|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li ste birali uciteljicu?
27.2.2015 20:43:42   
serpica

IZVORNA PORUKA: serpica


IZVORNA PORUKA: Lu

Meni se ponekad čini da veliku ulogu igraju roditelji a ne učitelji.
Kao u vrtiću s tetama , i u školi je bitan je odnos učitelj-roditelj a ima nas svakakvih sa obje strane htjeli mi to priznati ili ne, više je naravno roditelja pa samim tim i njihovih nezadovoljstava raznoraznim stvarima a sve u namjeri "ja želim najbolje za svoje dijete" što nije loše ali često pretjerujemo.
Ja uvijek polazim od toga da neko ko se školovao i radi kao učitelj zna šta radi, ako se nakon nekog vremena slučajno ispostavi da ne zna onda se na to reaguje a osuđivati nekoga bez da se upozna i vidi kako radi ta osoba meni nije ok.
Ja nikad ne bi mogla da vjerujem drugim roditeljima jer jednu istu učiteljicu jedno hvale drugi kude i iskreno baš me briga za te priče.
Nisam birala i zadovoljna sam sa učiteljicom, uostalom nek se moje dijete pobrine da napravi s njom dobar odnos a ja dajem svoj doprinos.





Lu jesi u pravu,ja ne sumnjam u strucnost ostalih ucitelja,obzirom da je moje dete specificno po mnogo cemu trazila sam nekog ko ce da je shvati i prihvati takvu kakva jeste a pri tom je ne odvajati od druge dece.Nema ona nikakav poseban problem ali je posla ranije u skolu i najmladja je u svom razredu,imala je poteskoca u prve dve godine zivota pa sam brinula da mozda to ne ostavi posledice,ima neke svoje navike,jako je placljiva,emotivna,a ucitelj kog sam birala ima posebne metode rada i individualno pristupa svakom detetu.Da ne pricam o skoli u prirodi i o aktivnostima koje izvodi u saradnji sa roditeljima.To ni jedan drugi ucitelj u nasoj skoli ne radi.Pri tom uci ih i mnogim drugim stvarima mimo programa koji je obavezan.Sve to sam cula o tom ucitelju i kasnije se uverila u isto...




Kod ovog istog ucitelja ce i mladja cerka septembra da krene. Nisam se dvoumila uopste,znam kako radi i on poznaje nas i nadam se uspesnoj saradnji naredne 4 godine.user posted image

_____________________________

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 126
   RE: Da li ste birali uciteljicu?
6.3.2015 19:03:49   
nisevljanka
Mi smo birali i trazili vezu, posli kod trazene uciteljice pa se pokajali i razocarali. Mozda je bolje pustiti da sve tece svojim tokom user posted image

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 127
   RE: Da li ste birali uciteljicu?
12.3.2015 15:13:07   
gale77
mi smo birali ali nismo uspelli da prodjemo.
Mislim da vaznija velicina razreda i ako postoji par deteta u razredu kojima mora da se posveti veca paznja nastava je losija.

(odgovor članu nisevljanka)
Direktna veza do poruke: 128
   RE: Da li ste birali uciteljicu?
19.10.2016 23:32:13   
dijana1*
Dosta sam razmisljala i vagala da li da se raspitujem ko je kakva uciteljica ili da pustim pa sta nam Bog da. Onda sam shvatila da je tih prvih 5 godina jako bitno ko ce ga i na koji nacin uciti. Slucajno sam na moru pricala sa jednom zenom cije dete treba da krene u skolu gde i moj V i dotakli smo se teme uciteljica. Preporucila mi je uciteljicu, potrazila sam "vezu" i nisam se pokajala. Zena je stvarno divna, srednjih godina, jako prijatna sa decom ali ima i autoritet.

_____________________________

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu gale77)
Direktna veza do poruke: 129
   RE: Da li ste birali uciteljicu?
19.10.2016 23:52:31   
Mariya
Ja me mogu da biram učiteljicu ali izračunala sam koja će biti L učiteljica za 2 godine,i da mogu da biram,nju bih izabrala!
Vaspitačicu nisam htela da biram,rekoh,koja zapadne, zasad sam zadovoljna. Ona je nova,čula sam svakakve stvari za nju(da npr šamara decuuser posted image )ali meni puno govori to od kog roditelja je ta izjava došla. I mnogi roditelji se bune protiv nje,smatraju je prestrogom i ne sviđa im se njen način rada sa decom(upoređuju je sa drugom vaspitačicom) i tvrdi kako ona ne radi dobro sa decom,vali ako to govori roditelj koji je jedva završio osnovnu školu valjda vam je sve jasnouser posted image

