|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako ste ostale trudne?
29.3.2010 11:03:49   
caca81
Prvi put sasvim slucajno od "vodice" pre ejakulacije, nismo planirali, ali smo pricali da bi mogli u skorije vreme i eto...a drugi put posle 2 meseca, mozda ce da zvuci glupo, ali kad sam 1. put dobila vec sam se zabrinula da ne mogu imati dece, 2. put sam vec bila sigurna i pomirila se sa tom cinjenicom i sledeci mesec izostane menstruacija i mi se kao iznenadili, ali bili srecni do neba sto ce nasa devojcica imati batu kako se na kraju ispostavilo.

(odgovor članu ana77)
Direktna veza do poruke: 101
   RE: Kako ste ostale trudne?
29.3.2010 11:20:26   
dacica
mi smo se mucili,trudili,vezbali,pa krenuli na preglede,sve ok...pa sam ja sama krenula na svoju inicijativu na 100000000000.pregleda,sve bilo ok.ali nista...tako 3god.i na kraju sam digla ruke,pomirila se sa sudbinom i krenula da vadim papire za vestacku---i eto,u medjuvremenu ja trudnauser posted image user posted image zakljucak-moja luda glava je bila kriva,opteretila sam se i puno,puno zelela i eto-blokada!!!zato deluje kao klise-samo se opustite...ja sam digla ruke-i eto bebe!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

kakve su nam misli.......takav nam je zivot....!!!!!!!!!!

(odgovor članu caca81)
Direktna veza do poruke: 102
   RE: Kako ste ostale trudne?
30.3.2010 4:41:10   
Tinkilica
eh,kakouser posted image
to sam i ja u cudu,kad sam videla user posted image  onako na glas izgovorila dok je mm sedeo preko puta,a on se iscerio i rekao "hoces da ti pokazem veceras opetuser posted image ?"

Salu na stranu,mislim da je dosta toga u nasim glavama.Nakon vise od 5 god. raznig pregleda, pokusaja i cega sve jos,taman kad smo upali u program za vto,cekali smo sledeci ciklus (da dodje i prodje) pa na hcg....ali ciklus nije dosaouser posted image .Valjda mi je bilo u glavi to da cemo nesto uraditi uz pomoc dr. pa sam bila opustena u toku odnosa,nisam ni pomisljala da se moze desiti....i etouser posted image
Cak sam jednom (posle raznih akrobacijauser posted image ) digla noge uza zid,mm pita sta radim..ja iz zezanja " saterujem nam dete u cosak"...eh,u svakoj sali-pola istine user posted image



_____________________________

Mamini zivoti
Nikolina 28.04.2001
Nikola 04.11.2010

(odgovor članu caca81)
Direktna veza do poruke: 103
   RE: Kako ste ostale trudne?
30.3.2010 5:14:41   
Yoyo
Meni i mm se desilo neplanirano.Cim sam posumnjala da sam trudna,uradila sam test,koji je naravno bio pozitivan,posle toga sam oyisla na pregled kod ginekologa i on mi je potvrdio da sam trudna...I evo sad imamo devojcicu od 3 meseca...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 104
   RE: Kako ste ostale trudne?
30.3.2010 8:52:07   
lanajelena
prvi put nije islo tako brzo,ali ovaj put samo jednom bez zastite i to ne do samog krajauser posted image ,prekinuli nas,evo vec smo do kraja stigli a jos nemozemo da poverujemo da je to tako moglo da se desi  user posted image

(odgovor članu Yoyo)
Direktna veza do poruke: 105
   RE: Kako ste ostale trudne?
31.3.2010 20:37:57   
marinak
iz drugog puta, sasvim spontano, potpuno sam se opustila i nisam razmisljala o tome da "mi sad pravimo bebu"...nisam odmah ustajala i nisam ocekivala da tako brzo uspemo :) i samo jedna stvar - nama se ni u 6-godisnjoj vezi ni pre toga nije "slucajno desila" trudnoca,a od kad smo zajedno ne koristimo nikakvu zastitu sem sto pazimo, tako da su mi smesne price ljudi koji tvrde da im se beba "desila"....

