Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 5.4.2010 11:12:40
|
|
|
|
simke
|
|
|
|
|
RE: Pupčana vrpca omotana oko vrata - HITNO!!! 6.4.2010 1:18:32
|
|
|
|
choopa choops
|
Drago mi je da je bolje bebica
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 6.4.2010 2:13:59
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: maslinica kaze doktorka da je bolje, da se sto vise izmlazam, da svaka kap znaci. nemam puno mleka,ali bice bolje. Krasne vesti maslinice! Jel ima naznaka kada bi mogli kući?
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 6.4.2010 12:08:32
|
|
|
|
maslinica
|
drage moje, javila se nasa Micke...ne zvuci dobro... danas mi tek kazu da je beba u subotu bila zivotno ugrozena! U stomaku nije dobijala dovoljno kisika. Polako joj spustaju kisik ( bebi ) dok se ne ociste pluca. Gledali je danas na UZ, beba ima neka prosirenja na mozgu, sto kasnije moze i ne mora da izazove smetnje u razvoju. JA NE ZNAM, JA CU DA UMREM VISE!!!! ....toliko mi je tesko bilo kad sam primila poruku...
|
|
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 6.4.2010 13:23:24
|
|
|
|
Anoniman
|
saljem lepe i dobre misli...znam da ce da bude sve ok... micketta mislim na tebe... drzi se draga....
|
|
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 6.4.2010 13:24:49
|
|
|
|
Mari86
|
ufff....drzi se draga...
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 6.4.2010 13:26:44
|
|
|
|
marince1
|
Molicemo se za Danicu i tebe Micketa!
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 6.4.2010 13:46:12
|
|
|
|
aster
|
Biće dobro malo! Samo hrabro! Mora sve biti dobro!!!
|
|
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 6.4.2010 14:34:01
|
|
|
|
Rivana
|
Bice sve u redu samo sto sve te informacije treba preziveti ali bice ok. Sigurno MORA BITI!
|
|
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 6.4.2010 14:51:32
|
|
|
|
eugenija
|
O Bože dragi kako je kratak put od sreće do tuge.... Presekla me poruka ova......... Molićemo se, što kaže Marinče za tvoju slatku bebicu. Ovo su šokovi iz dana u dan.. Nadam se da su ti tu u sobi pored tebe neke pozitivne devojke porodilje koje ti čine da ti dan lakše prođe , da preguraš sve što snažnije i lakše. ŽENA JE STENA! Nema teže muke nego za svoje dete........ uh............... Daće dragi Bog, pa će sve biti u redu! Ma, mora!!!! Ljubim vassssssss obeeeeeeeeeeeeee!
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 6.4.2010 14:58:09
|
|
|
|
buhla
|
micketta draga bebci su iako tako mali i na izgled krhki... veliki i jaki borci! Moras i ti sad da budes jaka i hrabra i da joj saljes pozitivnu enrgiju! Mislim i molim se za vas! I nadam se pozitivnim vestima uskoro!
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 6.4.2010 15:05:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Micketa..............
|
|
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 6.4.2010 15:16:57
|
|
|
|
pepino
|
Znam da je tesko,ali skupi snagu,bice bebica dobro,vidjeces!!!
|
|
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 6.4.2010 15:45:27
|
|
|
|
choopa choops
|
Uh mica malena Ma bice to sve u redu. Mora biti. Beba se sigurno namucila jer joj je pupcana bila obmotana oko vrata, a zelena plodova voda nije nialo doprinjela boljem utisku. Meni je L isto imala zamotanu p.vrpcu i nije odmah proplakala, nego tek kad su joj uvalili onu ogromnu cijev u usta. Cini mi se da je tako bila nekoliko minuta bez zraka A na kraju je sve ispalo dobro Nego ja znam da u nekim zemljama svim bebama rade UZV glavice kad se tako namuce na porodu, ali kod nas ne tako da vjerovatno ima jos bebica sto prolaze isto , samo se za to ne zna. Drzite se oboje i sto kaze eugenija samo nadji nekog pozitivnog oko sebe i nemoj da se opterecujes. Srecno.
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 6.4.2010 15:49:03
|
|
|
|
pahulja76
|
|
|
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 6.4.2010 23:54:44
|
|
|
|
gagana83
|
Micketa,mila ne znam sta bih ti rekla u ovom trenutku... Ostala sam bez reci...... Izdrzi draga,molicemo se svi da beba bude dobro Ljubim vas!
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 7.4.2010 9:28:56
|
|
|
|
maslinica
|
Danas kazu da je beba bolje nego jucer i da ce je uskoro skinuti sa kiseonka i da polako prihvata moje mleko. Ja drugo nista ne smem da pitam , da se ne nerviram... Buhlice, samo da znas...na kraju je pitala jel si se ti porodila
|
|
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 7.4.2010 9:30:29
|
|
|
|
Mari86
|
samo da bude dobro bebicaaaa
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 7.4.2010 9:32:43
|
|
|
|
eugenija
|
Odlične vesti!!!
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 7.4.2010 9:32:51
|
|
|
|
minavb
|
Bice dobro, bebe su malena cuda koja nas mnogo puta iznenade. Posalji joj od svih nas puno poljubaca!
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 7.4.2010 9:52:29
|
|
|
|
maslinica
|
IZVORNA PORUKA: minavb Posalji joj od svih nas puno poljubaca! sve pozdrave i podrske saljem, redovno....i ona sve vas pozdravlja!!!! mnogo joj znacimo sve sa rr...
|
|
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 7.4.2010 9:55:51
|
|
|
|
eugenija
|
Reci joj Maslinice da je sada "in" biti hrabar A ona to svakako jeste
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 7.4.2010 9:57:55
|
|
|
|
pepino
|
Cestitamo,super vijesti,ma bice bebi dobro!!!!
|
|
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 7.4.2010 10:00:39
|
|
|
|
bojana87
|
dpbro je znala sam da mora biti sve u redu veliki poljubac za mamu i bebu
|
|
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 7.4.2010 11:27:57
|
|
|
|
maslinica
|
evo jos lepih vesti Dr kaze da je beba danas bolje i da su joj spustili kiseonik i da je dosta zivlja, u petak ce probati sa podojem....Mazila sam joj nogicu jooooooj..... sve MNOOOOOOOOOOGO pozdravlja!!!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciRegenerativna medicina i matične ćelijeMatične ćelije su osnovne ćelije ljudskog organizma, od kojih tokom razvoja nastaju sva tkiva i organi (neuroni, kosti, ...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.