sjajne lokacije ima malo jače cene.Sa nama u hotelu je bio jedan uspešan dr. iz Bg, koji godinama dolazi na Krit, obišao ga je celog sa porodicom, a poslednjih par godina dolazi isljučivo u Ineu, kaže da je najbolji smeštaj, lokacija, i traži isključivo sobu 35, najbolja je user posted image Prosto čovek našao lokaciju, i ne želi da menja, toliko im je dobro tu.
E sada, ja sa malom decom ne mogu da jurim povoljnije karte, kojih kod nas nema, ali što da ne, ko može, više se isplati.

IZVORNA PORUKA: Didy

Dunja, Emice, Gagana, hvala za preporuke. ♥️Negde mi je u malom mozgu ostala informacija ovde sa foruma da ste Hanju i okolinu hvalile, nisam se prevarila. 🙂Da li ste išle preko naših agencije? Našla sam negde na internetu informacuju da ljudi idu do Sofije autobusom, pa iz Sofije avionom za Hanju i traže sami smeštaj (unapred preko interneta, naravno). Navodno duplo jeftinije izađe. Ne bih se baš cimala s dvoje dece, ali ako je duplo jeftinije, možda možemo razmotriti... Poslednjih godina smo išli u svojoj režiji i bili smo mnogo zadovoljni. Shvatili smo da naše agencije uglavnom vode u neke šklj smeštaje, a da sami za istu novac nađemo duplo bolji smeštaj. Ako nekpm treba preporuka za smeštaj na Lefkadi i na Tasosu, mi smo našli odlične baze i nećemo ih menjati ako odlučimo nekad da ponovimo neku od ovih destinacija. 



< Poruku je uredio dunja RR -- 17.12.2019 14:50:03 >


_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 253
   RE: Letovanje 2020.
17.12.2019 8:00:16   
gagana83
Pogledaj i Mouzenidis i Mediteraneo. Mi smo isli na Krit sa njima, sa obe agencije smo bili zadovoljni.
Samo obrati paznju, Mouzenidis prikazuje krajnju cenu u koju su uracunate i takse, nema ni dinarskog dela, koliko pise - toliko placas. Samo boravisnu taksu placas u hotelu.Sad bas gledam cenovnike za Krit, pre dve godine smo hotel u okolini Retimna preko Mouzenidisa platili 1140e za 11 noci, polupansion za nas troje. Isti taj hotel, isti period sada kosta 1390 i to za 10 noci 😮





_____________________________

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 254
   RE: Letovanje 2020.
19.12.2019 18:39:04   
MamaNecaVo
Beba od 2 meseca i letovanje?

Sta mislite o tome tacnije gde otici. Ja sam zapela sa Sitoniju. Bili smo ove godine i bas mi se svidelo.. Kuca nam je bila na plazi, ceo sprat za nas i bas je bilo ok. 

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 255
   RE: Letovanje 2020.
19.12.2019 21:51:12   
Filadendronka
Mi smo isli sa bebom od neka 4.5 meseca i sve je proslo ok. Dva meseca je bas mali bebac, sve zavisi kakve je prirode i sta vi ocekujete. Ja se gotovo nisam ni okupala kao covek zato sto tako mali bebaci ne mogu da budu goli na plazi, vec u majici ili bodiju. A to povlaci problem kako drzati dete kad je mokar gornji deo kupaceg. Ja sam se presvlacila vise puta na plazi, jer je bebac vise hteo sa mnom nego sa mm. Zatim, lakse je mamama koje doje i tokom puta i na samom odmoru. Obavezno saznati gde ima lekar i radno vreme, za svaki slucaj. 


(odgovor članu MamaNecaVo)
Direktna veza do poruke: 256
   RE: Letovanje 2020.
20.12.2019 14:23:05   
mama Jo
NAm ni ja ne znam sta da ti kazem, u principu je mala beba, ali ako ste na plazi i tako komotan smestaj imate, mislim da je to ok skroz. Jedino mozda Sitonija mi daleko (bar je nama bila, mi smo spavali u Makedoniji i isli smo kad je U imala 9 meseci).

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu Filadendronka)
Direktna veza do poruke: 257
   RE: Letovanje 2020.
28.12.2019 12:47:37   
Didy
Dunja, kakav je hotel Veronica (vidim da imaju zajedničku kuhinju sa hotelom gde ste vi bili, pa pretpostavljam da su blizu)? Ovaj gde ste vi bili ima sobe 2+1 i mi se tu ne možemo smestiti.