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 106
   RE: Kako ste ostale trudne?
2.4.2010 15:52:57   
Anchy_Ljuba
Uf.... Ne znam kako da pocnem. Mene je strasno nerviralo kada mi zene okruzene oko mene govorile opusti se bice, srpljenja, ne razmisljaj o tome, itd... Dolazilo mi je da ih pojedem od muke, jer one neznaju sta je to i kako je to kada ne mozes da zabebis..... I sve se pravile pametne, sve one znaju bolje od mene... Od 2004 smo pokusavali kada je bio kuci jer je tada bio u vojsci, a od kraja 2004 nismo pazili ni jednom. Te 2004 godine nisam puno o tome razmisljala jer skoro i da nije bio tu. A onda kako je vreme odmicalo sve vise sam bila opterecena time da necemo nikada imati dece. Obisla sve lekare u Pozarevcu od dzz do privatnih i svi su mi jedno rekli. JOS SI MLADA BICE  nema problema ni kod tebe ni kod supruga. A svaka user posted image  koja dodje ubijem se od user posted image user posted image user posted image . Cak sam zavidela drugim zenama koje su ostale posle mesec dana braka  i na zene koje vidim da guraju kolica. Sve mi je ovo cudno i bolno i ako sam trudna sada..
A onda cujem za vto i prijavim se na drzavnom budzetu. Njima malo cudno sve analize su odlicne a nista se nije desilo. pa mi zakazu kod njih hsg. A meni zapuseni kanali cak jedna tuba nema nikakvu funkciju i da je najbolje da je izvade. Ostanem da m8i se odradi laparaskopija i histeroskopija, sreca tuba je spasena ali sam imala miom u materici, operacija komplikovana da gore ne moze biti, inace traje 30-45 min, meni je trajala 3:45 minuta, da ne pricam i da su me gubili na stolu i svasta je tu necega bilo. to je bio 31.07.2007   A od 20 septembra ubacili u program. Vantelesna je bila uspesna ali, u 6  dodje nepozvana

_____________________________

***Sreca, sreca, radost najveca***

(odgovor članu marinak)
Direktna veza do poruke: 107
   RE: Kako ste ostale trudne?
2.4.2010 16:04:22   
Anchy_Ljuba
user posted image user posted image user posted image user posted image . I sigurna sam da je to bilo samo zato sto su me posle 2 meseca oplodili. Ja sam bila kao porodjena zena  posle carskog, secena mi je materica... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mojoj tugi nikad kraja. posle mesec dva, padnem u depresiju, sve mi je smetalo, samo bih plakala, nigde mi se nije islo, nista mi se nije radilo, a kada neko dodje kod nas ja se jednostavno zatvorim u svoju sobu... 2-3 Meseca pre nego sto sam user posted image  mm sam non stop pricala da krenemo ponovo kod lekara da vidimo sta se desava i ta zadnja 2-3 meseca sam bila jos vise opterecena time... A onda 6 dana pred user posted image  sam jednostavno znala da sam trudna. Kko nemam pojma. Otisla kupila test i pokazao je user posted image  ali jedva se videlo. Tada sam bila kao na iglama, sta se desava, odnesem test u apoteku i apotekarka mi kaze nije to nista, ja vristim u sebi  i jos je napadnem kako se ne vidi kad se vidi, dodje jos jedna pogleda i kaze kupi jos jedan i uradi za 4-5 dana. Meni cak nije ni kasnilo. Dodjem kuci i sacekam ujutru i uradim i tada se videle user posted image  malo jace nego prosli put ali se ipak videle.... Ja ne mogu da verujem, i posle par dana odemo u bolnicu i na ultrazvuku ugledam moju tackicuuser posted image . Da ide iz glave ja ni dan danas ne bih ostala user posted image .
I dalje neznam kako se to desilo, ali sam srecna sto ipak jeste!!!!

_____________________________

***Sreca, sreca, radost najveca***

(odgovor članu Anchy_Ljuba)
Direktna veza do poruke: 108
   RE: Kako ste ostale trudne?
3.4.2010 9:56:55   
Tinkilica
Draga Anchy,radujem se i ja,i za sebe i za tebe,i sve ostaleuser posted image user posted image . Mi zene zaista svatsa mozemo da preguramo preko svojih ledja, pa valjda neka visa sila zna da se umesa kad mislimo da vise ne mozemo.
Raduj se i uzivaj i MISLI POZITIVNO!user posted image

_____________________________

Mamini zivoti
Nikolina 28.04.2001
Nikola 04.11.2010

(odgovor članu Anchy_Ljuba)
Direktna veza do poruke: 109
   RE: Kako ste ostale trudne?
2.5.2010 12:11:56   
botabal
Prvi put sam ostala trudna,posle pet meseci pokusavanja..

Drugi put nisam mogla zatrudneti vise od godinu dana(prestali smo paziti kad je mali imao skoro dve godine)..Onda sam negde procitala za cajeve od marulje i vrkute..i odlucila da probam..

Popila sam jednu turu caja od marulje-ustvari on se pije od kraja M do ovulacije (znaci nekih 7 dana po solja dnevno)..i celi mesec sam pila vrkutu,sem kad sam dobila M..

Sledeci mesec sam ostala trudna user posted image ..

