|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 07/20
28.7.2020 23:28:05   
flamingos
Laku noć želim svima.❤

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 951
28.7.2020 23:52:16   
emicaa
Mi smo u Bosni isli u sumu sa mojim roditeljima da pecemo pilice.Naravno sprej za komarce svi koriatili.Oni su mene zivu pojeli,kaze mm od sad ne treba sprej ako i ja idem.

Iva bas uzivate.
Sanjice kao sto kazes,sutra je novi dan.Mora se jednom i ovo ludilo smiriti

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 952
29.7.2020 2:04:41   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: vocicana RR

Anci, poraste dete, aja kada god ga vidim setim se onog snimka, manamanamanamanaaauser posted image

Daaaa, moj omiljeni snimak user posted image koliko je bio meden!

E torta je ove godine malo običnija haha jako mi je nezgodno da spremam bez kuhinje. On je želeo piškota tortu koju sam pravila valjda za 1.maj - da li sam ubola isti fil pojma nemam jer se uopšte ne sećam kako sam tada pravila. Poznajući njega, sigurno će reći da je čudna i da nije ista kao pre user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 953
29.7.2020 2:05:41   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Mi smo u Bosni isli u sumu sa mojim roditeljima da pecemo pilice.Naravno sprej za komarce svi koriatili.Oni su mene zivu pojeli,kaze mm od sad ne treba sprej ako i ja idem.

Jao Emi, ti i moje dete pod ruku. Mene zaobiđu a njega pojedu, užas.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 954
29.7.2020 7:31:01   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Sve se ranije i ranije budim🙄

Aj kad sam poranila, sad cu da se spremim, pa nosim novac (pomoc) majci ciji je muz preminuo od korone. Nemam pojma sta cu mojima za dorucak. Mozda im uzmem one krofne tvojih pet minuta. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 955
29.7.2020 7:34:38   
Mirko Svirko
Dobro jutro, eto i mene.

Probudila se i sada nema spavanja.Sanjice, citala ssm u  novinama o coveku koji je preminuo. Velika tuga.

Ja ne znam dal da kuvam kafu ili da pijem caj...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 956
29.7.2020 7:49:20   
Milena18
Dobro jutro, mame.
Ana, srećan vam rođendanac!
Emice, tako M prolazi sa komarcima. Ja osetim ubod, ali ničega na koži nema, a ona bude sva u crvenim pečatima. Posle 6 uopšte ne možemo da sedimo u dvorištu.
Mirko, ti si beše pisala da ste našli nešto efikasno protiv komaraca?
Sanjice, je l' žena izašla iz bolnice? Mnogo je tužno.

(odgovor članu Mirko Svirko)
Direktna veza do poruke: 957
29.7.2020 7:55:27   
mama Jo
Pozdrav svima.
Mi danas iddmo za grad. Ja sam toliko lose spavala i jos me J probudi jutros, glava mi puca.

Kod nas su se komarci malo smorili. Prskali su ih dva puta, i sad je napolju mnogo lakse, do 9 smo napolju.
Pisali smo bas tamo u temi o nekim sredstvima, misljm da je i bebi pisala da je razblazila ulje cajevca i time se mazu i da ,,radi''.

,,Carpe diem"

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 958
29.7.2020 8:48:26   
Sanjica26 RR
Milena, nije izasla. Imaju cetvoro dece. Bas tuzno.
mama jo, ovde ima manje komaraca od kako su prskali. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 959
29.7.2020 8:48:51   
flamingos
Dobro jutro.Ana,srećan rođendan.Mama Jo,dođe vreme povratka,lete dani,bar ste se odmorili.Evo ja ćui u kuhinju,pa da čistim itd.Lepo je vreme.Dete jos spava.Pozdrav svima.❤

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 960
29.7.2020 12:40:48   
ivaMark
Dobar daaan.

deca se juce brckala...recica je tu kod nas, mi smo u Sloveniji divnoj 😊 Stigao mi je danas paket za vadjenje krvi i epruveticom...odradila to i poslala, jedva sam se bocnula 😅😅😅

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

Direktna veza do poruke: 961
29.7.2020 12:44:16   
flamingos
IvaMark,divno.Želim vam lep provod.❤.Sedoh malo.Hiljadu stvari uradih do sada.

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 962
29.7.2020 12:50:50   
Ana RR
Hvala drugari user posted image

Iva, prelepa je Slovenija. Ne bih se bunila da živim tamo user posted image

Direktna veza do poruke: 963
29.7.2020 13:05:35   
ivaMark
Ana, ja sam zaljubljena u Sloveniju....do te mere da od kako smo dosli ovde (malo vise od godinu dana) nisam dolazila u Srbiju...izdajnik sam svoje rodne grude 😅😅😅

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 964
29.7.2020 13:08:50   
mama Jo
Haha Iva izdajnice user posted image salim se, naravno. Ja nisam nikada bila u Slo, a bas bih volela.

Ana, je l' uspela torta?

Meni je proletelo vreme ovde na selu, evo citavu drugu polovinu jula smo pvde, nd mogu da dodjem sebi da je kraj jula 😬
Idemo malo u NS, pa cemo opet ovde user posted image
Kad vec nema mora ove godine. Doduse gledamo da u drugoj polovini avgusta odemo malo na Taru, imamo neke kombinacije, ali o tom po tom. Je l' se to sve pise odvojenouser posted image

,,Carpe diem"

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 965
29.7.2020 13:10:15   
mama Jo

IZVORNA PORUKA: ivaMark

Dobar daaan.

Stigao mi je danas paket za vadjenje krvi i epruveticom...odradila to i poslala, jedva sam se bocnula 😅😅😅

Sama si izvadila krv? Cek, kako, iz prsta ili kako ide taj test? Samo vadis krv ili jos nesto?

,,Carpe diem"

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 966
29.7.2020 13:12:16   
Tiziana
Ana, srecan rodja. I moja cerka ce u septembru 9.

Ja ne znam gde cu kud cu od posla. Sve je hitno i sve je za juce. Skuvala sam kafu da malo iskuliram.
Rade nam ulicu evo vec cetvrtu nedelju, kao da smo u Avganistanu svako jutro od pola 7, ni na terasi ne mozemo da sedimo od buke.

Zene, koje ste u selima,vikendicama,na salasima,uzivajte,mnogo vam zavidimo...

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 967
29.7.2020 13:18:25   
jess021
I mi smo danas dosli za grad, treba sa majstorima da se vidimo danas, pa se ujutro vracamo. Taman mogu i kuci ispeci neku tortu.

Sanjice, zao mi je zbog tih losih vesti. 
IvaMark, mi smo bili u Slo 91. kad je poveo rat u Hr, nekih 2 nedelje, jer smo mislila da ce brzo proci, ali avaj.... Nista od toga
Mama jo, kad se vracate u selo? 
Ana, srecan vam divan dan!! 
Tiziana, polako, sve ces stici. Nama je iznajmljivanje ove vikendice pun pogodak ovo leto. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 968
29.7.2020 13:21:54   
emicaa
Iva kakvo valjenje krvi,zasto?

Mi spavamo do 9-pola10.Pojma nemam sta cu kad pocne skolaMama Jo jeste li daleko od stana na selu,koliko imate voznje?Ovde jako malo ima komaraca

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 969
29.7.2020 13:26:50   
flamingos
Emice,ako spavate.Kad dođe vreme za školu ustajaćete.I mi dugo spavamo,kasno legnemo uveče.Roletne popuštane,mrak,hladovina i milina.Dete se baš naspava.Ja se budim,neke noći,pa nikako da zapim.Generalno-spavam,ali opet,nije to ono da kažeš-e baš sam se naspavala.Hoće to sa godinama.😀

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 970
29.7.2020 13:33:19   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: ivaMark

Ana, ja sam zaljubljena u Sloveniju....do te mere da od kako smo dosli ovde (malo vise od godinu dana) nisam dolazila u Srbiju...izdajnik sam svoje rodne grude 😅😅😅

Iva, ja bih bila još gora verovatno user posted image ja sam se jedva vratila iz Kanade a bili smo u jednom od najčistijih gradova na svetu. Koja priroda, neverovatno.

Mama Jo, vizuelno je uspela a videćemo šta će slavljenik reći user posted image pravila sam po njegovoj želji tako da ima samo filove od vanile i čokolade.

Hvala Jess, Tiziana user posted image

I mi kasno ustajemo, ja iz kreveta palim laptop i odmah počinjem da radim user posted image

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 971
29.7.2020 13:35:04   
Tiziana
Jess, a kako ste iznajmili vikendicu, na celo leto?
Ma znam da cu stici,na kraju uvek stignem, nego sam stalno u nekoj trci sa vremenom..Rad od kuce je ubistvo. Niko umesto mene (i muza) nece ni da skuva,ni da opere,ni da ocisti,ni usisa, ni da zabavi desu, a na poslu svi ocekuju da si maltene dostupan stalno..Grozno.

Mi volimo da spavamo i generalno smo umorni tako da se vrlo lako zakucamo uvece i jedva ujutru ustajemo i kad god mzoemo spavamo duze. Ali sada i da hocemo ne mozemo, bude nas svako jutro u pola 7...Valjda ce skoro sa tim da zavrse..

Direktna veza do poruke: 972
29.7.2020 13:40:05   
Mirko Svirko
Hellooo zene..

Sta radite?Slovenija je lepa. Moji rodjaci su u Sloveniji zive i rade. Otac i ujak sa porodicom i stric sa porodicom u Italiji.

IvaMark, i vadis sama sebi krv? Kapilarna ili venska?Onda saljes? Gde saljes uopste? 

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 973
29.7.2020 13:49:20   
mama Jo
Emice, sto bi rekli - tu smo, od naseg stana do kuce na selu 30 minuta, znaci pola sata lagane voznje. Ma za cas stignemo. Zato i dodjemo cesto.
Jess, nemam jos pojma kada cemo se vratiti verovatno cemo doci tokom sledece nedelje opet, najkasnije sledeci vikend, pa na par dana, ili vise, sve zavisi hoce biti neato od tog odlaska na Taru.
Jess i ja smo se dogovarale da se vidimo 😊 njihova vikendica i nase selo su relativno blizu, ali smo prosli put odlozili zbog moje temperature.

,,Carpe diem"

(odgovor članu Mirko Svirko)
Direktna veza do poruke: 974
29.7.2020 13:52:33   
Mirko Svirko
Mama Jo, blizu ste. 

Onda mozete stalno da dolazite. Bas lepo.Kako si ti sada?

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ishrana bebe
Najbolja hrana za vaše dete, sem majčinog mleka koje dete treba da unosi dokle god za to ima mogućnosti, su sveže namirn...
Zdravstveni problemi nedonoščadi
Prevremeno rođene bebe, manje su po konstituciji i težini, i mogu imati zdravstvenih problema.

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here