|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 07/20
27.7.2020 23:28:12   
Mirko Svirko
Zene, spavate????

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 901
27.7.2020 23:47:38   
emicaa
Ivanka glupo je ispalo,bilo je kao nova lista od 01.08.Na kraju su izmislili i ko je u zadnje dvije sedmice boravio u rizicnoj zemlji mora u karantin.Iskreno nije meni problem i dvije sedmice,zao mi djece.Za sad je sve super ali ima jos 7 dana.

Laku noc i od mene,upravo se smjestila u krevet

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Mirko Svirko)
Direktna veza do poruke: 902
28.7.2020 7:18:58   
Misha i Ljisha
Dobro jutro. 

Emice bas bezveze za izolaciju.  Al procice naravno. Mi smo ovde na salasu kao u izolaciji😂. Kazem ja komsijama aman ljudi dzaba sto se ja sa decom ne smucam kad se svi vi smucate haha...izes ga jedne komsije su pcelari, drugi imaju plastenikw. Idu na pijacu treci komsija zivi sa starim roditeljima i sve on obavlja. Brat mi idw na posao i snajka vodi decu na tenis i kojekuda. Jedina nam je prednost sto se sa svima vidjam na dvoristu. I znam da svi paze na sebe tj odgovorni su. Mi se brckamo u bazenu. Zadovoljna sam ove godine evo tri nwdelje je bazen pun i vodu nisam.menjala. lepo ga odrzavam. Voda je kristalno cista. Pretprosle god kad smo ga uzeli smo se bas patili. Ova nasa bunarska voda ima puni gvozdja. I kad uradim sok tretman za bazen voda skroz pocrveni. Uzas jedan. I skapiram kad dodam hloe da se veze za gvozdje i nastane gvozdje hlorid koji ima crvenu boju. Ok. Druga taktika proslw god. I ove god uzmem i sipam 15 kg soli (natrijum hlorid) i voda je savrsena. Tehnicki sam dodala hlor ali je vec vezan za natrijum i ne vezuje se za gvozdje pa voda ne crveni. A uzmem one tablete 5 u 1 i to je to. Usisam bazen i radi pumpa a imamo "morsku vodu". Voda je ugrejana strava ne menjam je cista ne smrdi nije zamucena ma sjajna. Kosim travu svaki dan 😂 nikad kraja. Umorim se. Uvece radim. Uvela sam net. Mm i dalje sa majstorima kuci. Svasta smo uradili. Isla sam i da ribam tamo na jedan dan. Ali jedva smo svi cekali da se vratimo na salas haha... kaze D za doruckom dok smo bili  u Futogu "mama kad cemo kuci?" 😂 mm siznuo kaze pa kuci si hahha...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 903
28.7.2020 8:01:52   
mama Jo
Dobro jutro.
Ljisho, bas te nije dugo bilo. Super vam je, uzivate ovog cudnog leta 😊

,,Carpe diem"

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 904
28.7.2020 8:58:26   
smeško
Добро јутро!

Завршила сам са неким пискарањем везаним за посао и сада ћу покушати мало да прочитам шта сте писале. Надам се да сте све добро.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 905
28.7.2020 9:04:18   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Ja sam pre osam na nogama. Stavila sam da hleb da se pece. Sad sam na terasici i citam. Radila sam vezbe za ledja.
Kasnije cu da idem da kupim vinogradarske makaze. Mora da se seckaju grane od bagrema, da se malo sredi. Meni ce svakako trebati i za ruze. Na jesen ih sadim pored ograde.

Uzivajte danas. Bice lepo vreme.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 906
28.7.2020 9:05:09   
smeško
Сањице, купи и рукавице ако их немаш. user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 907
28.7.2020 9:08:38   
flamingos
Dobro jutro.Ljisho,pozdrav i od mene.Evo da vam se javim i odoh redom-ručak,ds čistim it,imam i veš za peglanje,moraću i to danas i tako.Lepo je vremr.Poozdrav svima.❤

Direktna veza do poruke: 908
28.7.2020 9:09:05   
Sanjica26 RR
Da, da obavezno. Inace, mm mi je kupio rukavice bas za dame, ali nazalost kad smo se selili izgubila sam.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 909
28.7.2020 9:09:09   
jess021
Dobro jutro, ja sam koma, nista nocas nisam spavala, nemam pojma zasto.