(odgovor članu Tinkilica)
Direktna veza do poruke: 110
   RE: Kako ste ostale trudne?
3.5.2010 22:28:02   
bojanica7
mi smo uspeli treceg meseca ;)
za novu godinu smo odlucili da zelimo bebu, pocela sam da pujem folnu i e vitamin, kao i moj muz, i skroz smo se opustili i vodili ljubav kad smo pozeleli. i sad ne mozemo da izvalimo kad smo napravili bebicu, ali nema veze :)
eto.pozdrav i srecno svima koji rade na user posted image


_____________________________

Panta rei

(odgovor članu botabal)
Direktna veza do poruke: 111
   RE: Kako ste ostale trudne?
3.5.2010 22:40:48   
Zoka81
Dok sam bila opterecena trudnocom nije nam nikako uspelo-onda se zaposlila oko svadbe,nisam imala vremena da mislim na bebu i eto tu je upalilo nakon 16 meseci borbe.

(odgovor članu bojanica7)
Direktna veza do poruke: 112
   RE: Kako ste ostale trudne?
30.6.2010 16:47:55   
Trudnicica83
Moj muz i ja smo ziveli zajedno godinu i po pre braka. Dosta mojih drugarica je vec rodilo prvo dete i iz njihovih prica znam da je zatrudnjivanje (i to plansko) trajalo po sest meseci minimum. Pocnem ja da se tripujem, pa muz i ja razgovarali o tome - da pocnemo krajem godine da radimo na tome, ali onako usput - cisto da ne koristimo zastitu vise (jer nisam htela da se sve odmah pretvori u pravljenje bebe, ipak sam htela da ostane spontanosti u vodjenju ljubavi), pa cemo kao valjda do aprila/maja napraviti bebu... I tako ja zatrudneh iz prve,vec krajem novembra! Poenta je da ne treba slusati tudja iskustva i projektovati ih na sebe, jer od sveg tog tripovanja sam mogla da napravim problem gde ga definitivno nije bilo!

(odgovor članu Zoka81)
Direktna veza do poruke: 113
   RE: Kako ste ostale trudne?
30.6.2010 17:59:58   
Nensi*
Mi smo 4 meseca radili na bebi dok nisam zatrudnela...A tad kad sam ostala trudna,pao je jedan neocekivani sex popodne,svekrva nesto izasla napolje,a mm i ja se brze bolje dohvatili,tj ja sam njega "zaskocila" user posted image dok je nesto majstorisao u kuci...I tad je rekao "E ako smo sad uspeli,bice musko 100% jer si me prekinula u muskom poslu" i stvarno je decak user posted image

I da dodam,to je bio 13 septembar user posted image Od kad sam sa mm 13 mi je bas srecan broj...user posted image user posted image user posted image
13-og je mm rodjendan,13-og smo prvi put spavali,broj zgrade nam je 13 i 13-og smo napravili bebicu user posted image

< Poruku je uredio nensi27 -- 30.6.2010 18:11:18 >


_____________________________

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu Trudnicica83)
Direktna veza do poruke: 114
   RE: Kako ste ostale trudne?
30.6.2010 18:07:46   
SUPER MAMA
Mi smo samo mesec dana pokusavali i jedno hladno januarsko jutro, u 7h ja sam se nesto probudila i skocila sam na mm, probudila sam ga a on mene kao normalno neodbijam.
I to je bilo 14 januara, necu zaboraviti.

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 115
   RE: Kako ste ostale trudne?
30.6.2010 20:22:31   
Trudnicica83
Extra prica! Zamisli ako se porodis 13-og! Heheuser posted image

_____________________________

Postala sam mama 4.8.2010! NEMA niceg lepseg od osmeha mog maceta...

(odgovor članu SUPER MAMA)
Direktna veza do poruke: 116
   RE: Kako ste ostale trudne?
30.6.2010 20:34:34   
Anoniman
mi smo krajem septembra poceli da radimo na user posted image ,u novembru sam dobila(razocarala se joooooj sta mi sve proslo kroz glavu),onda smo resili da imamo odnose svaki drugi dan(jer sam imala neredovne cikluse,skoro po mesec mi je kasnilo i nisam znala kada mi je ovulacija)... i tako smo bili vredni celih mesec ipo(novembar i decembar) i hvala bogu nije user posted image dosla u januaru
eto,moj recept je hopa cupa svaki drugi dan,ne moze da omane user posted image

(odgovor članu Trudnicica83)
  Direktna veza do poruke: 117
   RE: Kako ste ostale trudne?
30.6.2010 20:47:52   
smeško
IZVORNA PORUKA: SUPER MAMA

Mi smo samo mesec dana pokusavali i jedno hladno januarsko jutro, u 7h ja sam se nesto probudila i skocila sam na mm, probudila sam ga a on mene kao normalno neodbijam.
I to je bilo 14 januara, necu zaboraviti.



