Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako ste ostale trudne? 18.2.2017 8:35:07
|
|
|
|
krin 40
|
Prvi put davne 96-te.Mladi,ludi😎..pazili smo,još mi bili "neplodni" dani..kada mi je kasnilo odem kod dr.ubedjena da je neki hormonski poremećaj.Nije mi padalo na pamet da sam trudna😎.Naravno "hormonski poremećaj"je bio moj sin koji se rodio 97-me.Onda sam po dogovoru pila kontac.pilule do 2005.Napunila 30 i rešimo da je vreme za drugo.Prekinem sa pilulama.Jedan odnos(24.9.2005).Ujutro dragi otputovao u inostranstvo na mesec dana.Već 13-tog sam mu javila da ćemo dobiti bebuuu.I tako se rodila moja N.I konačno 2016.Ja hoću treću sreću.Mm se malo bunio.Velika nam deca(već 19 i 10 god).Brzo sam ga ubedila😃.I posle praćenja jednog ciklusa lh trakicama u septembru 2016..etoo.Čekamo Dušana da se rodi u maju ako Bog da😃.Baš lepa temaa.Evocirala mi uspomene
< Poruku je uredio krin 40 -- 18.2.2017 8:41:02 >
|
|
RE: Kako ste ostale trudne? 3.8.2017 10:55:11
|
|
|
|
Sarav
|
Prvi put sam ostala trudna nakon par meseci i već sam umislila da imam neki problem je gomila ljudi iz našeg okruženja ima problem da začne, a drugi put nisam ni na kraj pameti imala trudnoću nego smo otišli na more i uživali 😁 u povratku sam već bila trudna a nisam ni znala. ❤️
|
|
|
|
RE: Kako ste ostale trudne? 11.9.2017 9:30:05
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Mi smo kao planirali,sest meseci pokusaja i sest menstruacija koje me je suprug gledao kako konstantno neutesno placem a dolazile su ud nad tacno ma skoro i u sat,posto sam imala komplikacija jos kao devojka i povadjeno mi je svasta dole pocela sam skoro da verujem da od toga nema nista! Medjutim verovatno je problem malo i u glavi,tako tek kada smo se opustili sve je krenulo kako treba,krajem oktobra prosle godine sam se jako prehladila (a posto znam da trudnica i nesme bas da pije lekove) odlucila sam da umesto lekara opste prakse odem kod ginekologa. Tamo sam rekla doktorici zasto sam dosla i ona je onako mrtva hladna rekla ok hajde videcemo kasnije da uradimo utrazvuk (tri sata cekanja kasnije) uradili uz i tada me doktorica poglda i kaze Vi kao sto znate ste u drugom stanju vidimo se za tri nedelje haha nisam ni stigla da reagujem prosto nisam verovala da je moguce...ali eto jeste
|
|
|
|
RE: Kako ste ostale trudne? 3.10.2017 16:47:56
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Sasvim neplanirano,nenadano u onim danima kada mislis-ma nema sanse. I drago mi je sto je tako ispalo. Veliki broj nasih prijatelja se bori za potomstvo i sve mislim da smo planirali-stres bi odradio svoje. :)
|
|
|
|
RE: Kako ste ostale trudne? 3.10.2017 20:56:37
|
|
|
|
vocicana
|
Planirano, ali bezuspesno 7 meseci. Merila bazalnu, uboli iz prvog. Divan osecaj i najveci strah i sreca uistovreme kada sam ugladala , sada imam zlato i nikada se nisam pokajala, on je stvarno sampion.
|
|
RE: Kako ste ostale trudne? 3.10.2017 22:35:09
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Mislim da je sve do toga-planiranje i onda sam sebi stvoris pritisak.Bolje pustiti vreme da ucini svoje,pa makar te i iznenadilo.
|
|
|
|
RE: Kako ste ostale trudne? 4.10.2017 10:21:13
|
|
|
|
emicaa
|
svaki,ali svaki put kad procitam naziv teme ja posmislim na nesto
|
|
RE: Kako ste ostale trudne? 4.10.2017 10:28:59
|
|
|
|
degu
|
Emice imas neke bezobrazne misli Prvi put na jedvite jade posle 5 godina truda, cekanja, produvavanja jajovoda, inseminacija, kontrola...kad nam je odobrena vto odmah sam ostala trudna. Drugi put sam odmah u drugom ciklusu bez zastite ostala trudna. Nema sad kad smo vec imali sablon mozemo i da ih stancamo
|
|
RE: Kako ste ostale trudne? 4.10.2017 11:19:51
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR svaki,ali svaki put kad procitam naziv teme ja posmislim na nesto Na cega pomislis Emice ???
