|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta radite....
18.8.2008 12:40:26   
ElmaB
Dobar dan, drage moje!

Kako ste mi danas? Sta se radi? Ja evo cekam da mi se blizanci probude, pa da se malo druzimo!

Pusa svima!

< Poruku je uredio branki RR -- 13.9.2014 14:31:46 >


_____________________________

Mamina zlata

Tea, 11.02.2005.
Lana,31.03.2008.
Deni,31.03.2008.

(odgovor članu MERYEN)
Direktna veza do poruke: 26
   RE: Šta radite....
23.8.2008 12:59:53   
MERYEN
TASHA kako je bilo na odmoruuser posted image  pozzzzzz......

(odgovor članu MERYEN)
Direktna veza do poruke: 27
   RE: Šta radite....
24.8.2008 0:38:32   
Anoniman
Lepo i naporno!

Luku je "ubijao" morski vazduh, more i sunce, dete opet nije jelo ništa sem doručka i večere, ceo dan je bio u vodi, i mnoooooooooooogo je spavao. Ne boji se vode, čak su bili ogromni talasi-ništa! Modra usta, trese se - "Luka izađi iz vode" - "Neću!"... user posted image  Imali smo problem što je gadljiv...tako nije podnosio ni pesak na rukama... svaka 2min se brisao, a onda, hvala ostaloj deci, je naučio da bude prljav. Prvih par dana sam ga mazala faktorom 40, onda sam ga od 10-13h mazala faktorom 15 (Nivea spray za odrasle), a popodne ničime. Uopšte nije izgoreo, dobio je "bojicu" - diskretnu. (Naravno, od 13.30-16h je bio u debeloj hladovini). Čak je i ronio, par puta nam se oteo iz ruku, naučio je da pljune slanu vodu i obriše nos. (to inače izgleda jako smešno kada uradi!user posted image )

Još jedna korisna informacija: ja ne podnosim put, pa pijem DRAMINE tabletu protiv povraćanja i mučnine na putu (ja pijem pola, iako je doza cela tableta). Luka mi je povraćao kada smo krenuli kući (nalio se soka i uspalio se što idemo kući), i sav je bio mučan. Neko vreme smo putovali tako, onda sam na kutiji DRAMINE pročitala da deca od 2-5god smeju popiti 1/4-1/2 tablete, i dala sam mu malo manje od 1/4 (stavila u kašikicu, par kapi vode - brzo se topi, ljuljnula mu usta i dala mu da spere sokom). Dete je svanulo za oko pola sata. Ta tableta uspavljuje, međutim njega je uspavala tek 2 sata kasnije, ali je bio veseo, a od celog puta koji je trajao malo manje od 11 sati, on je spavao svega 3,5 kada se sve sabere.

Takođe, veoma korisna sprava za auto i letovanje, za mame čija deca vole da gledaju crtane filmove, je PORTABLE DVD PLAYER...

Eto!

Kako si ti MERYEN?

(odgovor članu MERYEN)
  Direktna veza do poruke: 28
   RE: Šta radite....
24.8.2008 17:02:19   
guppy RR
Tašo, dobro nam došla !!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 29
   RE: Šta radite....
25.8.2008 8:41:20   
MERYEN
Tvoj  Luka je jedan slatkis maliuser posted image ,njemu je sve bilo interesantno,odusevio me je u onoj kariranoj kosulji na fotki,mali frajeruser posted image ,posto ja nosim decakauser posted image pa mi je sve to bas lepo,i sad nekako vise gledam decake,valjda mislim na svoju bebu.

Ja sam dobro,malo sam otezala olenjila,bas mi je tesko da se savijem,sutra su mi redovne kontrole i tako uglavnom sve je isto....pozzzzzzzzuser posted image

< Poruku je uredio MERYEN -- 25.8.2008 8:42:36 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 30
   RE: Šta radite....
25.8.2008 9:05:26   
guppy RR
Mery, da nam obavezno javiš kako si prošla i šta kaže doktor!

Moji klinci su se probudili 8.40, što je kod nas već blizu čuda user posted image Ja sam totalno raspoložena, nahranila sam ih adaptiranim mlekom i sad se jure po dnevnoj sobi. Stvarno je lepo imati dvoje dece, posebno kad se međusobno uklope i zajedno igraju.

Sve u svemu - užasno vreme, previdno jutro user posted image

(odgovor članu MERYEN)
Direktna veza do poruke: 31
   RE: Šta radite....
25.8.2008 14:44:49   
Anoniman
Trudim se da ga oblačim drugačije. Sva deca su u gradu obučena isto jer su se roditelji istripovali da je jedna radnja (ne znam dal smem da imenujem) najjeftinija (pretpostavljam), što je nekada i bila, ali sada više nije. Sada je čak skuplja od Bennetona i Iane i Chicca. Ja dete oblačim u Mađarskoj, odem pred svaku sezonu ("svaku" znači pred leto i pred zimu), i u H&M i C&A nakupujem odlične robe za celu sezonu po extra cenama (za tipa 150eur kupim sve). Naravno, u tu cenu ne ulazi zimska jakna i cipele. Za one koji ne znaju (ni ja do nedavno nisam znala), C&A i H&M su robne marke poznatih kreatora koji proizvode robu dostupnu "običnim smrtnicima". Kvalitetno je, drugačije i povoljno.