Na moj rodjendan! Extra!user posted image
Mi smo, prvog puta, proslavljali moj rodjendan! 15 dana pre i posle toga se nismo pipkali, jer smo bili raydvojeni (tada smo jos bili studenti u vezi)!
Samo jednom! I to ja odozgo! Uspelo je iz prve! I to nam je pukao kondom! Kazem ja suprugu:,, Necu pilule za dan posle, necu da se kljukam hormonima! u stabilnoj smo vezi, pa stai ako se desi. Ljudi se trude po par meseci i kad je planirana trudnoca u pitanju, nismo mi sad neki fenomeni, pa odjednom!"Bili smo iznenadjeni. Mada se ta trudnoca kasnije, na veliku zalost prekinula.
Drugog puta je radio od 8 do 22h! Vratio se mrtav umoran, a ja raspolozena, ko za inat!user posted image On proba, ne ide mu i izadje. Kaze:,,Malo sam mlitav, pusti me da spavam, ali mozda sam malo s....o"!user posted image I opet je bila trudnoca.
Sada, treca sreca (verujem da cemo ovoga puta uspeti da dobijemo nase cedo) krenuli smo planski. I imali smo 3 neuspela meseca. Onda ja promenim posao i uopste se nismo vidjali. Dodje 1. maj, par slobodnih dana. Izracunam plodne dane i vidim da su prosli. Reko, ajde bar da uzivamo, kad nece biti bebe! I, opet, neplanirano, TRUDNOCA!user posted image user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu SUPER MAMA)
Direktna veza do poruke: 118
   RE: Kako ste ostale trudne?
30.6.2010 21:01:41   
Anoniman
smesko,superiska user posted image user posted image user posted image
uspece sigurno,cuvaj se malo na pocetku i sve ce biti ok,napravi i svoj ticker trudnoce pa da pratimo zajedno nedelje do rodjenja user posted image
dobrodosla user posted image

(odgovor članu smeško)
  Direktna veza do poruke: 119
   RE: Kako ste ostale trudne?
30.6.2010 21:05:02   
smeško
IZVORNA PORUKA: lenaJe

smesko,superiska user posted image user posted image user posted image
uspece sigurno,cuvaj se malo na pocetku i sve ce biti ok,napravi i svoj ticker trudnoce pa da pratimo zajedno nedelje do rodjenja user posted image
dobrodosla user posted image



Hvala!!user posted image
Kako se, uopste pravi tikeruser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 120
   RE: Kako ste ostale trudne?
30.6.2010 21:10:21   
Anoniman
evo,ovde je sve objasnjeno KLIK user posted image

(odgovor članu smeško)
  Direktna veza do poruke: 121
   RE: Kako ste ostale trudne?
30.6.2010 21:33:54   
smeško
lenaJe, uspela sam!

Hvala!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 122
   RE: Kako ste ostale trudne?
30.6.2010 21:48:16   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smeško)
  Direktna veza do poruke: 123
   RE: Kako ste ostale trudne?
1.7.2010 20:38:37   
vukosava
Osam smo godina zajedno, uvek koristimo zaštitu. Možda smo sve ukupno spavali 5 puta bez zaštite, ali samo nakon perioda. Bili mo nešto u haosu i pomešamo nedelje, i user posted image . Odma nakon toga, sam videla u kalendaru da su plodni dani i ima šanse da smo user posted image . Dobijam od desete godine na 28 dana kao švajcarski sat tako da sam odmah taj dan nakon što nisam dobila, i nakon što sam videla da mi smeta jako duvanski dim i miris piva (bila sam u jednom kafiću, na rođendanu), odmah sam otišla po testove i bili su pozitivni.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 124
   RE: Kako ste ostale trudne?
2.7.2010 17:57:39   
Mayablue82
Ja i mm smo bili u vezi 7 godina pre nego sto smo se vencali i tada smo skoro uvek koristili kondom, osim ponekad cim mi prodje menstruacija ili kad treba da dobijem. Kad smo se vencali on je poceo da pominje bebicu, ali ja sam bila u fazonu da jos uvek studiram...treba da zavrsim faks, nadjem posao, bla, bla... Tad nam se mozda cesce desavalo da ne koristimo zastitu, ali opet u periodu kad sam mislila da mi nisu plodni dani. U novembru 2009.sam diplomirala, a u januaru 2010.imala poslednju menstruaciju. I tada sam mislila da mi nisu plodni dani, ali izgleda da nisam bila u pravu. Sad cekamo nasu prvu bebicu. 10 godina smo zajedno.

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here