< Poruku je uredio Mariya -- 19.10.2016 23:54:53 >

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 130
   RE: Da li ste birali uciteljicu?
20.10.2016 0:25:42   
choopa choops
Za sina sam birala učiteljicu, tj kod nas se pri upisu možeš izjasniti kod koga bi želio da ti dijete bude, pa ako se poklope sve kockice oni ga tu i upišu. A birala sam iz razloga što su sve ostale učiteljice, po mom kriterijumu, bile užasne i nisam htjela da rizikujem da dopadne kod: jedne što djecu oslovljava sa kreteni, kod druge koja je u političkoj partiji (vladajućoj, što je za mene skoro pa automatski znak da je zaposlena preko veze i da nema pojma user posted image ) ili kod treće koja je onako malo čudna. Zato sam birala jednu koja je možda malo strožija i recimo nije puno kreativna, ne vodi djecu na razna dešavanja (školska i vanškolska), ali je zato dobar učitelj i čovjek i mislim da je dobar izbor user posted image

_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 131
   RE: Da li ste birali uciteljicu?
20.10.2016 8:17:52   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Onda sam shvatila da je tih prvih 5 godina jako bitno ko ce ga i na koji nacin uciti.


Po meni jako bitno, ja sam imala groooznu uciteljicu i taj period mi nije ostao u lepom secanju user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 132
   RE: Da li ste birali uciteljicu?
20.10.2016 9:33:09   
gagana83
Mi smo birali, kao i svi iz naseg okruzenja. To kao nije dozvoljeno ali naravno svako zna nekog ko zna nekog ko radi u skoli.
Srecom u ovoj generaciji od 6 ucitelja svi su manje vise dobri. Tako bas kazu.
Mi smo izbor sveli na jednu uceteljicu i ucitelja i na kraju se odlucili za uciteljicu jer imamo jos par drugara iz kraja u tom odeljenju. Zbog domacih i voznje do skole.
Za sad smo zadovoljni, mada bi mogla biti malo strozija. Ali valjda je svuda tako. Nista nije kao kad smo mi isli u skolu. Svi roditelji iz njene prethodne generacije ucenika koji imaju prvake su upisali i drugo dete kod nje .

_____________________________

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 133
   RE: Da li ste birali uciteljicu?
20.10.2016 9:49:39   
IvanaSK RR
Mi nismo birali uciteljicu. Stefanu je bila divna uciteljica koja je otišla na trudnicko pre početka školske godine. Deca su je obozavala. Znala je sa njima da priča "bebecim" glasom, a opet da bude stroga. U drugom razredu im nije bila par meseci, zbog bolesti deteta i tada je bilo opste rasulo.
Mislila sam da ce tako biti i sada, međutim dobili su, izgleda dobru zamenu.
Ja mislim da uciteljica i treba biti malo strozija, a opet i ne previše.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 134
   RE: Da li ste birali uciteljicu?
20.10.2016 11:31:54   
dijana1*
Ivana i to mi je bilo u glavi da uciteljica bude neko ko je "zavrsio" sa radjanjem. Mozda surovo zvuci ali znam po sebi koliko boli kada zvolis uciteljicu a ona ode. Nema te zamene koja moze da zameni ucoteljicu. Ja svoju jos pamtim iz prvog razreda. Obozavala sam skolu zbog nje a posle kada je dosla nova sve mi se smucilo i bilo mi je dosadno. Cak kada i kontrolni bude ja zaspim na casu.
Moja nije bila trudna nego je otisla jer je tada poceo rat.

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 20.10.2016 11:32:53 >


_____________________________

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 135
   RE: Da li ste birali uciteljicu?
20.10.2016 13:28:14   
IvanaSK RR
Dijana, razumem te skroz. Ja sam donekle ocekivala da ce njihova uciteljica izvesti njih do petog... Naravno, svu sreću joj zelim, ali bas sam se razocarala kad sam cula da im vise nece predavati.
Sin ju je obozavao, i teško mu je palo to sve. Naročito sto on bas i ne voli da uci.
.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 136
   RE: Da li ste birali uciteljicu?
20.10.2016 13:48:03   
isidora88
Planiram da biram uciteljicu, a i skolu. Mislim da je jako bitno da bude dobra uciteljica koje ce deci usaditi osnovne stvari vezano za ucenje,obaveze i slicno . Ja sam imala groznu uciteljicu i ne bih zelela da moje dete ima ucitelja koji ce favorizovati decu na osnovu nacionalne pripadnosti i slicno kao sto sam ja imala.

_____________________________

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 137
   RE: Da li ste birali uciteljicu?
24.2.2017 11:13:52   
mati
Gde ja zivim, ja uopste nisam znala da se ovo radi. Tek sada u razgovoru sa majkama vidim da su sve upucene koje su uciteljice u skoli, koja je najbolja i da vec urgiraju. A ja kao da sam s marsa pala.
Recimo, ja sam promenila tri uciteljice i uvek bila odlican djak, na mene to uopste nije uticalo.
Do sada sam mislila da dete ako hoce da uci, icice. Ne moze na to da ga natera dobar ili los ucitelj. Medjutim, pocela sam da razmisljam...

