Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 17.12.2019 20:51:03
|
|
|
|
Khaleesi
|
Sanjice stavi febricet i 3-4 vit c u caj, to te super oporavi....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 17.12.2019 20:51:26
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
mama jo, jeste. Jurnjava, jurnjava. Sad nisam ni dobila. To me jos vise opterecuje. Nikad covek da bude miran. Danas je i mm nagrabusio kod dr. Bas smo se smorili. Zafrljacio mu je jedan snimak skoro u kantu. Elem, juce se slikao dva puta. Jedan snimak nije bio dobar navodno videla se neka senka. Onda je radiolog ponovio i sve je ok. I danas kod dr na vma koji je bio drzak i uzeo snimak i rekao: "Sta ce vam ovo" I bacio. Mm ga je zamolio da ne baca. On se na to cinicno nasmejao i rekao: zasto da se ne baci kad vam ne treba". Jako povrsan pregled. On smatra da ima jos nesto i da prestane sa lekovima. Za sutra je zakazao kod svog dr privatno.
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 17.12.2019 20:54:31
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Elem, danas su prskali stan. Vukla sam Sofi sa sobom. Bile smo same. Od jutros ne stajem. Da mi nije auta u ovom trenutku ne znam sta bih radila
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 17.12.2019 20:56:26
|
|
|
|
Khaleesi
|
U bre Sanjice pa kakav je to lekar? Mada sve su gori svi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 17.12.2019 21:01:51
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dr sa vma. Bez komentara sam.
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 17.12.2019 21:03:52
|
|
|
|
Khaleesi
|
Koji? Koje odeljenje. Da znam, ja idem tamo ....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 17.12.2019 21:14:32
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Na urologiji. Ne znam kako se zove.
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 17.12.2019 21:38:18
|
|
|
|
Khaleesi
|
Tamo definitivno necu 🤣🤣🤣
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 17.12.2019 22:06:38
|
|
|
|
mama Jo
|
I dr-i su posandrcali skroz, pre neki dan je neko pisao slicno iskustvo bas. Uzas. Ja bih ga prijavila odmah zastitniku pacijenata. Inace nisam u tom fazonu, ali na takve stvari zna bas da mi pukne film, posebno od kako sam kracih zivaca od kad sam postala mila majka Milena, jeste dobri? Mi da, hvala bogu. Ostala decica, ostale mame?
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 17.12.2019 22:27:20
|
|
|
|
vonavoj
|
Sanjice,da nisi trudna?Znas kako bebe dodju u periodu kad se najmanje nadas i planiras😁Za doktora nemam komentar..debil...Meni je muz napokon stigao..crkla sam..zamolila sam kumu da mi dodje veceras da bude sa M dok sam kupala devojke,dok im se opere i osusi kosa..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 17.12.2019 22:31:34
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Von, isti problem kao prosli put. ☹️ Pocela sam opet virak. Muke moje.
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 17.12.2019 22:57:50
|
|
|
|
mama Jo
|
Sanjice da budes bolje sto pre. I ostale mame, aj' bute dobre. Laku niv
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 18.12.2019 6:49:31
|
|
|
|
lepic
|
Zelim vam dea sto pre ozdravite, mi danas imamo puno obaveza po gradu a vec su svud guzve. Sutra na slavu iddemo kao i vecina .
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 18.12.2019 7:21:06
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Evo P slinavi. Lose je i spavao. Radila sam sinoc u krevetu pored njega i zakucala. Ja cim pipnem krevet oci mi se sklapaju 🤣 a ne moram ni krevet da pipam nedvano sam zadremala na privatnom casu dok je ucenica radila zadatak haha... zadremam dok sam na telwfonu. Kao da imam onu bolest ne znam kako se zove. Cim mi je 5 min bez akcije ja sam u stanju da zadremam 😬
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 18.12.2019 7:38:03
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro! Ljišo, iscrpljena si, ne znam ni kako funkcionišeš uopšte. Je l'' videla učenica da si zadremala 😁 ? Mama Jo, hvala što pitaš, M je juče imala t prepodne, posle toga više nije. Noćas je konačno lepo spavala, posle tri noći kašljanja i jedne noći hrkanja. Tako da računam da je i kod nas prošlo ili je bar pri kraju.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 18.12.2019 8:16:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Milena, drago mi je da je dete bolje. Dobro jutro. Polako cu na noge lagane. Prvo dorucak, pa da budim decu. Vodim T na jos jednu proveru dioptrije. Sofi smo ostavili da malo odmori. Svako dan se rano budi. Idem kasnije u skolu, pa ce taman mm biti kod kuce.
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 18.12.2019 8:16:26
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro mame,od prekjuce vas nisam citala.Nadam se da ste dobro Ja gledam svoje savrsenstvo kako spava 😊
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 18.12.2019 8:24:42
|
|
|
|
Milena18
|
Sanjice, jesi li bolje danas?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 18.12.2019 9:06:14
|
|
|
|
mama Jo
|
Dobro jutro drage. Milena, hvala bogu da je proslo. Ljubi malenu pametnicu. Sanjjce, ti? Izdrzavas li? Ostale mame? Ivane nema, i ona je bila prehladjena. Fil, kako je tvoj bebac? Kako ste mame ove srede?
< Poruku je uredio mama Jo -- 18.12.2019 9:08:53 >
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 18.12.2019 9:18:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sto bi rekao moj pokojni stric: "bice bolje". Cekam da obave deca dorucak, pa kod oftamologa. Moram da izdrzim. Mama mi dolazi u subotu. Bice malko duze. Nikako da pakujem stvari.
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 18.12.2019 13:06:19
|
|
|
|
Filadendronka
|
Dobar dan mame! Mama Jo, bebac pod temperaturom, hvala na pitanju. Posle cemo kod dr za svaki slucaj, nesto se plasim za pluca. Milena, vama to bas traje. Mama Jo, kako je tvoja devojka? Sta radite ostale mame? Nema Flamingosa odavno.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 18.12.2019 13:13:38
|
|
|
|
mama Jo
|
Bas sam primetila da flamingos nema da se javi. Nadam se da su dobro. Moja cura super, nije posle onog imala temp... sve je u redu. Evo bi napolju da se izigraju malo. Fil, javni se posle dr, mislimo na vas.
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 18.12.2019 14:07:56
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Citam citam... Da budete dobro svi ❤️
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 18.12.2019 19:39:18
|
|
|
|
smeško
|
Dobro vece. Nadam se da ste svi dobro. Mi smo danas isli na uz urotrakta u Tirsovoj. M ima po jednu cistu na oba bubrega. Potonula sam potpuno. Verovatno neko vreme i necu komentarisati. Ljubimo vas sve.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 18.12.2019 20:09:38
|
|
|
|
emicaa
|
Joj Smesko,ne znam sta da ti kazem.Drzite se,nadam se da ce sve biti u redu
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?