(odgovor članu MERYEN)
  Direktna veza do poruke: 32
   RE: Šta radite....
26.8.2008 15:41:16   
MERYEN
Bila sam na kontroli sve je okuser posted image ,rezultati su super sto je jako bitno,a user posted image beban kazu dugacak napredanuser posted image ,okrenut je stranom i tako zadovoljna samuser posted image ,sta vi radite?

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 33
   RE: Šta radite....
27.8.2008 8:04:24   
Anoniman
Juuupi za tebe! user posted image

Ja na poslu...

(odgovor članu MERYEN)
  Direktna veza do poruke: 34
   RE: Šta radite....
28.8.2008 10:40:53   
Jeca*
jupiiii za Meryen user posted image  ja vam ovde dodjem ko duh...naletim na 5min procitam par stvari, vidim kako ste, o cemu caskate, pa nazad na svog sincica koji bas muci muke sa grcevima i sa nekakenjem user posted image  konsultovali smo pedijatre, ali kazu da je prosto takva beba i da ne treba brinuti sto kaki jednom u 4-5 dana. Ali to njega ipak muci. Davali smo mu kim, kamilicu. . .espumisan....grejali stomačić.... Ja ga dojim i polako skidam sa dohrane, ali posto smo dosad koristili Bebelac prva 2 dana, pa Aptamil 3 nedelje, od danas cu pokusati i Novalac. . .pa bas kad mislim da zatreba, premda ja mislim da njemu dohrana smeta, jer ga 3 dana nisam dohranjivala i manje mi je plakao i lepše spavao. Takođe, spremam se da mu dam i Nurse Harveys, pošto kao čekamo da napuni mesec dana, jer tako piše na kutiji. Videćemo. Moramo sve da probamo. Sin mi je nežnica user posted image  što se svega ostalog tiče, potpuno uživamo u njemu i obožavam ga...drugi život, ali i potpuno bolji smisao. I eto, kao novopečena mama da kažem svim trudnicama, ma koliko da  je teško, ali svaki početak je težak, kad vam vaša beba podari onaj mali smešak ili pogleda vas okicama koje ste vi rodile, vi nosile u stomaku....ma genijalan osećaj. . . kad znaš da si nekome toliko potreban. . .potpuno neopisiva ljubav. Eto, izvinjavam se ako sam previše raznežena. . .hormoni user posted image

pozdravljam sve RR drugarice user posted image

_____________________________

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 35
   RE: Šta radite....
28.8.2008 16:56:57   
MERYEN
Verujem da je to ne opisiv osecaj kad si sa svojom bebom kad ga mazis i ljubis,samo ja sad imam neki odvratan strah od porodjaja,mnogo sam se naslusala prica u zadnjih mesec dana i nacitala nekakvih gluposti.......
Ljubi Lukuuser posted image  

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 36
   RE: Šta radite....
28.8.2008 17:25:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Jeca02

Sin mi je nežnica user posted image  što se svega ostalog tiče, potpuno uživamo u njemu i obožavam ga...drugi život, ali i potpuno bolji smisao. I eto, kao novopečena mama da kažem svim trudnicama, ma koliko da  je teško, ali svaki početak je težak, kad vam vaša beba podari onaj mali smešak ili pogleda vas okicama koje ste vi rodile, vi nosile u stomaku....ma genijalan osećaj. . . kad znaš da si nekome toliko potreban. . .potpuno neopisiva ljubav. Eto, izvinjavam se ako sam previše raznežena. . .hormoni user posted image

pozdravljam sve RR drugarice user posted image


SKROZ sam se naježila-sve je istina što kažeš! user posted image

MERYEN nemoj da se tripuješ - SVE ĆE BITI OK! Opusti se - uživaj u trudnoći, ne razmišljaj o porođaju!

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 37
   RE: Šta radite....
28.8.2008 19:49:16   
guppy RR
Ja sam posle porođaja STALNO plakala kad sam držala bebu na ramenu da podrigne posle jela. Uvek su se oboje naslonili na rame glavicom i golicali me glavom po obrazu, to mi je bio najlepši osećaj na svetu!!!