Cena za nas 4 ND 10 noćenja+avion je 2050 evra. Meni to zvuči mnogo. Ilk su takve cene na Kritu. 

_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 258
   RE: Letovanje 2020.
28.12.2019 13:15:04   
dunja RR
Didy, ja sam se pre 2 godine zalepila za Veronicu, i umalo da je uplatim, dopisivala sam se i na mail sa njima. Ali sam pitala i na Putovanja.info za taj hotel, i javio mi se jedan operski pevač iz pozorišta u NS, detaljno objasnio sve, da se Veronica se ne isplati. tamo čini mi se ima doručak ako se dobro sećam, u Inei nije bila hrana (Inea nema restoranm, ima jedino bife sa brzom klopom na bazenu), i isti je vlasnik ova dva hotela. Ko odsedne u Inei može i da uplati klopu u Veroniki, ali skroz je nepotrebmo veruj. Što se tiče kvaliteta, ista su oba hotela, meni je lično Inea lepša, bliže je plaži (Veronica je u istoj ulici, samo malo dalje od plaže), ali je nekako tamo stalno ogromna gužva, puno glasnih Engleza (ili je tada kada smo mi bili zapala takva tura). U Inei su bili uglavnom Skandinavci, mirnija varijanta. Ali kažem, nema tu neke bitne razlik,e sve su to slatki pristojni hotelčići, čisti, sa finim bazenima.Ali ta hrana u Veroniki je nepotrebna, za tu cenu, u samom mestu ima baš puno preslatkih taverni sa sjajnom klopom, cene su sasvim, ok, a u ulici pored su Lidl i Sinka, za doručak može da se snadbe lepo. Pekara je na par metara od Inee, kao i stanica ka Hanji.

Sa nama u hotelu Inea je bio dr iz bolnice Dragiša Mišović (sasvim slučajno, a ja bila trudna, davao mi čovek injekcije progesterona jer sam imala kao terapiju, da ne idem do Hanje kada je već on tu), elem mislim da sam i spomenula, on sa porodicom godinama letuje na Kritu, obišlu su celo ostrvo i bivali smešteni na raznim mestima, i najviše im se dopada u A. Apostoli, pa poslednjih godina tu dolaze, u Ineu. Tada kada smo mi bili su jednim sinom (oko 20 godina), ali su prethodnih godina u Ineu dolazili sa oba sina, dok su obojica bili manji, tako da ne znam gde , ali definitivno su imali sobu u koju svi staju, ja mislim istu u kojoj su i tada bili, 35, i rekli su nam da je ta soba veća od ostalih i da oni uvek isključivo nju traže. Dobro sam to zapamtila jer smo se zezali ko će pre do te sobe kad i ja rodim drugo.

< Poruku je uredio dunja RR -- 28.12.2019 13:18:33 >


_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 259
   RE: Letovanje 2020.
28.12.2019 13:16:07   
dunja RR
Inače, da, deluje mi puno ta cena, ja sam za nas troje platila 1100 eur (druga polovina jula) smeštaj, karte i takse, 10 noćenja, ali sam ubole lep popust.

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 260
   RE: Letovanje 2020.
28.12.2019 14:38:26   
Didy
Hvala.


Zvala je devojka iz agencije, kažu da bema u Inei soba za nas 4, jedino da insistiram. U hotelu Veronica mora da se uzme doručak, nema samo najam, već je ponuda noćenje s doručkom. I meni ne to nepotrebno, ali ako nema druge varijante, šta da radimo. 

_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 261
   RE: Letovanje 2020.
28.12.2019 14:44:13   
vonavoj
Joj,ogromna je razlika kad ide troje u odnosu na cetvoro..a tek petoro,to je duplo..

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 262
   RE: Letovanje 2020.
29.12.2019 11:34:23   
Didy


IZVORNA PORUKA: vonavoj

Joj,ogromna je razlika kad ide troje u odnosu na cetvoro..a tek petoro,to je duplo..



Jeste, Von. Mi obično idemo na godišnje odmore s prijateljima koji imaju jedno dete i ogromna je razlika u ceni koju plaćamo, nekad i duplo. Jedne godine smo apartman na Divčibarama tačno duplo više platili, a ista vila, razlika jedan krevet (i veličina, dduše, ali opet). 
Vi sa 5 jedva nađete smeštaj. Ima hotela u kojima je i 4 problem. Nepravda!