Ljiso, smeknula sam vam bazen kad smo isli za Srbobran, bas je velik. 
Sanjice super za vezbe, prijace ti sigurno. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 910
28.7.2020 10:21:12   
flamingos
Jess,ista stvar.Sad sam nikakva.❤

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 911
28.7.2020 10:44:02   
ivaMark
Dan i od nas,

Ljiso, odrzavanje je jakooo bitna stavka, mozes da prodjes celu sezonu sa jednim punjenjem, usisavanje, moze i mreza pa svakog dana vadjenje truncica, pokrivac,tablete 5u1, pumpa koja radi kad god nema nikoga u bazenu (nocu je nisam ukljucivala samo...i po kisi je radila cak) i naravno redovno menjanje filtera 😁😁
Moji se igraju, planiramo na neko kupanje danas. Narucila sam L torbu za skolu a ne mogu slikuuu da postavim u temi 🙁🙁

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 912
28.7.2020 10:46:34   
Sanjica26 RR
Postavi preko mobilne verzije. Mnogo se lakse postavlja.

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 913
28.7.2020 10:50:11   
mama Jo
Stvarno? Pojma nisam imala. Ja sve mislim kao veliki bazen treba to cesto puniti, a vidis Iva hvala na ovom savetu. Uopste nisam tako razmisljala, veotrovatno svasta ima za to odrzavanje pa sto kazes sa jednom vodom moze cela sezona.

Evo one se brckaju, ja sesuncam.

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 914
28.7.2020 10:55:26   
ivaMark

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Postavi preko mobilne verzije. Mnogo se lakse postavlja.

Preko toga i pokusavam...ona roze pozadina?

Direktna veza do poruke: 915
28.7.2020 11:11:01   
mati
Iva Mark, sinoc da ti odg, pa sam zadremala. Vidim negde si pisala da ne mozes da uredis poruku, sada ne nalazim gde. user posted image Ja zato odmah udjem na desktop verziju, bas mi je laksa, imas i d uredis i sve isto kao i pre. Jedino kada koristim mobilnu je za slike. Lakse mi da ubacim tako, odmah iz tel.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 916
28.7.2020 11:12:47   
mama Jo
Ja sve radim preko mobilnog ali odmah vratim na desktop verziju. I slike isto.

,,Carpe diem"

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 917
28.7.2020 11:17:16   
mati

user posted image Roze pozadina, ali kad ides na "odgovori", na ovaj prozorcic kliknes i ubacis sliku iz tel. 

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 918
28.7.2020 11:21:28   
Maraj
Dan mame. Mi dosli iz setnje. Stavih rucak da se kuva.
Ljiso na salasu ste! Pa super!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 919
28.7.2020 11:23:06   
Maraj
I ja sve radim na tel .na desktop verziji. Bas cu da probam to sa ubacivanjem slika user posted image
Hvala mati

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 920
28.7.2020 11:23:16   
ivaMark
Hvala vam zene, divne ste ♥️

Tako i radim ali nece...idem na izaberi datoteku, kliknem, izaberem, potvrdim i nista... Od kako sam se "vratila" na rr telefon mi samo ovu verziju otvara, do skoro nisam ni znala da postoji i desktop verzija 😅😅😅 pokusacu kasnije ponovo. Mislim da sada vec pisemo u pogresnoj temi☺️

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 921
28.7.2020 11:23:35   
Mirko Svirko
A ja da spremam rucak...

Pa da idemo i mi na plac.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 922
28.7.2020 11:51:36   
emicaa
Mi sredjivali stan,jos je ostalo usisavanje.Mi smo bili mjesec dna u bolnici izolovani u jednoj sobi.Ovo nam sad dodje kao godisnji odmor 😂

Ljiso kad se vracate drugoj kuci,djeci ce sigurno trebati vremena da se naviknu.

(odgovor članu Mirko Svirko)
Direktna veza do poruke: 923
28.7.2020 12:04:52   
flamingos
Maraj,pozdrav.Emice,ulravo tako-to vam kao godišnji odmor.Hajde dajte šta imate za peglanje,krećem.Ručak gotov.Kasnije služima  sladoled,nismo nuče ni jeli.Slikam kasnije i pozivam u baru.❤

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 924
28.7.2020 12:22:04   
Mirko Svirko
Emice,nidam znala da ste biki mesec dana u bolnici. 

Sada uzivajte onda 😚

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prekretnice u razvoju deteta (od rođenja d...
Od momenta kada žena ostane u drugom stanju, roditelji stalno nešto iščekuju vezano za dete. Da osete pokrete u stomaku,...
Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here