Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 7.4.2010 12:01:41
|
|
|
|
pahulja76
|
IZVORNA PORUKA: maslinica evo jos lepih vesti Dr kaze da je beba danas bolje i da su joj spustili kiseonik i da je dosta zivlja, u petak ce probati sa podojem....Mazila sam joj nogicu jooooooj..... sve MNOOOOOOOOOOGO pozdravlja!!!
|
|
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 7.4.2010 12:52:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Juhuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 7.4.2010 12:55:09
|
|
|
|
eugenija
|
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 7.4.2010 13:04:38
|
|
|
|
Anoniman
|
joj dobro je...
|
|
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 7.4.2010 13:08:06
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
micketta rasplakala sam se bas mi e drago i srecna sam sto sve ide na bolje.dace bog sve ce biti uredu.
|
|
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 7.4.2010 13:22:12
|
|
|
|
choopa choops
|
Bas mi je drago da ide na bolje
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 7.4.2010 13:47:39
|
|
|
|
lanajelena
|
zna se da su ringerajine bebe zilave
|
|
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 7.4.2010 13:48:17
|
|
|
|
Shishica
|
Evo za bebirona........
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 7.4.2010 13:57:35
|
|
|
|
buhla
|
IZVORNA PORUKA: maslinica Danas kazu da je beba bolje nego jucer i da ce je uskoro skinuti sa kiseonka i da polako prihvata moje mleko. Ja drugo nista ne smem da pitam , da se ne nerviram... Buhlice, samo da znas...na kraju je pitala jel si se ti porodila joooooooooooooj pozdravi je puno mnogo i kazi joj da izljubi tu malu zabicu od mene!
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 7.4.2010 14:20:46
|
|
|
|
cipiripi
|
koliko muke u kojoj je ona bolnici?
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 7.4.2010 16:16:08
|
|
|
|
maslinica
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi koliko muke u kojoj je ona bolnici? u Dragisi Misovicu, zena isal na preglede non stop, pratili joj ctg, uz...sve, sve..i da bi na kraju sve ovo prozivljavala...eto
|
|
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 7.4.2010 17:14:49
|
|
|
|
aster
|
Biće dobro anđeo maleni Maslinice, tebi svaka čast što joj prenosiš sve informacije sa rr
|
|
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 7.4.2010 17:45:46
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: maslinica evo jos lepih vesti Dr kaze da je beba danas bolje i da su joj spustili kiseonik i da je dosta zivlja, u petak ce probati sa podojem....Mazila sam joj nogicu jooooooj..... sve MNOOOOOOOOOOGO pozdravlja!!! O hvala ti Boze
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 7.4.2010 17:49:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Super,konacno jos lepih vesti!
|
|
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 7.4.2010 18:11:36
|
|
|
|
Dora
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 IZVORNA PORUKA: maslinica evo jos lepih vesti Dr kaze da je beba danas bolje i da su joj spustili kiseonik i da je dosta zivlja, u petak ce probati sa podojem....Mazila sam joj nogicu jooooooj..... sve MNOOOOOOOOOOGO pozdravlja!!! O hvala ti Boze Hvala ti Bože! Ovakve stvari ne bi smele da se dešavaju a na žalost jako su česte.
|
|
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 7.4.2010 18:41:42
|
|
|
|
aleksandraz
|
Ai draga ne se sekiraj evo meni sto su mi rekli kako sto znas i jas sam bila so pominat termin 4 dana koga trebase da si odime od bolnica den pred toa mi rekoa deka bebeto e staven na antibiotska terapija poradi prenosenost i poradi toa sto zadniot vodenjak bil zamaten.Mi rece doktorkata deka prvite rezlutati bili dobri a se cekalo na rezlutatite za CPR da vidat dali se pozitvni ili negativni ali vo sekoj slucaj bil staven na terapija.Zatoa draga ne se sekiraj se ke bide vo red.
|
|
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 7.4.2010 18:58:20
|
|
|
|
Anchy_Ljuba
|
IZVORNA PORUKA: maslinica evo jos lepih vesti Dr kaze da je beba danas bolje i da su joj spustili kiseonik i da je dosta zivlja, u petak ce probati sa podojem....Mazila sam joj nogicu jooooooj..... sve MNOOOOOOOOOOGO pozdravlja!!! [/quote Joooooojjjjjjj bas mi je drago!!!!!!
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 8.4.2010 9:02:27
|
|
|
|
maslinica
|
Sad mi je doktor rekao da ce probati da je skroz skinu sa kiseonika i da ce da me zovu kasnije da probamo prvi podoj srce nase malo
|
|
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 8.4.2010 9:06:11
|
|
|
|
NadaR
|
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 8.4.2010 9:12:53
|
|
|
|
Mari86
|
Jeeeeeeee bravo za hrabru bebu i hrabru mamu
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 8.4.2010 9:15:20
|
|
|
|
simke
|
|
|
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 8.4.2010 9:19:18
|
|
|
|
indy_25
|
micketta presretna sam zbog tebe i bebice sto sve prolazi dobro i kako treba. ljubim bebaru punooo.
|
|
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 8.4.2010 9:21:11
|
|
|
|
eugenija
|
Lepe vesti izjutra Hvala dragom Bogu! Micketa, hrabra steno!!!
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 8.4.2010 9:23:17
|
|
|
|
Dora
|
Micki
|
|
|
|
RE: Pupcana vrpaca omotana oko vrata.HITNO!!! 8.4.2010 9:28:20
|
|
|
|
jelena038
|
bravo!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciČetiri porođajna dobaPorođaj prolazi kroz četiri faze, odnosno kroz četiri porođajna doba. Svaka faza porođaja ima svoje karakteristike.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.