_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 263
   RE: Letovanje 2020.
29.12.2019 12:19:22   
vonavoj
Didy,vecina hotela i nema pravo da prima petoclany porodicu,iako je npr.M beba..bas sam pisala gore..ne smeju.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 264
   RE: Letovanje 2020.
29.12.2019 12:23:34   
bubulence
Slala sam upit za najmanje 10 hotela, i vecina ne prima petoclane porodice... A Urosu ne treba krevet, znaci treba nam cetvorokrevetna soba a nece da nas prime... 


(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 265
   RE: Letovanje 2020.
29.12.2019 19:54:24   
Didy
Znam sve. Vi treba u Turskoj da gledate hotele. 



_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 266
   RE: Letovanje 2020.
8.1.2020 12:40:01   
jess021
Žene, jel bila neka u Sivoti? 



_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 267
   RE: Letovanje 2020.
8.1.2020 13:30:24   
vonavoj


IZVORNA PORUKA: Didy

Znam sve. Vi treba u Turskoj da gledate hotele. 




Gledala sam..3500..hahah..

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 268
   RE: Letovanje 2020.
8.1.2020 16:01:36   
bubulence


IZVORNA PORUKA: jess021

Žene, jel bila neka u Sivoti? 




Ako se ne varam bila je Ana. Koliko znam tamo je jako hladna voda

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 269
   RE: Letovanje 2020.
8.1.2020 16:10:41   
Ana RR
Hladna je voda kada se ide početkom jula user posted image mada i to zavisi od godine do godine. Inače, krajem jula i u avgustu je lepo. Prelepa je Sivota, moje dete i dan danas spominje. Čule smo se Jass i ja user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 8.1.2020 16:11:31 >


_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 270
   RE: Letovanje 2020.
8.1.2020 16:15:28   
bubulence
Moj brat je bio negde pored Sivote i znam da je rekao da deca prepodne nisu mogla da se kupaju. Isli su 23.7. Popodne jesu malo ali im je opet bilo hladno. Njemu i zeni nije. 


(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 271
   RE: Letovanje 2020.
8.1.2020 16:18:27   
dunja RR

Ladno i za nas 4-oro bi bilo oko 3.000, uopšte ne znam šta se desilo sa Turskom, sada je duplo skuplje nego kada smo mi bili pre 4 godine. Gledala sma isti hotel, ista agencija, bez preterivanja, duplo skuplje, i bez drugog deteta, a kada dodam i Savu sada, jer Mica ništa ne pplaća, ni avion ni smeštaj kao ni Sava pre 4 god, ispadne 3.000., preko iste agencije, preko koje smo platili oko 1300-1400, za nas troje pre 4 god.

Znači obračun je takav da isti hotel, preko iste agenice košta 1200 po osobi, + za Savu 250 eur (to je ja mislim karta + takse), a Mica ništa ne plaća, znači oko 3.000 ukupno.
A pre 4 god smo za nas troje, tj. Sava tada nije plaćao ništa , imao 1,5 god, je bilo ukupno oko 1300-1400 eur.

Ali ima nekih opcija koje mi iskaču, za Grčku, pp, za ok novce, mora se istražiti.

IZVORNA PORUKA: vonavoj



IZVORNA PORUKA: Didy

Znam sve. Vi treba u Turskoj da gledate hotele. 




Gledala sam..3500..hahah..



_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 272
   RE: Letovanje 2020.
8.1.2020 16:21:18   
dunja RR
Moje prve komšije su dobile preko Gigatrona, posle neke kupovine, pre neke 2-3 god besplatno letovanje u Sivoti, krajem maja-početkom juna, i kupali su se, sa detetom, ali jedva, mada nisu se pokajali što su išli, kažu da je lepo jako.

< Poruku je uredio dunja RR -- 8.1.2020 16:53:10 >


_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 273
   RE: Letovanje 2020.
8.1.2020 16:29:51   
Filadendronka
I mi smo gledali Tursku, preskupa je stvarno. Zato cemo dok su deca ovako bas mala opet na sever Grcke. Kad malo ojacaju biracemo dalje i lepse destinacije. 

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 274
   RE: Letovanje 2020.
8.1.2020 16:49:58   
Ana RR
Prelepa je Sivota, zaista. Mi nismo imali sreće da nam more bude toplo ali te godine je jun nešto bio baš hladan i prosto se nije ugrejalo dovoljno.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







MOJ MUŽ NE VOLI JAVNO
Ljubav ne mora da bude glasna i javna da bi je svi videli, iako je u redu ako jeste.
5 dobrih razloga da spasite brak
U braku nije lako. Puno je kompromisa, problema, napetih situacija, ali i lepih, nežnih trenutaka koji odagnaju loše dan...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here