Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 22.6.2020 21:35:28
|
|
|
|
mati
|
Masem majke! Vreme i dalje bljak, a vec prolazi jun. Sano me raduje da vec prodje, od sutra jos malo tenzija na poslu, pa da odahnem. Pari, divno je. Bas mi je drago da ste uspeli da odete i da se sredite zbog ove situacije. Uzivajte.
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 22.6.2020 21:38:22
|
|
|
|
pari
|
Hvala vam svima! Sta radite za grlo osim propolisa? Bas me nervira...
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 22.6.2020 21:39:50
|
|
|
|
mama Jo
|
Pari za tebe? Mozda sprej tantum verde...
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 22.6.2020 21:40:56
|
|
|
|
pari
|
Da,za mene...imam srebrosept i propolis sprejeve
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 22.6.2020 22:19:35
|
|
|
|
mati
|
Pari. Napravi onu karamelu kao, pregoren secer i mleko. Ima neka fora sa negro bombonama, kazu da bas deluje, i sa orasima isto, sa sve ljuspom, samo udaris da napukne. Ali vidi izguglaj to, ja nikako da zapamtim.
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 22.6.2020 22:22:46
|
|
|
|
mama Jo
|
Sa negro bombonama je misli da ih prelijes vrucim mlekom. A i taj serbet je odlican, uprzen secer sa mlekom. Mogla bih to sutra J da napravim i nju malo bolucka grlo i zapusen joj nos. Samo sam joj propolis davala juce i danas, vidim po njoj da je danas bolje
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 22.6.2020 22:46:58
|
|
|
|
smeško
|
Ja sam cula za mentol bombone i mleko. I jede se kasikom. 😳 Ja sisam pantenol tablete.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 22.6.2020 23:13:47
|
|
|
|
mama Jo
|
Pih smesko, veruj mi da sad ne znam tacno. Moguce da su mentol i mleko, a moguce i jedno i drugo. Znam da su mi savetovali ali nisam nikada probala. Uglavnom pravim serbet. Pari, da te sto pre prodje 😊 Mame koje ste polegale, laku noc ☺️
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 23.6.2020 5:16:58
|
|
|
|
bikicaV
|
Budjenje. Dobro jutro.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 23.6.2020 5:34:54
|
|
|
|
mama Jo
|
BikicaV ti bas rano ustajes. Mene probudili neki psi. Inace sam bas lose spavala nocas, nesto se non stop budila.
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 23.6.2020 5:53:01
|
|
|
|
bikicaV
|
Pa kako kad. Vreme je za Balasevicevu.. Resilo nebo da potopi svet .
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 23.6.2020 7:09:04
|
|
|
|
vonavoj
|
Pari,sjajno! Uzivajte! Grgoci i limun,med..ali propolis je najbolji.Tako mi se ne ide na posao....Juce udarim prste na nozi,jedva hodam.. mama jo,tako si bese i ti udarila,koliko je trajalo? Natecen mi je domali prst..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 23.6.2020 7:11:25
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro! Mama Jo je jutros najvrednija😊Von, jesi se malo navikla sad vec? Maraj, ja ne radim od kraja februara, tako da sam kuci do daljnjeg😁 Mi smo sinoc bas dugo bile napolju, uopste nije hladno, igraju se u blatu svi vreme, bukvalno ih skidam ispred zgrade. Pari, samo uzivajte.
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 23.6.2020 8:12:56
|
|
|
|
vonavoj
|
Navikla sam se,nema sta,masina kad uhvati,centrifuga😂😂😂 moram da se vrtim😁
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 23.6.2020 8:18:18
|
|
|
|
bikicaV
|
Masina , kad se mora, mora. Barem nedelju dana ce te boleti prsti na nozi. Pari, sad citam, bas lepo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 23.6.2020 8:18:19
|
|
|
|
jess021
|
Von, na koliko obrtaja? 🤣
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 23.6.2020 8:20:32
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Von, kako ti se ne ide na posao kad si jedva cekala😀 Otvorim RR kad "no name" korisnici su otvorili milion tema. Ljudi moji, pa nagradna igra je tek pocela. A traje dosta dugo. T je jutros presla u moj krevet. To joj je bila želja. Mene mrzi da ustajem. Cele noci sam se budila. Dobila sam, pa svaki cas trk u kupatilo.
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 23.6.2020 8:23:09
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Von, na koliko obrtaja? 🤣 1600😂😂😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 23.6.2020 8:35:24
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj Von, to je ozbiljno Jsss, uhvatih se u kostac, sta cu sad I ja treba da dobijem i sromak me bas zeza, a i apetit 🙄
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 23.6.2020 8:41:30
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Dobro jutro. Von, kako ti se ne ide na posao kad si jedva cekala😀 Otvorim RR kad "no name" korisnici su otvorili milion tema. Ljudi moji, pa nagradna igra je tek pocela. Kakva nagradna igra? Čudim ae jutros kakvebsunteme aktuelne, ne mogu trudnice da nađem, pa svratih ovdje na poznaro mjesto. 😁 Jutro mame, tek sam oči otcorila, odoh da čitam šta ste pisale.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 23.6.2020 8:42:13
|
|
|
|
jabudic
|
Kako ovo napisah, nisam ih ni otvorila. 😁
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 23.6.2020 8:43:18
|
|
|
|
mama Jo
|
Haha jabudic Ja sam pocela da igram nagradnu, i vec sam se pokajala 😑 ali ns smem da odustanem. Izvinjavam se unapred!
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 23.6.2020 8:50:41
|
|
|
|
jess021
|
Jabudic, dobro jutro, de se umij😁 Mama Jo, sto ne smes?
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 23.6.2020 8:50:51
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,sama sam kuci.Fakice mi ova moja tri sata narednih sedmica 😂 I dalje nisam skonatala kako da danas u isto vrijeme budem na dva mjesta,ali imam vrrman do 14h.Mozda se i raspolovim do tad 😂
|
|
RE: Razgovori mama 06/20 23.6.2020 8:50:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: jabudic IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Dobro jutro. Von, kako ti se ne ide na posao kad si jedva cekala😀 Otvorim RR kad "no name" korisnici su otvorili milion tema. Ljudi moji, pa nagradna igra je tek pocela. Kakva nagradna igra? Čudim ae jutros kakvebsunteme aktuelne, ne mogu trudnice da nađem, pa svratih ovdje na poznaro mjesto. 😁 Jutro mame, tek sam oči otcorila, odoh da čitam šta ste pisale. Bolje nemoj😀 sve same otvorene teme od žena koje igraju nagradnu igru. Ima ih ukupno 3 nagradnih igara. Ja cu malo da se iskljucim. Svakako nemam vremena.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciZdravstveni problemi nedonoščadiPrevremeno rođene bebe, manje su po konstituciji i težini, i mogu imati zdravstvenih problema.
Anketa
Млеко.
Admin
Које млеко је здравије давати детету после годину дана: