Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Žitarice - Lino proizvodi (keksolino, čok... 26.10.2015 11:43:28
|
|
|
|
vonavoj
|
Ma jok,nema nista toga po radnjama..steta..
|
|
|
|
RE: Žitarice - Lino proizvodi (keksolino, čok... 26.10.2015 16:35:40
|
|
|
|
amdn
|
Mod bravo za drugare i spavanje, Juri nema Lino medu ali spava sa Zikom zapcem i kitom kome je tata dao ime delfincica, mada je Zika standardni drugar za spavanjac a ovi se menjaju. Steva munja je parkiran pored kreveta tako da ga ceka ujutru A sto se tice Lino mislim da se salje do 31 oktobra, zato mame pozurite
|
|
|
|
RE: Žitarice - Lino proizvodi (keksolino, čok... 27.10.2015 9:37:22
|
|
|
|
Modessty
|
Šalje se do 30. novembra! evo linka LINO KALENDAR
|
|
RE: Žitarice - Lino proizvodi (keksolino, čok... 27.10.2015 14:18:12
|
|
|
|
amdn
|
bravo za Mod ima sve info. ja poslala jos pocetkom okt. istripovala sam se da je do 31. heheh
|
|
|
|
RE: Žitarice - Lino proizvodi (keksolino, čok... 28.10.2015 9:00:28
|
|
|
|
Azra_
|
Žene, šta treba tačno poslati? Koji deo seckam?
|
|
RE: Žitarice - Lino proizvodi (keksolino, čok... 28.10.2015 9:18:18
|
|
|
|
amdn
|
ja sam seckala i bar kod i lik lina, prvi put saljem pa nisam bila sigurna, ali Mod zna ona ce napisati :) Bravo za Mod
|
|
|
|
RE: Žitarice - Lino proizvodi (keksolino, čok... 28.10.2015 9:41:45
|
|
|
|
Modessty
|
mama sa višegodišnjim Lino iskustvom daa to sam ja! secka se ona kao trakica sa slikom mede koju imaš na svakoj kutiji, pa ina Linoladi. secka se ovo:
< Poruku je uredio Modessty RR -- 28.10.2015 9:42:28 >
|
|
RE: Žitarice - Lino proizvodi (keksolino, čok... 28.10.2015 9:59:34
|
|
|
|
Azra_
|
Hvala ti Mod. Mislila sam da treba iseckati i nešto gde piše gramaža...
|
|
RE: Žitarice - Lino proizvodi (keksolino, čok... 28.10.2015 10:07:56
|
|
|
|
mila83
|
Mod,Lino specijalisto a sta znaci trojka na ovoj lenti sto sam isekla sa kutije nekih Lino krispija punjenih cokoladom?Ne secam se njihove gramaze,mislim da je neka standardna. Jel ta lenta vazi kao i ostale?
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Žitarice - Lino proizvodi (keksolino, čok... 28.10.2015 10:10:17
|
|
|
|
mila83
|
ja sam uvek slala ove standardne sa Cokolina,frutolina...zato pitam.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Žitarice - Lino proizvodi (keksolino, čok... 28.10.2015 20:05:45
|
|
|
|
Mariya
|
Ja ovakvog medu nisam do sad ni videla Jesi li gledala na Linovom sajtu, mozda pise nesto? Jer znam da meda sa linolade vredi kao 2 sa cokolina, zbog duple gramaze. Mozda ovaj vredi trostruko
|
|
|
|
RE: Žitarice - Lino proizvodi (keksolino, čok... 28.10.2015 20:10:53
|
|
|
|
amdn
|
ja sam sekla Lino ikonicu, tj. lino medu i i gde pise neto gr. ili sta vec i lepila seletejjpom pozadi za medu hahaha ja sam izgleda najveci cirkus
|
|
|
|
RE: Žitarice - Lino proizvodi (keksolino, čok... 28.10.2015 20:11:43
|
|
|
|
mila83
|
Gledala sam,nisam nista nasla.To su bile neke sa pcelicom Majom na kutiji,neko promo pakovanje,klinci dobili neki magnet uz to. Proletos valjda.
|
|
|
|
RE: Žitarice - Lino proizvodi (keksolino, čok... 24.11.2015 9:59:36
|
|
|
|
Modessty
|
ma sve šaljite! i sa lino krema i sa tih sa pčelicom majom, sve možeee ja još nisam poslala! kreten Elem probali smo onaj novi čokolino i super je! Toplo preporučujemo! bazira se na pet vrsta žitarica i sadrži pšenicu, rižu, kukuruz, proso i zob.
|
|
RE: Žitarice - Lino proizvodi (keksolino, čok... 24.11.2015 14:21:20
|
|
|
|
mila83
|
Nisi jedina,nisam ni ja jos poslala. Mod,gde si nasla taj novi Cokolino ? Ja sam Teodori do sada davala samo Cokolino,ove ostalo zitarice ja uglavnom sama spremam,ne volim mnogo fabricke da joj dajem.Samo Cokolino povremeno :) a ove sa pcelicom Majom,su od 250g, a ta trojka na lenti nemam pojma sta znaci.ma ja cu poslati kao klasicnu lentu,kao i sa Cokolina.
|
|
|
|
RE: Žitarice - Lino proizvodi (keksolino, čok... 24.11.2015 14:36:31
|
|
|
|
Modessty
|
našla u Idei ja poslala malopre i to 4 komada! za moju decu, moju bratanicu i našeg druga
|
|
RE: Žitarice - Lino proizvodi (keksolino, čok... 25.11.2015 16:59:07
|
|
|
|
mika79
|
Mod mi smo probali Čokolino junior i lepo je to prihvatio pa mu ponekad za večeru dam, nisam još poslala za kalendar, neznam da li mi je kasno i nisam sigurna šta treba da isečem, sve kutije su mi sa tog junior pakovanja. Do kad možemo da šaljemo?
|
|
|
|
RE: Žitarice - Lino proizvodi (keksolino, čok... 25.11.2015 17:25:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Marko voli čokolino, moraću da nađem taj multi grain da probamo
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Žitarice - Lino proizvodi (keksolino, čok... 25.11.2015 22:19:18
|
|
|
|
Mariya
|
Ja sam kupila u Rodi,tamo stoji pored ostalih Cokolina, ali je jeftiniji 10 din. od ostalih A nismo ga jos probali, kad potrosimo ovaj "obican" cokolino.
|
|
|
|
RE: Žitarice - Lino proizvodi (keksolino, čok... 6.5.2016 21:25:58
|
|
|
|
Mariya
|
Žene,da li znate, da li se sa čokolino multigrain -a može iseći meda,tj da li se taj meda važi jer na tom multigrainu nema klasičnog mede sa trakom nego je nasred kutije?
|
|
|
|
RE: Žitarice - Lino proizvodi (keksolino, čok... 18.5.2016 18:00:06
|
|
|
|
Mariya
|
Niko? Moraću da pišem fabrici
|
|
|
|
RE: Žitarice - Lino proizvodi (keksolino, čok... 18.5.2016 21:14:01
|
|
|
|
Maraj
|
Ja ni nisam u toku , za sta secete te mede?
|
|
|
|
RE: Žitarice - Lino proizvodi (keksolino, čok... 20.5.2016 13:24:03
|
|
|
|
Mariya
|
Za Lino kalendar. Obično u novembru objave kupone uz koje priložiš 5 meda sa Lino proizvoda i šalju ti kalendar na kućnu adresu.
|
|
|
|
RE: Žitarice - Lino proizvodi (keksolino, čok... 20.5.2016 13:25:33
|
|
|
|
Mariya
|
Za Lino kalendar. Obično u novembru objave kupone uz koje priložiš 5 meda sa Lino proizvoda i pošalješ im, a oni ti šalju kalendar na kućnu adresu.
|
|
|
|
RE: Žitarice - Lino proizvodi (keksolino, čok... 20.5.2016 13:28:00
|
|
|
|
Maraj
|
O pa divno od njih. Hvala na info
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciZAŠTO MAME NE VOLE SEKS?Održavanje intimnosti u odnosima je od suštinskog značaja, a jedan od načina da se „vatra“ ne ugasi je zdrav seksualni ...
Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?