A šta sad radim...
evo stavili smo mališane na spavanje i malo rakoh da vidim forum. Muž i ja ćemo odgledati neki filmić i polako se spremiti za sutrašnji dan.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 38
   RE: Šta radite....
28.8.2008 23:26:10   
Anoniman
Sada sam saznala da mi se jedna od najboljih drugarica udaje u februaru / martu! user posted image user posted image user posted image

Inače živim u dvorišnoj zgradi, i ne čuje se saobraćaj, nego sve odzvanja po dvorištu-kad vikneš ima eho. A u okolnim zgradama se rodilo 4-5 beba u poslednjih mesec dana... ovako uveče se sve čuju kako plaču.... user posted image  A moje dete spava... user posted image




user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Tasha -- 28.8.2008 23:28:47 >

(odgovor članu guppy RR)
  Direktna veza do poruke: 39
   RE: Šta radite....
30.8.2008 10:34:36   
MERYEN
Super je to kad se cuje plac beba,kazu da to znaci sreca.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 40
   RE: Šta radite....
15.9.2008 21:17:07   
MERYEN
Jeco sta radis,sta radi Lukauser posted image ?

(odgovor članu MERYEN)
Direktna veza do poruke: 41
   RE: Šta radite....
16.9.2008 9:00:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MERYEN

Super je to kad se cuje plac beba,kazu da to znaci sreca.user posted image user posted image user posted image


Jao ljudi, pa kolika sreća mene čeka? Kažu da je sreća i kada ti uleti slepi miš u stan, ja sam izbacila 8 komada i samo Bog zna koliko ih još ima...

(odgovor članu MERYEN)
  Direktna veza do poruke: 42
   RE: Šta radite....
16.9.2008 9:01:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MERYEN

Jeco sta radis,sta radi Lukauser posted image ?


Znam ja-Luka ima grčiće... user posted image

(odgovor članu MERYEN)
  Direktna veza do poruke: 43
   RE: Šta radite....
28.9.2008 11:37:33   
MERYEN
Guppy sto si se ucutala,utajila si nesto user posted image sta rade decauser posted image user posted image ?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 44
   RE: Šta radite....
28.9.2008 12:24:12   
Jeca*
Da se pohvalim, grčići slabe...pupupu user posted image user posted image  Sad je napokon počeo i više da spava...i mirnije. Prošle nedelje smo nažalost svi potkačili neki virus. Moj muž se prehladio i na vreme osetio, izolovao se u drugu sobi, nosio hiruršku masku po kući, ali ne vredi user posted image  mene je toliko bolelo grlo da nisam mogla da gutam, ali se prvo Lukici nosić baš napunio sekretom. Prestravio me je. Samo je u sred noći počeo da krklja i da kašlje, jer ga je gušilo. Odvela sam ga odmah ujutru u dom zdravlja i dr je rekla da je sve ok, samo pojačana sekrecija koju sad čistimo onom pumpicom sa srkalicom (fenomenalna stvar, samo je ne treba previše koristiti, samo u slučaju nužde) i ja mu špricem ubrizgavam malo mog mleka u nosić i ono je bolje od svih kapi ovoga sveta. I tako.... Inače jako lepo napreduje, ima već 5200g user posted image  a i ja sam sad sve opuštenija, jer prolaze grčevi i sad smo se već nekako uhodali.
Inače, i meni se čini da se Guppy nije skoro oglasila?

_____________________________

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu MERYEN)
Direktna veza do poruke: 45
   RE: Šta radite....
28.9.2008 14:05:25   
guppy RR
Evo me drage moje, HVALA što vam nedostajem
user posted image

Bili smo nedelju dana na odmoru (predivno!!!!), a kad smo se vratili, čekala nas je prva nedelja vrtića/jaslica! Sad je i to prošlo i svi smo se razboleli sem muža, pa sam već malo DEPRESIVNA od svega toga. Pisaću za koji dan malo više o jaslicama, sad mi je cilj da pregledam malo vaše teme i ima li među nama neka nova PRAVA MAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 46
   RE: Šta radite....
3.6.2009 19:08:27   
maki83
cao ja sam nova user posted image hocu i ja bebuuser posted image

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 47
   RE: Šta radite....
3.6.2009 19:11:49   
guppy RR
user posted image user posted image user posted image

zdravo makiiiii!!!!!!!!
Ajde KLIKNI OVDE i upiši se na spisak trudilica / čekalica user posted image

(odgovor članu maki83)
Direktna veza do poruke: 48
   RE: Šta radite....
3.6.2009 20:00:14   
maki83
izvini nismo se dobro razumele:( hocu i ja bebu,nisam trudna to mi je samo zelja

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 49
   RE: Šta radite....
19.3.2010 3:17:46   
eugenija
Trudim se da smaknem broj 666 iz objava.. grrrrrrrrrrrrr

_____________________________

ŽENA JE STENA!



(odgovor članu maki83)
Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Forumi
jabudic

Da li ste aktivan clan u na nekom drugom forumu?

Da (32%)

Ne (68%)


Ukupan broj glasova: 113

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here