Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reći ... 20.1.2022 16:29:19
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
😢❤️
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reći ... 20.1.2022 17:11:02
|
|
|
|
Duškić
|
Pretuzno
|
|
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reći ... 20.1.2022 18:58:25
|
|
|
|
dddaca
|
Flam
|
|
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reći ... 20.1.2022 19:03:03
|
|
|
|
dunja RR
|
Flam
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reći ... 20.1.2022 22:13:20
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala vam drugaRRke moje.❤😪
|
|
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reći ... 18.6.2022 7:34:00
|
|
|
|
flamingos
|
Draga majko, Nema te,a htela sam ti reći...Ništa nije isto nakon tvog odlaska.I posle 12 godina bol ne jenjava.Nedostaješ mi- ti,tata,moj anđeo...Čuvajte mi je.Znam da ste zajedno.Živeli ste za trenutak da ugledate unuče,ali...Nije nam se dalo...Život je takav...Nasmejem se ja,ali u duši patim.Boli...Ništa ne leči vreme,Sve vas volim i nosiću vas u srcu i mislima dokle god postojim.💔
|
|
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reći ... 19.11.2022 19:57:54
|
|
|
|
flamingos
|
Godine prolaze samo bol ostaje.Tako su proletele 19 godina kako si nas napustio,a tuga se uselila u moje srce.Tata,znaš koliko te volim.Tužno je što više nisam ničije dete.Falite mi...Toliko toga želim da napišem,ali...Svaka reč je suvišna.Samo moje srce i ja znamo koliko je ogromna bol sa kojom živim.Ostale su uspomene na vas,fotografije koje često gledam sa suzama u očima.Sećam se svega...Život je takav.Voleću vas dokle god dišem.Ništa ne leči vreme...
|
|
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reći ... 20.1.2023 8:34:16
|
|
|
|
flamingos
|
Nema te,a htela sam ti reći...Toliko toga tvoja majka želi da ti kaže.16 predugih godina je prošlo kako sam te izgubila.Boli svaki tren bez tebe.Suvišne su reči.Samo moje srce i ja znamo koliko patimo...Nema tu reči utehe...Voli te tvoja mama.❤
|
|
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reći ... 20.1.2023 9:24:46
|
|
|
|
Kata90
|
Flam 😔💗 moras biti jaka....
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reći ... 20.1.2023 9:49:59
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Kata90 Flam 😔💗 moras biti jaka.... Moram...💔
|
|
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reći ... 18.6.2023 9:09:04
|
|
|
|
flamingos
|
Draga majko,toliko toga želim da ti kažem.Tvoj prerani odlazak je ostavio večni trag u mom srcu.Tuga je svakim danom sve veća i veća.Ne znam ni šta više da pišem.Nemam reči.Ostale su samo suze,bol,patnja.Čuvajte mi mog anđela.Volim vas i nosim u srcu i mislima uvek.💔
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŽenski orgazam ima devet nivoaMnogi muškarci i žene grčeve u vagini na četvrtom nivou ženskog orgazma pogrešno shvataju kao savršeni orgazam, jer pret...
Za moju tek rođenu, preminulu devojčicuTužna, pretužna priča majke kojoj je beba preminula u stomaku. Ujedno i apel svim roditeljima da prihvate sve neprospava...
Tatine rukavice grle novorođenče, koje ga ...Kažu da anđeli razgovaraju sa bebama kada se smeju u snu. Pretpostavljam da je to možda istina.
Treba li majke s troje i više dece da dobi...Sindikati su prošle godine predložili nacionalnu penziju za majke koje imaju najmanje troje dece i 15 godina radnog staž...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Одмор.
пеперутка16
Са колико месеци бисте одвели своју бебу на море?