_____________________________

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 138
   RE: Da li ste birali uciteljicu?
24.2.2017 11:18:47   
Sanjica26 RR
Mati stvarno se u nase vreme nije tako biralo. Ko ti zapadne to ti je sto je.
A sada stalno neko urgiranje. Cujes razne price. I na kraju ne znas ni sam koju uciteljicu da izaberes za.svoje dete. Meni je najbitnije da je ona dobar covek. Nekako se posle to njeno znanje i njen rad unovci. Bas me frka hvala.

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 139
   RE: Da li ste birali uciteljicu?
24.2.2017 11:21:06   
IvanaSK RR
I neku koja nece skoro na trudnicko-porodiljsko user posted image


_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 140
   RE: Da li ste birali uciteljicu?
24.2.2017 11:22:08   
Sanjica26 RR
Ivana i to je bitno. Jel se vratila vasa?

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 141
   RE: Da li ste birali uciteljicu?
24.2.2017 11:26:12   
mati
Ima neki mladi ucitelj... On valjda nece na porodiljskouser posted image . Dve druge uciteljice su mlade, za njih se ne zna. To je ono sto sam cula od vec upucenih roditelja.
Matija zeli u drugu skolu, mozda mu je za 10 min dalja, ali kaze tamo ce ici njegovi najbolji drugari. A to je i moja skola, emotivno sam vise za nju. Mada nam je ova druga bliza, i prelazi samo jednu veliku ulicu sa semaforom.

_____________________________

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 142
   RE: Da li ste birali uciteljicu?
24.2.2017 11:33:17   
IvanaSK RR
Ne, ne, nasa se porodila pre par dana.
Mati, ja sam za onu koja je bliza kuci. Sin nije imao u ovoj skoli ni jednog drugara iz vrtica.
On se bio i previše vezao za svoju učiteljicu. A i ona je znala kako da izvuce iz njega znanje (ne kažem da je ova sada losa).

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 143
   RE: Da li ste birali uciteljicu?
24.2.2017 11:39:29   
Sanjica26 RR
I ja sam za varijantu sto blize skola. Pa, ja prva mogu da upisem T u skolu gde radim. I da biram uciteljicu. Ali prvo daljina mi smeta.Drugo gledajuci kolege cija deca idu u istu skolu nije dobro. Svi su njima naklonjeni. To nije dobro za dete.

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 144
   RE: Da li ste birali uciteljicu?
24.2.2017 11:48:20   
mati
Pa i ja tako razmisljam, ali je ova skola koja je dalja malo na boljem glasu, i ima manje Roma nego u pvoj drugoj, jer im je to jedina blizu skola. Mada komsinica kaze da se oni upisu u prvi razred pa posle ne dolaze. Ne smetaju meni deca, daleko od toga, ali cujem da dolaze i maltretiraju ih po dvoristu. Uopste nisam pametna. Jos mi stanujemo privatno, ko zna gde cemo sutra biti.

_____________________________

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 145
   RE: Da li ste birali uciteljicu?
24.2.2017 11:56:04   
Sanjica26 RR
Naravno da ne dolaze.user posted image
I mi smo podstanari i nemam pojma gde cemo biti za koju godinu. Ali se ako tako budem vodila onda cu totalno da budem u dilemi gde cu da je upisem. Trenutno gde nam.je najblize.

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 146
   RE: Da li ste birali uciteljicu?
24.2.2017 13:25:07   
choopa choops
S ove tačke gledišta, mislim da treba birati ako se može. Ne znam, za L nisam birala, tj. samo sam rekla kod koje neću, a ostale tri kod koje dopadne, i dopala je kod najbolje srećom. A za M sam birala jer je od 4 učiteljice samo jedna normalna. Iako je jedino ona starija, a ove ostale mlađe, žena je skroz na mjestu i ja sam baš zadovoljna. Uglavnom za sada nemam zamjerki, nadam se ni one na nas kao roditelje, a ni na djecu se još nisu žalile. Nadam se da će tako ostati do kraja 5 razreda user posted image

_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 147
   RE: Da li ste birali uciteljicu?
24.2.2017 14:06:27   
emicaa
Ovde nema tog izbora da mjenjas skolu.Svako mjesto ima jednu skolu osim vecih gradova.Odjeljenja su podjeljena na ucenike koji brze i sporije uce.

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 148
   RE: Da li ste birali uciteljicu?
27.7.2017 12:07:03   
Anck Su Nmaun
Nismo jer nisam upucena kakav im je nastavni kadar. Za H cu vec mozda dati neki predlog. A i posto smo celodnevni a ima samo dva odeljenja nemamo neki izbor.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 149
   RE: Da li ste birali uciteljicu?
27.7.2017 15:02:25   
veselicaa
Ne,ali smo prezadovoljni,to je najbolja uciteljica u nasoj skoli.Ucila je i A.sada uci S. i reci nemam koliko je dobra.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Ide zmija - VIDEO!!!
video
Malo zabave za najmlađe
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...



image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here