|
|
|
|
RE: Kako ste ostale trudne? 4.10.2017 11:25:45
|
|
|
|
emicaa
|
objasnicu ti u cetri oka
|
|
RE: Kako ste ostale trudne? 4.10.2017 11:33:24
|
|
|
|
bubulence
|
moozee . Uglavnom, ja sam ostala trudna od sexanja
|
|
|
|
RE: Kako ste ostale trudne? 4.10.2017 11:47:35
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hahaha, sumnjam. Mislim da su vam decu donele rode. Degu, ajde, ajde, makar jos jedno Emice, četiri
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 4.10.2017 11:49:47 >
|
|
RE: Kako ste ostale trudne? 4.10.2017 12:06:57
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana sic tamo Bubi mislim da sam i ja tako
|
|
RE: Kako ste ostale trudne? 4.10.2017 12:07:39
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR svaki,ali svaki put kad procitam naziv teme ja posmislim na nesto Isto
|
|
|
|
RE: Kako ste ostale trudne? 4.10.2017 15:34:12
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Ova moja roda se dobro namucila. :)
|
|
|
|
RE: Kako ste ostale trudne? 4.10.2017 15:47:52
|
|
|
|
degu
|
Hahaha namucise se i rode i rodnice
|
|
RE: Kako ste ostale trudne? 4.10.2017 15:50:13
|
|
|
|
Mala Elena
|
I ja od sexanja ostadoh trudna Ne znam sta podrazumeva ovo pitanje Planski sva tri puta.
|
|
|
|
RE: Kako ste ostale trudne? 4.10.2017 16:00:15
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Verovatno se pitanje odnosi na ono-kako.sta ste raidile mimo sexanja. Tj ja makar tako kapiram (da je pitanje postavio i otvorio temu neko ko je imao problema sa zacecem). A znate vec da pisu po portalima i "recepte" za pol po narudzbini.
|
|
|
|
RE: Kako ste ostale trudne? 4.10.2017 18:10:46
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR svaki,ali svaki put kad procitam naziv teme ja posmislim na nesto Jednom davno sam nesto slično prokomentarisala, ali mi je strogo receno da nisu sve zene ostale trudne na tvoj nacin, emice I kad procitam naziv teme brkovi- sta radite, pomislim da li je moguće da se to drugačije nije moglo formulisati
|
|
RE: Kako ste ostale trudne? 4.10.2017 20:17:16
|
|
|
|
medamisko
|
E isto tako ja kad sam procitala za brkove, jos pomislih nisam lepo procitala preko tel. Sto bi rekle zene "od sexanja oba puta".
|
|
|
|
RE: Kako ste ostale trudne? 13.11.2017 14:22:16
|
|
|
|
mama Jo
|
Hahahah, pretrazujem forum i teme i kad sam dosla do ove bas mi doslo smesno 😊 pomislih daj da udjem da vidim samta su zene pisale, treba li do detalja da objasnjavamo kako smo ostale trudne 😊😊😊 Hahahahaah, mi smo se te godine na moru dogovorili da zelimo da zivimo zajedno i decu, i posle dva-tri meseca u dnevnoj sobi smo i realizovali plan 😊
|
|
RE: Kako ste ostale trudne? 14.11.2017 15:37:37
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Skoro sam citala da je vecina beba "napravljena" bas u dnevnim sobama.
|
|
|
|
RE: Kako ste ostale trudne? 14.11.2017 18:53:09
|
|
|
|
isidora88
|
Ne znam , ali ozbiljno, koristili smo zastitu.
|
|
RE: Kako ste ostale trudne? 14.11.2017 19:05:07
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
I mi.I mi.
|
|
|
|
RE: Kako ste ostale trudne? 14.11.2017 19:54:18
|
|
|
|
mama Jo
|
Da ima i ovde tema o tome da je najcesce zacece u dnevnoj 😊 A ne bas toliko cesto sa zastitom 🤣 Vas sve pazite aledeci put 😊
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciSpisak porodilišta u Srbiji - BeogradU Srbiji trenutno postoji 76 zdravstvenih ustanova u kojima se naše buduće mame mogu poroditi. Pogledajte spisak za Beog...
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?